Bilal Coskun, de slimste Turk van Nederland

Zonder twijfel is de heer Bilal Coskun dè slimste Turk van Nederland. Coskun studeerde Cum Laude af aan de universiteit van Leiden en naast zijn toch al drukke advocatenbestaan beheert hij nu ook de stichting “Inburgeringsleed” waar hij de Turkse  slachtoffers van het Nederlandse  inburgeringsbeleid dat zo langzamerhand, als wij de berichten lezen, de gevolgen van de holocaust bij verre overtreft, met raad en daad terzijde staat om gecompenseerd te worden.

Dit kwamen wij tegen op LinkedIn : 

Advocaten (Partner)Demographic infoAmsterdam Area, Netherlands | Law Practice

Current:
Lawyer/Advocaat (Owner) at Astanz Advocaten
Past:
Corporate Lawyer at Blenheim, Corporate Lawyer at NautaDutilh
Education:
Post Academic Course Islamic Finance, Grotius Ondernemingsrecht en Fusies en Overnames, Universiteit Leiden, Universiteit Leiden, Universiteit Le…
Summary:
Bilal Coskun studied Dutch civil law at Leiden University, The Netherlands and received his law degree cum laude in 2004. After finishing his stu…

Bilal Coskun

Slimme man dus deze kennelijk goed geïntegreerde Turkse Nederlander, want toen bekend werd dat de verplichte inburgering van Turken in ons land niet wetmatig was, dus je de gemaakte kosten zou kunnen terugclaimen, was er 1,2,3 een stichting opgezet, die iedere Turk die meent dat hij/zij het slachtoffer geworden is van dit meedogenloze Nederlandse inburgeringssyteem , een mogelijke compensatie van toch wel een 5.000 Euro’s in het vooruitzicht stelt , MITS er wel een stichtingbijdrage van €  250betaald wordt aan deze zelfde stichting.

Geweldig toch, want volgens Coskun zijn er inmiddels 2000 aanmeldingen en verwacht hij dat 1/3 tot 2/3 van de circa 30.000 Turkse inbugeringsslachtoffers lid zullen worden. Dus rekent u maar even mee 2000 leden die allen reeds 250 Euro’s stortten = 500.000 Euro en dan is het Turkse goudschip nog lang niet binnen. Kijk dat noemen wij nu een gevoel voor zaken doen en beste lezers , nadat wij gisteren al schreven dat er een soortgelijke stichting voor benadeelde Nederlanders was ( ze “doen het voor een tientje) bleef het van de Nederlandse zijde overigens zoals verwacht  weer eens oorverdovend stil.

Het valt dan ook wel te verwachten, dat Oskun binnenkort een geweldige bonus op zijn rekening mag bijschrijven en gelet het feit, dat hij zij LinkedIn pagina niet heeft bijgwerkt hebben wij dat maar even voor u gedaan. Coskun is inmiddels de eigenaar van “ASTANZ Advocatuur” kennelijk gevestigd in Heemskerk. De website van het kantoor werkt niet. Dit zelde geldt voor de website van ” Inbugeringsleed” , die  op welke toets u ook klikt steeds het zelfde beeld laat zien : www.stichtinginburgeringsleed.nl Overigens is interessant te zien, dat de naam nog niet is aangemeld bij de SIDN, waar alle domeinnamen eindigend op “NL ” moeten worden gereigistreerd. De stichting houdt overigens kantoor in Amsterdam, maar ook met een file in de Coentunnel is het voor Coskun maar een korte rit van Heemskerk naar Mokum.

Nogmaals een slimme man !


27 Reacties

 1. harrie zei:

  mooi stukje speurwerk.
  eigenlijk is die coskun een soort copycat. eerder zagen we deze belangenverenigingen als ontstaan tgv verwikkelingen dsb, dexia, woekerpolis etc.

 2. wolfy zei:

  Wet is toch wet, dus zien advocaten goed brood in ons achterlijk rechtsysteem.
  En advocaten zijn nu eenmaal geldbelust.
  De Nederlandse regering is gewoon dom en lopen al jaren achter de feiten aan.
  Europa is een giga blok aan het been van div landen.

  Gegroet.

 3. ineke zei:

  nulletje te weinig – 250 x 2000 = 5 miljoen – katjeng –

  dit mannetje heeft geen site nodig – 1 telefoontje naar zijn eigen moskee die het nieuws verder tamtamt naar de andere 5 a 600 = bingo –

  ik ga er als redelijk normaal denkend mens vanuit dat de NL regering wel knettergek is maar nog niet helemaal straal bezopen en men een vriendelijk briefje krijgt dat ze het dak op kunnen –

  dan kan slimme bilal via de moskee laten weten dat het plannetje
  om meer bekendheid voor zijn snode plannetjes te krijgen is mislukt –

  bilal’s broertje is ook advokaat en zijn zusje studeert nog maar zal zich ongetwijfeld na afstuderen bij hen voegen –

  ik hoop dat de turkse medelanders ook kunnen optellen en begrijpen dat hun een poot wordt uitgetrokken –

 4. Theo Raadhof zei:

  Toch heeft deze Turk mij wel valse hoop gegeven.

  Vroeger verdwenen er veel van mijn guldens en tot op de dag van vandaag verdwijnen mijn euro’s nog steeds in dezelfde bodemloze put.

  Is er ook een stichting voor nieuwkomers leed op te richten?

 5. punt komma zei:

  Cosgun wil de opbrengst van deze ten goede schenken aan de stichting autochtonenleed, mensen die ernstig overlast hebben gehad van allochtonen,,,,een goed moslim deze Bilal.

 6. arie kanarie zei:

  En dit is nou een voorbeeld van het gedrag van allochtonen die gestudeerd hebben op onze kosten in Nederland, ik heb er altijd voor gewaarschuwd. Zij zullen altijd opkomen voor hun vaderland en zonodig hun moederland uitkleden. Het is het sluimerende gevaar in deze samenleving en ik vind het een belediging aan de Nederlanders dat onze gastvrijheid wordt misbruikt en uitgebuit door types zoals Coskun. Als hij nou eens zo’n grote bek in Turkye zelf zou hebben hadden ze hem al een koppie kleiner gemaakt.

  Er moet een einde komen aan deze onzin waarin vooral moslims de zaken wensen om te draaien en constant polariseren over hunzogenaamde verworven rechten in dit land. Vroeger hadden we de naam gastarbeiders, en dat geeft precies aan hoe de turken zich zouden moeten gedragen, als gast als je je niet wenst aan te passen. Pas je je niet aan, dan gewoon lekker in Turkye gaan klagen zou ik zeggen.

 7. punt komma zei:

  Wen er maar aan,,itt Wilders geliefde Marokkanen heersen Turken al tijden in Nederland,,vraag Teeven en de verdwenen coce,,,een van de vele voorbeelden,,daarnaast,,,Turken hebben geleerd dat chantage het beste uitbetaald,,,en onze politiek zeer gaarne zwijggeld betaald.

 8. Pierre Noir zei:

  De kans is groot dat ingelegde gelden ook niet meer terugkomen, omdat Leers al heeft aangegeven dat van enige vorm van “schadevergoeding” geen sprake is.
  En da’s simpel. Stel, die Turken hadden inplaats van in ons land in het land van de Eskimo’s gezeten(hoe hun taal genoemd wordt weet ik ff niet, maar ’t lijkt me geen makkelijke taal zoals bv. het Engels). Eskimo’ s verstaan geen ruk Turks en ik denk dat ze geen trek hebben het te leren. En wat kost een cursus Eskimo-taaltje leren?
  Geld neem ik aan. Teneur van de zaak: als je verkast naar een ander land en je wilt daar blijven dan moet je de taal van dat land gaan leren.En als het niet lukt? Gewoon teruggaan, scheelt een hoop gezeik en rechtszaken, die waarschijnlijk nooit plaatsvinden.

 9. Wilma zei:

  Dat deze turk goed geintegreerd is blijkt wel, hij weet precies hoe hij aan geld moet komen. en zich via bea’s schatkist, opgebracht door het Nederlandse volk, kan verrijken, krijgt ook nog gratis zendtijd bij pauwel en wauwel, waar die groen slinkse sap zichzelf weer eens goed zat te praten over het vredeswerk van wat bea’s lakeiendom wel niet doen in Afganistan,blablabla.Jeetje, opperlakei donner is boos,nos,en hij is op zoek naar de waarheid,met hulp van lakei opstelten gaat donner nu zijn benoeming tot onderkoning van Nederland waar maken.hahaha doe toch eens normaal, jullie daar in het lakeiendom.

 10. Tiemen zei:

  @Pierre Noir,

  Inderdaad, als je verkast naar een ander land is het zinvol de taal te leren, maar helaas is Nederland, dankzij het krachtdadige beleid van onze regenten, vervallen tot een wingewest van het Groot-Europeesche Rijk. Elke immigrant weet dan ook dat hij hier kan doen en laten wat hij wil en dat de oorspronkelijke bewoners, een stelletje karakterloze halfslaven, maar al te graag in zijn levensonderhoud voorzien, zolang ze maar naar voetbal, Jan Smit en Boer(ka) zoekt vrouw mogen kijken. Een pampameisje met wel erg veel noten op haar zang constateerde al verheugd dat de Nederlander niet bestaat en zo denkt haar schoonmoeder er ook over.

  Bilal Coskun heeft groot gelijk dat hij zijn rechten opeist. Hadden die domme Nederlanders hun zaken maar op orde moeten hebben! 🙁

 11. Theo Raadhof zei:

  Nee, het zijn 5 miljoen euro-dubbeltjes dus 500.000 euro.
  Dus allemaal een beetje gelijk en bilal coskun als enige rijk!

 12. wolfy zei:

  De kosten van deze inburgeringscurses krijgen naar mag ik hopen, alleen de mensen terug die het zelf betaald hebben en niet de sociale dienst.
  Dan valt het wel mee toch,,,haha.
  Men zou ook een nieuwe wet kunnen maken, als men uiteindelijk toch aan het werk komt, al het gekregen geld van de soos voor huisraad etc terug vorderen.
  Als men de kinderbijslag nou eens zal afschaffen,twee vliegen in een klap.
  Minder medelanders en meer geld voor de schatkist.
  Wie kinderen wil moet ze kunnen onderhouden en niet de gemeenschap er voor op laten draaien, geldt ook voor autochtonen natuurlijk.

  Gegroet.

 13. Pierre Noir zei:

  @12: rechten opeisen, zeg je..??? Sinds wanneer heb je het recht schadevergoeding te eisen als het leren van een taal niet naar wens verloopt?”Is het de schuld van Nederland dat die döner-venters het verdommen om onze taal te leren? Dacht het niet.
  Als deze zaak voor de rechter komt -en dat moet ik nog zien- geef ik al die Turkse “eisers” geen schijn van kans. Ze waren nl. helemaal niet verplicht om hierheen te komen.

 14. ineke zei:

  liesje/maxim – jullie hebben gelijk, had een waas voor mijn ogen bij zoveel brutaliteit –

  het gaat overigens om 30.000 turken die zoveel “LEED ” geleden hebben –

 15. Bas zei:

  De linkse kiezer is de meest intelligente, zeggen ze zelf na een wc eend onderzoek.
  Elke kritiek op hun macht, normaal en democratisch gekregen, werd afgedaan als jaloers rechts denken.
  Deze Turk is rechts in denken en handelen en verdient glorie om dit gat in de markt vinden.
  Vroeger, neem Wenen, was het kantje boord en had hij geen schijn van kans gehad als voorouder gewonnen had.
  Dan had, landelijk gesproken, Nederland geen woestijn geweest maar gewoon een laaggelegen gedeelte van de Noordzee.
  Met èèn eenzame minaret op het eiland Limburg.

 16. wolfy zei:

  P.Noir, dit is de Nederlandse wet geleid door Europa.
  Wet is toch wet, zo niet zeuren dan.
  Al is het totaal van de ratten bezeken als men daadwerkelijk terug gaat betalen.
  De wetten als de bliksem veranderen zou ik zeggen en willen.

  Gegroey.

 17. Tiemen zei:

  @18

  Rechts denken, handelen en geld verdienen doe je in de vrije markt. Links denken, handelen en jezelf verrijken doe je met geld van de belastingbetaler. Mijns inziens is mijnheer Coskun dan ook een linkse zakkenvuller.

 18. Pierre Noir zei:

  @19. Ik zeur niet, ik constateer slechts, moet geen probleem zijn dacht ik.Politici zeuren, laat dat duidelijk zijn en ik maak de wetten niet.
  @20 & redactie: pas op met facebook, linkedin, hyves, twitter en andere privacyVALLEN op internet!!! Breng mensen niet in de problemen, haal die knoppen weg. http://tinyurl.com/6yc5ee3

 19. puntenslijper zei:

  misschien een tip voor iedereen. denk eerst na of verdiep je in de materie voordat je elkaar voor iets uitmaakt. ’t broertje van Bilal heeft volgens mij een goed en een helder verhaal geschreven op ’t forum van paul en witteman. ik adviseer jullie dat eerst door te nemen en te snappen waar deze aanklacht op is gebaseerd.

  http://pauwenwitteman.vara.nl/Fragment-detail.1548.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=23389&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=1873647de6c7eda1f9e2348c60b6d059

 20. Harry zei:

  Ach , is het nou zo onredelijk als iemand een bovenmenselijke prestatie probeert te leveren , dat daar dan een financiële vergoeding tegenover staat ? Als je na jaren in dit verrekte rotland pas zeven woorden hebt kunnen oppikken omdat die ellendige Hollanders zo’n onmogelijke taal spreken en de woorden allemaal voor zichzelf houden en je moet dan naar school om elke week twee of drie nieuwe woorden te leren en je hebt geen tijd om je huiswerk te maken , terwijl je het toch al zo moeilijk hebt hier , je moet iedere dag weer helemaal naar dat koffiehuis lopen omdat je zoon de Mercedes nodig heeft om de drugs te bezorgen, dan zit je hoofd zo vol met stress dat je er geen woord bij gepropt krijgt . En dan die drukte hier , werd hij thuis zo van een ezel afgerukt en hier in een auto gepropt , al die versnellingen en borden en stoplichten , het is echt niet te doen . En die misselijke Nederlandse winkels waar ze overal geld voor willen hebben , als je per ongeluk vergeet te betalen of er valt iets in je jaszak waar je niks aan kunt doen , bellen ze zomaar de politie ! En dan die vrouw van hem , raakte haar jas voorheen net het trottoir nu na het wassen hangt hij nog maar net over haar enkels , het losbandige kreng , zo kan ze toch niet meer over straat . Het leven is een hel voor deze mensen . Als ze straks ontdekken dat er na een zelfmoordaanslag geen 72 maagden op hen wachten maar wel 72 schoonmoeders is ook die vluchtweg geen optie meer . Arme , arme turken .

 21. Pieter zei:

  Mr. Bilal Coskun is inmiddels door de Raad van Tucht van advocaten geschorst/geschrapt als advocaat wegens wangedrag als advocaat en valsheid in geschrifte.

Comments are closed.