Wilma Verver, Mariko Peters, brutaal als de beul

Ofschoon een vluchtige blik op deze foto u de indruk zou kunnen geven, dat de dame die hier wordt opgehangen gelijkenis toont met Wilma Verver, de gevallen burgemeester van Schiedam en u dus wacht of Mariko Peters de volgende klant zal zijn, nee helaas,  dan moeten wij u teleurstellen. Zelfs de meest geharde beul zal terugschrikken voor de brutaliteit en minachting voor de omgeving die deze 2 VROUWEN ) normaal zouden wij schrijven DAMES ) tentoon spreiden.

 

 

 

Wilma spant een proces aan tegen het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten ( BING) waarbij je natuurlijk gelijk bij je zelf denkt, waarom in een mooi gristelijk land een dergelijk bureau noodzakelijk is. Wilma vondt dat zij onheus bejegend werd , hetgeen er mede  toe geleid heeft dat zij haar functie als “burgermeesteres”  van Schiedam heeft moeten afstaan aan een andere VROUW !!! ene Joan Leemhuis- Stout. die ook niet  loepzuiver is , zie http://www.geennieuws.com/2011/08/wilma-verver-en-leemhuis-stout-gezusters-in-het-kwaad/

En dan hebben wij nog  onze nationale Sushi koningin Mariko Peters die in een NOS  interview weer herhaald heeft dat zij van alle smetten gezuiverd is en gewoon als kamerlid kan blijven functioneren. Jolanda Sap, GroenLinks politbureau overste,  ook nooit in haar eerste leugen gestikt beaamt dat nog eens fijntjes en als dan zelfs André van Es ( ex PSP en Maxima op het paard zettende vriendin van Beatrix)  het jammer vindt dat e.e.a. zo gelopen is, maar voor de rest het ook eens is dat Peters gewoon blijft zitten, dan heeft u een goed beeld hoe de vaderlandse politikliek functioneert, d.w.z. in feite niet meer functioneert ,maar doorwoekerd is door een soort Mafia ( met 1 F) achtige verwevenheid, waarbij in tegenstelling tot hetgeen gangbaar is bij de Mafia ,hier nimmer repercussies volgen bij het niet functioneren.

En daarbij zijn wij aangekomen bij de kern van het verhaal;  Nederland, en dan met name de politiek in alle gelederen is door een volledige afwezigheid van een controle en sanctiemechanisme verworden tot èèn groot anarchistisch moeras, waarin ongelet de politieke afkomst men elkaar de bal toespeelt, bevreesd als men is voor het feit dat zou men de stem al durven te verheffen, dit in een later geval als men zelf een scheve schaats rijdt, tegen je gebruikt gaat worden. Een vicieuze cirkel van “I scratch your back, you scratch mine “, waarbij er slechts èèn verliezer is, namelijk de burger.

Niet velen onder u zullen de moeite nemen buitenlandse media te lezen, media met enige diepgang welke  vertellen hoe in andere landen in WEST Europa frauderende en elkaar de bal toeschuivende politici worden aangepakt. Niet, en wij haasten ons dat te zeggen, dat dit ook altijd tot een bevredigend resultaat leidt, maar er is in ieder geval een klein stokje achter de deur. Wij zullen u deze week hier een goed voorbeeld van geven hoe b.v. de voormalige president van Frankrijk, Jacques Chirac voor de rechter wordt gedaagd vanwege malversaties in de jaren ’90.  Of  hoe inmiddels ook de huidige IMF directrice Christine Lagarde een aanklacht aan haar broekjurk heeft hangen, vanwege nepotisme en daarmee ” kwijtraken”  van 250 miljoen Euro belastingcenten.. In beide gevallen zijn de klachten aangespannen door Franse burgers.

En dat, beste lezers zien wij in ons land niet gebeuren. Afgezien van misschien een paar landgenoten die wel actie zouden willen ondernemen, berust de rest in wat geroep vanaf de veilige wallekant. En daarmee zet u de deur wagenwijd open voor de knoeierijen van de (semi)overheid, die zich gevrijwaard weet van enig soort van protest, laat staan actie en dus gewoon door kan blijven gaan met hun afkeurenswaardige praktijken. Een goed voorbeeld van deze dolente houding is de gedachte, dat ons land een republiek zou moeten worden. Eens, oneens, dat laten wij in het midden. Maar iedere vorm van de krachten bundelen en gezamelijk aktie ondenemen, ( en dan heb je het toch gauw over 40% + van de bevolking) liep spaak, want je zou je zelf bloot moeten geven, als is het maar door met naam een email te verzenden om de wens kenbaar te maken.

Beste lezers, maakt u zich geen  zorgen, met een oprukkende islam gaat ons land vanzelf naar de knoppen en voordeel U hoeft er niets aan te doen, zelfs geen mailtje te versturen.


14 Reacties

 1. wim3 zei:

  Dus laten we willens en wetens dit eens zo mooie land door zakkenvullers, angsthazen, oncapabelen, zogenaamde oranjes, hielenlikkers en meer van dat soort schorriemorrie naar de bliksem helpen? Dus geen “Ferme jongens, stoer knapen” meer voor deze moerasdelta waarin uw kinderen en kleinkinderen, geachte lezers, maar moeten zien hoe zij deze rotzooi moeten opruimen. Als er nog iets op te ruimen valt.
  Erwin Lensink in de cel voor een onbenulligheidje. Zorreguieta, de oorlogsmisdadiger, koninklijk ontvangen in het Concertgebouw door allerlei kruipers en gluiperds. o.a. Kok.

 2. wim3 zei:

  En ik had nog wel een “mars naar Den Haag” willen organiseren vanuit alle delen van het land. Zou daar nog belangstelling voor zijn, denkt u?

 3. Pierre Noir zei:

  @redactie: de foto is uit de speelfilm THE LAST HANGMAN, over het leven van Engelands laatste beul, tw Albert Pierrepoint. Als ik me niet vergis was z’n laatste executie in 1962. Hij heeft tijdens zijn dienstjaren meer dan 500 misdadigers opgehangen. Zeer indrukwekkende film, overigens.

 4. Ingsoc zei:

  Een beul zullen we wel nodig hebben binnenkort als we met zn allen de hele kliek over de kling jagen.
  Geloof me ze weten al wel wat er komen gaat, ze zijn doodsbang getuige bijv. de massa sprint op de dodenherdenking destijds….

 5. christina zei:

  Ons lang gaat niet naar de knoppen, maar is het al een tijdje. Daar hoef ik me geen illusies over te maken.
  Anarchistisch moeras, waarin we aan het verzuipen zijn, lijkt me de juiste benaming.
  De enige troost misschien is, dat als wij verzopen zijn, het zooitje zoals beschreven niks meer heeft om un zogenaamde idealen nog verder uit te breiden en ook ten onder gaan. Liever zie ik het omgekeerd.

  @Wim3: een groot aantal zou best wel willen meedoen. Maar het zou wereldkundig gemaakt moeten worden, zodat meer mensen het te weten komen en een datum geprikt. Liefst op een dag die betekenis heeft en waar de mensen voor het grootste deel niet aan het werk moeten.
  Van de sowieso niet willen werkende moet je het ook niet hebben.

 6. ineke zei:

  een bedroevend voorbeeld van TINNEF gehalte zat gisteren aan bij nieuwsuur om 88 keer het woord CIVIELE MISSIE en 197 de naam HILLEN te laten vallen –

  de bedoeling was om een eerlijke uitspraak van hillen te torpederen – die mega-leugenaar van GL zag haar leugens in het geding komen right SAP??

  snapt zo,n trut nou niet dat als ze b.v. een oplichters en leugenaar als mariko peters verdedigt bij knabbel&babbel, ze zelf ook ongeloofwaardig is geworden?

  snapt die oen niet dat heel NL weet dat het gaat om een MILITAIRE MISSIE en ze WANHOPIG blijft kletsbabbelen over een civiele missie, dat ze wordt uitgelachen over zoveel domheid??

  en dan dat fanatieke gesloop van HILLEN – tuurlijk , is ook een dubbel geklutst eitje maar hij sprak wel de waarheid –

  wat moeten we nou met dat rotvolk in de 2e kamer?? toch de hoogste tijd dat die slopers van NL uit die bankjes worden getrokken en even apart genomen gaan worden? of zullen we de laatste zijn die de straat op gaan als we al de straat op gaan?

 7. bert zei:

  Het eerste ware intervieuw gisteravond bij Powned ,daar werd onomwonden tegen haar gezegd vuile huichelaar.

 8. Pieter H zei:

  Nederlanders gaan pas de straat op als het ze zelf flink in de geldbeugel geraakt worden of als de geliefde voetbalclub geen subsidie meer krijgt.

 9. Pierre Noir zei:

  @8: helemaal goed,Pieter! Ook als voetbalwedstrijden worden afgelast komen ze in actie. Maar niet als ze hetvolgende voor de kiezen krijgen:
  http://tinyurl.com/3j5jvtv
  Want dan staan ze met de mond vol tanden, dan weten ze niet hoe ze moeten reageren op de nazi-praktijken van smerissen die open en bloot op straat zonder tussenkomst van de wetgever de wet een ruimere werking geven.
  Wist u niet hè lezer? Nu kunt u lezen hoe dat in z’n werk gaat. Geloof maar gerust dat de heren sedert de IRT-affaire geen klap geleerd hebben.
  http://tinyurl.com/3m5wfmg

 10. harrie zei:

  de 1e url doet het niet. hadden we in het nabije verleden ook al niet iemand die
  ons dagelijks vergastte op oude artikelen van hetvrijevolk, die we uiteraard allemaal gelezen hadden?

 11. Pierre Noir zei:

  @11: allemaal al gelezen?? Dan moet je ontzettend wijs geworden zijn, of niet?
  Sinds wanneer wek jij de indruk dat het “verboten” zou zijn te attenderen op informatie? Maak jij dat uit? Ben jij soms een gecamoufleerd verlengstuk van internetGESTAPO MDI..??? Advies: ga Rutte maar helpen met nadenken, dan komen we wellicht van de huidige crisis af.

 12. topsyturvy zei:

  Dit gedrag van belangenverstrengeling / fraude / corruptie is toch niet alleen voorbehouden aan de overheid? Wie herinnert zich de Ahold affaire en nu weer in het nieuws de vastgoedfraude. De prijs afspraken die worden gemaakt over faillisements opkopen e.d. met malafide notarissen.

  Nederland springt in tegenstelling tot een land als de VS er inderdaad uit als het aankomt op de sancties die hierop volgen.

Comments are closed.