De Strauss Kahn girls

In feite al weer oud nieuws , de arrestatie van Dominique Strauss-Kahn, die momenteel uiterst comfortabel in een door zijn vrouw Anne Sinclair gehuurd New York’s appartement wacht, totdat hij weer voor de rechter moet verschijnen.  Maar zoals nu uit het arrestatieverslag blijkt, heeft DSK tot op het laatste moment getracht zijn arrestatie te ontlopen.

In eerste instantie claimde hij ten onrechte dat hij diplomatieke onschendbaarheid had en dus niet gearresteerd mocht worden, Toen zaten de handboeien volgens hem te krap kortom niets wat die “welwillende “New Yorkse Cops deden viel in goede aarde. Daarom is het misschien leuk om eens het goed het arrestatieverslag ( in Engels) te lezen :

http://www.courts.state.ny.us/whatsnew/pdf/voluntary-disclosure-form.pdf

Veel leesplezier.


1 reactie

 1. Theo Prinse zei:

  Nou ik heb het gelezen.
  Veel meer zie ik er zo gauw niet in.
  Wel viel mij direct de betrokken attorney op
  Cyrus Vance junior
  http://en.wikipedia.org/wiki/Cyrus_Vance,_Jr.
  Dat is de zoon van Cyrus Vance who served as Secretary of the Army under presidents John F. Kennedy and Lyndon B. Johnson and Deputy Secretary of Defense under President Johnson, then Secretary of State to President Jimmy Carter.

Comments are closed.