Hizb-ut-Tahir, NSB Nederland heet jullie welkom

Salaam Aleikum beste moslims uit Nederland en buitenland. Vandaag willen wij, de tolerante Nederlanders  jullie van harte welkom heten in ons, maar binnenkort jullie land. Wij zullen er alles aan doen, de overname zo geruisloos mogelijk te laten lopen, onze politici en dan met name B & W van Amsterdam verdienen hiervoor een bijzondere pluim, want zonder hun colaboratie was jullie voor vandaag geplande bijeenkomst niet door gegaan. Eveneens een woord van dank aan de  minster Ivo Opstelten en andere notabelen, die ingegeven door angst en politiek verlies deze voor jullie  prachtige dag hebben mogelijk gemaakt. Eveneens een woord van dank aan Geert Wilders en zijn PVV, die uitblonken door desinteresse, slechts de SGP meende zich voor deze zaak in te moeten zetten.

Lezers, wederom een buitengewoon triest moment  in onze vaderlandse geschiedenis , waar de volkomen ongeïntereseerde burger, ondanks heftig geschreeuw van de veilige wallekant , gemeend heeft geen gevolg te moeten geven aan de oproep van verschillende zijden om te protesteren tegen de bijeenkomst in Amsterdam van de Hizb-ut-Tahir, waarvan vaststaat dat zij indirect connecties onderhouden met o.a zeer extremistische moslim organisaties en die o.a. in Duitsland bij de wet verboden zijn.

Niet echter  in ons land, waar de door de politiek gepredikte selectieve vrijheid van meningsuiting ons land een speelbal maakt van iedere organisatie die meent zaken te moeten verkondigen die uiteindelijk tot het einde zullen leiden van Nederland als een democratisch land, waar nationaliteiten en geloven vreedzaam naast elkaar kunnen leven.

Maar verwonderlijk dat slechts er slechts 30 mensen aanwezig waren voor het Amsterdam Rhone Center om tegengas te geven aan de bijeenkomst van Hizb-ut-Tahir ?

NEE , want de ervaring heeft geleerd dat de GEMIDDELDE Nederlander te laf , te slap en te hypocriet is om zijn of haar stem te laten horen op momenten dat het er op aankomt. In landen als Syrië, Tunesië, Bahrein gaan mensen met levensgevaar de straat op om op te komen voor hun rechten, maar in ons land beperkt zich dat tot protesteren dat de regering het dansen in een Tutuutje en spelen op een harpje  moeilijker  maakt.

6 Republikeinse verenigingen en genootschappen kent ( kende) ons land, de monden stonden vol over de wandaden van het oranje huis, maar inmiddels zijn ze een zachte dood gestorven. Bijeenkomsten lokten misschien 150 man en dat was het. Republikeinse sites zoals Prorepublica en Herstel de Republiek lijden na een korte opkomst een zieltogend bestaan, waar de oudere Nederlander lekker veilig en anoniem kan protesteren. Eenvoudige middelen om deze protesten meer gestalte te geven d.m.v. concrete acties liepen dood op verdeeldheid, kinnesinne en vooral ANGST.

En dit zelfde zien wij terug bij de kritische houding t.a.v. de reeds opgerukte radicale islam. Was het niet een pracht gelegenheid geweest voor b.v. een PVV kamerlid om op z’n minst zijn of haar gezicht eens te vertonen vandaag in Amsterdam ? Nee de BBQ van de afgelopen week lag ze te zwaar op de maag. En  van die 1.5 tot 1.7 miljoen PVV volgers, was er niet 1 % bereid  om datgene wat d.m.v. slechts one liners door meneer Wilders de wereld in getoeterd wordt nu ook eens in de praktijk te brengen. Rustig trachten een gesprek  terplekke aan te gaan ? Dat waren 15.000 Nederlanders geweest en zelfs met 1 promille nog 1500. Maar niets, druk, druk met het pakken van de caravan, het volgen van de Tour de France of naar het voetballuh.

Een verachtelijk nog vol met NSB genen zittend lui  en verachterlijk volk, waarvan wij hopen dat hun kinderen en kleinkinderen hen later aankijken en vragen ” Pa, Ma,  Opa en Oma,  waarom hebben jullie er toen niets aan gedaan “?


25 Reacties

 1. cathy zei:

  Dag meneer wilders, waar blijf je nou, zit je lekker op het pluche met al je aangenomen BLO ers?

  Je bent geen haar beter en met andere dingen bezig. Je hebt echter in een ding gelijk je hebt iedereen er op een knappe manier ingeluist.

  Chapeau!

 2. henk zei:

  Cathy je bent mij te snel af, maar inderdaad die hele PVV met hun ongeletterde meeloopclan had hier eens kunnen laten zien wat zij nu echt waard zijn, maar dat was te veel.

  Het blijft in tegenstelling tot Frankrijk, Duitsland , Groot Brittanië in Nederland slechts roeptoeteren van de zijlijn, maar wat is daar nieuw aan ? Ik kan mij herinneren dat ik op deze site pogingen las om de zo hevig door veel Nederlanders gewenste pseudo republikeinen wat samen te brengen. Resultaat NUL, want het eigenbelang prevaleert boven het gezamelijke doel.
  Maar als ik de als kapiteins uitgedoste bestuurders van de NL Campers en dito trekezels met caravan hier over de peripherique zie zwoegen of ze elders op de autoroute tegenkom, mams krampachtig achter het stuur, dan denk ik wat ben ik blij dat ik met een Frans kenteken rij. je wilt er toch gewoon niet mee bijhoren.

  Wat de Geennieuws redactie schrijft de NSB genen zitten er nog volop in, helemaal waar.

  Tenslotte je suggestie om Griekse producten niet meer af te rekenen lijkt mij wel wat maar mevrouw Miesmuis had daar kennelijk problemen mee, Wat een IQ!

  henk / paris

 3. Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten zei:

  Een aantal vaste lezers van de Amsterdampost zijn op leeftijd, fysiek beperkt of wonen ver weg inderdaad. Het andere deel laat zich kennelijk leiden door angst. Ik ben blij dat mijn oproep deze 29 mensen heeft aangeroepen om daar aanwezig te zijn. Ze zijn de stem van velen.
  Overigens heeft Van Klaveren van de PVV wel degelijk vragen gesteld in de Tweede Kamer over deze club. De grootste faalhaas in deze hele kwestie is Serkan Elden van dat party centrum. Hij had als enige in Nederland de moed kunnen oppakken om deze islamofascisten uit zijn zaak te weren. Een nationale held had hij kunnen zijn en een voorbeeld voor de vele Turkse Nederlanders die ook walgen van ophitsers en haatzaaiers als Hizb ut-Tahrir. Maar na dagen met hem in conclaaf geweest te zijn, zweeg hij plotseling en stemde daarmee in. Uiteindelijk ben ik op zijn verzoek in gegaan om met hem onder vier ogen over deze kwestie te spreken. Maar hij gaf geen antwoord meer. Het was beslecht. De landverrader. Geen knip voor de neus waard.

 4. Driek zei:

  Het schaamrood stijgt mij naar de kaken, want inderdaad, van enige opkomst was geen sprake! Want ik was er! En die PVV van Geert Wilders? Ik ben er helemaal klaar mee. Maar, toen ik ook nog Alex zag, in dat witte operetteuniform, bij dat walgelijke huwelijk in Monaco, toen, beste Geen Nieuwslezers, was ik ineens erg blij, dat ik tot de oude generatie behoor, en dus die volgende oorlog, tussen Mohammedanen en Christenen niet meer mee maak. En al die heldhaftige verhalen, over dat handjevol verzetshelden, ieder jaar op 4 mei, over hun heldhaftigheid en die geweldige prins der Nederlanden – over de tijd toen de NSB-ers hier de dienst uitmaakten en Joden werden weggevoerd; ik heb het helemaal gehad met Nederland. Wat een kutland!!

 5. gekke henkie zei:

  ik vind uw reactie beledigend voor ons volk. U heeft gelijk dat Fransen, Grieken enz. anders reageren maar ik zie daar ook geen opstand tegen het regiem, misschien nu in Griekenland. In Nederland zijn heel veel mensen die het anders willen maar niet weten hoe hun stem gehoord wordt, hoe ze moeten opboksen tegen alles wat mis is en als er dan iemand is, en er zijn er een paar, dan worden ze opgesloten. Met een groepje gaan staan ergens is belachelijk. Het wordt weggewuifd, niet in beeld genomen, zo werkt de media. Ik denk dat alleen een sterk samenwerkende organisatie het tij kan keren

 6. isidor zei:

  ik schaam me diep als Nederlander dit te moeten lezen wat een blamage 30 man en een paardenkop er hadden er 15.000 moeten staan.ik ben een man van 60 jaar en woon diep in Duitsland en financieel niet bij machte de reis naar naar Amsterdam te maken.maar als het zo door gaat ben ik de eerste op de barricade want een n.s.b er ben ik niet beter te sneuvelen als een held dan te sterven als een lafaard.
  ik hoop dat er zo veel meer mensen over denken,de tijd van praten is voorbij.

 7. amsterdammertje zei:

  Een schaamteloze vertoning van een eveneens schaamteloze burgemeester, die zo sterk als hij in het begin overkwam het nu ingekapseld door een PvdA moslim maffia volledig af laat weten

  en wat betreft de PVV , ik heb ze de rug toegekeerd, inderdaad wat de redacteuren van deze site schrijven, one liners van Geert en zijn ongeregelde zooitje en daar blijft het bij

  en prof enz, als de PVV dan al vragen gesteld heeft, waarom niet eens een gebaar naar de amsterdamse kiezers. in mijn kenissenkring – 80 % PVV – hebben velen spijt en zullen geen PVV meer stemmen, natuurlijk kun je niet alles in korte tijd veranderen, maar de PVV is meer Pfffff gebakken lucht en de zelfde pluche plakkers als de rest

  het wordt tijd voor de grote schoonmaak , met genoegen herinner ik mij aan de avond dat ik met mijn maten de Dam mochten schoonvegen, weg met het gaaies, zou het ondanks mijn leeftijd nog wel een willen doen, plekken in Amsterdam genoeg.

 8. henk zei:

  @ Lida , het lijkt wel de Libelle “lieve Lida, als je even kijkt waar ik woon, Parijs en dat ligt in Frankrijk, dus 550 km van Amsterdam zou je met wat hersenkraken kunnen begrijpen waarom ik er niet was., dus een zeer domme reactie die je beter had kunnen achterwege laten.
  Inderdaad PVV , CDA , VVD kortom geen enkele partij had de moeite genomem te komen , hetgeen de minachting van alle partijen voor de kiezer toont

  henk / ik zeg het nog maar een keer PARIS

  PS overigens ben jij wel geweest, ik zag op een foto iemand in een oranje gebreid hesje.

 9. Burgerjournalisten zei:

  Diepe buiging voor diegenen die zich de moeite hebben getroost om deze nazi-bijeenkomst onder de aandacht te brengen of vandaag in Amsterdam aanwezig waren.

  Vergeet niet: ook Geert Wilders stond ooit helemaal alleen maar heeft zich inmiddels tot op eenzame hoogte gewerkt. Op de achtergrond, verscholen achter de geraniums zijn er velen die anoniem meehelpen aan het bestrijden van de islamisering in Nederland en het aantal loyalisten dat nu uitkomt voor hun steun aan het beleid van de PVV is nog nooit zo groot geweest.

  Vergeet niet dat op dit moment de macht nog decentraal ligt. Er wordt door de PVV en Ivo Opstelten hard gewerkt aan onze nationale politie. Deze kan dan ook makkelijker worden ingezet zonder instemming van een burgemeester.

  Geert gun ik een goede vakantie, na de verschrikkelijke tropenjaren die hij achter de rug heeft. Nu is hij zich hoogstwaarschijnlijk al aan het voorbereiden op zijn speech die hij op 3 september a.s. in Berlijn zal geven.

  Hij staat dan zij aan zij met René Stadtkewitz en Oskar Freysinger het startschot zal geven voor de verkiezingsoverwinning van die Freiheit in Dujitsland. Geert Wilders kan nu door heel Europa met zijn borst vooruit lopen en wij ook.

  Ook Joram van Klaveren heeft zich ingezet om deze bijeenkomst bij de heer Ivo Opstelten onder de aandacht te brengen. De bal ligt nu bij de AIVD en bij de politiek en wij zullen niet rusten voordat er een uitgebreid onderzoek heeft plaatsgevonden naar het ondergrondse netwerk van islamfascisten in de regio Amsterdam.

  http://burgerjournalisten.wordpress.com/2011/07/02/brief-aan-waarnemend-hoofd-aivd

  We zijn op de goede weg, ik neem een borrel op de bewezen prima samenwerking!!!

  Bert

 10. punt komma zei:

  Tis zoet en zuur maar oorlog zit de nederlanders niet in de genen.
  Gezellig staken zijn de hoogtepunten in de opstanden geweest, kreeg je nog doorbetaald ook,,,
  Onderdanig aan zijn wij wel,,Wilders is een vooraf gesmincte clown,,,,die trekt de stekker voor de VVd,,,,dan hebben zelfs de fanatieke Pvv ers geen media podium meer,,,of zij moeten er her en der gebouwen tot podia maken.
  Net als de schreeuwlelijk van het artikel geen podia wist te creeren dan dit podia!

  Maar ik kan mij de woede voorstellen die in het artikel zit,,,islam is chaos,,,,laat je daar niet door leiden,,of lijden.

 11. gijs van meeteren zei:

  Ik begrijp de gefrustreerde reacties heel goed waarom er zo weinig mensen protesteren over wat er nu gaande is in ons land en vandaag in Amsterdam. En hoewel ik volledig sta achter deze actie van Ben Kok e.a., zag ik door omstandigheden geen kans om ondersteuning te geven.
  Slap excuus. Maar daar komt nog iets bij. Zoals zo velen heb ik na 9/11 een draai in mijn denken gemaakt en ben me rot geschrokken wat over ons heen komt na bestudering van koran, sharia, Mohammed, Bat Ye’or, Hans Jansen enz. enz. Maar waar ik na enige jaren helaas achterkwam, zo rond 2008, was dat de ontwikkeling van islamisering in combinatie met laffe, lakse politici (vooral van links die de boel “bij elkaar willen houden”) een eigen dynamiek had gekregen, die, net als een olietanker, niet een andere richting uit te duwen was en is. Het is net als in de periode 1940-1945, om een vreselijke Godwin te gebruiken, dat kleine groepjes na de bezetting hier en daar heldendaden pleegden en zich verzetten tegen het fascisme, maar dat de meerderheid zich gedeisd hield om zo geen klappen te hoeven krijgen. Dit is Nederland. En helaas gaat het hoogstwaarschijnlijk weer net zo als 70 jaar geleden.
  Noem het hardleersheid. Ik denk meer aan een bepaalde volksaard. Als het lijntje maar niet breekt. Gemakzucht verpakt en verstopt in meligheid.

 12. Theo Prinse zei:

  Kom kom, niet zo pessimistisch.
  Ja H-u-T moet de verbrandingsoven in.
  Als we naar die zeiker Aart Zeeman van Brandpunt luisteren moeten we werken aan een Europese Totalitaire staat die een President heeft en belasting gaat heffen precies zoals Hitler het al een voorzet had gegeven. Daar komen Zeeman’s spontanistische NSB genen vandaan.
  1. Griekenland krijgt van Juncker een ketting rond haar soevereiniteit. Het land wordt leeggeroofd door de vreemde bezettingsmacht van Brussel met absurde bezuinigingen en totale uitverkoop van bedrijven. Het wordt geannexeerd. Daarna gaat Griekenland toch kapot en Portugal en Ierland zullen snel volgen. De Euro is totaal weg .. zoveel te langer men de opheffing ervan uitstelt en de schade zal navenant zijn.
  Nederland heeft al 30 miljard schade aan ABN en daar komt 50 miljard voor het Euro debacle bij.
  Met het einde van de Euro is de beoogde Europese Totalitaire eenheidsstaat weg en is het EU parlement weg. Daarmee is Schengen (vrij verkeer van personen) weg. Denemarken heeft al grens controles terug ingesteld terwijl het nog in de Europese gemeenschap zit. In Nederland lopen enorm veel illegalen rond die weg moeten.
  Alle landen zullen weer grens controles tegen illegale profiteurs instellen en daarna zal ook een remigratie van niet-westerse allochtonen op gang komen. De buitenlanders kosten Nederland 7.5 miljard per jaar hebben niets aan de sociale kassen bijgedragen en veroorzaken sterke verlaging van de pensioenen voor de autochtone jongeren.
  2. Europese landen zijn en / of gaan sterk bezuinigen op Defensie en each euro = gelijk aan een versterking van jihad’s, H-u-T, al-Qaeda, Muslim Brotherhood etc. in Europa of op pad naar Europa. Men haalt ook militairen terug naar Europa en in Nederland worden zij of met 12.000 ontslagen en / of in hogere geweld spiralen in eigen land ingezet. De PvdA is al volledig in handen van de stealth jihad.De kinetic jihad zal ondergronds gaan als de remigratie dwingender wordt.
  3. De geplande eenzijdige uitroeping van een Palestijnse staat defacto oorlog verklaring aan Israël.
  4. De oproepen van de leider van de Muslim Brotherhood in Egypte om Israël in dat geval aan te vallen.
  5. De feitelijke aanvaarding (outreach) van de Muslim Brotherhood als vreedzame en “progressieve” gesprekspartner om de op het westen gerichte seculiere jongeren in de Arabische wereld nog dieper onder een islamitische terreur dictatuur te storten dan ooit te voren sinds Perzie – Ayatolah’s !
  6. Het sterkste westerse land (Amerika) zit met een stuk of 5 problemen:
  A. De verwerving door Iran van het atoomwapen. Lange afstand draag raketten hebben zij al.
  B. De gelijktijdige verzwakking door neglect en / of afstand doen van de Amerikaanse atoomwapens door de kenkiaan, Clintons’s
  C. De onderhandelingen van Ahmedinejad bij Chavez in Venezuela voor lange afstandsraketten t.z.t. met een nucleaire lading zodat a. Venezuela kan uitdraaien op een Cuban missile crisis en b. de Amerikanen nu enkel de Coast Guard daar tussen hebben liggen.
  D. De plannen om 400 miljard op US defensie te besparen gedurende 8 jaar door de keniaan.
  E. De al maar verder schrijdende islamizering en vestiging van het wereld kalifaat
  F. China bezit een derde van de Amerikaanse staatsschulden en
  1. Amerika moet die zichzelf eenzijdig kwijtschelden.
  2. Verder moet China op straffe van uitsluiting van de WTO haar Juan / Remnimbi appreciëren verhogen.
  3. Amerika moet veel outsourced industrie terughalen.
  4. Amerika moet 12 miljoen illegalen uitzetten.

  Dus men ziet, er is niks aan de hand.

 13. Theo Prinse zei:

  G. De impact van de burgeroorlog in Mexico just over the border, de verwikkelingen van de CIA (overseer) daarin over drugs, de massieve stroom van wapens van de VS naar mexico en versa illegals naar de US n

 14. Inge zei:

  Klopt. Ik was er ook niet bij. De aard van mijn werk in combinatie met de lange reistijd laat dat niet toe. En misschien had ik die bezwaren naast me neer moeten leggen voor het goede doel. En misschien doe ik dat ook nog wel een keer. Maar niet nu. Vooralsnog stel ik me tevreden met het wegnemen van de blinddoek ten aanzien van de islam bij mensen in mijn omgeving. Dat gaat langzaam, maar wel gestaag. En wat de PVV betreft: een aantal mensen in de reacties geeft aan de PVV de rug te hebben toegekeerd, maar dat ben ik niet van plan. De PVV is de enige partij met de islamisering op de agenda. Daarom hebben ze, en houden ze, mijn stem.

 15. WittedeWith zei:

  Ook ik was er niet bij vandaag.
  Vraag mij af of het nog zin heeft.
  Op mijn werk en overal kom ik voor mijn mening uit en waarschuw ik voor het grote gevaar van de islam.
  Merk echter dat ik steeds minder serieus wordt genomen. Men vindt het vaak overtrokken en drammerig.
  In 1940, tijdens de eerste maanden van de bezetting, schreef een dominee over het aanstaande lot van de Nederlande Joden: “zij gaan er uit en zij gaan er aan!”
  Hij werd niet geloofd; iedereen kende wel een goede Duitser/nazi/NSB-er.
  Het was volgens velen maar een klein groepje extremen.
  De geschiedenis herhaalt zich, maar met een groot verschil t.o.v. 1940-1945.
  In Nederland waren nooit meer dan enkele tienduizenden Duitse bezetters en in 2011 zijn er veel meer dan 1.000.000 islamieten in ons land. Na 2 1/2 jaar bezetting (zo rond eind 1942), kon men er op hopen/rekenen dat Nederland ooit weer vrij zou zijn. In 2011 zijn er geen Amerikanen, Britten of Canadezen die ons komen bevrijden.
  Wij gaan er aan!!!!
  Een Joods/Christelijk/liberale samenleving, opgebouwd in 2000 jaar, is in nog geen 40 jaar tijd rijp voor de vernietiging.

 16. Marjan k zei:

  Ook ik was niet in staat om aanwezig te zijn in Amsterdam.
  Neemt niet weg dat ik mijn strijd niet strijdt.
  In mijn omgeving waarschuw ik zoveel mogelijk voor de islam.
  Ik kom heel veel domheid tegen, maar ga wel door.
  Dit is op mijn manier mijn strijd en vermoed dat vele anderen het ook op deze manier doen. Maar het is een kwestie van volharden, want je wordt soms uitgelachen. Uit gelachen of niet, ik ga gewoon door. Dit is mijn manier, maar ik moet wel bekennen dat de Nederlanders blind zijn…..

 17. wim3 zei:

  Gezeur over wie er nu wel en wie er nu niet was. Het belangrijkste punt is dat de PVV er NIET was, een partij die de voortschrijdende islamisering van ons land zegt te willen stoppen. Geert heeft wederom bewezen zeer onbetrouwbaar te zijn, denk aan de dubbele paspoorten, denk aan zijn gedoogbeleid. Hij staat nergens voor, is een rasechte opportunist.

 18. Hans zei:

  Het lijkt er inderdaad op dat Pro Republica ter ziele is. De voorzitter en de hoofdredacteur stoppen er mee.

 19. nutville zei:

  hier had de pvv idd grootschalig en luidkeels stelling tegen moeten nemen. wat een lafheid! maar ik moet toegeven: ik was graag gegaan maar uit pure angst voor deze agressieve haatbaarden ben ik eerlijk gezegd veiligjes binnen gebleven…

 20. renard dominique zei:

  cathy schreef.mr.wilders. het is niet de heer wilders die de toelating gegeven heeft mevrouw.indien na 35 jaar uw kleinkind een dhimmi is,zal het natuurlijk wilders en nietde potvertierders van nu.

  noot redactie : wat bedoelt u ?

 21. Driek zei:

  @WittedeWith, ik ben er zeker van dat u gelijk krijgt, we kunnen niet op tegen deze overmacht, want in alle steden en dorpen staan inmiddels Moskeeën en regeren de haatbaarden. En wij kunnen niet meer uitzien naar hulp van buitenaf, we moeten het nu bijtijds oplossen, of gewoon maar ondergaan en de Arabische taal en de Koranverzen gaan leren. Er zit ons niets anders meer op!

 22. cathy zei:

  burgerjournalisten .24.

  Ik hoef niet te wedden, want ik weet helaas dat het een utopie is en dan nog; wat zijn 900 mensen op 16 miljoen.

  Meneer de burgerjournalist, prima site, maar wordt eens wakker, als je denkt dat alle nederlanders zo denken als jij en wij, vergis je je behoorlijk, jij bent de roepende in de woestijn en met jou 0,1 % de rest van dit volk intereseert zich nergens voor.

  Vandaar dat onze “volksvertegenwoordigers”kunnen doen en laten wat ze willen.

  Een nieuwe partij die tussen wilders en de vvd staat zou de oplossing kunnen zijn, , dus ga je gang.

Comments are closed.