De doos van Pandora

De culturele verrijking van de Islam is voor de Nederlandse bevolking inmiddels een feit, en wij kunnen ons allen oprecht verheugen in de weldaden van Mohammed, immers wij zien de weldaden der Mohammedanen dagelijks in het straatbeeld: o.a. een invalide juwelier, bespuwde meisjes, beroofde bejaarden, bioscopen en zwembaden met extra bewaking, onveilige buurten, verjaagde homo’s  en Joodse mensen die uitgescholden en naar het gas gewenst worden, kortom: de culturele rijkdommen kunnen gewoon niet op!

 


De Islam doe mij sterk denken aan de ‘Doos van Pandora,’ je weet niet wat er allemaal uit tevoorschijn komt wanneer die doos wordt geopend. En zo is het ook met meneer Leers, hij weet (nog) niet wat er met die geopende ‘culturele doos van Pandora’ voor de dag komt.
Nu, beste Geen Nieuwslezers en meneer Leers, het verhaal wil, dat toen Pandora die doos opende, er de meest afschuwelijke wezens uitzwermden. In die doos namelijk zaten alle rampen, ziekten en misdaden opgesloten die de mensheid maar konden teisteren. En hoewel zij onmiddellijk de deksel dicht klapte, hadden die ondieren zich al over de gehele aarde verspreid.
En , om een voorbeeld te geven van die ondieren, die zich momenteel over heel Europa verspreiden, hierbij een citaat uit het boek van Oriana Fallaci, “De Kracht van de Rede.”

“En zoals het ging in 1453, bij de inname door de Islamitische Turken van Constantinopel,   dat voortaan Istanboel zou heten:

De Ottomaanse troepen dringen met tromgeroffel door de openingen in de ingestorte stadsmuren naar binnen, overweldigen de Genuese, Venetiaanse en Spaanse verdedigers, slachten iedereen met het kromzwaard af, stormen vervolgens de kathedraal in en onthoofden zelfs de baby’s. Met hun hoofden doofden ze de kaarsen…. Het bloedvergieten duurde van de dageraad tot in de middag. De soldaten bedaarden pas toen de grootvizier op de preekstoel van de Heilige Sofia klom en de moordenaars toesprak: “jullie kunnen ophouden. Deze tempel behoort nu aan Allah toe,” en intussen stond de stad in brand. De soldatenbende hield zich bezig met kruisigen en spiesen.

De Janitsaren verkrachtten de nonnen (vierduizend in enkele uren) en sneden ze vervolgens de keel af, of ketenden de overlevenden om ze op de markt in Ankara te verkopen. En de hovelingen bereidden het Overwinningsmaal, een banket waarbij Mohammed II zich bezatte aan wijnen uit Cyprus. En omdat hij een zwak had voor jongelingen, liet hij zich de oudste zoon van de Grieks-orthodoxe groothertog Notaras halen. Het was een veertienjarige jongen die bekend stond om zijn knapheid. Voor de ogen van iedereen verkrachtte hij hem, en na deze verkrachting liet hij de andere leden van de familie Notaras halen.

Zijn ouders, grootouders, ooms en tantes, neefjes en nichtjes. En voor de ogen van de jongen onthoofdde hij hen, één voor één. Hij liet ook alle altaren vernietigen, de klokken omsmelten en alle kerken veranderen in moskeeën of bazaars. Ja, echt waar. Het was op deze wijze dat Constantinopel Istanboel werd.”


16 Reacties

 1. Pierre Noir zei:

  Nog meer pro-islamgeleuter van niemand minder dan de gepromoveerde, Nederlandse(!) strafjurist Wouter Limborgh. Hij bepleit het toestaan van een milde vorm van vrouwenbesnijdenis, het zogenaamde prikje in de clitoris, aldus het AD van vandaag. http://tinyurl.com/4xco4cv
  Dat prikje zou in zijn stupide beleving de positie van de vrouw verbeteren en de kwaliteit van leven gaat voor hun omhoog. Hoe krijgtie het in vredesnaam verzonnen? Kwaliteit van leven..??? Na een prikje? En dan ook nog vaak geheel ingepakt over straat?? http://tinyurl.com/3vbhg32
  Dit is m.i. het geluid van de nieuwste bekeerling die zich de ins en outs van Het Project eigen heeft gemaakt. http://tinyurl.com/5za2bg
  Als het aan mij ligt worden alle vormen van besnijdenis bij jongens, meisjes, mannen en vrouwen definitief VERBODEN. Het verbod op rituele slacht is bijna rond dus we zitten op de goede weg.
  Oogleden hebben net als de mannelijke voorhuid een duidelijke functie, maw: oogleden laat je toch ook niet wegsnijden op basis van verzonnen religieuze regeltjes? Lees BAAS IN EIGEN BROEK maar eens:
  http://tinyurl.com/4ees7cl

 2. Tiemen zei:

  Zo erg zal het deze keer niet worden! Als de moslims hier de macht overnemen hebben zij de onderworpen Nederlanders immers hard nodig om voor zich te werken. Er moet toch iemand zijn die voor de broodnodige uitkeringen, subsidies en kinderbijslag zorgt! Uiteraard dienen wij ons er voortdurend van bewust te zijn dat we de islam veel respect verschuldigd zijn.

  Elk nadeel hep zo zijn voordeel, doceerde al een bekend filosoof, van wie me de naam even ontschoten is. Ons heldhaftige koningshuis is dan allang met de staart tussen de benen vertrokken en die zien we nooit meer terug. Wat de Argentijnen met dat zootje gaan doen moeten ze zelf weten; daar hebben ze mijn raad niet voor nodig!
  😈

 3. wolfy zei:

  Echt waar, het zal wel, maar er waren meer volken die vreselijke moordpartijen hebben verricht en nog verrichten.
  De kunst is om dit tegen te houden, helaas gaat dit met het huidige regeringsproletariaat niet lukken.
  bijna 30 jaar kop in het zand en nog steeds zitten de koppen in het zand, kom nou toch.
  Neen er is iets totaal anders aan de hand, een of ander complot of deal met de rijken der aarde.
  Raar dat Europa overspoeld is met moslims die ons haram vinden.

  Gegroet.

 4. maxim v. zei:

  @wolfy

  het is al vaker ter sprake gekomen,

  “oil for immigration” ga je maar eens inlezen op het net…en ontdek dat we verkocht zijn voor olierechten.

 5. Theo Raadhof zei:

  Zolang er in dit land nog steeds wordt gesproken over het zijn van een multiculturele samenleving (ook door Wilders), zal er in dit land niets veranderen ten aanzien van de invloed van diverse aardbolbewoners na binnenkomst.
  Nederland is geen multiculturele samenleving en zal dat misschien over 200 jaar kunnen zijn, maar dat gaan we echt niet halen.
  Voor die tijd is dit land onder water of onder de voet gelopen en ook de prins van onderwaterland kan daar niets aan doen.
  Landen als India, Suriname, Indonesië en noem ze maar op, dat zijn wel multiculturele samenlevingen, zoals men dat hier graag wenst te benoemen.
  Dat zijn landen die er honderden jaren over hebben gedaan om met elkaar een samenleving op te bouwen, al dan niet gedwongen en daar leven diverse groepen naast elkaar en dat is (als het goed gaat) de normaalste zaak van de wereld.
  Maar in die natie van ex-slavenhandelaren denken ze dat ze dat in 10 jaar voor elkaar krijgen.
  Maar om terug te komen op sonja barend.
  Ook die vond samen met die hedy d’ancona dat al die culturen een verrijking voor onze cultuur en zelf wonen ze buiten de probleem gebieden in het mooie gooise land.

 6. Driek zei:

  @Meneer Theo Raadhof.
  Inderdaad, u heeft volkomen gelijk, landen als India, Suriname en Indonesië, hebben er eeuwen over gedaan om tot een multiculturele samenleving te komen, en nog steeds, ondanks het koloniale tijdperk, spelen die Islamieten in Indonesië het nog klaar, om de boel te ontregelen en het Christenen lastig te maken. Overal, elk land waar de Islam voet aan de grond heeft, en krijgt – is reddeloos verloren. Nederland heeft tegen deze Islamitische overmacht, die ons nu zo teistert, geen schijn van kans meer, het erg jammer. Maar er zijn al tal van beschavingen in het verleden teloor gegaan, over duizend jaar vinden ze in de Noordoostpolder de restanten van een windmolen en een paar brokstukken van een Moskee.

 7. wolfy zei:

  Ja Maxim v, ik weet het.
  Niet de moslims zijn het werkelijke probleem in Europa, want dat kun je met wetten smoren.
  Nee het zijn de multinationals die zich niet willwn storen aan de normale burgers.
  Ik heb ooit een schrijven op deze site gedaan over olie.
  Weg met olie betekend onafhankelijk van de Islam en direkt beter voor het milleu.
  Helaas is er giga veel geld met de olie te verdienen en daar kan iedereen voor naar de verdoemenis gaan.
  Trouwens kunnen wetten die niet goed zijn verandert worden, waar is anders een kabinet voor.

  Gegroet.

 8. Pierre Noir zei:

  @5: helemaal CORRECT..!!! Om het inlezen te vergemakkelijken even terug in de tijd met Pamela Hemelrijk. http://tinyurl.com/3p32945
  Tip: als je een willekeurige bewoner van de Haagse vierkante kilometer erover aanspreekt, word je aangekeken alsof er een bom is ingeslagen.
  En als je over de Resolutie begint weten ze helemaal niet waar ze het zoeken moeten.
  Doe de test: lachen, gieren, brullen.(werkt ook via e-mail)

 9. wolfy zei:

  Jazeker heeft Maxim gelijk en ja ik ben ingelezen met de feiten.
  Mijn verhaaltje kwam niet zo goed over schijnbaar.
  D.Trump (U weet wel, de rijke patser) zei eens, we voeren in veel olielanden oorlog en in plaats dat wij na de verovering deze landen innemen bouwen we het op voor deze intolerante regiems.
  Land van ons olie van ons en direkt een democratie.
  Hier ben ik het eens met D.T.
  Vandaar mijn verhaal dat er meer aan de hand is.

  Gegroet you all.

 10. harrie zei:

  @driek
  in een andere rubriek kan je je natuurlijk quasi verongelijkt afvragen of het een moppenrubriek is maar van deze schrijfsels gaan mijn mondhoeken ook krullen.
  hoe kom je er nou bij dat suriname eeuwenlang gewerkt hebben aan een multiculti samenleving, suriname werd pas in 1975 bevrijd en op die dag trachtte 1/3 van de bevolking op het vliegveld naar nederland te komen.
  in de tijd voor de onafhankelijkheid was het nederland die het niet gelegen kwam om enige fusie tot stand te brengen, verdeel en heers.
  bovendien kent suriname geheel geen of zeer weinig religieuze wanorde en leven de hindi, islamieten en christenen gewoon naast elkaar.
  in indonesie eigenlijk van het zelfde laken een pak. al eeuwenlang islamitisch met hier en daar christenen en een handvol hindi op bali. je zou in deze kunnen spreken van een vreedzame coexistentie met hier en daar een kleine rimpel.
  begrijp dan ook niet hoe je er bij komt dat de islamieten de zaak in indonesie ontregelen terwijl ze er al bijna 70 jaar aan de macht zijn en het land toch enigszins in de vaart der volkeren is opgestuwd, opec-land etc.
  ben van mening dat indonesie het land is met het meest gematigde soort islam en kijk eens in jakarta waar de grootste moskee niet veraf lig van de grote katholieke kerk.

 11. Driek zei:

  @
  Meneer Harrie, inderdaad, mijnerzijds een vergissing wat Suriname betreft, ik liep te hard van stapel. Dom van me!
  Indonesië is een heel ander verhaal, daar zijn nog altijd wrijvingen tussen Christenen en Islamieten.

 12. wolfy zei:

  Harrie toch,
  Indonesie is vreslijk intolerant tegen christenen.
  Regelmatig wordt er gemoord en kerken in brand gestoken.
  Hele christendorpen moesten kort geleden nog vluchten.
  De meeste hebben trouwens een bloedhekel aan Nederlanders ook.
  Velen willen wat graag hier in Malaysia komen werken om aan de armoede en het geweld te ontsnappen.
  In de kranten en op het nieuws hier zien wij het tegeovergestelde van Uw verhaal.
  Suriname, ja daar sluit ik bij aan.

  Gegroet.

 13. harrie zei:

  @wolfy
  begrijp dat je vanuit maleisie de boel beter kunt beoordelen dan ik hier, uiteraard.
  die vreselijke intolerantie waar je over spreekt, de hekel die veel indonesiers (welke eigenlijk) aan hollanders hebben kunnen en het schijnbaar stelselmatig opjagen van christenen had ik persoonlijk altijd gerubriceerd onder ..opgeklopt nieuws..
  indien dit geheel onjuist is zie ik gaarne de feiten tegenmoet die het tegendeel aangeven van de door mij geconstateerde rimpel.

 14. Theo Raadhof zei:

  Het is jammer dat na mijn posting nr. 6 er een aantal reacties zijn geplaatst dat – bijvoorbeeld – Suriname geen multicultureel samenleving is.
  Maar ter gelijkertijd kan ik alleen maar constateren dat Nederlanders zo geïndoctrineerd zijn, dat we bij multiculturele samenlevingen alleen nog kunnen denken aan de islam, (burger)oorlog en osama’s.

  Hier enkele cijfer/feiten betreffende de bevolking van Suriname.
  In Suriname zijn verschillende stammen van inheemsen: de Arowakken, de Caraïben, de Trio’s, de Wajana’s en de Akoerio’s. In Suriname zijn verschillende stammen van inheemsen: de Arowakken, de Caraïben, de Trio’s, de Wajana’s en de Akoerio’s.
  Verder hebben we Hindoestanen, Creolen, Bosnegers of Marron, Javanen.
  Ik kan u verzekeren dat deze bevolkingsgroepen er langer dan 10 jaar over hebben gedaan om tot een zekere eenheid te komen en dat met behoud van hun gewoonten.
  Dan ben je echt een multiculturele samenleving.

  Naast deze bevolkingsgroepen, leven er in Suriname ook nog Chinezen, Libanezen, Joden en Boeroes. De Boeroes zijn blanke afstammelingen van Nederlandse boeren

  Surinamers zijn ook trots op het feit dat in Paramaribo een Joodse Synagoge en een Islamitische moskee gebroederlijk naast elkaar staan.

Comments are closed.