Tweede kamer, kun je gratis reizen, reis dan mee !

Deze waren wij u nog schuldig, want zoals wij begrepen wilt u natuurlijk wel op de hoogte blijven waar uw belastingcenten zonder overleg trouwens, naar toe gaan.

 

 

 

 

 

 

 Goed bij deze dus, het gaat om die veelgeplaagde en oververmoeide volksvertegenwoordigers ( waarvan eigenlijk ? ), die i.p.v. het vliegtuig te nemen tussen Curacao en Aruba ( 10 minuten vliegen) de voorkeur gaven aan een rondvaartboot van hare majesteit’s marine; De van Amstel. Uiteraard moest die toevallig toch die kant op, ja en als je dan een lift aangeboden krijgt dan sla je dat niet af en hou je Gerdi Verbeet stevig vast zodat zij geen haaienvoer kan worden.  Vier uurtjes leker varen, even bijkleuren, het kon weer niet op.

Gelukkig dat er een openhartig gesprek geweest is tussen de kamerleden en de Curacao’se regenten, dit volgens gerdi verbeet, die zich dreigt te ontwikkelen tot de Playmate van de 2e kammer. U kunt het zien op de foto, Gerdi begrijpt er alles van, terwijl de rest van het zooitje er maar een beetje omheen hangt.  Gelukkig dat zij meeging, want eenmaal thuisgekomen zullen er toch rapporten geschreven moeten worden die dan weer in de onderste lade verdwijnen. Of zou Paul Rosenmöller nog een keer  moeten gaan kijken, en waar is het commentaar van die gesjeesde ING-er  CeesMaas ?

 

Lezers, wij zouden eigenlijk onmiddelijk een kijkje moeten gaan nemen in Libië en vragen of zij ons kunnen helpen met het opruimen van die hap narigheid, dat zich volksvertegenwoordigers noemt.Wat zou het opruimen!  En dan maken wij zelf  nog wel uit wie de rol van Kadaffi krijgt, naar onze mening zijn er nog al wat kandidaten.

Echter hemelsbreed niet zo ver van de zonnige stranden vandaan , zeg een 3 uur vliegen, deed GroenLinks, u weet wel die club waar integriteit hoog in het vaandel staat ook haar best. Tofee Dibi was naar New York afgereisd met wat andere  geldverslinderende ONRENDABELEN, om daar bij de protesterende Wall Street figuren te gaan kijken. Je kunt niet weten hoe dat zich in ons eigen land ontwikkelt en dan hebben wij in ieder geval een expert in huis. En Tofik zou Tofee niet zijn als hij zijn ervaringen en die van zijn collega onrendabelen  niet in een blog had vastgelegd. Echt de moeite waard , want let vooral op het interview van Linda Voortman, en u bent weer geheel op de hoogte van het gemiddelde IQ van een 2e kamerlid.

http://kamerledenbloggen.groenlinks.nl/node/73687

En  voor zo ver u niet weet wie Voortman is, als wij het snel lezen, is zijn schoonmaakster geweest of …. nou ja iets in die richting :

Na het VWO op het Jacobuscollege in Enschede (tussen 1991 en 1997), studeerde Voortman een beetje  Engels (tussen 1997 en 2005) en Literatuurwetenschap (tussen 1998 en 2007) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast was ze actief in de studentenpolitiek, als bestuurder bij de Groninger Studentenbond en binnen de Landelijke Studentenvakbond. Daarna werd ze lid van de gemeenteraad van Groningen. Daar voerde ze het woord over onderwijs, ruimtelijke ordening en financiën. Tussen 2008 en 2010 werkte ze als bestuurder bij FNV Bondgenoten, als zodanig was ze betrokken bij de acties van schoonmaakpersoneel op Schiphol en Nederlandse Spoorwegen

O, excuses wij lazen te snel en gingen op haar uiterlijk af, nogmaals sorry !

Over TOKKI zelf hoeven wij u weinig meer mee te delen. Wel dook bij ons de vraag op, hoe zo’n figuur op Schiphol door de veiligheidscontrole komt, laat staan in New York,waar de veiligheidscontroles toch aanmerkelijk strenger zijn dan in ons land ,want eerlijk gezegd hadden wij hem niet doorgelaten. maar toch nog dit:

Voor hij Tweede Kamerlid werd, was hij actief in zijn eigen buurt Bos en Lommer en bij de bewonersorganisatie “Thuis in Eigen Toekomst”. Al voor zijn Kamerlidmaatschap was hij bestuurslid in de marxistische Turkse Arbeidersvereniging in Nederland (HTIB), hetgeen hij nu nog steeds is. Tevens was hij één van de initiatiefnemers van de demonstratie “Stop Bush”, van het Landelijk Actiecomité “Genoeg is Genoeg” en van “Allemaal Anders Allemaal Gelijk”.

en………………………

Op 13 januari 2008 werd Dibi aangehouden door de politie, omdat hij in een betoging met Internationale Socialisten tegen Geert Wilders posters verspreidde met daarop de foto van Geert Wilders en de tekst: “Extremist – brengt u en de samenleving ernstige schade toe”. Dibipippie sloot zich bij de activisten aan om te protesteren tegen eerdere aanhoudingen. Hij stelde het onacceptabel te vinden dat “de politie onwelgevallige geluiden op deze manier belemmert”. Wilders reageerde op zijn arrestatie dat de politie Dibi nooit had mogen oppakken en onmiddellijk had moeten vrijlaten. Naar eigen zeggen heeft hij vernomen van deze demonstratie door op “bepaalde termen” te googlen. Dibi heeft meermaals gesproken op het door de IS georganiseerde Marxisme Festival, hij heeft interviews gegeven aan het blad van de IS en hij heeft deelgenomen aan demonstraties van de IS ………

..en toch zijn er nog steeds medeburgers die op een dergelijke partij en vertegenwoordigers stemmen. Arm Nederland !

 


4 Reacties

 1. Pieter H zei:

  Hebben ze ook zo’n vruchtbare reis ondernomen naar Griekenland om te kijken of dat land wel kon toetreden tot de Euro;als 2e kamerlid moet je toch overal maar verstand van hebben !
  Wat al die geldverslindende eilanden betreft,wat hebben we er te zoeken,verkopen aan Chavez,veel goedkoper,kunnen de alleswetende kamerleden zich weer weiden aan de taak waar ze voor “gekozen” zijn door hun lullige partijen.

 2. check zei:

  De domme burgers blijven slapen , gezapig en volgevreten , terwijl ze door de bende in den Haag berooft worden van spaar en pension tegoeden. In het zuiden van Europa lachen ze zich krom en feesten lekker door en nemen er nog een. Hoeveel geld en garanties hebben die twee oplichters en charlatans Beruttert en Jan Gekeest inmiddels al weggeven ?? Volgens die maffers in baggerland is die Jan Gekeest, de beste Minister !! Denk dat met de volgende move volgende week, de pensioenen snel hun cliënten wel even zullen korten en de banken behalve geen rente ook even de kosten zullen opschroeven. Die Grieken vooral zijn elke dag dronken van geluk nu de schulden voor 50 % V I J F T I G procent worden kwijtgescholden. De rest de andere 50 % krijgen ze binnen een paar maanden cadeau , dus we gaan gewoon door met feesten. Ook in Spanje dus

  SALUD , MUCHO GRACIAS DE TODOS !!!!!!!

  ‘Nederlanders dragen fors bij aan noodfonds’

  Nederlanders dragen omgerekend per hoofd van de bevolking op de Luxemburgers na het meest bij aan het Europese noodfonds. Per persoon kost het noodfonds Nederland nu al 2669 euro. Alleen de Luxemburgers staan voor meer garant, namelijk 3800 euro per persoon.

  Dat blijkt uit een berekening van RTL Nieuws op basis van gegevens van Eurostat. Eurolanden die in financiële problemen komen, kunnen bij het noodfonds aankloppen voor leningen. Griekenland, Portugal en Ierland hebben dat al gedaan.

  http://www.z24.nl/economie/artikel_243121.z24/_Nederlanders_dragen_fors_bij_aan_noodfonds_.html

 3. Isra zei:

  Wat is het toch jammer dat met deze uitbuitingen van ± 50 jaren zogenaamde linkse democratie nodig zijn, en dat vele niet gestemd hebben op Wilders dat hij nu alleen maar een gedogen positie heeft .Gedogen is alleen maar goed of afkeuren -afkeuren die de PVDA weer goed keurt

Comments are closed.