Elliot Morley, zo pakt Engeland haar politici aan

Terwijl de zenuwen over wat onze moeder des vaderlands ons zometeen gaat vertellen, ons door de keel gieren, hier weer even een onderbouwing van hoe corrupt ONZE politici zijn en hoe weinig hier tegen ondernomen wordt.

 

 

 

Op de foto ziet u Elliot Morley, de ex Britse minister van Landbouw zaken ( uiteraard zouden wij haast zeggen Labour Party dus PvdA  lid) die net vrij is gekomen uit de gevangenis na 1/4 van zijn 16 maanden celstraf uitgezeten te hebben. Ja slechts 1/4 van de straf uitgediend in een min of meer open inrichting, maar toch ! Morley werd veroordeeld, omdat hij voor ruim 35.000 Euro gefingeerde uitgaven had gedeclareerd en ontvangen. O.a. declareerde hij € 20.000 aan hypotheken voor zijn 2e woning, terwijl de hypotheek reeds geruime tijd was afbetaald.

Overigens werden zojuist ook de 3 Labour parlementsleden David Chaylor, Eric Illsley en Jim Devine in vrijheid gesteld, alle 3 ook veroordeeld tot gevangenisstraffen wegens fraude en malversaties.

Afgelopen maandag moest eveneens Labour parlementslid  Margaret Moran voorkomen, die vanwege het feit dat zij bijna 90.000 heeft verdonkermaand ook een tijdje op rijks kosten gaat logeren.

De reden waarom wij dit in ons land niet doen is zeer eenvoudig, wij zouden worden opgezadeld met een gigantisch cellen tekort, of …… is het toch zo wat weer steeds weer beweren, dat praktisch alle politici zo’n pak boter op hun hoofd hebben, dat tesamen met een latent  corrupt O.M. dit soort maatregelen er toe zou leiden dat er nog veel meer stront uit de Haagse beerput boven komt drijven ?

Groetjes vanuit Vught van ……………………. nee de lijst wordt te lang !


2 Reacties

 1. check zei:

  ach zitten is voor dit gajes geen probleem. ze zitten immers de hele dag op het pluche al neuspeurend naar buiten kijkend. trouwens in een Hilton sing sing kan je lekker uitrusten en op commando een 3 sterren restaurant je eten laten brengen. Vraag het aan die lui die in het Oranje hotel zitten, aan niks een gebrek.

  Waar het om gaat is dat men net zoals een gewone burger tot de bilnaad stript en dus alle bezittingen en bankrekeningen in beslag neemt. Kijk dat sciet even meer op dan deze farce van de bende aan politici. Weet je wat ook zou helpen is HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKHEID zoals in het bedrijfsleven het geval is. Nee, niet zoals bij leden van de bouwmaffia zoals de vlm bunkerbouwers van Hitler en de bank en verzekering mijen, waar de schoften uit de politiek altijd voor verleende diensten nog eens kapitalen in hun zak steken. Je ziet zo hoe het boeventuig opereert , van het pluche naar een andere mooie baan, die miljoenen vangt dus let eens hoe de verbindingen en connecties liggen. Zoals onze vriend Henk uit Parijs al eerder opmerkte; als WE in baggerland eens goed zouden ruimen , dan hebben we gevangenissen tekort. Kortom dan maar een rijdende guillotine van de Fransen even huren ……………

 2. Pieter H zei:

  Het OM is er als de kippen bij als het gewone volk een windje heeft gelaten;maar moet aan de oren erbij gesleept worden als de onrendabelen de belastingbetaler besteelt !!
  Er zijn cellen genoeg,in Tilburg worden ze zelfs aan België verhuurd !!
  Niemand opent de beerput,want dan kunnen de kiezertjes en de leuke baantjes wel eens
  in het niet verdwijnen !!

Comments are closed.