Corruptie onderzoek Curacao: te beginnen in Den Haag

Piet Hein Donner heeft weer eens keihard toegeslagen. Curacao moet van de daar heersende corruptie bevrijd worden en alvorens tot maatregelen over te gaan moet je natuurlijk wel eerst weten hoe het daar nu precies met de corruptie zit. Dus onder het motto “met dieven vang je dieven”,  stuur je dan het Haagse A Team er op uit, bestaande uit de heren Paul Rosenmöller en voor de cijfers Cees Maas een ex ING foutrekenaar naar het Bounty paradijs.

 

 

 

 

Nu willen wij niets zeggen ten nadele van de heer Maas, want ach je speelt bankier, dus je hoort te weten hoe je leuke financiële deals op kunt zetten, die ondanks de latere verliezen van de bank jou toch een mooie bonus opleveren. Maas gaf dit, nadat hij was afgetreden en een onderzoek mocht houden naar wat er fout gegaan was bij de ING onder zijn bewind, ook ruiterlijk toe. Maar dat onze Piet Hein het lef heeft om Paul Rosenmöller naar Korsow te sturen is weer een teken van de in den Haag volop aanwezige pseudo corruptie en nepotisme.

Paul Rosenmöller, wie kent hem niet ? En weet u als een van de weinige Nederlanders niet wie Paultje is, kijk dan even bij onze collega’s van Meer Vrijheid, die het allemaal n.a.v. een bericht in HP deTijd  keurig voor u op het web gezet hebben :

 http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1197  en u bent weer geheel op de hoogte. Paul bleek zoals wij zagen ook nog commissaris bij de NS te zijn, ook daar moet je je afvragen hoe dat weer geritseld is, maar dat laten wij maar even in het midden

Er gaan dus 2 slagers op weg om hun eigen vlees te keuren en wij geruikten deze term al eerder inzake ons bericht over GroenLinks kamerlid Mariko Peters. Het lijkt er wel op of ze bij GL een soort broedplaats hebben voor schandaalpubers, want de lijst onder aanvoering van Tara Singh Varna,  daarna klikspaan voor de Veenendaalse wethouder en loco burgemeester Jack Bogers, 2e kamerlid en nu inmiddels dik betaalde directrice van Oxfam Novib. Farah Karimi, inbreker Wijnand Duyvendak, Mariko Peters en Paul Rosenmöller, commissaris van hare maje in Noord Holland Harry Borghouts, het 1e kamerlid Sam Pormes, je kunt er inmiddels een avondvullend programma van maken. Zie o.a. : http://www.geennieuws.com/2011/08/lise-witteman-en-het-riool-van-groenlinks/

Dat echter een man als Rosenmöller telkens weer de kans ziet EN KRIJGT om  in semi overheidszaken te infiltreren daarbij met de goedkeuring van een op het oog o zo nette CDA minister, spant voorlopig wel weer even de kroon als wij het hebben over de betrouwbaarheid van onze regering.

Het lijkt ons niet onverstandig dat Curacao als geste ook een commissie van onderzoek naar Den Haag stuurt.

Gelijke monikken, gelijke kappen!


7 Reacties

 1. Ger de Vries zei:

  Rosenmuller is een wolf in schaapskleren die samenwerkt met de moraalbewakers- familie Donner uit Den Haag. O Donner zegt u? Is dat een Donner uit die familie die heeft meegeholpen om de zojuist boven water gekomen buitenechtelijke dochter van (prins deserteur) Bernie weg te werken en heeft meegeholpen om alle sporen te wissen? Albert van der Linden, stammend uit een familie die niet bepaald bekend staat als linkse rakkers heeft er een boek over gepubliceerd. Als nu zelfs rechtse figuren zich gaan mengen in de misdaden en misdragingen van de familie ‘totaal onnodig’, dan zijn we gelukkig op de goede weg!

 2. wim3 zei:

  Een man die voor een uurtje “werken” tienduizenden euro’s vangt, een man die voor de zogenaamde goede doelen de hele wereld afreist uiteraard business class en in dure hotels, een man die al schatrijk is en het steeds doet voorkomen alsof hij op de bres staat voor de minder bedeelden is niets meer of minder dan een schooier 1e klas. Donner is een onbenul die niet weet wat er zich in de maatschappij afspeelt. Deze commissie zal Paultje de oplichter wel weer veel euries opleveren en een aangenaam verblijf in een uitstekend hotel in Curacao.

 3. sandokan zei:

  Dus onze Paul gaat weer op stap? Mag ik hopen dat onze Joran dan op vrije voeten is en op Curacao vertoeft? Mag hij ook even ruiken aan deze zeer enge man met een zeer grote bek. Een man die het gepresteerd heeft om onze Pim op een zeer droevig moment in zijn leven op een onbeschofte wijze ‘de les’ te lezen. Pim had hem kunnen afserveren, maar was overmand door het verlies van een naast familielid die middag. Pim had de grote moed om, ondanks dat grote verlies, zich toch aan de gemaakte afspraak te houden en viezerik Paul wist ervan – en toch Pim zo ‘aanpakken’? Walgelijk.
  Ik hoorde gisteren een andere Maoist (Jan Marijnissen van de SP) vertellen dat hij groot respect had voor Pim en graag met hem discussieerde. Wat een walgelijke lieden lopen daar rond in Den Haag.

 4. check zei:

  Rozeneloeller heeft zich er lekker ingedraaid, is goede maatjes met de VA en als je niet doof, blind of volslagen achterlijk bent heeft die vent de leugens uitgevonden. De leus LINKS LOELLEN , RECHTS ZAKKENVULLER heeft bij deze charlatans een andere betekenis. Afkomstig uit een rijke familie en dat lekker verpakt als super communist. Deze man is een en al leugen , kan me herinneren dat wij de klojo’s minder moesten gaan vliegen, maar mijnheer met zijn clan gewoon het vliegtuig nam. Maar als je nu nog niet weet waar den door wie de macht heeft is helblond. Want stel dat U of ik de Rotterdamse haven naar de filistijnen hadden geholpen m.n. alle stukgoed handelingen dankzij vervloekte commu vakbondsleider Rozenloeller naar Atwerpen heeft verjaagd door staking op staking uit te roepen. Het heeft MILJARDEN gekost en nog plukt men de wrange vluchten met de arbeidspool voor havenarbeiders het kost nog steeds bakken met geld.
  Tja onderscheid moet er zijn nietwaar, wij waren voor ons leven tot de voetzolen afgebrand ! De vraag is hoe komen we van deze crimineel af want het is net Heintje Davids, alleen met dit verschil, die heeft nooit zoveel schade en brokken gemaakt !

 5. LEDA zei:

  Die Paul Rosenmøller is bovendien iemand die niet kan luisteren. Met zijn grote bek praat hij overal doorheen. Je kunt hem gewoon niet aanhoren als hij op de radio of tv een interview houdt, niemand komt echt aan het woord, alleen deze onbenul zelf. Het is toch niet te geloven dat er zoveel mensen steeds weer intrappen. Ik herinner me zijn linkse praatjes nog goed. Maar wel uit rotterdam vertrekken omdat zijn kindertjes in een betere buurt op moesten groeien. Bah, verachtelijk type die man. En dat moet op Curacao de corruptie gaan bestrijden? Ik hoop dat ze hem er per omgaande uittrappen!

Comments are closed.