Jacqueline Cramer boos op GeenNieuws?

Volgens onbevestigde berichten die ons bereikten van de Universiteit Utrecht en om geheel correct te zijn van het daar gevestigde Centrum voor Aarde en Duurzaamheid, schijnt ex minister van Milieu Jacqueline Cramer boos te zijn op de redactie van deze site. Mien, zoals wij haar maar even zullen noemen is verontwaardigd. Nu dachten wij eerst dat het te maken zou hebben met haar activiteiten om een communitische partij in ons land een wat meer democratisch gezicht te geven met als resultaat de Groen Links. Maar dat blijkt niet zo te zijn:

Cramer is na het lezen van ons artikel boos, omdat ook zij genoemd wil worden als een bijscharrelende politieke leghen, dit n.a.v. ons artikel van gisteren over haar collega Maria van der Hoeven. Dat het ussen de 2 dames , nou ja, vrouwen, niet zo boterde was bekend. Toen er in de 2e kamer vragen gesteld werden over “Groene Stroom” op 23 septmeber 2008, wist Mien even niet waar het over ging en speelde Maria van der Hoeven, destijds minister van economische zaken, de bal toe. Gevolg , dat Mien samen met Wouter Bos een excuusbrief moest schrijven. Zie ook :

http://www.geennieuws.com/2009/02/roetfilters-van-cramer-een-begrip/

De gemaakte bezorgdheid over het milieu en duurzaamheid bleek slechts een facade te zijn, want zoals u weet was na een teleurstellend resultaat van de milieu top in Kopenhagen de lol er bij Mien af en i.p.v. de speciale milieutrein te nemen, stapte zij in het vliegtuig, omdat Jan Peter B. haar in Den Haag” nodig” had.

Maar een slimme meid is op haar toekosmt voorbereid, want in 2007 voorzag Mien dat het klimaat om haar persoon ook wel eens zou kunnen veranderen. Niet voor niets behoorde zij tot het brekebeenachtig duo Snip en Snap , samen met Ellen Vogelaar, en maakte zij toen nog als minister een bedrag over van 50 miljoen Euro naar de Universiteit van Utrecht, waarmee het klimaat bestendig maken van Nederland bestudeert kon worden.

En wat blijkt, dat is nu juist dezelfde  tent, waar Mien sinds begin dit jaar baasje geworden is en gelet de hoogte van de subsidie het met de inrichting van haar kantoor wel goed zal zitten. Wat dit klimaat bestendig maken van ons land te betekenen heeft is uiteraard nog onduidelijk. Was Mien lid geweest van de PVV hadden wij ons daar nog wat onder voor kunnen stellen, want dat had betekent dat er een zachte drang gekomen was om bepaalde niet integratie minded bevolkingsgroepen te laten emigreren naar het land van hun herkomst, waardoor er met wat goede wil sprake zou kunnen zijn van het behoud van het Nederlandse  milieu. Maar Mien zoals de meeste politieke graaiers in ons land zal dit vanwege mogelijk kiezersverlies niet toegeven dus zal er wel iets anders moois bedacht worden, waarbij het milieu om Mien’s  eigen persoontje prioriteit geniet.

 

 


3 Reacties

 1. cathy zei:

  Nu weet ik waarom en hoe Mientje haar bul bij dezelfde Universiteit gekregen heeft, voor wat hoort wat, toch?

  Algemeen bekend in dit soort kringen en zo blijft iedereen in het zadel.

  You scratch my back, I’ll scratch yours!

  Trouwens ze spreekt geen woord Engels, hoezo dan een jaar naar de States?
  Zeker bij een Hollandse familie au pair gespeeld.

  Onbegrijpelijk, onbegrijpelijk en wederom een diep gezonken en triest land om je voor te schamen, Dag Ellen, dag Maria, dag Mientje e.v.a. neem inderdaad die pil van Drion maar heel snel zijn we tenminste van jullie bedriegelijkheden, onozelheden en zakkenvullen af en hoeft er ook niet bezuinigd te worden.

 2. marjan zei:

  Les gehad van Lubbers, Mientje???

  Niet in de kont knijpen, maar met je kont draaien?

  (Moet je trouwens wel blind zijn als man of strauss Kahn heten)

Comments are closed.