Marokkaanse meisjes

Het is wat met die Marokkaans meisjes. De Arabische lente is bij de in ons land woonachtige en van oorsprong Marokkaanse dames doorgebroken en dat zult u weten ook. Hoofddoekjes of een paar dagen langer Parijs, dat bepalen wij zelf wel en als u het er niet ee eens bent, dan nemen wij een advocaat en gaan desnoods in hoger beroep, op uw kosten wel te verstaan. “Rezpekt man”!

In Volendam zag men op een katholieke school niet zo zitten dat één van de leerlingen opeens besloten had een hoofddoek te gaan dragen. Hoofddoek, prima vond de directie van het Don Bosco Collega, ,maar niet bij ons. Toch wèl ,vond Immane Mahssan (15) en stapte naar de rechter. Die deed uitspraak en gaf de school gelijk. Maar dat zint Immane niet en zij gaat in hoger beroep tegen de uitspraak. Kijk, dat noemen wij nu nog eens pit. Gewoon doorzetten, de overheid dwz de belastingbetaler draait voor de kosten op, want wij mogen aannemen dat juffrouw Mahssan noch haar ouders zelf voor de (advocaat) kosten opdraaien. Wij zouden zeggen : “meisje het is nu wel leuk geweest, je hebt je gemanifesteerd, ongelijk gekregen, dus daar genoegen mee nemen of een andere school zoeken in Nederland of elders.

Een soortgelijk geval met de 2 Marokkaanse dames , Anoesha Aran (17) en Halima Saoufi (17) uit Maastricht die tijdens een schooluitstapje in Parijs er vandoor gingen. Pas nadat de centen op waren, gingen zij naar de Parijse politie, vertelden het verhaal en konden door hun ouders opgehaald worden.  I.p.v. excuses aan te bieden voor de alom gecreërde overlast overwegen de betrokken families nu een aanklacht in te dienen tegen de school van de meisjes, want deze zou nalatig geweest zijn in het zorgen voor de meisjes, terwijl deze aangaven wat langer te willen blijven om kenissen te bezoeken.

Jallah in goed Arabisch ( oftewel vooruit) dames en familie zet hem op. U woont als gasten in een land dat predikt tolerant te zijn, u heeft opgevangen en u voorzien van een hele container rechten waar  men in uw land van herkomst nog nooit van gehoord heeft. Dat een dergelijk doordrammen wel eens averrechts zou kunnen werken is u kennelijk nog niet te binnengeschoten, maar dat ligt mede aan onze soci multi culti bestuurders. 

Wordt het niet eens tijd dat als dit soort , wij zouden  haast geneigd zijn te zeggen, profiteurs van de Nederlandse voorzieningen, misbruik willen maken van onze gastvrijheid, zij geen gratis advocaten krijgen toegeschoven, maar zelf in de buidel moeten tasten. 10 à 15.000 euro voor een procedure is niets en moet u opletten hoe gauw het afgelopen is. Maar dat zal wel onze droom uit de sprookjes van  duizend en één nacht zijn.


13 Reacties

 1. Roberto zei:

  Immane loopt wel in een minirok met hoofddoek, weliswaar met een maillot, terwijl ze eigenlijk in een lange jurk zou moeten lopen.Schuld van de school 🙁

  Anoesha en Halima hadden geen beltegoed meer en hebben bij McDonald’s gegeten en geslapen??? Van hun laatste geld jassen gekocht. Schuld van de school 🙁

  Ik snap werkelijk niet waarom wij niet meteen een helicopter hebben gestuurd? 🙂

 2. harrie zei:

  het maakt allemaal deel uit van hetzelfde complot. we raken dat kamelentuig pas kwijt als de bodem van de vleespotten in zicht is en je van geluk mag spreken dat de pot niet meegenomen wordt.
  vraag me af hoe het mogelijk is dat een 15-jarige een rechtszaak kan voeren. word je dan wel ontvankelijk verklaard?
  mooie uitspraak nog van de vader van meisje mashssan, kind zat al jaren op een katholieke school doch die kamelenridder had nog nooit vernomen dat er wat aan het katholieke geloof werd gedaan hahahahah.

 3. Aristoteles zei:

  Zoek de verschillen !!,

  A. UNITED NATIONS: UN Secretary General Ban Ki-moon has strongly condemned recent act of desecration of the Quran in Florida, stressing that “such actions cannot be condoned by any religion.”

  B. Last week brought a sober reminder that every religion has its
  extremists, as Christian radicals burned one copy of the Quran
  (and Muslim radicals attacked a half-dozen churches, burned dozens of
  Bibles, and slaughtered 321 people in 26 terror attacks in just 7 days).

 4. Meneer Storm zei:

  Imane(de stakker) is in hoger beroep gegaan. http://tinyurl.com/3fjoykg
  Ze voelt zich door de rechter onrecht aangedaan. Islamieten en onrecht, een grotere contradictio in terminis heeft zich de afgelopen 40 jaar niet voorgedaan. Ze is geheid opgejut door haar verwekker, ff een slaatje eruit slaan, lijkt hij gedacht te hebben.
  Geef het stel in hoger beroep geen enkele kans. Geen wet of verdrag bevat het recht om hoofddoeken te dragen, islamieten die dat beweren bedrijven taqiyya.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12950 (en pagina=12362)
  Hetzelfde laken en pak is van toepassing op die twee hoofddoekdragers die in Parijs aan de wandel gingen en nota bene de school ervan betichten niet goed op hun gelet te hebben. Makkelijk: is ook taqiyya. Zie hiervoor. Typisch moslimgedrag:
  anderen de schuld geven van de eigen onkunde, sterker: als Marokkanen op heter daad betrapt worden op criminele activiteiten, ontkennen ze glashard, omdat dat oneervol is richting de rest van hun achterban. http://tinyurl.com/3b5v9v8 Oplossing:samen met de verwekkers denaturaliseren en vandaag nog over de grens richting thuisland. “t Is mooi geweest. Toedeledokie!

 5. antonio zei:

  Dat gajes terugsturen zou DE oplossing zijn, maar dan komt de hele linkse kerk in opstand:
  Dus iedereen graag mondje houden en het accepteren. Dat is de tegenwoordige NL-mentaliteit.

 6. Meneer Storm zei:

  Heb de foto hierboven nog eens goed bekeken en niet alleen vanwege die overbekende HAAKNEUS* van Elatik…Speaking of which: ik weet heel zeker dat Berlusconi pertinent niet in de koffer duikt met welke islamitische vaandeldrager dan ook! http://tinyurl.com/cbvbh6 (klein pdf-je)
  *niet te hopen dat die aan de macht komt, ze vindt onze vrijheid van meningsuiting doorgeslagen.
  Als ze dat vol blijft houden wordt het tijd dat zij en al haar ingepakte geestverwanten eens op hun nummer worden gezet door deze SUPERVROUW:
  http://tinyurl.com/3h7lc6x (let op: 2 filmpjes)

 7. R. Hartman zei:

  Immane schijnt in Edam te wonen, waar een openbare school geen kopvodden-ban heeft. Ze gaat dus bewust naar een katholieke (!) school in een ander (I) dorp om de boel te provoceren.

  Totale remigratie is het enige dat helpt tegen deze 5e colonne. Het trieste is dat dat alweer geruime tijd geleden ook het advies is geweest van een in Amerika wonende moslim. Die daaraan toevoegde dat het hem zou spijten het land te moeten verlaten, maar dat als Amerika niet geïslamiseerd wilde worden het de enige optie was.

  De goede man had waarschijnlijk nog geen kennis genomen van het bestaan en de lessen van de Frankfurter Schule. Anders had hij beseft dat die islamisering welbewust beleid is.

 8. Meneer Storm zei:

  @R.Hartman: er zal een dag aanbreken dat het te laat zal zijn, er zal een dag aanbreken niemand de islamisering van bv. de EU zal kunnen ontkennen.
  Tenzij er radicale tegenmaatregelen worden genomen. In ieder geval ben ik erover te spreken dat ze zich in Israël niet laten belazeren met verhalen over doktersbezoek en zwangerschap…!!! http://tinyurl.com/3hcfhhh
  En veel ellende met bv, onze AOW en andere uitkeringen kan worden gestopt door de uitkeringen van alle islamitische profiteurs vandaag nog te stoppen.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=13074 (zie ook 12996)

 9. Pieter H zei:

  Als deze “vrome” moslima inderdaad in Edam woont,maar gaat provoceren in Volendam;wie gaat dan de proceskosten betalen ?
  Ze is nog minderjarig en kan dus geen proces voeren ,dat kunnen dan alleen de ouders.

  Graag wat meer info;wat is het beroep van vader en moeder;waarom zijn ze hierheen gekomen ?

 10. Hassie Bedreigt zei:

  Araafbieren,,,,,,snap Mohammed wel,,,,,,die wist er wel mee om te gaan,,,stond er maar in Gabriels boek dat het verboden was de westerse lust te snuiven,,,,heeft ie jammerlijk vergeten,,,,,nu moeten wij die raafbieren maar eens een poeppie laten ruiken,,,

 11. Meneer Storm zei:

  @10: Als je nu eens vaker een zoekmachine gebruikt, kom je bv. terecht op…
  http://www.donboscocollege.com
  Wellicht dat een mailtje aan de directeur uitsluitsel geeft inzake je zoektocht naar bepaalde info. Maar er is geen school in dit land te vinden die aan wildvreemden info verstrekt, zelfs niet over degenen die alleen maar PROVOCEREN en iedereen aan de neus proberen te hangen, dat alles wat ze in dit land doen te maken heeft met de “vrijheid van godsdienst”.

 12. Driek zei:

  Er gaat nu werkelijk geen dag meer voorbij zonder negatieve berichten over die ellendige volgelingen van Mohammed, ik ben die lui meer dan spuugzat! En die hoofddoeken vermenigvuldigen zich met de dag, het lijkt zo langzamerhand wel wel een virus. En alle weerstanden die ze oproepen ten spijt: ze gaan de boel overnemen, en daar zijn ze nu al hard mee bezig, het wordt alsmaar erger. Ik vind dit land onleefbaar worden.
  Onlangs de plaatsing van een Samalische familie van negen personen, in Meerssen, na tien jaar procederen. Hoe kun je in hemelsnaam van de doorsnee mensen verwachten, dat ze dit zien als een verrijking. Het is een verarming, die je hele levenssfeer verpest, en die je depressief maakt, van het zien alleen al, van die in lappen gehulde figuren. Veel Nederlandse gezinnen hebben het toch al zo moeilijk, met die torenhoge lasten, beperkte levensruimte, kinderen opvoeden en het dagelijks brood verdienen. Je bent toch meteen doodongelukkig als dat naast je komt wonen? Waarom worden wij, Nederlanders, gedwongen om met allerlei vreemde bevolkingsgroepen samen te leven – mensen die we helemaal niet wensen? en ook niet sympathiek vinden, en waar we ook helemaal geen contact mee willen hebben. Wat moet ik in hemelsnaam met een Somalische familie? – dat is een onoverbrugbare kloof. Begrijpt zo’n burgermeester dat niet? Heeft nou werkelijk niemand enig inlevingsvermogen? Het is om moedeloos van te worden.

Comments are closed.