De maatjes Jorge Zorreguieta en Jorge Videla

Deze foto zult u mits u het 10 uur  journaal gezien heeft gisteren ongetwijfeld herkennen. Twee maten in het kwaad zullen wij maar zeggen, waarvan de laatste reeds achter de tralies zit en de eerste daar nog even geen tijd voor heeft, vanwege o.a. een bezoek aan het Amsterdamse concertgebouw en wandelingen door de Haagse dreven.

 

 

 

 

Nu de PVV, overigens zoals te verwachten, het  weer eens af laat weten, ligt het stokje nu weer bij de linkse broeders en zusters.  Nadat Ineke van Gent van de SP al eens een poging deed, is nu de PvdA bezig  ( met door ons betwijfelde oprechte verontwaardiging)   te zien of zij uit de discussies rondom Jorge Zorreguieta munt kan slaan. Papa moest naar eens niet aanwezig zijn bij een eventuele ophijs toer van Wim op de troon (god behoede u ervoor) , waarbij ons land dan gelukkig gelijk ook een echte “keunigin” erbij krijgt in de vorm van een meisje die ooit eens zei dat haar pappie toen hij vertelde “nichts gewusst zu haben”, toch echt de waarheid sprak.

Nu is de waarheid spreken in vorstelijke kringen natuurlijk iets anders dan wat de gewone burger hieronder verstaat. Als je nee zegt bedoel je soms ja en omgekeerd en kan het ook nog half / half zijn of verander je na een aantal jaren gewoon je mening, kortom de oranjes spelen een soort spel zonder grenzen, waarbij zij ook de wet na gelieve aanpassen een favouriete bezigheid is.

Wat zou papa Zorge zijn kleine dochter in het oor gefluisterd hebben, toen zij met papa mee mocht op zakenbezoek ? Wie zal het zeggen en die Argentijnen ( circa 30.000 ) die verdwenen zijn zullen het ons niet kunnen vertellen. Maar de NOS ontwaakte zo maar uit haar oranjedutje en ging zelfs zo ver om ons te vertellen dat er een aangifte tegen papap Jorge is ingediend. Overigens zal het O.M wel overuren maken, om te zien op welke wijze nu weer de klacht die in een enigzins gewijzigde vorm reeds TWEE MAAL was ingediend in de  begin jaren 2000 steeds vakkundig onder het tapijt werd geschoven, nu weer weggemoffeld kan worden. Laat ons raden : wij , het O.M zijn niet verantwoordelijk, wij het O.M,. hebben een zachte hint gekregen ons hier niet mee te bemoeien, het schaadt onze carriëre en werken wij liever mee om gewone burgers zoals Transavia gezagvoerder Julio Poch uit te laten wijzen, wij, het O.M. hebben het te druk, kortom zoals reeds  eerder gezegd wensen wij mr. Liesbeth Zegveld c.s. veel sterkte toe en dat zelfde geldt natuurlijk in nog meerder mate voor de Argentijnen die in ons land leven, die deze zaak weer onder de aandacht van de rechterlijke macht gebracht hebben.

Ongetwijfeld zal men in paleisje Weltevree of  in de Horsten in Wassenaar niet met veel plezier naar de TV gekeken hebben, ofschoon zoals mijn grootmoeder zei ,  “alles went, zelfs hangen als het maar lang genoeg duurt” ,en je zou zeggen dat de oranjes wat dat betreft wel tegen een stootje kunnen als wij de diverse zaken nog eens even in herinnering brengen waaraan de leden van deze illustere familie ( en niet te vergeten de aangetrouwden ) zich schuldig aan gemaakt hebben. Wij hadden hiervoor ’s lands penitaire inrichtingen als hoofdverblijfplaats voor deze familie moeten kiezen.

Het zou te ver voeren om u alle artikelen nog eens op te geven waarin over de heer Jorge Zorreguieta geschreven hebben, maar èèn willen wij u niet onthouden, daar u in dat artikel nog eens kunt lezen waarom het in feite gaat en deze man een voorgeleiding bij de rechter verdient : http://www.geennieuws.com/2011/05/de-aanklacht-tegen-zorreguieta/

Laten wij hopen, dat het recht deze maal wel zijn loop zal nemen, zeker om voor een en ten alle male vast te laten stellen of Jorge Zorreguieta nu wel of niet een straf dient te ondergaan. Dat een toekomstige “vorst” van ons land echter niet op de troon kan komen met als echtgenote , de dochter van iemand om wie de sfeer hangt van medeplichtigheid aan misdaden begaan tegen de menselijkheid mag wel duidelijk zijn, maar daar zullen Libelle en Magriet lezeressen plus de leden van de diverse oranje verenigingen het niet mee eens zijn. Zij blijven zwaaien.

zie ook : Newsgossipandmore

 


16 Reacties

 1. Theo Raadhof zei:

  Hoeveel zou onze dooie dollarprinSS aan steekgelden in zijn zak hebben gestoken om van een “”gewoon”” “”onwetend”” “”burgermeisje”” een koningin te maken?

 2. Piet Punt zei:

  Er is maar een plaats geschikt voor de rat Zorreguieta, dat is in de gevangenis in Scheveningen.

 3. Theo Raadhof zei:

  Piet Punt:
  Scheveningen is heel dicht bij de Horsten en de behandeling is vorstelijk, dus doe maar niet!

 4. wolfy zei:

  Alles goed en wel kun je het de dochter van een misdadiger het niet in de schoenen schuiven.
  Niet dat deze Maxima heilig verklaardt moet worden, maar dit is een ander verhaal.
  Het gaat om Z. en als hij er niets mee te maken had zou hij juist voor het Nederlands gerechtshof zijn naam kunnen zuiveren, wordt moeilijk want hij is nu familie van andere duistere personen.

  Gegroet.

 5. ineke zei:

  om in wat betreft verantwoorde STERKE dominerende genen te blijven werd voor de zoetwatergarnaal door BENNO dit huwelijk geregeld –

  een koninklijk huis is niet gebaat bij een beschaafde zachte EMILEY de tandartsdochter – deze combi had zachter nagebroed opgeleverd dus de boel moest even worden opgeschud –

  als tegenprestatie zou papa Z de NL status krijgen dus niet meer te arresteren door argentinie – zijn nestje op het landgoed de horsten wordt nu snel in orde gemaakt –

  en natuurlijk liegt maxima als het gaat om verhalen die over haar vader gaan – kan me niet voorstellen dat ze zou hebben gezegd: hij was een beetje dom –
  en inmiddels begrijpen ze niet dat er nog steeds mensen zijn die de onderste steen boven wensen te krijgen vandaar dat B hem steunt door zich met de familie te hooi en te gras te vertonen – niks meer aan de hand ziet u wel???

  en daar maakt de feodale mevrouw een grote fout want er is veel aan de hand wat niet is uitgesproken en bestraft –

  zou wel eens hun waterloo kunnen worden????

 6. Theo Raadhof zei:

  Ho ho Wolfy, je bent mijn,
  Je kunt inderdaad de daden van de ouders de kinderen niet aanrekenen.
  Echter hier is een andere kwestie aan de orde.
  Maxima had nooit de positie bereikt als haar vader niet aan de kant van de dictatuur had gestaan en nog steeds staat.
  Dat bolle willem met haar is getrouwd, daar kan men geen bezwaren tegen inbrengen dat is een persoonlijke keuze.
  Maar de positie die zij nu in de ”niet democratie’’ der Nederlanden heeft bereikt, heeft zij uitsluitend verworven door het dictatoriale bewind waar haar Argentijnse familie en vrinden aan meededen.

  Bedenk daarbij dat onze dooie dollarprinSS het verzoek heeft gedaan aan Adolf Hiltler of hij in de Nederlanden goeverneurtje mocht spelen.

  Bedenk daarbij dat de meeste Duitse oorlogsmisdadigers naar Argentinië zijn gevlucht en daar onderdak hebben gekregen.

  Dus soort zoekt soort, dat is en blijft.

  Nogmaals: Maxima had nooit deze positie bereikt als haar vader niet aan de kant van de dictatuur had gestaan en om zo iemand koningin der Nederlanden te laten worden, maakt men de lijst met misstanden betreffende dat illegale koningshuis alleen maar langer.

 7. wolfy zei:

  Ja Theo.Raadhof dit klopt, maar dat moet je het achterbakse koningshuis kwalijk nemen, niet Maxima.
  Dat zij het geweldig vindt of vond een prins te trouwen is haar slechte keus.
  En dat het een nog veel slechtere keus van onze meestbetaalde uitkeringstrekkers was, is buiten kijf,
  Maar ja, welke aangetrouwde in deze familie heeft nu geen slecht geweten.
  Dan nog even matennaaier KOK, die gvd alleen maar bezig was om die twee en de vader Z te verdedigen in plaats om het land te regeren, de lul.
  Nouja zo kan die wel weer.

  Gegroet mijn beste.

 8. wolfy zei:

  Nog even dit,
  Oorlogsmisdadigers zitten overal en in Argentikie heel veel, maar wat kan ik er aan doen dat mijn vader of opa evt een oorlogsmisdadiger was.
  Je kan het alleen de zogenaamde Oranjes aanrekenen dat zij perce weer iemand moesten huwen waar de vader waarschijnlijk bloed aan zijn handen heeft.
  Dat Maxima niet met Alex trouwde omdat hij zo’n stud is geloven wij allemaal wel.

  Gegroet.

 9. Tom Couzy zei:

  Ton Biesemaat beschreef in de “Privé” van deze week (3 baldzijden) de sleutelrol betrokkenheid van Jorge Zorreguieta in het Videla Regiem. Jorge wist in tegenstelling tot zijn leugens wel degelijk overal van.

 10. Theo Raadhof zei:

  Wolfy je begrijpt mijn punt niet.
  Zonder de daden van haar vader had zij nooit in deze positie gekomen.
  Een positie waarin zij het volk gaat vertegenwoordigen.
  Dus zonder de misdaden tegen de mensheid zou zij nooit in deze positie zijn gekomen.

  Als het een dochter van hitler zou zijn geweest zou het volk op zijn kop hebben gestaan.
  Maar als die dooie dollarprinSS het in 1939 op een accoordje had kunnen gooien met hem, dan had het volk bij wijze van spreken ook een kroning met zijn dochter langs de weg gestaan met vlaggetjes in de hand.

  Maar wolfy ik denk dat je het laatse europese belachelijke nieuws gemist heb vanmorgen omdat je in het buitenland woont.
  Kinderen onder de 14 jaar mogen geen ballonnen meer kopen als het aan Brussel ligt.
  Als kinderen een zakje ballonnen willen kopen moet de winkelie naar een legentimatie vragen en dat geldt ook voor uitroltoetertjes.
  Dat brave Nedrigland gaat dit als enige land van euorpa handhaven als dit er door komt.

 11. wolfy zei:

  Beste Theo R,
  Ik begrijp je punt wel, ik vond en vind dit huwelijk ook niet kunnen.
  Vanddar mijn kritiek op kok ergens op deze site.
  Wat lees ik nu weer, mogen kinderen geen ballonnen meer kopen?
  Nederland wordt steeds gekker, dat zijn we in ieder geval eens toch.
  Over het algemeen ben ik het met de meeste op deze site eens over het totaalplaatje.
  Wat ik over Maxima schreef is niet dat ik het met dit huwelijk eens ben, zeker niet.
  Ik dacht meer globaal en niet alleen over dit huwelijkl dus.
  Nou ik ga proberen het Nederlandse nieuws te lezen ook al geven ze niet de realiteit weer.

  Gegroet.

 12. Theo Raadhof zei:

  Laatste peiling van Maurice de Hond.
  Van 56 procent mag die Argentijnse burger moordenaar hier gewoon komen.

  De hond is natuurlijk door en door pvda en dit soort heeft al vaker dit ”koningshuis” gered als het gaat om het gedrag van hen en degene die hen na staan.
  Voor de rest kan iedereen gewoon de pot op, je komt zwaaien met je vlaggetje of blijft thuis.

  Dan blijft er nog een enquete vraag over, hoe diep zit die de hond in een koningshuiskont.
  Antwoord: hij doet niet onder aan de rest in die allochtonen partij, heel diep en tot aan de oksel.

 13. harrie zei:

  @ineke
  heb toch niet het idee dat die bernhard nou over zulke dominante genen beschikte.
  alvorens met die kansloze namaakoranje te huwen was het ook maar een kaal bescheten menneke zonder nagels om aan het arsch te krabben.
  heb er persoonlijk nog nooit de hand op kunnen leggen maar al jarenlang gaan in de omgeving van benoorden/bezuidenhout en wassenaar de geruchten dat vette willem zo steriel is als een injectienaald en emily niet happig was om het bronovotraject in te gaan.

 14. M. Dekker zei:

  Jorge Zorreguieta moet berecht worden, hij moet levenslang krijgen!! Hij is een moordenaar!! Maxima is een wolf in schaapskleren!! Ze weet precies net als haar vader wat er zich heeft afgespeeld in dat videla regime. Maxima was echt niet met Alexander getrouwd als hij visboer was!! Maxima en haar argentijnse familie hebben het mooi voor elkaar, Zorreguite maar zijn gang gaan………….onvoorstelbaar dat een land als Nederland dit laat gebeuren!! Hoop echt dat Zorreguite levenslang krijgt!
  Alexander en Maxima moeten afstand doen van de troon!!!
  Media moet hier nog veel meer aandacht aan besteden!!

Comments are closed.