Rapport psychische stoornissen Marokkaans Nederlandse kinderen

Nu, het hoge woord is er uit. Wij schreven hier al enige tijd geleden over, maar de reacties logen er niet om. Hoe wij er bij kwamen dat Marokkaans ( nederlandse) kinderen vaker psychisch gestoord waren dan hun autochone soortgenootjes. Discriminatie, in de hoek plaatsen, bedreigingen vanuit de Marokkaanse hoek, het kon weer eens niet op.

 

PLUS UPDATE  einde van het artikel het rapport

 

 

 

 

Safed by the bell om het maar eens in boksers termen uit te drukken en in dit geval door mevrouw Marcia Adriaanse die op dit onderwerp promoveert en minister Piet Hein Donner die de 2e kamer gaat verrasen met een rapport dat zij hierover heeft geschreven. Nu heeft zij weliswaar het rapport niet aan ons toegezonden, maar zonder de inhoud te kennen, kunnen wij in grote lijnen wel uitleggen hoe het zit met de kleine sissende , spugende etterbakjes die, daar hun ouders niet zijn geïntegreerd, nauwelijks of gehele de Nederlandse taal niet machtig zijn, thuis geen opvoeding ontvangen die op enige wijze lijkt wat hier ten lande als normaal gezien wordt. Dat schept een kloof  en daardoor komen die schatjes in de problemen, raken verward en kan het ten allen tijde klaarstaande door u gefinancierde hulpverlenings team weer in actie schieten.

Zie wat de minister hierover te melden had :

> Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag

Aan de Voorzitter van de

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Postbus 20018

2500 EA Den Haag

Datum 07 december 2011

Betreft Rapport ‘Psychische problemen en stoornissen bij Marokkaans-

Nederlandse kinderen en jongeren’

Pagina 1 van 1

Hierbij bied ik u aan het rapport “Psychische problemen en stoornissen bij

Marokkaans-Nederlandse kinderen en jongeren” van Drs. Marcia Adriaanse.

Marcia Adriaanse promoveert op dit onderzoek bij prof. Dr. Theo Doreleijers,

hoogleraar kinder en jeugdpsychiatrie aan de VU/het VUmc.

Het onderzoek is in opdracht van de toenmalige minister voor Wonen, Wijken en

Integratie uitgevoerd in het kader van de aanpak van Marokkaans-Nederlandse

risicojongeren.

De Gezondheidsraad zal het rapport in zijn advisering over migrantenjeugdigen en

jeugd-GGZ meenemen. Het advies van de Raad wordt in het voorjaar van 2012

verwacht.

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,

J.P.H. Donner

 

Dus nog even geduld,want pas in 2012 zal er enige actie te verwachten zijn, terwijl zoals iedere hardwerkende medeburger u kan vertellen de actie zeer simpel is : Zit je te klieren, 1 maal een waarschuwing, niet opvolgen , prima op proefverlof met de hele familie voor 3 maanden naar het RIfgebergte.

Het rapport in kwestie attentie 68 pagina’s

Hier een link naar het rapport van Marcia Adriaanse:
http://www.rijksoverheid.nl/bestanden/documenten-en-publicaties/rapporten/2011/12/07/rapport-psychische-problemen-en-stoornissen-bij-marokkaans-nederlandse-kinderen-en-jongeren/rapport-psychische-problemen-en-stoornissen-bij-marokkaans-nederlandse-kinderen-en-jongeren.pdf
 
 
 
 

10 Reacties

 1. harrie zei:

  De Nederlandse overheid overweegt plannen om mobiele medische teams op te gaan richten voor mensen met een deathwish of een terminale kwaal. De teams komen bij u thuis en voorzien in al uw snode plannen het tijdige voor het eeuwige te gaan wisselen. Deze doodseskaders zullen worden ingeschakeld om patiënten te doden als hun eigen huisartsen weigeren hen dodelijke medicijnen toe te dienen. Vraag in deze blijft op welke mogelijk minder humane
  manier de patiënten om zeep worden geholpen, nekschot, injectie met lucht, honkbalknuppel, want bij deze exercitie zal de kost wel duidelijk voor de baat uitgaan.
  Deze voorstellen werden gedaan door min volksgezondheid schippers tijdens een debat over euthanasie in het parlement.
  Zelfs onze relibroeders, antibortus, antipil etc, zagen wel brood in deze eenvoudige manier van bevolkingsuitdunning want voor hen was het enige criterium waaraan moest worden voldaan het feit dat de huisartsen van deze patiënten niet bereid waren de euthanasie uit te voeren.
  Dus voortaan behoef je niet meer te wachten op een akkoord van een verzameling witte jassen om naar de eeuwige jachtvelden te verhuizen, effe bellen en het nekschotteam komt langs en in het kader van de bezuinigingen, gevolgd door de begrafenisauto

 2. Arie Kanarie zei:

  Volgens mij zijn niet alleen de marokkaanse kinderen gestoord,…………………….de volwassenen ook!

 3. wolfy zei:

  In wezen zijn alle Islamitisch opgevoede kinderen een gevaar voor anders denkende mensen.
  Daar er in heel Europa Islamitische scholen zijn, wordt het met de welbekende paplepel ingestampt dat anders denkende haram zijn.
  Vrijheid van religie is dus hartstikke dom en betekent uiteindelijk onvrijheid.
  En zeker voor het vrouwelijk beestje.
  Denk dus niet zo licht over het bedekte haar er zit veel meer achter.
  Ook is het bekent dat moslims vaak met neef en nicht trouwen.
  Maar ook mensen uit India (hindoes) zijn incestiues, de oom mag namelijk bij de eerste menstruatie van hun nichtje met haar huwen.
  Zo er zijn 3 geboden voor mij.
  1 religie.
  2 traditie.
  3 cultuur.
  Deze 3 veroorzaken namelijk zeer veel kwaad.

  Gegroet.

 4. Pieter H zei:

  Na 1500 jaar inteelt valt het allemaal nog mee,althans voor de Marokkaantjes,niet voor de gastlanden !!

 5. check zei:

  @ Harrie,

  Zullen wij ons aanmelden voor het nekschot team ?? We beginnen natuurlijk eerst in den haag , het zwaar gestoorde krankzinnige hof, daarna de paleizen langs dan alle gemeenten en niet te vergeten de pakhuizen met ambtenaren. Zijn we minstens wel een paar jaartjes aan de gang en daarna gaan we gewoon met pensioen , tenzij we nog even bezig willen zijn en alle ongewenste :gasten ” ook even bedienen. Denk dat ze snel de pleitvaart maken , als ze ons aan zien komen. Vanaf dag 1 zullen we ze in hun Turken bank zien vertrekken als een speer allemaal…

  Helaas pindakaas voor ze, intussen hebben we alle vliegvelden, havens en grenzen potdicht met de maten. wie vlucht krijgt de kogel en wel in de rug ……

  qpo makker

  oja, heb je alle poen veilig weggeborgen ? Einde bericht met de TEURO, gaat nooit meer wat worden, wat ewen opluchting zal dat zijn !

 6. Tiemen zei:

  Ik krijg de indruk dat de meeste mensen de implicaties van dit rapport niet goed begrijpen. Het is duidelijk dat zelfs onder de Haagse kaasstolp inmiddels is doorgedrongen dat er grote problemen zijn met de integratie van nieuwkomers, die onze cultuur komen verrijken.

  Volgens het cultureel marxisme, de ideologie van ‘weldenkend’ Nederland, is criminaliteit een reactie op onderdrukking door de heersende klasse van racistische, xenofobe blanken. Zo bekeken is het dus altijd onze schuld als allochtonen zich hier misdragen. Om die reden zult u onze geliefde vorstin (kuch) in haar kersttoespraak horen waarschuwen voor ‘vreemdelingenhaat’, met als bijgedachte dat wij die andere nieuwkomer, de heer Z. uit Argentinië, ook met open armen c.q. beurzen moeten ontvangen.

  Toch moet er wel een verklaring worden gegeven voor het ‘afwijkende’ gedrag van onze cultuurverrijkers. Gelukkig zijn er aan onze universiteiten talloze wetenschappers van naam en faam, ik noem slechts een Diederik Stapel en een Roos Vonk, die daar uitsluitsel over kunnen geven. Na grondig onderzoek (kuch) is nu gebleken dat Marokkanen vaker psychische aandoeningen hebben, oftewel ze kunnen er helemaal niets aan doen dat ze schelden, spugen, met stenen gooien, roofovervallen plegen, kortom alle ‘stoornissen’ waar de Profeet ook al last van had. Het advies luidt dan ook om bij uitingen van de eigen cultuur niet de M.E. er op af te sturen, maar welzijnswerkers en psychiaters, waarmee de problemen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen!

 7. harrie zei:

  @check
  denk dat een paar pelotons ouwe maten de zaak wel snel kan klaren.
  geheel kan nonviolent zijn want die rukkers zal het bagger uit de broek lopen.
  het zal wel een utopie blijven maar dergelijke gedachten spelen vaak door het hoofd en is in feite d e finale oplossing van alle malheur.
  kwam gisteren een mannetje tegen die geheel niets met het leger van doen had en ook nooit had gediend en mijn achtergrond niet kent maar wel vertelde dat hij meende dat het hele leger afgeschaft moest worden behalve korps en commandotroepen want dat was volgens hem nog het enige houvast in deze tijden.
  jij had in vroeg stadium al gewaarschuwd voor deze ongein en uiteraard alles veilig gesteld dus wat mij betreft kan het spel op de wagen.
  las vanmorgen dat de bank santander een dikke 15 miljard te kort komt en vraag me af wat de som is van alle banken in spanje tav die tekorten.
  qpo makker en als je afreist goede vlucht.
  qpo makker en als je afreist goede vlucht met jouw vertrouwde vliegmij

 8. check zei:

  @ Harrie,

  Kan je nagaan Banco Santander was de beste van allemaal,, Heeft nb ook kantoren in baggerland. Een van de bazen heeft zijn vingers in de kassa gestopt en er een bijna 10 MILJARD gejat. Consequenties GEEN ENKELE, BEHALVE 100 MILJOEN BOETE BETALEN EN NIKS GEEN BAJES OF VERBEURT VERKLARING VAN GOEDEREN. ACH IS EEN DAGELIJKS GEBEUREN HIER , MAN KAN ER BOEKWERKEN VOL OVER SCHRIJVEN. ITALIE IS EEN MAFFIA LAND ,MAAR HIER IS HET NOG VEEL ERGER ! Maar dat weten die twee lullo’s in baggerl;and zgn niet , die pannenkoek Beruttert en flikker Jan Gekeest. Met dat soort lijers heb je geen vijanden nodig,

  Tja vliegen is een bezoeking, nou gaan de feestgangers ook nog even staken m.n. Iberia van de staat. Hoger salaris en nog eerder met pensioen dus straks met 30 lust je nog peultjes.

  Maar ben niet voor een gat te vangen, kom altijd binnen of gewoon weg. Denk vaak als de nood aan de man komt, jat ik wel een plane of een heli. Kan veel en zo nodig ook vliegen als het moet. Kwestie van de knoppen weten te vinden, alles in veelvoud uitgevoerd, maar het principe blijft hetzelfde. Een heli is net zoals een tuf, je handen en voeten gebruiken wel de juiste balans weten te vinden anders is het een dodenman actie. Maar who care’s voor hetere vuren gestaan.

  Ja man, ben benieuwd hoe dat gaat aflopen als straks de gewone b-l de bankdeur dicht gaat vinden. Maar ach in baggerland zijn ze heel gedwee, die nemen een slaapzak mee en wachten tot sint juttemis met zijn allen dat is wel zo gezellig met een flinke slok dagen in de kou te verpieren.

  Met grote woede het hele circus weer gadegeslagen daar in Marseille waar alle rechten zijn verkwanselt. Snap helemaal niet dat ze in baggerland zo vreselijk dom en laf zijn dat ze het laten gebeuren. Maar dat was verleden eeuw ook al zo.

  Nog even Spanje is volledig naar de kloten, de schulden kan je zo wie zo met 10 vermenigvuldigen maar wel weer 2 dagen feest geweest deze week.

  solong makker
  qpo

Comments are closed.