Een vers, Groen Links Sapje ?

U weet regelmatig uw vitaminen innemen houdt u jong en alert. En dan niet pillen in allerlei maten en kleuren , maar gewoon verse sapjes . Het merk GroenLinks heeft een ruim assortiment van dit soort producten om u op de been te houden, althans als u van nepotisme, belangenverstrengeling en een ander de maat nemen als je zelf met een balk in je oog rond loopt. Toevallig kwamen wij op Facebook nog een GroenLinks ster tegen , mevrouw Judith Sargentini, naar ons lijkt een naam voor een circus artieste. Judith maakt een snelle carriëre, even wat moddervechten in de Amsterdamse gemeenteraad en toen door naar Brussel, u weet wel dat nest met mannen en vrouwen die trachten u en ons het leven zo zuur mogelijk te maken.

 

 

 

 

Judith heeft kennelijk een zwak voor wat in de ogen van GroenLinks wel de minder bedeelde EU burger zal heten, want zoals u uit haar Facebook reacties kunt zien vindt zij de site www.surprisingeurope.com  prachtig. Wij zouden zeggen gaat u zelf ook eens een kijkje nemen en onze lezers een klein beetje kennende zijn wij er van overtuigd dat u de mening van Sarisinni niet geheel zult kunnen delen, ondanks alle culturele vernieuwingen en verrijkingen die de naar onze contreien uitgeweken zwarte medemens tracht uit te stralen. Judith wel, want Judith zit bij GroenLinks, u weet wel die partij die zo boos kan worden en gelijk met een process dreigt als zij in de schijnwerpers komen, op het moment dat het ze even niet uitkomt. Dat is overigens meestal het geval, want het is een weinig frisse boel daar bij Sap, Peters en consorten. Lees even :

http://www.geennieuws.com/2011/08/lise-witteman-en-het-riool-van-groenlinks/

http://www.geennieuws.com/2010/12/groen-link-een-nieuwe-smaak/

maar goed hier dus het opgetogen getwitter van onze Judith

 

Vind ik leuk op www.youtube.com

Getting into Europe can be a risky venture for many African migrants hoping for a better future.
 
en dan toch maar eens zien wat de immigranten ons te melden hebben  en laten wij Ibrahim aan het woord. Ibrahim komt uit donker Afrika en wat hem het meeste opviel toen hij op Schiphol aankwam en de Marechausse kennelijk weer eens dringend aan een siesta toe was laten wij hier zien en horen : http://surprisingeurope.com/community/Ibrahim/i-saw-women-smoking-like-chimneys.html
 
Nu weten wij nog steeds niet wat Judith hier allemaal zo leuk aan vindt, maar het toont in ieder geval aan dat GroenLinks partijleden een wat andere kijk op de wereld en ons land hebben dan de normale burger. Misschien ook een fluoriserend hesje aan met de tekst “KIJK UIT GROENLINKS LID ?
 

5 Reacties

 1. Ger de Vries zei:

  Groen Links, de partij links in de oppositie zit maar rechts mee stemt in zaken als het inzetten van ons leger e.d.. Daarbij het welzijn, het nut maar vooral het levensgevaar voor ‘onze jongens’ te laten voor wat het is. Deze moralisten zouden allemaal familie kunnen zijn van Paulus de Boskabouter. Helaas zijn ze het spandoekje ophangen stadium voorbij, want toen kon je nog weleens om ze lachen

 2. jz zei:

  Ik vind dit een slecht stuk omdat er uitsluitend wordt ingezoomed op groenlinks.

  Nepotisme en fraude is een onderdeel van (bijna) alle politieke partijen. Een integraal onderdeel van de politiek. Het lijkt erop dat alleen de SP zich hier verre van wil houden. Tenminste totdat je de kijkt naar Jan de Wit die de parlementaire enquete op een onbegrijpelijk slechte manier heeft voorgezeten.

  Als je dan toch groenlinks aan wil vallen, noem dan in ieder geval Harry Borghoudts en Marijke Vos. De 2 faalhazen die weggepromoveerd zijn naar de eerste kamer.

  U vraagt wij draaien, even de naam Harry Biorghouts ingeven in de zoekfunctie : http://www.geennieuws.com/2009/12/dirty-harry-borghouts-heeft-kritiek/

 3. ineke zei:

  ik vermoed dat het duo peters/kluiver achter de drive om naar afghanistan te gaan zit – allereerst ervaring en verder de drive richting subsidie –

  peters , expert in het toekennen van subsidie en kluiver, ontvanger van subsidie –

  ik vermoed dat een aanvaag, deze keer niet voor romeo en julia maar voor een een snip & snap revue tbv nederlandse agenten wordt ingediend – men weet dat de cops niet mogen deelnemen aan gevechten en dan hun frustraties kunnen uitleven door het kijken naar een oud hollandse show van vroeger –

  ik weet zeker dat agenten helemaal uit hun dak gaan als kluiver een afghaans toneelspel zoals eerder bij r&J , gespeeld door adhd-ers en wat zeker 500 $ heeft gekost, ten tonele kan brengen –

  ik denk wel zeker te weten dat peters en kluiver als experts volledig op de hoogte zijn om exact het lullige kleine bedrag wat nodig was om die afghanen tevreden te stellen, zeker gezien de voorstelling (geen stijl) – de rest was een leuk begin van een spaarpot die je dan mee neemt uit zo’n land – kikke ! 35 rugge in de knip !

  en wat zo mooi is: ondertekend door het liefje die zich er niet mee mocht bemoeien –

  conclusie: buitenlandse zaken is 1 groot rot ei die samen met appeltjesgroen-links stil blijft – ben benieuwd hoeveel integere mensen wakker zijn geworden –

 4. cathy zei:

  ineke@

  Lees en zie het filmpje over dit duo maar eens op klokkenluider van micha kat maar eens, zum kotsen!

Comments are closed.