Pakistanleaks: Leers weigerde Osama Bin Laden

Naar nu pas bekend werd, via onbevestigde berichten van de Pakistanleaks schijnt minister Gerd Leers een ernstige aanvaring gehad te hebben met de andere collega’s in het kabinet. Leers heeft namelijk een asielverzoek van de inmiddels overleden Osama Bin Laden nog niet zo lang geleden afgewezen.

Via berichten die middels Pakistanleaks terecht gekomen zijn bij onze redactie blijkt dat Osama Bin Laden met zijn familie ongeveer 2 weken geleden een asielverzoek ingediend heeft bij Leers. Daaruit bleek dat Bin Laden inmiddels de Nederlandse taal goed machtig was, zakjes met geld bij zich had en zich verdiepd had in de Nederlandse cultuur, kortom een ideale allochtone immigratiekandidaat bleek te zijn. Met name de collega’s van het CDA  en de kleine “gristelijke” partijen hebben bij de minister er sterk op aangedrongen positief te reageren op het verzoek, daar wij in liefde moeten leven met onze “medemensch” . Zelfs Beatrix schijnt zich via haar kabinet met de zaak bemoeid te hebben, want ook zij is van mening dat je mensen, ondanks dat zij  zelf natuurlijk e.e.a. op hun kerfstok hebben, in ons land met warmte op moet vangen. Voorts zag zij in Bin Laden de ideale gesprekspartner voor de heer Jorge Zorreguieta en schijnt overwogen te hebben het paleis Soestdijk als opvangcentrum aan te bieden.

Slechts de PVV , middels Geert Wilders was in principe tegen op het immigratieverzoek en zei dit niet te willen gedogen. Hij stelde aan Leers voor gelet de open EU grenzen, dat Leers de familie Bin Laden dan maar onder moest onderbrengen in zijn villa aan de Marina Black Sea Riviera, waar Leers in 2008 voor 220.000 in investeerde en wat hem uiteindelijk de kop kostte als burgemeester van Maastricht. Een foto van het compleks ziet u links.

Wat de minister uiteindelijk heeft doen besluiten het immigratieverzoek niet in te willen willigen is volgens betrouwbare bronnen in den Haag het feit, dat Bin Laden naast een drietal vrouwen ook 26 dochters heeft, allen in de leeftijd van 14 tot 21 en Leers aan moest nemen dat ook deze in Nederland zouden willen blijven gelet zijn net afgegeven beslissing dat het meisje Sahar vanwege haar “verwestering” voortaan in ons land mag vertoeven.  Leers zag de bui al op zich afkomen, want mede gelet zijn beslissing dat ook de andere 40 tot 100 “Sahars” in ons land mogen blijven wonen, zou het toelaten van Bin Laden weer tot een mini tsoenami van vluchtelingen hebben geleid. Daarnaast speelde de boosheid van Geert Wilders die hij zich op zijn hals zou halen een belangrijke rol en was het antwoord op het verzoek van Bin dan ook negatief.

Wel heeft Nederland Bin Laden aangeboden in Afghanistan een abrikozenkwekerij te beginnen. Na het gelijksoortige en geflopte projekt van ex minister Bert Koenders  zat Den Haag nog met een 2000 jonge abrikozenboompjes in de maag. Bert Koenders zelf wilde daar hij in een riante wachtgeldregeling zit persoonlijk komen helpen, maar dat vertrouwde Bin Laden niet  i.v.m. zijn 3 vrouwen . Hij had inmiddels vernomen dat PvdA-ers graag pronken met de bezittingen van een ander en was Bin Laden althans in deze een gewaarschuwd man.

Een familiefoto met de familie Bin Laden plaatsen wij hier :


8 Reacties

 1. Groene Leeuw zei:

  Gelukkig heeft Osama inmiddels asiel gekregen in het land .van Triton en Neptunus

 2. Aristoteles zei:

  Briljant, Overigens heeft BL 5 vrouwen en 18 kinderen.
  Jammer dat Geert tegen was, Deze bezienswaardigheid zou op meer bezoekers mogen rekenen dan de efteling., en derhalve een welkome aanvulling van het BBP..

 3. check zei:

  hahaaha even lachen , maar 5 vrouwen en rits van jong dat zijn we inmiddels in Nedrigland wel gewend en daar hoef je geen Bin Laden voor te heten. Als ik in Nedrigland ben kom ik hele clans met kopvodden in tenten tegen die de karren vol hebben met nieuwe t.k. hand ophouders en rovers die de heel straat bezetten , waardoor je bijkans gedwongen wordt op de rijweg te gaan lopen. Trouwens die Bin had nog een paar centen kan je van de rest van de sprinkhanen die door 80 subsidie vretende organisaties lekker in de watten wordt gelegd op kosten van Uw duiten !

 4. wolfy zei:

  Grappig stukje van de redactie.
  Even een vraag aan Ceck over de Spaanse medebugers.
  Zie je in Spanje dan geen kopvodders lopen?
  Volgens mij was Spanje het land dat als eerste een generaal-pardon gaf aan alle illigalen.
  Het kan natuurlijk zijn dat ze direkt na het pardon naar Baggerland zijn vertrokken.
  Ik dacht dat Spanje toch ook in het zelfde schuitje zat of zit.
  Misschien beginnen ze niet aan positieve discriminatie zoals in Polen.
  Graag wat meer informatie over de Spaanse aanpak Ceck,,

  Gegroet.

Comments are closed.