Waarom de EU nooit iets wordt

Nee, ondanks dat de vele nationale en internationale onrendabelen u het  anders willen doen geloven wordt het nooit iets met de EU , laat staan met de Euro. Toegeven zullen ze dat in Brussel, Den Haag en andere hoofdsteden natuurlijk nooit, todat het te laat is en iedereen vergeten is hoe het ook allemaal weer kwam. U weet wel “met de kennis van nu, maer de situatie van toen”  Laten wij de zondagmiddag gezellig houden, dus lees eens ( in het Engels) waarom het echt  niet gaat lukken in Brussel, vergeet even dat u het betaald heeft en lach gewoon even gezellig mee. Morgen gaan wij u verraden wat de mooiste EN veiligste plek in Europa is .

 

Daar gaan wij dan :

European paradise:
You are invited to an official lunch. You are welcomed by an Englishman. Food is prepared by a Frenchman and an Italian puts you in the mood and everything is organised by a German.
 
European hell:
You are invited to an official lunch. You are welcomed by a Frenchman. Food is prepared by an Englishman, German puts you in the mood but, don’t worry, everything is organised by an Italian.
 
That joke was proposed by a Belgian as the Official European Joke, the joke that every single European pupil should learn at school. The Joke will improve the relationship between the nations as well as promote our self humour and our culture.
The European Council met in order to make a decision. Should the joke be the Official European Joke or not?
The British representative announced, with a very serious face and without moving his jaw, that the joke was absolutely hilarious.
The French one protested because France was depicted in a bad way in the joke. He explained that a joke cannot be funny if it is against France.
Poland also protested because they were not depicted in the joke.
Luxembourg asked who would hold the copyright on the joke. The Swedish representative didn’t say a word, but looked at everyone with a twisted smile.
Denmark asked where the explicit sexual reference was. If it is a joke, there should be one, shouldn’t there?
Holland didn’t get the joke, while Portugal didn’t understand what a “joke” was. Was it a new concept?
Spain explained that the joke is funny only if you know that the lunch was at 13h, which is normally breakfast time. Greece complained that they were not aware of that lunch, that they missed an occasion to have some free food, that they were always forgotten. Romania then asked what a “lunch” was.
Lithuania et Latvia complained that their translations were inverted, which is unacceptable even if it happens all the time. Slovenia told them that its own translation was completely forgotten and that they do not make a fuss. Slovakia announced that, unless the joke was about a little duck and a plumber, there was a mistake in their translation. The British representative said that the duck and plumber story seemed very funny too.
Hungary had not finished reading the 120 pages of its own translation yet.
Then, the Belgian representative asked if the Belgian who proposed the joke was a Dutch speaking or a French speaking Belgian. Because, in one case, he would of course support a compatriot but, in the other case, he would have to refuse it, regardless of the quality of the joke.
To close the meeting, the German representative announced that it was nice to have the debate here in Brussels but that, now, they all had to make the train to Strasbourg in order to take a decision. He asked that someone to wake up the Italian, so as not to miss the train, so they can come back to Brussels and announce the decision to the press before the end of the day.
“What decision?” asked the Irish representative.
And they all agreed it was time for some coffee

9 Reacties

 1. Ger de Vries zei:

  Joke or not a joke, as soon as possible out of the Euro zone is best for us all!
  Just leave it behind and start anew with our good old guilder. Did we ever got trouble then? No, because we were’nt responsible for other countries financial mess. I’m getting qiute nostalgic now!

 2. check zei:

  Wat te verwachten was gebeurt nu. NIEMAND gelooft meer in sprookjes m.n. de smerige leugens van de politiek. Hoop dat ze er allemaal stikken met bhun list en bedrog en dat een volkstribinaal ze allemaal aan de hoogste boom laten bengelen.

  Europese markten zakken in – ECB-effect uitgewerkt

  De stemming op de Europese financiële markten is aan het omslaan. Na een hoopvolle start, zakken de koersen nu in.

  De AEX schommelt in het middaguur rond de 3 procent in de min. De koersen van de andere Europese beurzen noteerden om 11.45 uur: Londen -1,6 procent, Parijs -1,7 procent, Frankfurt -2,3 procent, Madrid +0,7 procent, Milaan +0,3 procent.

  Volgens onze financieel redacteur Melle Garschagen lijkt het positieve effect van de ECB-maatregel om Italiaanse en Spaanse staatsobligaties op te kopen alweer uitgewerkt:

  http://www.nrc.nl/nieuws/2011/08/08/europese-markten-zakken-in-ecb-effect-uitgewerkt/

 3. check zei:

  Arme Zwitsers: alles op orde, toch dupe van eurocrisis

  ‘36,50 Zwitserse frank per nacht voor twee personen, alles inclusief.’ Waarmee campinghoudster Monika Abplanalp maar wil zeggen: hier in Zwitserland zijn de prijzen niet omhoog gegaan, alleen bij jullie in de eurolanden lijkt alles anders. ‘Vier jaar geleden, toen we open gingen, kwam 36,50 nog neer op 22 euro. Nu op 33 euro.’

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/7264/Schuldencrisis/article/detail/2842397/2011/08/09/Arme-Zwitsers-alles-op-orde-toch-dupe-van-eurocrisis.dhtml

  jammer voor de Zwitsers, maar ik voel me bijzonder goed met de ZW.Franc. Die worden nier door knoflooklanden en schooiers als de p0olitici dagelijks genaaid. Stel je voor een Fransman met een slecht verleden als President van de ECB , een oplichter en nu ook een Franse moets als president van het IMF die ook al de boel heeft getild. Dat moet dan vertrouwen geven met deze maffiosi die nooit hun zaken op orde en alles met de bekende Franse slag doen. Mag ik even …… bluuuuuuuurrrbbb

 4. check zei:

  Terwijl iedereen zich druk maakt over de UK, wat veen geluk kunnen we de aandacht afleiden, gaat de wereld gewoon door met loze kreten van ons varken de Jager, Die de Jager begint zich ongemakkelijk te voelen want HIJ en die andere flikker , koorbal Rutten belazeren de boel waar we bij staan en verkwanselen ons pensioen. Hoe kan het anders als je graag voor elke Franse oplichter bezwijkt en toelaat dat die ism die Franse Napoleon hun hele leven lang de kluit belazeren. Zal de Jager iets toefluisteren, dat IK persoonlijk het met kast en al in het meest diepe deel van de Noordzee zal afzinken als palingvoer die houden nl van gaten en kruipen net zoals Jan Kees in elk smerig gat wat ze kunnen vinden. Ja Jan Kees , varken van geboorte we zullen je lynchen als je onze duiten verkwanselt, net zoals ratten verdelgen !

  Koersen Wall Street kelderen, Europa diep in het rood
  wallstreet2

  Een handelaar op Wall Street zit met de handen in het haar. Foto AP / Richard Drew
  door Pim van den Dool

  De Amerikaanse beurzen zijn een uur na de opening om half vier Nederlandse tijd diep in de rode cijfers beland. Het verlies van de Dow Jones schommelt tussen de drie en de vier procent. De Nasdaq en S&P500 noteren vergelijkbare verliezen.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2011/08/10/wall-street-opent-fors-lager-europa-ook-in-mineur/

 5. check zei:

  75 miljard verlies op Damrak sinds begin augustus
  ANP/ Redactie − 09/08/11, 15:06
  © anp

  Sinds het begin van deze maand hebben de beursfondsen aan het Damrak in totaal 75 miljard euro van hun waarde verloren. Dat rekende econoom Jasper Jansen van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) vandaag desgevraagd voor.

  Kijk daar gaat je pensioen of blijven we over thee zeuren

  ?http://www.volkskrant.nl/vk/nl/7264/Schuldencrisis/article/detail/2843038/2011/08/09/75-miljard-verlies-op-Damrak-sinds-begin-augustus.dhtml

 6. harrie zei:

  @check
  alarm
  hoorde dat er plannen bestaan om als de zaak helemaal gierend uit de klauwen loopt een soort goudbelasting in te gaan voeren. meestal is bij de aankoop legitimatie verplicht en registratie zodat men kan achterhalen wie wat bezit.
  de zwitsers hebben overigens ook pijn aan hun sterke munt, zwfr zwakt af.
  mocht men denken dat je centjes in wat voor vorm dan ook safe zijn,
  lees dit eens
  http://lexius.nl/noodwet-financieel-verkeer

 7. check zei:

  Tja Harrie,

  Als je echt helblond bent laat je toe dat de Gestapo en de grootste dieven ter wereld de illuminatie en hun genossen in het zwaar gestoorde krankzinnige hof den Haag en de puta ’s von Amsberg en consorten alles van je te weten komen. Natuurlijk ga je niet in je eigen baggerland goud kopen of een buitenlandse rekening er officieel op na houden. Moet je de suri’s eens vragen hoe ze dat doen , want behalve zelf zo zwart als de kachel , hebben ze allemaal zwart in het zwarte eigen boesjland waar goud veel goedkoper is dan in jouw baggerland. Zo ook op de Antillen dus waar hebben we het over. Ma pothoed en haar vullis familie weten alles van zwart boekhouden, maar die zullen je niet helpen.

  Over Zw Franc gesproken, heb inmiddels een klein vermogen verdiend maar houdt ze lekker diep weggeborgen ver weg van hebberige klauwen. De Zw Franc is binnenkort gelijk aan de euro, dat duurt niet lang meer. Zo ook goud gaat in prijs verdubbelen , maar geloof jij al die NSB ers niet van de Goebbels propaganda. Ik weet zeker dat jij niet zo blond bent. Veel zgn zelfbenoemde experts zijn in dienst van de Gestapo en Goebbels propaganda en je weet dat als je de geschiedenis boekjes heb opgeslagen , dat Nedrigland het grootste aantal collaborateurs van de wereld had en de beste maten van ene Adolf waren. Jij woont in den Haag, dus vlakbij de grootste oorlogsmisdadigers ooit in de vaderlandse geschiedenis, nep Oranjes en boeven en hoeren tuig dus waar parten we over Harrie. Let op je zaak, man !

Comments are closed.