Poll’s in Nederland ? ONBETROUWBAAR !

Het spijt ons u te moeten meedelen, dat er een grote kans bestaat, dat onze redactie u vandaag niet van het broodnodige comentaar kan voorzien over zaken die er toe doen. De reden is een plotselinge opkomende misselijkheid die ons overviel na het lezen van een z.g.”opinie” onderzoek uitgevoerd en bekend gemaakt door de STAATS TELEVISIE NOS. Beatrix is populairder dan in de voorafgaande jaren,  Maxima staat nummer één op de lijst en Willem Alexander is van plaats gewisseld met zijn moeder.

HOE DIEP KAN EEN VOLK ZINKEN ?

 

 

Driekwart van de Nederlanders wil volgens de NOS vasthouden aan de monarchie  en de TNS NIPO maakt het nog bonter door te beweren dat bijna negen op de tien Nederlanders de monarchie  verkiezen boven een republiek. Verder is het merendeel van uw medeburgers van mening , dat indien Willem Alexander op de troon getakeld wordt, de deelnemer aan een regime dat criminele activiteiten jegens de mensheid ontplooide , namelijk de vader van Maxima tijdens de kroning aanwezig mag zijn. Niet, zoals u misschien vermoedde om dan gelijk opgepakt te worden teneinde aan het Internationale Gerechtshof in Den Haag te worden uitgeleverd, nee de man mag er gewoon bij zijn, waarbij om nu maar eens een zijspoor te bewandelen, Willem Holleder geen gebruik mag maken van een weekend proefverlof, dat hem normaliter toe zou komen, de waxinelicht werper nog steeds vast zit net als zijn collega, de Damschreeuwer en sites die in tegenstelling tot wat de MSM u trachten voor te schotelen hun voorzorgsmaatregelen moeten treffen om niet uit de lucht gehaald te worden. Er moet namelijk verschil tussen rangen en standen zijn.

Maar, zoals u kunt zien in Italië, heeft diegene die de media met ijzeren vuist controleert, tevens de macht en loopt een volk van gedegeneerde sufkoppen gedwee achter datgene aan wat de media hem en haar voorhouden. “Het was immers op het nieuws”, of  “het stond in de krant” zijn de meest gehoorde kreten en daarmee is het goed. “Resultaten behaalt in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst “,als wij deze verzekeringskreet even mogen hanteren en het lijkt er wel op dat voor het merendeel van onze medeburgers deze slogan telt als het gaat om een familie waarvan toch met keiharde bewijzen, documenten, fotomateriaal, is vast kommen te staan dat zij jaar in jaar uit zich zelf verrijken met bedenkelijke acties, hun familie aanvullen met personen, waarvan iedere normaal denkende burger zou zeggen “nee, dat gaat te ver”, maar kennelijk is het verschijnen in het openbaar van deze familie voldoende om te zorgen voor een complete “Black Out ” in de hersenkamers van de “fans” optreedt, ofschoon wij zo vermoeden dat de kamer wèl, maar de inhoud niet aanwezig is.


4 Reacties

 1. hertog zei:

  Ieder weldenkend mens weet, dat een dergelijk opinieonderzoek afhankelijk is van de vraagstelling en indien je met de uitkomst wilt marchanderen, je de vraagstelling daarvan afhankelijk maakt, zodat je dan aan het beoogde resultaat komt. Maar het gros vam het volk denkt hierover niet na en heeft dan vertrouwen in de objectiviteit van deze uitkomst.
  Gelukkig zijn er tegenwoordig ook andere geluiden!

 2. Ger de Vries zei:

  En in dat kader heb ikzelf ook een opiniepoll gehouden.
  De vraag “Moet het koningshuis worden afgeschaft, gaf het volgende resultaat;
  A: ja
  B: nee
  C: weet niet

  De uitslag was 100% vóór afschaffen, dus bij B: en C: kwamen geen antwoorden.
  De Poll werd gehouden onder drie buren van mij. De man aan de overkant die vandaag (Domme mensjesdag) een vlag met oranje wimpel uit had hangen heb ik niet om zijn mening gevraagd.

 3. Leda zei:

  Als je zelf eens hier en daar informeert, blijkt vrijwel iedereen dat idiote zootje zat te zijn. Je hoeft trouwens alleen maar naar die foto te kijken van dikke Willem in Engeland om je helemaal rot te lachen. Wat ziet die gast er potsierlijk uit, je zou hem je laatste cent geven. Oh ja, die heeft ie al! Die polls deugen niet, die lui worden met steeds groter wantrouwen bekeken en terecht!

Comments are closed.