Wat doet Pietje Aafke ( Pia) Dijkstra voor u ?

In onze serie “wat doet X voor u ? “waarin wij de volkomen nutteloze activiteiten van o.a. de 2e kamerleden aan de kaak willen stellen, wij hadden het al even over Frans Timmermans ( www.geennieuws.com/2011/09/wat-doet-frans-timmermans-voor-u/ ) willen wij het vandaag  met u hebben over D66 kamerlid Pia Dijkstra.

 

 

 

 

Mevrouw Dijkstra maakt zich zorgen over het feit,dat de Nederlandse Vereniging van Officieren de deelname van militairen in uniform aan de Amsterdamse Gayparade afkeurt. Op 23.09.2011 stelde zij de volgende vragen:

 

2011Z18425

Vragen van de leden

Dijkstra en Hachchi (beiden D66) aan de ministers van Defensie en van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over dat de Nederlandse Officieren Vereniging deelname van militairen aan de Gay Pride afkeurt

(ingezonden 23 september 2011)

Vraag 1

 Wat is uw reactie op het artikel «Gay Pride, Defensie Pride?» waarin de grootste vereniging voor Defensie officieren deelname van militairen aan de Canal Parade tijdens de Gay Pride afkeurt en stelt dat de krijgsmacht hiermee een verkeerd visitekaartje heeft afgegeven?

Vraag 2

Bent u bereid afstand te nemen van de woorden van Nederlandse Officieren Vereniging (NOV)? Kunt u de NOV hierop aanspreken of met de NOV in overleg treden over de onwenselijkheid van deze uitspraken?

Vraag 3

Bent u bereid het huidige Defensiebeleid dat gericht is op de acceptatie van homoseksuelen nogmaals bij het Defensiepersoneel onder de aandacht te brengen?

Vraag 4

Wilt u garanderen dat Defensiepersoneel volgend jaar wederom in uniform met een eigen boot mag meevaren tijdens de Canal Parade?

En u zult het met ons eens zijn, dat mevrouw Dijkstra wat ons betreft wel een weekje vakantie verdient heeft, nadat zij dit soort onzin weet te debiteren.

Kijk , dat er mensen zijn die vinden dat je mee moet doen aan de GayParade, prima, maar dat een exhibitionistische deelname van militairen in uniform daar deel vanuit moet maken, daar plaatsen wij vraagtekens bij.

Maar helemaal erg wordt het, als duurbetaalde kamerleden menen de toch al krappe kamertijd met dit soort onzin te moeten opzadelen, dan lezers heeft u weer een beetje de vraag beantwoordt gekregen, waarom het met sparen in de kosten bij de overheid maar niet wil lukken, maar  dat wist u al.

Morgen weer een volgende flater van 2e kamerleden, die u alleen maar geld kosten.

 

 


7 Reacties

 1. ineke zei:

  elke meestal wezenloze kamervraag kost 17.500 om het net zo wezenloze antwoord te produceren –

  op een paar uitzonderingen na zijn alle vragen wezenloos omdat ze gesteld worden door wezenloze figuren die lid van EEN PARTIJ zijn geworden – een zelf benoemde wezenloze elite die keer op keer iets beloofd en dat niet nakomt –

  omdat het electoraat ook wezenloos is blijft men kiezen op de clubjes van wezenloze en daarom worden dit soort wezenloze vragen gesteld –

 2. Breinbrouwsels zei:

  Ik eet vlees, daar zal het wel door komen, dat telkens als ik iets over dit soort acteurs hoor of zie onmiddellijk in een reuze bidsprinkhaan verander met van die enorme scherpe kaken en dat ik dan flink bloederig die koppen vermaal. Roos Vonk had toch gelijk. Krijg nu zin in lever, gebakken of rauw dat maakt me niet zoveel meer uit.

 3. Ger de Vries zei:

  Dit zijn vragen die Henk en Ingrid koud laten. Het is echter wel zo, als die vragen over Kees-Jan of Claus gaan, dat de interesse in bepaalde kringen gewekt wordt, maar ook dan liggen Henk en Ingrid er niet wakker van.
  Dus zijn dit vragen om de verveling en de tijd te doden, en om interessant te doen!
  O…wat verdienen Kamerleden ook alweer? Wil ze desondanks toch vragen stellen? Dan kan ik er wel enkele voor haar bedenken, vragen die het hele volk aangaan, en waar maar geen antwoorden op worden gegeven.

 4. Ger de Vries zei:

  @sandokan,

  Vindt dat een heel wat interessantere vraag dan over die exhibitionisten op die boten en vlotten!
  Trouwens, ben echt benieuwd hoe haar poes het maakt!

 5. sandokan zei:

  @Ger,
  het beestje is vanwege de droogte overleden. Ik hoop dat Pia dit ontdekt heeft anders verspreidt het een onaangename geur, een geur die wel past bij D66.

Comments are closed.