De Barosso clan wordt onrustig

Onze ex terras kelner en overtuigd communist dacht het allemaal zo prima voor elkaar te hebben en je kunt hem geen ongelijk geven. Nogmaals van terraskelner en met een extreem communistische studentenachtergrond het schoppen tot een van de aanvoerders van de Brusselse maffia clan is een hele prestatie. Toch komen er langzaam wat scheurtjes in het EU bolwerk en daarmee gelijktijdig ook in de leugenachtige verhaaltjes van “mannen” ( of moet het nu zijn vrouwen ? ) als Jeanine Kees de Jager, die met zijn draaikontenachtig gedrag de handen in Brussel niet meer op elkaar krijgt.

 

 

 

 

 

De 3 grote rating organisaties Standard & Poor’s, Moody’s and Fitch laten zich niet door de EU verleiden tot het doen van de  politiek gewillige uitspraken en daarmee wordt steeds duidelijker dat zoals menig burger al wist,  de EU voorop met de nationale politici in hun kielzog de belastingbetalers van heel Europa, maar natuurlijk met name die van de NOG sterke landen op een geweldige wijze trachten te belazeren, hetgeen er uiteindelijk toe zal leiden dat uw Euro niet meer waard zal zijn, dan het papiertje waarop het gedrukt is. Kijk eerst even mee naar een video opname van de jonge communistische Barosso, die inmiddels eenmaal geroken hebbend aan het grote geld zijn mening behoorlijk heeft bijgesteld. Een jeugdzonde ? Nee, een typisch trekje van communisten, sociaal democraten, die zien dat het toch wel zeer plezierig toeven is met de geroofde centen van een ander.

http://youtu.be/wAHv3UnXvmM

Maar de grote drie rating agentschappen laten zich niet in de maling nemen en ondanks het geschreeuw uit Brussel dat er een “onafhankelijke Europese !!!! rating agency moet komen, zodat zoals u begrijpt er geen kritiek meer uit die hoek kan komen op de streken van de EU en EU ministers van Financiën, gaan zij door met het verstrekken van gegevens over de kredietwaardigheid van o.a. EU landen en dat is uiteraard een doorn in het oog van de Brusselse zelfverrijkers met hun aanhang.

Trichet van de ECB, Juncker , Barosso, Rompuy enz. schreeuwen om het hardst, dat er een einde moet komen aan wat zij noemen de oligpoly van de grote 3, d.w.z. dat slechts deze ONAFHANKELIJKE organisaties een creditrating af kunnen geven,die duidelijk van invloed is op de geloofwaardigheid van de EU gangsters. Zoals u weet is Portugal al een stapje teruggezet, Spanje en Italië staan in de wachtrij en dat is natuurlijk niet in lijn met wat de EU bonzen wensen, namelijk het over de rug van de weerloze belastingbetaler verder bouwen aan hun megalomane imperium incl. weer een nieuw EU kantoor à 250 miljoen Euro in Brussel.

Toch zijn de credit rating agentschappen redelijk unaniem in hun waarderingen en om u daarvan een beeld te geven hebben wij voor u het navolgende plaatje. Een extra blikje bruine bonen kopen als u het weekend boodschappen gaat doen , zoals een reageerder opmerkte ? Wij zouden er niet te hard om lachen, want het kon allemaal wel eens sneller gaan dan menigeen denkt en vanuit Brussel of den Haag krijgt u de waarheid niet te horen en zal men u ook niet steunen, als het fout gaat.

 


12 Reacties

 1. punt komma zei:

  Tegen de tijd van verval zullen de eurofiele dames en heren elkaar beschuldigen,,,,
  Dat verval heb ik gepland staan voor na het Grote Reces,,,,,waar de dames heren -en een mix hiervan- wat betreft dit kabinet het kunnen “‘schudden”.

  De peilingen zullen standen laten zien waar de Hond(en) geen brood van zullen lusten.

  Na 6 dagen van 666 jaren sinds Abram en 7 dagen van 666 jaren sinds de openstelling van Gizah,,,,toen begon het tijdperk van de piramide,,,,,met als hoogtepunt de Dollar,,de RA-Doll,,,,
  RA,,de symbolieke tijdhouder van de “”gestelde tijd””waarvan niemand dag noch uur kent,,,,
  Al zou er een komen die de tijden zou kunnen berekenen,,,,,,.

 2. Marcel zei:

  Het mag voor mij ook wel snel komen
  naar de hel met die hele muntunie en de EUSSR mag er direkt achteraan.

 3. harrie zei:

  @puntkomma
  doe je aluhoedje maar op, er komen barre tijden aan….
  johannes 13:18 gaat uit van 666 jaren per d a g en bovendien is 666
  het getal van de duivel.
  anagrammetjes zijn leuk maar die van de dollar snijdt eveneens geen hout.
  dollar komt van taler, daalder, in jouw tijdspanne dan halve dag geleden.

 4. sandokan zei:

  Wordt het niet eens tijd om de achtergrond van deze hondsbrutale kerel eens wereldkundig te maken? Is het dan geen schande dat uitgerekend deze vent leider is van een intens verrot systeem dat EU heet? Is het niet bekend dat deze man Portugal uit geschopt is wegens malversaties die het daglicht niet kunnen verdragen. Is het nu niet iedereen duidelijk hoe verrot de lieden zijn die ons (dagelijks) kapittelen hoe wij ons dienen te gedragen terwijl zij zelf alle potten leegroven en vervolgens ook nog netto vergoedingen claimen voor alles en nog wat? Wil Barosso nog een wipje maken? Is natuurlijk inharent aan de functie en zorgt voor wat afleiding, niet vieze Manual?
  Hoe eerder Nederland afhaakt bij deze corrupte bende des te beter het is voor ons volk. Het spaart ons een hoop geld en een hoop narigheid. Stel je eens voor: De netto-betaler moet zich volledig schikken naar de terreur uit Brussel. Gekker kan je het niet maken (dacht ik) maar het blijkt keer op keer dat ik mij vergis!

 5. Gijsbert zei:

  Dat homofobe gedoe (Jeanine de Jager) is echt niet nodig! Het leidt af van de message en is al sinds de jaren 70 (Albert Mol) niet echt leuk meer.

 6. Breinbrouwsels zei:

  Het einde van de westerse decadente samenleving is gepland op 11-11-2011 om 11.11 uur sharp. Als dit mislukt, door een wonderbaarlijk konijn dat uit de hoge hoed van de wereldberoemde Bailout Brothers wordt getoverd, dan is de volgende voorspelling op 22-22-2222 om 22.22 uur omgeveer.

  Maar voor alle zekerheid want voorspellen kan ik best maar rekenen is wat minder, morgen weer een ritje langs de Aldi en de Lidl want de blikken bruine bonen zijn in de aanbieding.

 7. Groene Leeuw zei:

  Tegen de tijd dat het echt misgaat,zal de voltallige EU de euro gaan vervangen door alles,net als in WO2,op de bon te gooien om het bankroet van de EU weer op te vangen en weer aan de wederopbouw te beginnen door de puinhopen van de EU op te ruimen.

 8. Ingsoc zei:

  Wat zullen we heerlijk op ze gaan jagen als mank wild dat afgeschoten moet worden.
  En afschieten gaan we ze allemaal, vlucht maar naar zuid amerika lafaards , we komen jullie daar wel aan de strop hangen!!!!!
  Boeten zullen jullie voor alle ellende die jullie ons aan hebben gedaan!

 9. punt komma zei:

  @Harrie,,,

  Die tijdenlijn daarover schrijf ik sinds 2006 her en der,,,schreef er ook bij wat allemaal te gebeuren stond,,,,,achteraf is makkelijk Harrie,,,,,vooraf,,,das de kunst.
  Joh: 18:13 staat daar niet bij dat er een komt die de tijden kan berekenen?
  Aangenaam.

 10. harrie zei:

  @puntkomma
  behalve wat verwijzingen naar het oude testament heb ik je nog nix substantieels zien verkondigen.
  indien je de kunst zou verstaan de toekomst te voorspellen lijkt het me zo toe dat je dat in een wat breder economischer perspectief zou moeten uitoefenen.
  in johannes 18:13 staat niets mbt een persoon die de tijden kan berekenen. alles is geent op het getal 6 maar zo ken ik er ook nog wel een paar.
  6 is een half dozijn
  6 is twee maal drie
  zes is een omgekeerde negen
  zes is een getal op een bingobord
  hier nog meer flauwe kul
  http://inisman.come2me.nl/

 11. check zei:

  Hedgefonds: Italië in sores
  Van onze redactie
  AMSTERDAM – Amerikaanse hedgefondsen zetten miljarden in op de kans dat Italië zijn schulden niet tijdig kan afbetalen.

  Dat meldt de Financial Times zondagavond. De markten vrezen dat na Griekenland, Ierland, Portugal en Spanje nu ook Italië in financiële problemen komt.

  ,,De realiteit is dat those pesky bond vigilantes Italië in het vizier hebben gebreken, en dat is alles wat nu telt”, aldus fondsbeheerder Michael Riddell van M&G Investments.

  De toenemende kosten voor de overheid en banken om geld te kunnen te lenen zullen vervolgens leiden tot afwaardering door kredietbeoordelaars, stelt hij.

  De Europese Centrale Bank wil het reddingsfonds voor de euro uitbreiden en ook Italië te hulp schieten, meldt zakenkrant Die Welt zondag, verwijzend naar bestuurders bij centrale banken in Europa.

  http://www.telegraaf.nl/incoming/10172686/__Hedgefonds__Itali_in_sores__.html?p=26,2

Comments are closed.