Frans Timmermans is ons ontvallen

Uiteraard weten wij niet of de EU parlementsleden die moesten stemmen wie de EU Commissaris voor de Mensenrechten zou worden van tevoren het hiernaast staande boekje gelezen hebben, ( Common Sense Rules –  Gezond Verstand Regeert)  maar in ieder geval waren er toch een aantal leden die hun gezonde verstand gebruikten, waardoor onze Nederlandse nummer een, oppernarcist Frans Timmermans niet de door hem beoogde baan kreeg als verdediger van de mensenrechten, iets waar kleine Fransje zich vol ijver voor inzet, als het maar gaat om zaken die ver van Den Haag en Limburg liggen.

 

 

 

 

 

U weet wij hebben niet zo veel op met Frans, die wij beschouwen als het prototype van een zakkenvullend sociaal democraat, dus vol compassie wijzen op het lijden van de mensheid, vooral als deze ver van het veilige Limburg verwijderd is. Frans tracht zich te omhullen met en wolk van wijs staatsmanschap in combinatie met een hoog cultuur gehalte en dus scoort Timmermans bij veel wat minder geschoolde Nederlanders.  Je moet Timmermans ook  niet teveel tegenspreken, want daar houdt hij niet van en neemt hij maatregelen en toen Fransje dan ook in juni 2011 hoorde dat de PVV een grote kans zou maken het politieke landschap in Limburg te gaan beheersen trok hij ijlings zijn kandidatuur in als commissaris van de koningin voor Limburg . Gelukkig maar voor de Limburgers zullen wij  dan maar zeggen.

Zoals gezegd, je moet Frans niet voor de voeten lopen, want dat beschadigt zijn zieltje. Het gerucht gaat dat hij net als de Griekse god Narcissus uren naar zich zelf kijkend voor een vijver in Heerlen kan zitten , met een gelukzalige glimlach op zijn gezicht en een druiventros in zijn omhooggehouden handje. Wij citeren uit Wikipedia :

“Zo bleef hij daar zitten, in bewondering starend naar de heldere ogen, het krullend haar, de ronde kaken, de ivoren hals, licht gescheiden lippen, en de blakende gezondheid en conditie in het algemeen van deze verschijning. Hij werd verliefd op zichzelf “.

Frans was de man, die in de Franse krant Le Monde liet weten, dat het Nederlandse volk zeer ingenomen was met het feit dat het verdrag van Lissabon rond was ( Frans mocht het vod zelf naar Lissabon brengen ), maar toen wij hem een keer uitnodigden via deze site ons te laten weten, wie er nu in feite zo gelukkig was, deed Frans wat hij meestal doet in dergelijke gevallen : zwijgen.

En nu heeft het ongeluk toegeslagen : Timmermans had gesolliciteerd naar een Europeese topfunctie, namelijk Commissaris van de Mensenrechten  van de Raad van Europa.  dat was de kroon op zijn carriëre geweest, zonder enige verdere verantwoording alleen maar hoeven roeptoeteren over de rechten van de mens in Congo, Soedan, Nigeria en dat lukte niet. Weer die PVV die hem gelukkig een poot dwars zette door niet op het  timmermannetje te stemmen en daarmee de EU te behoeden voor weer het zoveelste malheur.

Want in tegenstelling tot zijn voorganger de Zweed Thomas hammerberg, die zich wel degelijk heeft ingezet voor de rechten van de mens in de 47 landen die zijn aangesloten bij de Raad van Europa, dus ook b.v. rechten van senioren in zijn eigen land Zweden, maar b.v. ook in Ierland ( zie :http://commissioner.cws.coe.int/tiki-view_blog_post.php?postId=203 laat Frans zich niets gelegen liggen aan hoe het in eigen land gaat en is alleen maar met zijn eigen zakken en belangen bezig.

Wij hebben wij u nog even gekeken waar ons timmermannetje zich druk om maakt en met de beste wil op de wereld kunnen wij in de brieven die hij naar de diverse ministers stuurde niets ontdekken dat er ook maar enigszins op lijkt dat Frans erg geïnteresseeerd is in wat er in eigen land gebeurt. Wel vraagt Frans hoe het staat met de rechten van de vrouw in Libië, het feit dat de Shell aan olie exploratie doet in Soedan, de rechten van homo’s in Afrika, kortom zeer belangwekkende onderwerpen, waarmee  ons Fransje zich  in 2011 tot kampioen vragensteller in de 2e kamer ontwikkelde.

Timmermans, het prototype van een over zijn eigen arrogantie gestruikelde sociaal democraat met alle kwalijke eigenschappen van dat soort mensen. En heeft u jammer genoeg een eerder artikel over Frans over het hoofd gezien, lees het maar; bij deze .

 

 


10 Reacties

 1. cathy zei:

  Ah, gossie, nog nooit zo’n proleet gezien hij vertegenwoordigd het slechtste in de Nederlandse polizakkentiek. Bea is er nog een schaap bij.

 2. check zei:

  Deze reptiel die Frans , je weet wel , ik blijf het herhalen noemt elke expat en geëmigreerde (echte) Nederlander een crimineel en zwart geld boef. Het probleem met veel reptielen is dat ze laf en onberekenbaar zijn . Je ziet het aan zijn smoel dat hij is , bovendien staan zijn ogen te dicht bij elkaar . Kortom een onetrouwbare , die je niet aflatend in de gaten moet houden, want reken maar dat hij op een of andere manier zijn gram gaat halen. Zou hem dolgraag eens alleen, hel liefst in een zeer donkere doodlopen verlaten steeg willen tegenkomen. Bij de gedachte alleen al, jeuken mijn vuisten !

 3. Ger de Vries zei:

  En dat nou precies een PPV’er de knoop voor hem (eigenlijk tegen hem) heeft doorgehakt is dubbel zo fijn voor ons, maar een dubbele tegenslag voor onze stemwijzer in Europa!!! Ik gun hem zijn nederlaag van harte. De kwal!!!!

 4. punt komma zei:

  Ja check,,

  Dat weet hij ook wel en zal dat niet laten overkomen,,,het zal wel brussel worden.
  Frans berust erin.

 5. Anton Gerrit,Gerrit Zalm,Nout Wellink waar blijft het trubinaal zei:

  Het feest beesten houd maar niet op!

  DEN—-HAAG;het mekka van de onrendabelen,daar komt geen eind aan,daar
  licht het geld voor de onrendalen op straat!
  De luie politici——————–die beroepsmatige en pluchevullers met hun exorbitante
  groot verdieners.
  Plakken aan het pluche,met alle toeters en bellen!

  Als voorbeeld; in DEN—-Haag is het gebruikelijk dat je op kosten van de samenleving je dagen in eenvoud doorbrengt,in een leuk landhuis in Wassenaar,
  en voor al bezig bent je dag niet te ver pesten,namelijk ook in zuid Frankrijk staat
  een leuk huisje met zwembad—–etc.etc!
  Dus druk zat,om je dag door te komen —————-het FEEST—BEESTEN—–
  van deze pluche klevers, is het top punt van verlost zijn van alle dagelijkse harde leven.
  Nu bent u natuurlijk benieuwt naar het nieuws uit DEN—-HAAG.
  Nou komt het; daargaan de onrendabelen gewoon naar huis als ze geen zin meer hebben,om uit hun nest te komen!
  Voorbeeld;mevr. LOUISE-ENGERING,is zo-n type,namelijk zes jaar geleden heeft zij
  gezegd als wethouder van DEN—-HAAG ik ga naar huis.
  Nu heeft dat de samenleving zo-n half-miljoen gekost.
  Daarna kan zij met pensioen,lekkerder kunnen wij het niet voor haar maken.
  De vent die in het zelfde riante huis aanwezig is, om de zaak te compleet te maken,
  is een voormalig ambassadeur die ook de hoofd prijs verdiend,zakken vullen.
  De scheve schaats.constructies,zijn dood normaal in het HAAGSE——gebeuren.
  Dit is een voorbeeld van de onrendabelen die geruis loos hun zakken vullen,over
  de lijken van de burgers!
  De tijd heelt alle wonden,

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 6. Isra zei:

  Heerlijk te zien dat de voor Frans ontzichbare Nederlanders weer even een lichtpunten is en dat ook in het EU al te veel (communistisch )in gestelde het hun schip niet kunnen vlottrekken waar NL al aan het weg zinken is.Mijn dank gaat uit naar het recht doorzee gebaar van de PVV.

 7. bert zei:

  Hoop dat hij de eerste maar niet de laatste rode nietsnut is wie zijn leuke baantje door de neus word geboord door de PVV.

 8. punt komma zei:

  Baas Job begreep niets van de afwijzing,,een prima kandidaat qweelt hij.

  Job deze link(en) sturen?

 9. Alexander zei:

  De PVV heeft geheel en voorbeeldig als Europeanen gestemd. Niet op een nationale kandidaat, maar geheel volgens de Europese gedachte van de beste Europeaan voor de job. Daar kan Fransje, en de overige anti-Nederlanders / pro Europeanen toch geen kritiek op hebben lijkt me ?

Comments are closed.