Aan de minister president van Nederland

Voor de verkiezingen van vorig jaar dacht ik even dat het zwerende gezwel van de
politiek een verandering zou ondergaan. U sprak van “Alles moet anders” en “Ik ben
er voor alle Nederlanders”. Grote woorden waar vele Nederlanders voor gezwicht zijn
en inderdaad op de man gestemd hebben die “alles anders” wilde.

Het nadeel van uw”overwinning” was dat u zelf niet kon bepalen hoe u uw regeringsbeleid wilde vaststellen maar daarvoor afhankelijk werd van de grootste sjoemelpartij van Nederland en boven nog gedoogd moest worden door de PVV, de partij van de heer Wilders, dievoor de verkiezingen ook zoveel beloofde aan zijn kiezers. Vooral aan de mensen in de achterstandswijken. Van zijn woorden is tot op heden niets terecht gekomen en voeg ik er onmiddellijk aan toe evenmin als van de woorden die u tot uw kiezers sprak:
U zei: “Ik ben er voor alle Nederlanders”. Wat hebben zij daarvan gemerkt? Bitter weinig. Heeft u onderzocht of alle Nederlanders wel in gelukkige en tevreden omstandigheden leven? Heeft u zorginstellingen bezocht waar ouden van dagen, die vroeger hard gewerkt hebben om welvaart in Nederland te brengen, nu aan hun lot worden over gelaten, niet op tijd worden verschoond, geen kopje thee krijgen, louter en alleen omdat het aan geld ontbreekt. De top van dezorginstellingen zorgt echter zeer goed voor zichzelf. Heeft u wel eens een kinderziekenhuis bezocht met kankerpatiëntjes? Ik denk dat u dat ontloopt of dat wellicht overlaat aan een van uw ondergeschikten. Deze ziekenhuizen moeten nu collecteren om aan geld te komen. Bent u wel eens bij een van de 130 voedselbanken in Nederland geweest waar wekelijks 500.000 mensen hun dagelijks eten moeten zien te halen. Een schande voor dit land dat door het gas van Slochteren een van de rijkste landen van Europa was.

IK BEN ER VOOR ALLE NEDERLANDERS!!! Wat u wel doet en wat in feite niet in uw taak – omschrijving staat is het houden van geheime onderonsjes met ons ongekozen staatshoofd, een “traditie” die uw vermaledijde voorgangers ook in stand hebben gehouden. Waarom gaat u daarheen. Als die mevrouw iets van u wil weten kan ze naar de 2e Kamer komen om te horen wat daar besproken wordt. Zoals het er nu naar uitziet bepaalt zij mede, of grotendeels, het regeringsbeleid en u bent te slap of te laf om te zeggen IK BEN DOOR HET NEDERLANDSE VOLK GEKOZEN EN IK BEPAAL MEDE MET HET KABINET   HOE HETREGERINGSBELEID ER UIT ZIET. Door dat niet te doen verloochent u uw woorden ALLES MOET ANDERS.
Wat u wel doet, en ik voeg er aan toe met enige gretigheid, is goede sier maken in het buitenland. Uitroepen: wij doen ook mij met NAVO acties, wij zijn er klaar voor. Wij sturen ook een missie naar Uruzgan. Wij willen ook helpen in het Midden Oosten of waar ook maar. U roept maar wat maar u weet niet waar het geld vandaan moet komen. Op Defensie moeten duizenden mensen hun baan verliezen, hetgeen niet nodig was geweest als u die onzinnige missies als overbodig had verklaard. Want wat moeten wij daar? Er is in eigen huis genoeg te doen. Maar u wilt bij de “grote jongens”horen zodat er later wellicht een mooi baantje in het verschiet ligt. Er wordt voor miljoenen aan deze missies verspild maar u bekommert zich niet om de eigen Nederlanders, de mensen die u aan uw positie hebben geholpen en die u nu laat barsten. U heeft een vlotte babbel maar mooie praatjes vullen in Nederland geen gaatjes. Ik denk dat u vele Nederlanders diep teleurgesteld heeft na alle mooiewoorden die u voor de verkiezingen ten beste gaf. Ik denk niet dat u deze site leest, maar misschien een van uw ondergeschikten wel, mocht dit zo zijn dan zou het fantastisch zijn om dit relaas aan te vechten en de vele mensen die dit lezen telaten zien dat u er toch voor ALLE NEDERLANDERS bent.


32 Reacties

 1. punt komma zei:

  Je zult het van mij nooit verwacht hebben,,,,in Rijssen staat een gebouw,,,het registeert alle pin handelingen,,,,,dit gebouw kan de huidige politiek breken,,zoals de staat mij kan breken met boodschappen als deze,,,,
  Bedenk zelf maar wat zou gebeuren,,en vooral wat daarna zou kunnen gebeuren,,een Nederland met 70% minder valse politiek,,,,,
  Wie het niet snapt,,,neem nog een zak chips,,,en ga lekker op stemmen op bijvoorbeeld lekkere kontjes of “‘persoonlijkheden””(die in Amerika gelijk hun breinspoeling krijgen) slot; Rutte groeide op tussen uiterst valse politiek,,wat kun je van hem verwachten?

 2. Jose zei:

  Ja aan die vlotte babbel ontbreekt het niet. Wel aan een hart. Als de heer Rutte ook maar enig gevoel zou hebben, zou hij wel de bovengenoemde zorginstellingen bezoeken en zorgen dat daar meer geld heen gaat i.p.v de nieuwste bezuiningen daar neer te gooien. De zwakste moeten zorgen dat de economie, die om zeep is geholpen door graaiers, enigszins verlicht wordt. Rutte is er helemaal niet voor alle Nederlanders. Een grove leugen. Het bljkt als je eenmaal in de politiek zit je er maar op los kan liegen en de boel belazeren. Hij zou wel anders piepen als zijn eigen moeder overgeleverd was in zo’n zorginstelling, waar pyjamadagen zijn. Mensen aan hun lot worden overgelaten. Dat is niet de schuld van het personeel wat daar werkt maar wel de heren managers die alles zo effiënt willen laten verlopen. Dat wil zeggen zoveel mogelijk doen in zo min mogelijk tijd. Zelf gaan ze met vette salarissen naar huis en al wat aandacht nodig heeft kan stikken. Ja meneer Rutte u werkt daar aan mee, als u dit niet stopt.
  Dat we toch weer naar Uruzgan gaan, dat stond al lang vast want mevrouw van Amsbergen had dat bepaald, “Wij moeten daarheen” . U bent geen kerel en durft daar niet tegen in te gaan. U ben een lafaard die danst aan de touwtjes die Beatrix in handen heeft. Nee u bent zeker niet voor alle Nederlanders. Zeker niet voor de minstkrachtige Nederlanders. Uw beleid is zeer asociaal.

 3. Ger de Vries zei:

  Nee, Rutte is nog nooit in een zorginstelling of bij een voedselbank geweest, dat laat hij aan prins carnaval over. Die op zijn beurt maakt dan bij het weggaan de briljante opmerking “Ik wist niet dat het zo erg is!”. Zo lost je in dit land de problemen op. De volgende keer stemmen we weer op die anderen, die doen vervolgens precies hetzelfde en de cirkel is weer rond.
  In dit artikel staan al enkele oplossingen, maar die worden tegen geen enkele prijs opgevolgd. Mag niet van Amsberg, daar raakt haar gebeeldhouwde haar van in de war!

 4. cathy zei:

  Rutte, heeft 10 jaar (!!!) gedaan over zijn studie, ondertussen met zijn ellebogen gewerkt omdat hij toen hij in de wieg lag minister president wilde worden, dus geen tijd gehad om zijn dictaten te lezen, alles gekocht.

  Bakkenellende was erg, Rutte is nog erger,helaas, lekker shoppen in de PC met Jort.

  Ik denk dat ik maar op Groenland ga wonen, dan kom ik tenminste nog een echte Prins tegen die het goed met ons meent. Oh, nee met zijn eigen zakken en zaken bedoel ik.
  Weer mis.

  Las trouwens dat die Maxima volgende week weer op koopjesjacht is in Milaan!!!!
  Ze is weer eens uit haar kleren gegroeid en laat haar benen een beetje bij modelleren, want een olifant is er elegant bij.

  Leuk voor dropje, kunnen we weer kijken naar de kleertjes die die lieve max koopt van onze centen, och wat heb ik toch een hekel aan het koningshuis, gun ze toch een fijne vakantie in Mozambique, trut!

 5. drfeelgood zei:

  Ik heb het idee al eerder geopperd, de beste bedoelingen slaan om in slaafs achter hare grajesteit aanlopen nadat ze in de “club” zijn toegetreden, zouden politici soms op een of andere manier gemanipuleerd of vreselijk bedreigt worden?
  Misschien zit er wel iets in dat glaasje wijn dat ze gaan drinken na de verkiezingen op het paleis?
  Neem Femke bijvoorbeeld, van voorvechter van rechten tot graaister eerste klas…..
  Of is het inderdaad zo simpel dat macht altijd iedereen corrumpeert?

 6. harrie zei:

  @cathy
  adem maar weer een beetje uit wijffie je krijgt het nog eens aan je hart.
  we wisten toch allang dat met rutten er geen zak zou veranderen. hij moet toch zorgen voor de instandhouding van de salarissen bij zijn vetverdienende maten die als een tumor uitgezaaid zijn in alle geledingen van de samenleving. heeft hij ook nog tegen dat hij moet delen met die papen van het cda die weer hun inkomen ontlenen aan de post ontwikkelingssamenzwering zodat het niet veel meer uitmaakt of je nou door de kat of hond gebeten wordt.

  stemmen is derhalve een overbodige bezigheid geworden want als je kiest voor de rooie onnozelen stap je in dezelfde fuik.
  hier komen we nooit meer uit tenzij er echt grote veranderingen komen, een soort polderlente maar dat beleven we niet meer denk ik maar zo.
  we zullen aan alle kanten geknecht, uitgewrongen en betutteld worden en persoonlijk heb ik sterk het gevoel dat we op weg zijn naar een situatie die al werd weergegeven in de film soylent green.

 7. Pieter H zei:

  U ziet het,stemmen op mensen die je totaal niet kent en niet via een referendum tot de orde kunnen worden geroepen,heeft geen zin.
  De hele bende zit er slechts voor het eigen belang en houdt elkaar rücksichtlos de hand boven het hoofd;dat blijkt zonneklaar bij de wet WOB.

 8. cathy zei:

  Harrie@ dank voor je medeleven, aan mijn hart heb ik het al van al dit opgewonden gesode…..en gewerk waarmee ik dit zootje ruim 40 jaar in stand heb gehouden.

  Gelukkig was ik eigen baasje dus kon ik zelf wel mijn ” gedwongen afdrachten'” regelen, maar toch…….

  Na ruim 20 jaar, dacht ik vorig jaar, kom laat ik maar eens gaan stemmen en ja hoor, weerop de verkeerde, rutte=prutte !

  Nog een kwartier en dan is het weer tijd voor mijn slobberwijntje, Lafite werd me te duur, ik behoor tenslotte tot het plebs dat niet van hielen likken houd.

  Fijn weekend en we lezen elkaar weer.

 9. wannes zei:

  .” U sprak van “Alles moet anders” en “Ik ben
  er voor alle Nederlanders”. Grote woorden waar vele Nederlanders voor gezwicht zijn
  en inderdaad op de man gestemd hebben die “alles anders” wilde”

  Dat is dan nogal onnozel van die mensen die op de VVD hebben gestemd, want zij hadden beter kunnen weten. Waarom stemmen mensen toch telkens weer op de beloften die politici doen en waarom letten ze niet beter op wat ze hebben gedaan, want dat is hun ware aard,Voor die mensen geldt ‘let niet op mijn daden, maar op mijn woorden.’ Bij zijn aantreden wist hij (Rutte) al te vertellen dat de islam voor hem geen thema was. Wie niet horen wil zal voelen.

 10. alidas zei:

  Deze man is mij ook vies tegen gevallen,ik zie ook niet veel verschil in het vorige kabinet het is ook alleen maar likken en slikken naar bea.mooie praatjes houden waar niets van terecht komt.Waarom protesteerd hij niet bij Leers die toestemming geeft om asielzoekers voorrang te geven bij een huis terwijl er zoveel jonge Nederlanders al jaren op een wachtlijst staan.Als de PVV niet groter wordt zakt dit land nog dieper in het moeras dan het nu al zit.En waar komen de meesten vandaan ,uit de moslim landen,en dat zal ons de das omdoen.

 11. maxim v. zei:

  @harry

  toevallig afgelopen weekend in familiekring de film “soylent green” ter sprake gebracht..

  over “inslaap-klinieken”, waar je tijdens je laatste momenten mooie, rustgevende beelden kon bekijken alvorens het tijdelijke voor het eeuwige in te wisselen.
  om vervolgens verwerkt te worden tot voedsel voor de massa, soylent green.
  ingegeven door globale voedseltekorten. en wij maar gelukkig zijn met de bio-brandstoffen! normaal ben ik geen doemdenker, maar de signalen van de afgelopen jaren, mede bevestigd door sites zoals deze, maken me op z’n minst argwanend.
  je kunt te goedgelovend zijn en denken, het zal zo’n vaart niet lopen…
  maar…… als je alles op een rijtje zet, denk je, we worden ongelofelijk genaaid.
  noem maar op: JFK, RFK, MLK, 9-11, GLOBAL WARMING, OSAMA, etc.
  alles komt in een stroomversnelling, zou 2012 dan toch geen fictie zijn?

 12. wim3 zei:

  Waarom vergeten politici hun eigen land als ze eenmaal gekozen zijn? De kiezers, nog steeds in goed vertrouwen, kiezen de man/vrouw die hun het paradijs op aarde belooft. Eenmaal gekozen veranderen deze politici in kiezers-vijandige figuren die zich niet meer bekommeren om hun achterban. Of het nu politici van links, rechts of het midden zijn, ze volgen, eenmaal gekozen zijnde, allemaal hetzelfde pad. Volgens mij komt dat omdat ze van hun voorgangers hebben geleerd dat dat pad het meeste oplevert en omdat de kiezers en het volk er toch niet tegen in opstand komen. DAAROM ROEP IK DE KIEZERS OP OM DEZE HELE KLIEK OMVER TE WERPEN, TE PROTESTEREN WAAR HET MAAR MOGELIJK IS, DE POLITIEKE PARTIJEN TE BESTOKEN MET VERWIJTEN OVER KIEZERSBEDROG, DE KRANTEN DIE IN HET GAREEL VAN DE RVD LOPEN OP TE ZEGGEN, ALLE RIOOLBLAADJES NIET MEER TE LEZEN….ach wat zever ik toch, er gebeurt niets en er zal ook niets veranderen. Maar van mij kan het ongekozen staatshoofd nu een zeer ernstige ziekte krijgen en dit schrijf ik a titre personelle.

 13. kees zei:

  ik ga in ieder geval NIET meer stemmen! Je wordt, werd en zal altijd door de hele kluit belazerd worden.

 14. Charles de Gaulle zei:

  Vaak schaar ik mij achter de inhoud van de hier geplaatste columns.Dit keer echter niet, al moet ik erkennen dat ook ik wat ongeduldig aan het worden ben, maar ik denk dat dit kabinet nog te kort in functie is om al een oordeel te vellen.Wat wel almaar irritanter aan het worden is, is dat dit kabinet zich veel te veel laat ringeloren door het CDA.Dat geld zowel voor Rutte als voor Wilders.Vooralsnog geloof ik dat de wil bij Verhagen wel aanwezig is, maar hij wordt door de linkerzijde binnen zijn partij telkens weer het drijfzand in getrokken.Helaas zijn alle alternatieven voorlopig slechter, aangezien élk kabinet waar één der linkse partijen aan deelneemt desastreus is voor Nederland en de Nederlanders.We zijn nog steeds de klappen van de kabinetten den Uyl en Kok nog niet te boven, God verhoede ons voor een kabinet met Cohen.

 15. John zei:

  We leren het nog wel een keer.
  In de politie veranderen alleen de gezichten.
  Alles draait om imago, en macht.
  Helaas is Rutte en meester in het besodemieteren van het volk.
  Maar volgende verkiezingsjaar we stemmen op iemand die het volk écht goed bedoelt.
  Iedere keer trappen we weer in dezelfde val.
  Als het niet zo triest was, en ook niet de rest van het volk in deze ellende mee slepen, zou ik heel hard lachen om iedereen die zich dit allemaal op de mouw laat spelden.

 16. harrie zei:

  @maxim
  blijf argwanend, blijf argwanend tov alle zaken waarmee men naar de burger toe aangeeft dat het in zijn belang is dat sommige dingen gebeuren en veel dingen onder de mat geschoven worden. wij zijn tenslotte onnozele kinderen die geleid moeten worden. zou onze leiding dan nou nog bestaan uit een partij mannen of vrouwen die van een gedegen statuur waren, geheel onafhankelijk en thuis in de benodigde wetenschappen een land te kunnen besturen, nee wij moeten het doen met een latente homo die wat geschiedenis heeft gestudeerd, 150 onnozelen die zich bewust zijn van de camera in de zaal en zich steralures aanmeten, een kabinet dat bestaat uit bijna erfopvolging en aangestuurd door een monarch met twee pampers in haar wangen om haar smoel nog enigszins vorm te doen geven.
  tijdens de laatste circusact van hare narigheid sprak een verslaggever de woorden dat haar kapsel gebeeldhouwd zou zijn. denk dat de man zich vergiste en doelde op haar gezicht wat gebeeldhouwd leek maar dan wel door een beeldhouwer met een bot beiteltje en vaak uitgeschoten.

  zoals je al aangeeft, het gebruiken van vruchtbare landbouwgrond en bossen in funest voor onze voedselvoorziening. de werelbevolking neemt hand over hand toe terwijl er, behoudens de zienswijze van de veganisten onder ons, steeds minder bebouwbaar land overblijft om de meute te voeden. daar gaat het gevaar in schuil.
  er zullen voedselopstanden komen, voorzover ze er nog niet zijn, mensen worden blootgesteld aan de gevaren van monsantozaden, smullen maar met ingebouwde roundup, en de implicaties van de codex alimentarius zullen enorm zijn.
  men speelt al in op dergelijke opstanden en je komt hier en daar in het nieuws ook al tegen berichtgeving dat nederlandse militairen in de states bezig zijn met trainingen in crowd control, niet bedoeld om waxineliggiesgooiers te weren.
  ik pak een willekeurig stukje van een andere site

  quo
  Voorstel nieuwe FEMA kampen op militaire terreinen naar Congres

  ——————————————————————————–

  In een nieuwe wet die aan het Amerikaanse Congres is voorgelegd krijgt het Departement van Homeland Security (Binnenlandse Veiligheid) toestemming om ten minste zes nieuwe FEMA-kampen op militaire terreinen in te richten. Deze zijn bedoeld om Amerikaanse burgers op te vangen ‘in het geval van een nationale noodtoestand’.

  De ‘Nationale Emgergency Centers Act’ (of HR645) geeft het mandaat om ten minste zes, maar indien nodig een heel netwerk van dit soort ‘noodopvang’ kampen te realiseren bij bestaande militaire installaties. De kampen gaan functioneren als ‘commando en controle’ centra waar ook een 24-uur per dag operationeel observatiecentrum van deel zal uitmaken. Ook komen er trainingsfaciliteiten voor federale, staats- en lokale overheidsagenten.

  De kampen zullen volgens de nieuwe wet tevens gebruikt worden om ‘tegemoet te komen aan andere passende behoeftes, zoals bepaald door de minister van Homeland Security.’ Velen vrezen dat dit de overheid een ongelimiteerd mandaat geeft tot bijvoorbeeld de gedwongen detentie van Amerikaanse burgers in het geval van massale rellen, die zouden kunnen uitbreken na een nationale ramp of een totale economische ineenstorting.

  unquo

  soylent green is niet ver weg en 2012….. lastig maar blijf alert.

 17. Pieter H zei:

  Het domme stemvee leert het nooit;de kamers en de regering hebben helemaal niets te vertellen;de ambtenaren maken de dienst uit;zij zijn immers praktisch onschendbaar en zijn nooit na vier jaar vertrokken.
  Zodra er een verantwoordelijke zou kunnen worden aangewezen vormen ze een “platform” en kunnen ze zeggen “dat hebben we toch met zijn allen beslist;en daar bedoelen ze dan de gehele Nederlandse bevolking mee !!
  Bovendien zijn het diezelfde ambtenaren waar de “politici” bij moeten gaan solliciteren voor dat leuke baantje “after playtime”.
  Alleen die politici die zich niet tegen de ambtelijke terreur hebben verzet komen uiteraard in aanmerking.
  Stemmen is dus totaal zinloos;ze zouden flink in het aantal ambtenaren gaan snijden,vergeet het maar er komen er alleen maar bij;een 1 miljoen stemvee ;ze kiezen hun eigen bazen die afhankelijk van ze zijn !!

 18. Meneer Storm zei:

  Leestip voor iedereen met bedenkingen over onze staatsvorm:
  De Democratie Voorbij.

 19. peter zei:

  Zou Rutte wel eens “van de stok hoesten” We weten nu hoe Min. de Jager het doet met zijn vriend ,lijkt me net een waterbed die de Jager als die op zijn buik ligt.
  Lijkt me niet gezond voor Rutte of zou die sexloos zijn ?

 20. Meneer Storm zei:

  Wie had dat gedacht… JKdJ als chocoladeridder, of darmtoerist.
  Ik zie het voor me: ergens op een boot, tijdens de gayparade, leren riempjes, petje met klep, Tom of Finland maar dan een heel beetje dikker.
  Toch maar even bij de les blijven.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12147

 21. Meneer Storm zei:

  Onze Jan Kees is nog steeds lid van het cda, toch?
  Zou hij op de “dag des heren”(let op de beeldspraak) wel ter kerke gaan??
  Zijn club bestuurt dit land toch zo graag met de bijbel in de hand, ondanks de scheiding van kerk en staat? Dan wordt het hoog tijd voor…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=6312

 22. Jose zei:

  Storm ga je frustraties ergens anders uiten. Ik vind die Kees Jan ook een engerd, maar iemand aanspreken op zijn geaardheid vind ik laag.
  U wordt toch ook niet aangesproken over uw voorkeur met wie u uw leven en bed deelt.

 23. ineke zei:

  @cathy – 6 maanden geleden vervroegd met mijn bedrijf gestopt – geen zin meer via loon & vennootschapsbelasting minimaal 10 notoire werkelozen te financieeren –

  ik weet niet hoe laat jij aan je slobberwijntje begint maar voor mij is het tegenwoordig om 16.00 uur BLOOKER TIME – en na een uurtje begin ik op m’n gemakkie aan het avondmaal –

  nog maar 1 kopzorg, wat zullen we vandaag nou eens eten en wanneer kunnen we weer op GEERT stemmen want dat is broodnodig – voorlopig zit die nog met zijn hand aan het stekkertje als het de spuigaten uitloopt – ik vermoed alleen dat de tijd nog niet rijp is –

  sante allemaal –

 24. ineke zei:

  jose – helemaal met je eens – ben wel benieuwd of hij van zijn narrow minded cluppie nog minister mag blijven – misschien op conditie dat hij algehele onthouding toepast zoals de club deed bij een leraar??

  wel peter/jan/willem/kees or whatever de jager, die ouwe van boven houdt van je alleen krijg je misschien problemen met frau von amsberg – die heeft het gepresteerd om een NL afgevaardigde in afrika te sommeren zijn vriend niet mee aan te laten zitten – u begrijpt de man was homo –

  hoe smokkelen we de vriend van onze lieve dikkertje dap tijdens prinsjesdag de zaal in???

 25. wim3 zei:

  @Ineke
  Waarom weer op Geert stemmen? Geert heeft hoge verwachtingen gewekt met zijn praatjes, maar wat is er in de praktijk van terecht gekomen? Bij dubbele paspoorten in het gedoogkamp zwijgt hij. Bij het wegtreiteren van homo’s zwijgt hij. Hij heeft geen enkel wetsvoorstel ingediend om aan de groeiende criminaliteit van vooral allochtone jongeren een eind te maken. Hij durft zijn vingers niet te branden. Zit met Ruttetje in het torentje tegen een griezelige Zeeuwse gristen te praten om het wankele kabinetje te redden. De man heeft geen ruggengraat, geen lef en zit liever in Israel met zijn rijke vriendjes te babbelen.

 26. Meneer Storm zei:

  @Jose: heb ingecalculeerd dat ik commentaar zou krijgen. Ik heb NIKS tegen wiens geaardheid dan ook, maar degenen die een dergelijke geaardheid hebben moeten eindelijk eens ophouden dat voortdurend in het openbaar te ETALEREN.
  JKdJ moet dan ook oppassen dat hij geen nieuwe Paul de Leeuw wordt.
  Over etaleren gesproken: DIT vind je zeker ook geen bezwaar?
  http://tinyurl.com/3gpr3pn

 27. Jose zei:

  Ineke, ik denk dat frau van Amsberg er niet meer zo voor uit durft te komen dat zij homo’s niet uit kan staan. Zij zijn zo krampachtig bezig met hun charme-offensief dat zij dat nu wel uit haar hoofd laat. Zij zal het nu op de haar bekende manier stiekum achter gesloten deuren houden.
  Het is alleen zo treurig en onbegrijpelijk dat een groot deel van de homowereld houdt van Beatrix met haar aanhang. Zij zien dat als een sprookje en niet zo als wij als een horror gebeuren.

 28. ineke zei:

  @wim – ik ben met je eens dat je nog niet veel ziet maar daar is duidelijk een reden voor – ze zijn nog maar kort aan het bewind en veel mensen zijn al aan het klagen over o.a. rutte – ik denk dat je in zo’n geval geduldig moet wachten – vvd heeft nog te veel stemmen dus te weinig mensen zijn wakker – wilders is een strateeg en zal strijken als het ijzer heet is –

  @ jose – niet alleen de homo-wereld maar een flink deel is nog steeds onder de indruk van hun pracht & praal – zelfs doorgewinterde anti koningshuis gaan overstag als ze een lintje of een handdruk krijgen – nooit iets van begrepen – een goeie zet was maxima binnen halen voor zowel haar paps als de populariteit van het huis good for nothing – de zoetwatergarnaal had het nooit voor elkaar gekregen – trek de man een overall aan en je zou oprecht denken dat er zo,n ouderwetse boer krelis in beeld is die aan de pruimtabak is –

 29. Geus zei:

  Het artikel en de commentaren gelezende hebben..
  Harrie maakte een enigszins zinvolle opmerking over soylent green t.a.v onze voeding, maar een een opvolgend commentaar valt ie dan de degenen die ons daar tegen verdedigen aan, de veganisten. Vooral dankzij veganisten bestaat en nog enige ekologische voeding.

  CDA papen noemen is geen intellectuele opmerking. Pas als met het papisme van iemand als Job Cohen kan bewijzen, heeft men een overwinning behaalt. Pim Fortuyn was een paap, dat kan iedereen vaststellen, alleen met respect zegt men dan papist. Papisme verondersteld begrip van waarom iemand leugens promoot. Maar zoals harrie het woord paap gebruikt, is gewoon stelen en misbruiken. Kinderachtig schelden.

  Dan loopt men nog mensen aan te vallen, die een uitkering hebben.
  Doorgaans beschouw ik mensen die weigeren te werken als moreel hoger dan mensen die stelen van de schepping, dit dan als een moreel argument gaan neerzetten. De meeste mensen met een uitkering zijn opzettelijk werkloos gemaakt door de corrupte meerderheid, wat illustreert de corruptie beter dan de inhoud van de commentaren hier. Ik zal niet zeggen, werkt niet, integendeel, want met een baan kan men vaak andere dingen doen dan zonder medeplichtig te zijn aan de misdadige diefstallen die men “werken” noemt. Moreel hoogstaand werk is moeder zijn, maar moeders rekent met onder bijstandstrekkers. Of profiteurs van mensen met een baan, als ze met zo een getrouwd zijn.

  Wat een tuig wat deze website bezoekt.
  Worden jullie gemanipuleerd door propaganda?
  Volgens mij zouden jullie lieve mensen kunnen zijn, als jullie niet gemanipuleerd zouden worden door de socialistische docenten en hun machtige intellectuele achterban.

 30. harrie zei:

  @geus
  heb nog eens eigen inbreng gelezen maar heb niet kunnen ontdekken waar ik veganisten aanval. heb toch stellig de indruk dat je deze inbreng niet helemaal hebt begrepen want een veganist heeft weinig te maken met ecologische voeding.
  zoek het nou eens op en vergewis je eerste van de betekenis der begrippen alvorens je domme dingen begint te roepen.
  je opmerkingen betreffende paap en papisme zijn door je gebrekkig taalgebruik nauwelijks leesbaar, althans de strekking van je verhaal.
  zoek het nou eens op en kom met wat meer gefundeerd verhaal dat je stomme geleuter over cohen en pim. sommigen hebben de klok horen luiden en weten niet waar de klepel hangt, jij bent zelfs de klok kwijt.

  komen we bij de alinea….dan lopen we nog mensen aan te vallen etc etc.
  zo te lezen ben je een bijstandsmoeder die niet aan de bak komt. afgeven op hen die werken en promoten van hen die aan het infuus liggen valt nou eenmaal niet goed bij hardwerkend nederland. al je beweringen die je doet zijn onbewezen stellingen en lever mij maar eens wat bewijs.
  als je een bijstanduitkering hebt, koester deze, er zijn genoeg mensen die voor niet veel meer om 0600 aanschuiven in de file.

  ik zou het woord paap verkeerd gebruiken en daarmee schelden, stelen en kinderachtig zijn.
  als ik deze indruk tav mijn uitlatingen bij je achtergelaten heb, spijt mij dat, maar moet je toch eens wijzen op het verhaal van de pot en de ketel, boter en het hoofd want u noemt ons tuig, sterker nog wij zouden gemanipuleerd zijn.
  spreek niet voor mezelf maar kan je garanderen dat deze site bezocht en gerund wordt door mensen die meer aan welk soort vermogen dan ook in hun pink hebben dan u in je hele dikke lichaam.

Comments are closed.