Geen honden in de flat, geen “MOElanders” in de buurt

U weet het inmiddels, honden in een flat houden staat volgens de heer Hasan Kücuk van de Islam Democraten gelijk aan dierenmishandeling. Geiten of schapen houden op het balkon daarentegen kan uiteraard zonder problemen, waarbij het dan nog niet willen hebben over het onverdoofd de keel doorsnijden en slachten.  Maar de Islam Democraten laten het daar niet bij. Waar zij zelf onmiddelijk “rezzpekt man” of  “dizzcriminatie” sissen, als u meent het gesprek integratie ter sprake te willen brengen, ligt dat uiteraard geheel anders als het gaat om zaken welke tot de Nederlandse normen en waarden behoren. Lees wat wij op de internet site van de I.D. tegenkwamen,  en daar er op de site slechts  een copyright tm 2011 op rust namen wij e.e.a maar even voor u over :

 

 Verslag algemene leden vergadering 2011 Islam Democraten :

Als laatste wil ik wijzen wat de gevolgen zijn van het migratiebeleid van deze en voorgaande regeringen. Moslims worden enerzijds in sterke mate afgeremd in hun recht op gezinsvorming en hereniging, waarbij ook het getreiter rondom de dubbele paspoorten steeds weer de kop op steekt. Anderzijds komen er grote groepen zogenaamde moelanders (Polen, Bulgaren en Roemenen) het land binnen stromen. In wijken waar veel moslims wonen, worden wij geconfronteerd met een enorme toename van bars en andere horecagelegenheden, die als paddenstoelen uit de grond schieten. Gevolg is een enorme overlast van drankgebruik, openbare dronkenschap, prostitutie en vechtpartijen. Ik wil hier onder andere wijzen op de situatie in de omgeving van moskee El Islam, moskee Firdouz en de moskee hoek Bloemfontein- en Boerenstraat. Tot nu toe heeft alleen ID zich in de raad en commissies op dit punt geroerd. Dit vanuit de optiek dat moslims ook op wijkniveau hun streven voor gerechtigheid vanuit de ‘dien’ (het geloof) praktisch moeten invullen.

                                            ========================

Misschien om het beeld volledig te maken dat u zelf even rond wilt kijken op de website van deze club, want dan weet u gelijk of u zich nu wel of niet moet laten besnijden , hoe het zit met uw schoolgaande kinderen ,of hoe u om moet gaan het met uw alcoholconsumptie  : http://www.islamdemocraten.nl/

Nu zijn wij voorstanders van een open democratische discussie,  ofschoon de kansen hiertoe in Nederland steeds minder worden, waarbij wij dan uiteraard doelen op wat de burger in de ogen van “Den Haag ” nog in mag  brengen . Maar als wij de site van de Islam Democraten doornemen, dan zouden wij voor willen stellen het woord “Democraten” maar achterwege te laten, daar wij er  weinig democratische principes tegen komen. In tegendeel, het zal je als “ongelovige ” maar overkomen dat een dergelijke partij   invloed krijgt in Nederland. Dit is geen PVV gepraat, maar nauwelijks aangekomen immigranten, die menen zich te moeten verzetten tegen andere immigranten, om reden dat deze zich niet als moslims wensen te gedragen, dan lezers kunnen wij maar een verzoek tot de Polen, Roemen en Bulgaren richten, kom in grote getale naar Nederland, vestig u in wijken die wij u graag zullen aanwijzen en zorg voor een stuk rust en regelmaat. De remedie erger dan de kwaal ? Misschien wel, maar de teksten van deze “democraten”doen ons het ergste vrezen.

Wij gaan nu even naar de dierenarts om onze geit de laten besnijden.


10 Reacties

 1. punt komma zei:

  Mbt de boerka wet en oorsprong gezichtsbedekking is de bron van het waarom niets anders dan dat er voor de vrouw niets anders opzat (volgens mohammed) om geheel gesluiert te gaan,,,om de driften van de man te tomen,,,dat was in de tijd dat Mohammed aan de stammen meedeelde dat zij slecht waren oorlogszuchtig meisjes handelaren en baby moordenaars, en zich moesten onderwerpen.
  Op een bepaalde manier beschermde Mohammed de vrouw maar ten koste van totale onderdanigheid aan de wetten van de clan waarbinnen hij zich begaf als rondom hem.
  Met deze wetenschap voel ik mij onterecht bijvoorbaat veroordeeld door de moslima.
  Toch een tip voor de boerka draagsters , met de belofte dat ik hun niet onheus zal bejegenen, om de wet te omzeilen door er luxaflex voor te maken, een algemeen geaccepteerde luikensluiter.

 2. Harry zei:

  Mijn hond moet weg ! ??? En het gezwel dat islam heet woekert maar voort , onbegrijpelijk dat niet de hele regering met de vuist op tafel slaat en roept dat het gedonder nu afgelopen moet zijn .Voor deze islamitische gekken bestaat geen respekt , noch fatsoen . Ze donderen maar door , net als een wilde kat in een jute zak , het stulpt voortdurend overal uit in een poging te expanderen net zo lang tot de zak barst .We moeten die gekken stoppen ! En eenmaal een recht verworven doen ze NOOIT meer een stap terug , daarom moeten we ze nimmer ook maar EEN ding toegeven . Is er ergens gelazer , zijn ze er meteen met z’n allen bij , EEN telefoontje en je hebt er zo veertig op je dak , het is zeer lastig vechten tegen die taktiek , net een ( moslim) rapid deployment force . En ze kijken dan net zo idioot uit hun ogen als een geit die zomaar onverhoeds de keel wordt doorgesneden en ligt dood te bloeden . En de grootste ergernis is nog wel de Nederlanders die menen deze lui te moeten faciliteren , beschermen en vergoeilijken , een betere term dan landverraders schiet me niet te binnen . En onze “geliefde” vorstin gaat ook niet helemaal vrijuit! Hopelijk treedt ze zeer snel af . Ik ben er helemaal klaar mee .

 3. Alexander zei:

  Zo te zien moet (s) links Nederland binnenkort toch echt keuzes gaan maken. Maar gezien de zorgen van traditioneel anti confessioneel en pro vrouwenrechten links, voor mensen die de islam verlaten, met alle geweldadige gevolgen ben ik bang dat deze pro allah gaan.
  Een oplossing, wel een dure, zou kunnen zijn om Moskees, opvanghuizen voor asielzoekers e.d te gaan vestigen in wijken die GL, D66 enzo stemmen. Daar zou in theorie de minste weerstand moeten bestaan bij de vaak hogere inkomens die de islam uit de volkskrant kennen.

 4. Anton Gerrit,Gerrit Zalm,Nout Wellink waar blijft het trubinaal zei:

  RHENEN HEET U welkom op 30 April,

  Lees——————————————-en Huiver!

  Rhenen bewoners van het centrum lopen de kans dat hun huizen rond Koninginne dag
  worden doorzocht!
  Dat heeft de gemeente donderdagavond gezegd op een informatie bijeen komst
  over het bezoek van de koninklijke familie aan Rhenen en Veenendaal op 30 april.
  (kost een paar miljoen voor wat koek happen en zakken lopen,en dit voor enkele uren
  en dan weg wezen, dan zij er genoeg plaatjes voor de TV,dan komt de massa uit zijn
  lui-e stoel—–sensatie dat deze goden zich tonen aan het volk,leuker kunnen zij het niet maken?).
  Verder mogen bewoners dagen lang hun auto-s.etc.etc niet in het centrum neer
  zetten.
  Rhenen plaatst camerara-s in het centrum en alle vrijwilligers worden gescreend.

  Burgemeester van Oostrum van genoemde gemeente-s waarschuwde de
  tegenstanders van de huis zoekingen mee te werken,omdat ze anders gearresteerd kunnen worden!

  Welkom op koninginnedag————————Feest beesten in de cel is je lot
  als je niet met je hoedje,vlaggetje,nou lettend in de gaten wordt gehouden door
  honderden in burger zijnde heil—soldaten die zorgen dat alles volgens het vlaggetjes zwaaien en luid keels zingen van het DUITSE—–VOLKSLIED deze
  dag veel TV opname-s geeft waar het volk om vraagt?

  U bent welkom in de genoemde gemeente-s op deze dag 30 april,waarvan de kosten op de burger wordt verhaalt!
  U kunt de volledige tekst vinden op RTV_UTRECHT.
  Openings pagina,zie je staan Koninklijke familie bezoekt (Welkom Rhenen)
  ===========================================================
  Hiep,hiep,hoera Oranje op 30 april,wees welkom in de als vestingen omgebouwde
  dorpen Rhenen en Veenendaal,kosten nog moeite zijn gespaard om het niet
  gezellig te maken.
  Kom—–Kees—-Het—– is—–maar—–tijdelijk! (Herhaal.) Het zal wel weer over gaan.

  met een vriendelijke groet,

  AG.

 5. Isra zei:

  De verlangen van de Moslims hier ten landen is een NL zonder honden die als ze niet meer in onze huizen mogen wonen maar op straat voor veel overlast gaan zorgen is er maar één ding wat onze linkse regering wil doen om onze veel eisende gasten tegemoet te komen is Af knallen dan maar in het belang van het volk en dus dier vriendelijk is voor de viervoeter ,wanneer zijn dan de tweevoeters aan de beurt vraag ik aan D66,GL,PVDA,en vele CDAers die denken uitgesloten te worden van de reiniging dienst die is ontsprongen uit het geloof van de Arabische landen.

 6. punt komma zei:

  Geen nieuws met zijn redacteuren moet toch in staat zijn onze Geert een alternatief te bieden voor de instroom van cultuur verrijkers ondersteund door een leger advocaat houdende Euro criminelen.
  Is het zo moeilijk iemand zonder ID er een aan te meten?
  Maak een ID bij binnenkomst met alle kenmerken aan en geef de (V)luchteling 200 witteboordenEuro”s mee, en wens hem in het continent waar hij/zij vandaan komt een mooie toekomst.
  Met ID en 200 heeft hij hier niets te zoeken,,,hij/zij heeft een nieuwe ID en een maxima kredietje zijn continent te verrijken.

  Vertel nu eens wat hier op tegen kan zijn,,,,kom maar hulp organisaties met jullie alternatief.
  D666 GL PVDA CDA CU SGP VVD mogen ook een reactie geven.

  Moslims ook,,,,

 7. ineke zei:

  ach kijk nou, krijgen ze oost-europeanen in hun wijk – vinden ze niet leuk – waarom zo discriminerend? en hondjes mogen we ook niet meer houden want daar zijn ze doodsbang voor plus onrein – ook discriminerend dames en heren moslims –

  u koos te leven in het westen maar weigerde zich aan te passen – we zijn u heel erg veel tegemoet gekomen wat uw absurde wensen betrof maar holy smoke u maakt nou zo,n beetje de grootste fout wat betreft uw middeleeuwse wensen die u naar voren had kunnen brengen –

  kom n.l. niet met je k …poten aan het nederlandse huisdier – de kat,hond,konijn,cavia en wat er verder maar rondloopt wat gekroeld kan worden, hoort bij het NL huisgezin –

  mijn vraag aan jullie is hoe je het voor elkaar krijgt om met zo’n eis te komen in een land wat jullie zo vriendelijk op alle fronten heeft opgevangen –

  ik kan maar 1 antwoord bedenken: LINKS heeft jullie zo compleet totaal verziekt als het gaat om tegemoet komen, dat men niet meer zinnig kan oordelen –
  links heeft de boel over het paard getild remember?

  stem vooral binnenkort op de SP ; roemer, de nieuwe rita verdonk die het niet gaat maken !!!!

 8. Claudia M. zei:

  Ergens hebben ze wel een beetje gelijk; bouw je als rechtgeaard moslim een carrière als inbreker op, dan moet je geen onreine hond in huis tegenkomen.
  Bij mij blijft ’t “hondje” toch maar achter de voordeur liggen. Erin is het probleem ook niet, eruit wordt wel een ander verhaal.

 9. Julia verheen zei:

  Dit moet niet gekker worden , en wij laten het ook nog allemal toe! Dit moet niet gekker worden , waar wachten we op?

Comments are closed.