Jan Kees de Jager gevlucht

Volgens nog onbevestigde berichten kunnen wij u meedelen dat de heer Jan Kees de Jager, oftewel de minster van verkwanselen gevlucht is. Of het daarbij gaat om een vlucht naar Griekenland waar men experts in het niet afdragen van werknemer pensioen premies zoekt, of  het laten ploffen van de eigen zaak is niet bekend, ook niet of Jan Kees weer de kast IN gevlucht is. Reden voor deze vlucht is dat de opper iman uit de Nederlandse tover bijbel  uit Epe, gedreigt zou hebben Jan Kees op te laten pakken, hem niet mee te laten doen aan de jaarlijkse gay parade , of dat men Jan Kees betrapt heeft dat hij op zondag zijn auto wilde wassen en toen wilde gaan shoppen.

GEE VEE DEE,  dat is er uut ,zo lang het nog kan.

“Het kabinet is afhankelijk van de SGP”,  luidde het in een uitzending van het programma stand.nl, waarbij Job Cohen het al even verrotte standpunt van de PvdA mocht toelichten.Maatjes in het kwaad ? Nu, wat ons betreft niet. Wij zijn geen vrienden van Cohen en zijn salon verrijkers, maar dat een stel  idiote godsdienstfanaten vanaf gisteren de dienst uit gaat maken in ons land, hoe Mark Rutte dat ook tracht te camoufleren is letterlijk en figuurlijk “godsgeklaagd” Pas op Mark , let op je woorden.

Mensen, dit kan alleen maar gebeuren  in een Holywood horrorfilm, maar nu is het werkelijkheid. Kees van der Staaij van jongs af aan al geïnteresserd in jongerenwerk ??? ( zie zijn partij c.v)  heeft bijbelse waarden als drijfveer en politiek is voor hem een ambacht.  Hij  heeft in zijn “werkzame” leven nog nooit een stap buiten de veilige muren van de overheids-ambtenarij gezet, maar is wel lid van de bond tegen vloeken. Goddonderju Kees, jij bent een echte durfal,  echt een man die voor zijn zaken opkomt.

In de eerste kamer zit dan meester G. HOLdijk, een naam die wij in feite niet bij een SGPer vinden passen. Ook Gerrit heeft nog nooit een stap buiten de overheidssfeer gezet, maar compenseert dat door afkomstig te zijn uit Uddel, het middelpunt van Europa, daar waar vroeg voor het donker worden, de gordijnen dicht gaan, want de buren zouden eens kunnen zien wat er zich zo al binnenskamers afspeelt. Speciaal daarvoor maakte een gordijnenfabrikant wiens naam wij vanweg de sluikreklame niet mogen noemen “godswerende” vitrage, zodat je er met een gebedje op zondag  weervanaf komt.

Nederland en in het bizonder Rutte gefeliciteerd met deze prestatie, hoe luidden de verkiezingsuitslagen ook weer, en is dit nu wat de Nederlanders wensten ? Wij denken kort te kunnen zijn. Dit is een dermate grove verneu….ij, dat zelfs de lieve Heer hier moeite mee heeft, maar ons politiek den Haag moddert gewoon rustig door en heeft schijt aan de verkiezingsuitslag.


2 Reacties

  1. Meneer Storm zei:

    Afschaffen, die vrouwenhaters van de SGP, afschaffen, dat antieke WvS-artikel 137c
    VANDAAG! (ik trek me er toch geen bal van aan)
    Zie HVV 11545

  2. wim3 zei:

    Ik meen dat we scheiding tussen Staat en kerk (in die volgorde) hebben. Wat doen dan confessionele partijen in een kabinet? En de vrouwen hatende SGP krijgt nu een stevige vinger in de regeringspap. Hoe diep kan een land zinken door het gesjoemel van een aantal non-valeure politici?

Comments are closed.