Geert Wilders en de islam, even de vlag uit

Goede middag lezers, de vlag mag even uit, want ondanks allerlei kanttekeningen en de mogelijkheid van de tegenpartij om binnen 14 dagen in hoger beroep te gaan, is Geert Wilders in eerste instantie vrijgesproken van het aanzetten tot haat, discriminatie en groepsbelediging. De uitspraken zijn volgens de rechtbank  niet gericht op de moslims, maar op de religie ( de islam ). Dat betekent dat er kennelijk zelfs bij het Nederlandse O.M. nog geen enig inzicht aanwezig is, hoe de maatschappij in elkaar zit en je dienovereenkomstig te wetten dient te interpreteren.

Maar een volgend schokkend feit dient zich aan :

Op 3 juli a.s. wordt Amsterdam het toneel van een de 1e Nationale KHILAFAH Nederland bijeenkomst. Het gaat hier om een Neo Ottomaanse organisatie ( spreek Turkse  door de Turkse premier Erdogan  gesteunde organisatie) die als je haar website : www.khilafah.com bekijkt oproept tot :

Since it was founded in 1996, Khilafah.com has earned a reputation for being the foremost Islamic political and ideological website in the English language. Khilafah.com is dedicated to articulating the case for Islam as an ideology that provides solutions for all human problems and all human relationships. It is our belief that Islam must be understood ideologically that deals with individual and societal problems. At the forefront of the call of Islam (Da’wah) today is the case of presenting Islam as a challenge to the current chaos, inequality, despotism and international disorder – all a consequence of Western liberalism (Capitalism).

Since the 3rd March 1924, the Khilafah State was destroyed, marking the end of an illustrious era of Islamic rule. Since then, the dark shadow of the West has engulfed the world. We assert, without compromise, that it is only by the establishment of the Khilafah State, that the practical solutions of Islam can once again provide a real alternative for the entire world. The ‘Clash of Civilisations’ first discussed by Samuel Huntington is real and inevitable. We endorse the notion that there is a civilisational difference between Islam and the West and that the problem for the West is Islam and the problem for Islam is the West. By arguing this, ideology, came for all of humankind, Muslim and Non-Muslims, and as such it is only Islam that serves as a Rahma (mercy) for all mankind. As the western ideology dominates the world today, the only challenge to it must come from Islam.

We write to inform, inspire and create a movement for true intellectual revival. We ask Allah (swt) to accept our efforts and mark it as part of the contribution towards re-establishment of His (swt) deen.

en wij wijzen met nadruk op hetgeen wij rood hebben gearceerd. U ziet het dus, uw enige toekomst ligt in het accepteren van de islam. Nu is het op zich zelf geen probleem dat een Turkse organisatie meent haar propaganda uit te moeten dragen, maar is het natuurlijk zeer vreemd dat juist ons land als eerste doel gekozen wordt voor een dergelijke manifestatie. Of toch niet ? Nee inderdaad niet ! Want net zo als het feit dat economische gelukszoekers ons land feilloos weten te vinden vanwege de slappe houding van Den Haag t.a.v. de immigratie, weten moslims, dat ons land “gebukt “onder een onduidelijk schuldgevoel meent “tolerant” te moeten zijn als het gaat om andere nationaliteiten, geloven en groepen, en derhalve in feite daardoor bij voorbaat een vrijbrief verleent aan een ieder die meent zijn totalitaire houding aan anderen ( in dit geval hun gastheer)  op te dringen.

Zoals wij reeds eerder schreven, hadden wij ondanks zijn PvdA afkomst nog wel enig vertrouwen in de Amsterdamse burgemeester Eberhardt van der Laan. maar nu naar buiten komt dat de bovengenoemede manifestatie volgens hem wèl mag , maar een enige tijd geleden aangevraagde toestemming voor een manifestatie van de burgerorganisatie  Dutch Defence League ( DDL) werd afgewezen, dan blijkt dat de islam ook de Amsterdamse regentengeesten behoorlijk vertroebeld heeft. Zoals u heeft kunnen lezen op de site van onze collega’s www.hetvrijevolk.com heeft deze belangengemeenschap zich inmiddels zelf opgeheven. Tegenstanders beweerden dat de DDL te veel gemodeleerd was naar het voorbeeld van de Britse radicale English Defence League. De protest demonstratie die de DDL wilde houden met een duidelijk PRO Geert Wilders  karakter op het Amsterdamse museumplein op 10.10.201o werd door Van der Laan  verboden.

Dat hier zoals gezegd duidelijk weer met de verschilende maten gemeten wordt, zeker als beslissingen genomen worden vanuit de linker hoek van ons politieke bestel d.w.z. de restanten die hier nog van over zijn, is eveneens duidelijk.

Wilt u nog eens uitvoerig uw licht opsteken over de KHILAFAH , kijk dan eens bij de collega’s van AmsterdamPost onder de url :

http://www.amsterdampost.nl/amsterdam-op-3-juli-a-s-podium-voor-het-tweede-islamitische-rijk/

Dus gaat deze bijeenkomst door, haal de vlag maar weer gauw binnen.


14 Reacties

 1. cathy zei:

  De islam is al zo ingeworteld gedurende de afgelopen 40 jaar, in deze nederlandse samenleving dat geen oorspronkelijke bewoner reeds hier iets meer te vertellen heeft.
  Van der Laan is goed begonnen, maar wat o.a. onze mohammedaanse arabier Cohen heeft gedaan kan niet meer omgedraaid worden en zo velen met hem.

  Aangezien de nederlandse politici te koop zijn, zeker als ze van de linkse geloven zijn is er al teveel schade aangericht.

  Vergeet uw land en neem niet alleen een pil als u 65 bent geworden, maar ook als u niet tot het Ottomaanse rijk wilt gaan behoren.

  Een ding kan ik u vast beloven, dikke willem en zijn pampaslet komen niet op de “troon”, ze zijn te laat zelfs niet als bea von amsberg over het tapijt struikelt met haar glaasje lafitte.

  En ja hoor, daar komt Erdogan samen met ghadaffi, leve ons nieuwe koningshuis!

 2. NonConformist zei:

  Die moslims mogen dat vinden, zoals ook de NVU mag demonstreren, zoals ook de Turks rechtsextremistische “zwarte wolven” manifestaties en bijeenkomsten mogen organiseren, who cares, allemaal fout natuurlijk, zodra een dergelijke organisatie invloed krijgt en beperkingen stelt aan onze manier van leven, pas dán pakken we de wapens op, tot die tijd is het slechts folklore en kan ik er schamper om lachen, dit soort dingen gebeurt al 40 jaar, niks nieuws hoor…

 3. punt komma zei:

  En alles wat zij gesticht haddden is ten onder gegaan.

  Een stukje Schrift over de handelswijze van de oostindie vaarders de kolonisten de slavendrijvers de handelaren en richters van organisaties,,,komt bekend voor,,,.
  Naast de Schrift zijn er ook in de koran verzen die vertellen over Jihad,,de interne zuivering,,,samen zouden zij optrekken.
  Israel mag wel opletten,,de oude islam mastodonten zien met lede ogen toe hoe de “jeugd” de islam anders interpreteerd en deze niet van plan lijken Israel te vernietigen zoals de oudjes dat wel willen.
  Je kunt het er mee eens of oneens zijn,,,,samen met de val van het kapitalisme,,kijk naar de AEX en andere beurzen,,,lijkt een faillisement van de beurzen eerder dan dat van Griekenland.
  Het failliet van de islam zal er niet komen,,,,geen vlaggen dus,,,,maar overheersing komt er ook niet!

  Wat komt er dan wel?
  Rede?,,na onredelijkheid!
  Een vreedzame periode,,,gedwongen dat wel,,,de enige manier om de mensheid van oorlog af te houden is een ziekte waar elke mens aan onderhevig is,,,straling?

  Natuurlijk mag iedereen er over denken hoe die wil,,,,

 4. brusje zei:

  wat betreft “de mogelijkheid van de tegenpartij om binnen 14 dagen in hoger beroep te gaan” : het is niet zo dat de /tegenpartij/ in beroep kan, maar alleen de verdediging en het OM.

 5. Driek zei:

  Het enige lichtpuntje in onze Joods – Christelijke Islamitische samenleving, is dat Wilders is vrijgesproken. Maar als ik vandaag de berichten lees, over dat rottige Mohammedaanse tuig, o.a. begravenis verstoord, overval door Marokkanen in Amstelveen, en dat is nog maar een tipje van alle narigheid, denk ik dat we straks beter een pil in kunnen nemen. Want wat ons te wachten staat, is veel erger dan het Hitlerregime. En daar kan ik nog over meepraten. Maar ik heb allang de moed opgegeven, het komt echt niet meer goed in ons landje, en ik vind dat heel jammer voor de nieuwe generatie, die toch ook recht heeft op een fijn leven, maar blijkbaar nog steeds niet doordrongen is van het Islamitische gevaar. Het begon in 1980 met een enkele gebedsruimte, en we zijn geëindigd met 600 Moskeeën. Let wel: ZESHONDERD MOSKEEËN!! En geblindeerde zwembaden, en boerkini’s!! En………

 6. WOLFY zei:

  Ottomaans rijk of Amsberger rijk, wat maakt het nog uit.
  Rijk wordt je er toch niet van, geestelijk wel te verstaan.

  Verhuis naar Cuba en streef niet naar geld maar naar samenhorigheid, dan komt te vredenheid vanzelf.

  Democratie is een dure utopie die niet werkt voor gewone slaafjes.

  Gegroet.

  noot redactie : wij hadden net niet beter kunnen schrijven, bedankt

 7. WOLFY zei:

  Punt ,, er komt geen oorlog??????????????
  Zeker het nieuws de laatste jaren gemist.
  Ik zal al de oorlogen maar niet op noemen die er zijn.

  Gegroet.

 8. Bas zei:

  Elk land krijgt de regering die het verdient.
  Vroeger, voor democratie, een verhaal zonder einde.
  Elke voorloper van links mensen ging direct door de knieën als er een worst voor hun ogen werd gehangen zoals gebeurde WO1.
  Democratie loste dat probleem op met no 2.
  Een werelddeel met alleen maar gelovigen gaat de deur dicht doen.
  Wat een volk, in wat nu Z Amerika heet, duizenden jaren geleden zag aankomen.
  En de pijp, 2012, aan Maarten gaf aan, wij, de ongelovigen.

 9. Elvi zei:

  Ammehoela Cathy,

  hoezo niet omgedraaid? Van der Laan heeft alle mogelijkheden. Eerst Elatik de deur uit misschien?
  Misschien moeten wij daar een protestactie op gaan zetten? Met toeters en bellen, lawaai en geschreeuw.

  Zou eens wat nieuws zijn!

  Wij laten het gebeuren en moeten hoognodig inzien dat we het niet alleen maar kunnen laten afhangen van politici en zelf onze verantwoordelijkheid nemen!

 10. punt komma zei:

  Wolfy,

  denk jij dat een klein gedeelte van de mensheid,,de extremen,,een slachtpartij omwille van Mohammeds vriend Gabriel in de wereld veroorzaken?
  De iets slimmere moslim weet ook dat er in de koran staat dat moslims in naam ook,,,,!!

  Dan zijn er straks geen mensen meer,,niemand kan nl aan de islam eisen voldoen.

 11. WOLFY zei:

  Punt komma,

  Volgens mij zijn er al jaren slachtparijen aan de gang in div landen.
  Denk aan Afrika en het verre Oosten, Pakistan, Afghanistan etc.
  U heeft gelijk dat niemand aan de Islamitische eisen kan voldoen.
  Laten we hopen dat er inkeer in het denkvermogen komt, zal wel eeuwen duren helaas.

  Gegroet.

Comments are closed.