Dirty Harry , Emile Roemer, wip er eens op !

Vakantietijd, dus kinderen of kleinkinderen moeten bezig gehouden worden en wat is dan beter dan een dagje naar de dierentuin. In dit geval die van Tel Aviv en tot onze stomme verbazing zagen wij aangekomen bij het olifantenverblijf dat de 2 zich daarin spartelende dikhuiden Harry en Emile heetten. Toeval en dan ook nog in deze pose ? Wij kunnen u niet vertellen wie van de 2 nu Dirty Harry en wie Emile is, maar het kon niet toevalliger ! En voor diegenen die het nog niet vatten, Emile Roemer en Harry van Bommel van de Soosjalistiese Partij zijn voor 7 dagen naar Israël .

 

 

 Het lijk er wel op of onze moegewerkte Haagse politici geen vakantiegeld ontvangen hebben, want het zomerreces is nog niet aangebroken, of de mannen en vrouwen verdwijnen naar alle uithoeken van de wereld. Het lossen van postduiven is er niets bij vergeleken, die hebben tenminste nog een doel, maar als je b.v. op de site van de SP kijkt waar de reis van Emile en Harry dagelijks wordt beschreven, dan kun je je toch niet aan de indruk ontrekken dat het leven van een politcus een groot feest is, uiteraard door een ander, in dit geval u, betaald. De site van de SP waarvan wij altijd nog dachten dat men daar idealen naar streeft, heeft veel weg van een reklamepagina van een vakantieorganisatie, want onze “soosies” verbreiden hun blijde boodschap over de hele wereld, terwijl wij toch dachten dat Nederlandse politci  door ons allen betaald, zich bezig moeten  houden met Nederlandse zaken en niet ook b.v. naar Kenia moeten, om daar de boodschap dat alle Menschen Brüder worden te verspreiden.

Trouwens die hele SP ideologie is van een vervlogen tijd. Als ik om 6 uur ‘sochtends opsta en hard ga werken en dat tot 8 uur ’s avonds, wil ik gewoon net dat ene centje meer dan mijn wat minder met dynamiek overgoten buurman die zuchtend om half 9 naar het postkantoor fietst om daar tot 5 uur achter het loket plaats te nemen.

Maar goed met ons zijn er  gelukkig  nog een groep helderdenkenden. De dames in Israël hebben inmiddels via radio en TV een waarschuwing ontvangen dat Harry in aantocht is en wat zijn bedoelingen zijn, zoals een Jordaanse medewerkster van de Nederlandse ambassade ook al eens mocht ervaren, toen dit domme hitsige Vlaamse reuzenkonijn toegelaten werd tot een receptie in de ambassade. Kijk zo zijn ons manieren en kijkend naar het stelletje ongeregeld dat voor onze volksvertegenwoordigers moet door gaan is het gedrag van Harry in feite zeer gewoon. De mening van een sexulologe vragend was dit haar commentaar :

http://youtu.be/mllgUM67nTg  en wensen wij Emile veel sterkte toe.


4 Reacties

 1. sandokan zei:

  Ik denk dat Harry (zijn bijnaam eer aandoende) Emilie een beurt geeft en Emile -als rasechte socialist die niet wil discrimineren- vindt dit alles prima. Even ontspannen, dan relaxen en ‘klaar is Harry’! (En niet Kees!)
  Wist u dat het woord kees (Nederlands geschreven) afstamt uit het Hongaars, waar kesz ‘klaar’ betekent? U niet, maar ik wel.

 2. check zei:

  ACh de Kinezen , kezen als gekken en zie het resultaat 1,3 miljard kezende Kinezen !

 3. Likoed Nederland zei:

  Volgens zijn weblog gaat Harry de ‘bezette gebieden’ bezoeken.

  Dat is dubbel fout:
  1. Israel heeft zich 15 jaar geleden terug getrokken, 99% van de Palestijnen woont in autonoom gebied.
  2. Daarom is de officiele Nederlandse benaming nu dan ook ‘de Palestijnse Gebieden’.

  Op een parlementarier met zo een onwetenheid of – waarschijnlijker – bord voor zijn kop moet echt niemand meer stemmen.

Comments are closed.