Multi-Culti , een utopie

Waarom een stuk van de Zuid Afrikaanse vlag bij dit artikel en niet een foto van een gezellige bijeenkomst van b.v  thee drinkende Amsterdamse raadslieden met hun ex burgemeester Job Cohen, mannen en vrouwen die nog steeds menen dat een multi culturele samenleving een succes kan zijn ? Omdat zeer eenvoudig de gebeurtenissen sinds de jaren midden 1980 in Zuid Afrika inmiddels hebben aangetoond, dat een multi culturele samenleving slechts leidt tot een resultaat, namelijk de ondergang van  de Afrikaner en de autochtone Nederlander.

 

In de jaren midden ’80 deed je in ons land en elders in de wereld niet echt mee als je niet op een of andere wijze de anti apartheid campagnes steunde om die arme gekleurde medemens uit zijn lijden te verlossen.  Je mocht geen Shell meer tanken, want die deden zaken met Z. Afrika, Outspan sinasappels waren verboden en in ons land was een heel legertje activisten op de been om hun verdwaasde ideën aan de man en vrouw te brengen. Namen als Sietse Bosgra, Nico Scholten, maar ook b.v. Mies Bouwman stonden te dringen om ons er maar van te overtuigen, dat het roer in Zuid Afrika drastisch om moest. Je moest een T shirt kopen met de afbeelding van Nelson Madela of bisschop Tutu en zo toonde je dat je goed naar het ( nog steeds) geïndoctrineerde NOS journaal en de Nederlandse Mass Stream Media luisterde. Een ander idee, plaatste je onmiddelijk in de groep bruin hemden en soortgelijk volk. Uiteraard mocht het ons niet te veel geld kosten, want toen de gemeente Rotterdam  zag, dat een olie boycot ze wel eens aanzienlijk in de inkomsten zou kunnen schelen werd naar goed Nederlands  gebruik geaarzeld om aan acties mee te doen.

De acties hebben zoals u weet hun resulaten opgebracht. Op 11.02.1990 werd Nelson Mandela vrijgelaten, in 1994 werden er verkiezingen gehouden die gewonnen werden door de voormalige anti apartheids partij ANC en sindsdien gaat het met Zuid Afrika zienderogen bergafwaarts, net als toen Rhodesië veranderde in Zimbabwe. Met name de rijkere zwarte Zuid Afrikanen ook wel spottend YUMM ies genoemd, Young Upwards Mobile Marxists vertegenwoordigen praktisch 50% van de gekleurde  Zuid Afrikaanse bevolking,  het Afrikaans is inmiddels als officiële taal verbannen, de criminaliteit viert evenals HIV onder het gekleurde deel van de bevolking hoogtij en de oude (blanke) Afrikaners worden van alles beschuldigt wat er fout gaat. Uit de verschillende reacties die wij op eerdere artikelen mochten ontvangen wordt deze groep systematisch achtervolgd. overvallen en in vele gevallen vermoord, hetgeen tot schatting leidt dat er sinds Mandela vrij kwam ruim 60.000 Afrikaners over de kling gejaagd zijn.

Inmiddels hebben de zeer correcte Nederlandse politici hun aandacht van Zuid Afrika en het stille drama wat daar woedt afgewend. Er zijn immers geen stemmen mee te behalen, het onderwerp is te moeilijk , terwijl b.v. een  NIZA ( zie www.niza.nl  ) bezig hun pijlen om de wereld te verbeteren op andere “donkere”Afrikaanse landen richt niet gehinderd door enige kennis van zaken en uitsluitend speculerend op niet onderbouwde medelijden van de Nederlander, die een plaatje voorgehouden wordt van zwaar onderdrukte gekleurde medemensen.

Verdenkt u ons er niet van , dat wij Pro Apartheid aanhangers waren en zijn, maar in tegenstelling tot het weer braaf achter een Haagse politieke roeptoeter aanlopende menige, waren enige van onze redactoeleden wèl in Rhodesië ( Zimbabwe) en Z. Afrika aanwezig om te zien, dat de overname van die landen door de gekleurde medemens toegejuichte uiterst correcte linksen gristelijke politici, tot een fiasco zou leiden. De oplossing ? Wij moeten u het antwoord schuldig blijven, maar multi culti werkte niet, werkt niet en zal niet werken !

 Maar ofschoon het gezegde luidt dat een ezel zich niet tweemaal aan de zelfde steen zal stoten, geldt dat kennelijk niet voor de Europese en met name Nederlandse politici, of  zoals wij ook wel eens vermoeden wordt het Binnenhof inderdaad bevolkt door een grote groep ezels. Want iedere vorm van kritiek op het migratie en vreemdelingenbeleid ( ook 2e en 3e generatie) wordt haastig terzijde geveegd en moet je als Nederlandse burger vrezen dat je onmiddelijk op discriminatie wordt aangesproken ( en erger met de dood bedreigt). Tot nu toe nog minderheidsgroepjes leggen inmiddels wel hun wil op aan autochtone burgers, rechters uit angst om beticht te worden van discriminatie leggen de laagst mogelijke straffen op aan allochtone overtreders van de wet en ieder week lees je dat wat in dit land ooit een norm van fatsoen was weer een deuk heeft opgelopen, zonder dat hier afgezien van wat voor de Haagse tribune spelen  maar ook iets aan gedaan wordt.

Allochtonen die luidkeels verkondigen dat ZIJ hier binnenkort de zaken wel over zullen nemen, uw dochter of vrouw beledigen, uitvaartstoeten frusteren, zich in het misdadige circuit storten van winkelovervallen, niemand wordt een stroobreed in de weg gelegd, want je weet maar nooit, wij zijn fatsoenlijk en willen geen extremistisch stempel opgedrukt krijgen .

Nee lezers , zij , d.w.z. de politiek , politie en O.M  kijken angstig naar Brussel, trachten de kool en de geit te sparen ende oude NSB genen komen weer aan de oppervlakte drijven.  Wij zouden willen voorstellen aan Den Haag, ga eens niet naar Kunduz of speel St. Klaas in Haïti of een Afrikaans land, ga eens naar Zuid Afrika, kijk wat daar aan de hand is en als je dat als toekomst wenst voor jullie kinderen en kleinkinderen doe dan niets. Maar als je enig fatsoen in je lichaam hebt, kom terug, zeg ik heb het in mij opgenomen en wij gaan hier in Nederland eens met een grote bezem al de oude troep opruimen. En als je nog hardwerkende ( !  ! ) migranten nodig hebt, in Zuid Afrika staan de Afrikaners te trappelen om mee te gaan, geen integratieproblemen, niets met REZZPEKT, nee gewoon harde werkers net echte  Nederlanders.

 


7 Reacties

 1. check zei:

  Komt u vooral met zijn allen binnen alles gratis , onderdak, huis, inkomen, ziektekosten alle medische behandelingen en je kan gelijk zonder enige premie te betalen gelijk met levenslang pensioen. Oja wippen en fokken als de neten wordt beloond met bakken kinderbijslag en verzorging !!!!! Wat een smerig discriminerend baggerland , zou je ze niet ……………….

  Snel huis voor helft toegelaten vreemdelingen
  DEN HAAG – De helft van de 4100 asielzoekers die mogen blijven maar nu nog in asielzoekerscentra zitten, krijgt nog komende maanden een huis van een gemeente. Dat meldde een woordvoerder van de minister voor Immigratie en Asiel woensdag.

  Sinds juli 2010 liep het aantal statushouders in de centra al terug van 5200 tot 4100, waardoor volgens de minister een forse besparing werd bereikt. Een gemeente biedt een woning aan die de vluchteling moet accepteren. Doet hij dat niet, dan moet hij zelf woonruimte vinden.

 2. Chans zei:

  Multi-Culti , een utopie,

  Ik ben het met elke zin eens! . Jammer dat er niet bij staat wie dit schreef,

 3. Theo Prinse zei:

  Hier een belangrijke speler die wij in het Suid Afrika drama moeten aanspreken op zijn maatschappelijke invloed. Nicky Oppenheimer van De Beers Diamant Mining
  Business Opportunities in Africa
  http://www.youtube.com/watch?v=ok-nCHrLK1I&feature=player_detailpage
  Over multiculturalisme deze links
  http://www.tulane.edu/~phil/faculty/mack.html
  http://www.thefreemanonline.org/featured/what-is-multiculturalism/
  http://www.allaboutphilosophy.org/dutch/cultureel-relativisme.htm
  Multiculturalisme is daarmee gedefinieerd dat het net als het marxisme (na Aristoteles en Hegel de filosofische dialectiek toegepast op de arbeidswaarde theorie) de samenleving (kunstmatig) in klassen opdeelt. Echter in het multiculturalisme zijn er niet slechts twee klassen: de kapitalisten en de arbeidersklasse … maar zijn er infinite klassen. Alles en iedereen is een klasse en slachtoffer van de waarden van het Verlichtingsdenken. De Verlichting is begonnen in Nederland en luidde de herontdekking in van de dialectiek van het morele relativisme van Aristoteles (metafysica)
  Ik blijf verder gewoon doorgaan met het Ministerie van Buza en ook de PVV (Geert, Fleur, Martin etc.maar ook Filip Dewinter) links over video’s, publicaties etc die ik via GEENNIEUWS toe gespeeld krijg aan hen door te geven.
  Het is de hoogste tijd dat er een initiatief genomen wordt tot het aantrekken van de banden tussen Nederlanders, Vlamingen en Afrikaners !

 4. harrie zei:

  @check
  tis toch bij de zwijnen af. sinds de oorlog staan er tienduizenden gewone nederlandse mensen met of zonder gezin op de wachtlijst voor woonruimte. veel steden hebben een compleet onoverzichtelijk en corrupt systeem van toewijzen dmv punten, urgenties en wat voor flauwe kul dan ook. er zijn voorbeelden t e over van mensen die naar jaren uit konden zien naar een flatje 6 hoog die van de ene op de andere dag te horen kregen dat een rifrat of een suri met een huidaandoening meer recht had op de woonruimte.
  in de gemeente den haag is de afgelopen jaren het aantal woningzoekenden gestegen met ruim 13% en plots kan de gemeente een blik huizen opentrekken voor 4000 kansloze uitvreters.
  had altijd het idee dat woningcoorporaties als taak hadden veel te investeren in de sociale woningbouw met doel het woningtekort snel op te heffen. nou lees ik dat een aantal van die dodo’s, niet gehinderd door kennis van zaken, zwaar geinvesteerd zouden hebben in megalomane projecten en voor honderden miljoenen het schip in zijn gegaan.
  wat nu nog rest voor jan met de platte pet is het trachten aan te schaffen van een leuk vinexwoninkje met een tuintje zo groot als een postzegel en een keuken waar de eettafel net rechtop in kan staan maar wel met een 30-jarig slavernijcontract met een bank.

 5. Ger de Vries zei:

  Het allerbeste bewijs tegen de multi culti rubbish is de Sovjet Unie. Om eenheid te kweken heeft Stalin miljoenen Russen, Oekraïners, Wit Russen en Armeniërs en andere Slavische volkeren over de gehele CCCP verdeeld. Het verschil is nu te zien in de voormalige deelrepublieken, het is één groot oorlogsgebied! En ondanks dat al die volkeren tot het Slavische ras behoren, is samengaan een utopie gebleken. Vooral de moslim staten zoals Tjetjenie zijn intolerant en niet voor het Multi- culti gezeik vatbaar!
  Maar onze bovenmeesteres, ja die met het aangemeten kapsel van Dura heeft de oplossing, “weest tolerant en laat jezelf wegvagen”. Amen!

 6. DrFeelgood zei:

  Het systeem in Utrecht waar ik een woning zoek heeft een kans berekening optie, de komende 5 jaar maak ik met mijn gezin 0.005 procent kans op een woning!!!!!
  En ik ken Syriers die allemaal hun familie als asiel zoeker hierheen laten komen, onder het motto “wij als christenen lopen gevaar in ons land”, krijgen in no-time een huis en verblijfs vergunning EN EEN UITKERING, WERKEN HO MAAR, EN GAAN DOODLEUK DE VOLGENDE ZOMER DIRECT OP VAKANTIE NAAR HUN “GEVAARLIJKE” THUISLAND!!!!
  WAT IS DAT?

Comments are closed.