Koninginnedag 2012 na Rhenen nu ook Veenendaal in de problemen.

Nadat u o.a. op deze site heeft kunnen vernemen dat er in Rhenen ernstige problemen zijn, omdat de aldaar “regerende” burgemeester over wil gaan tot een huiszoeking van de panden die langs de route liggen die onze  zelf uitverkoren moeder des vaderlands gaat volgen als zij naar het groot Rhenen’s koekhapfestival gaat op 30 april, blijkt nu de collega in Veenendaal, Ties Elzinga ( CDA) gefronfronteerd te worden met een nog groter probleem.

 

 

 

Wij hebben voor u de hand weten te leggen op de nog diep geheime route die mevrouw von Amsberg gaat volgen in dit pitoreske dorpje ( zie foto boven) en deze luidt als volgt : Aankomst  er auto en parkeren in de Beatrixstraat ( een zeer creatief idee van een van de Veenendaalse raadsleden). Dan lopend via de Achterkerkstraat, Duivenwal naar de Raadhuisstraat, alwaar bij het Raadhuis de  van ongeduld popelende burgers deze vrouw  een aubade willen brengen.

Maar naar nu blijkt zou dit wel eens geheel verkeerd kunnen uitpakken. De bewoners van de huizen aan de eerder genoemde Beatrixstraat zijn namelijk net terug van een gezamelijke reis naar Indonesie, waar diverse moskeën bezocht werden. Tijdens deze reis zijn een 50 tal deelnemers besmet geraakt met een tot nu toe onbekende soort Denque Fever oftewel knokkelkoorts.

Normaal zijn de symptomen; hevige koorts en hoofdpijn, maar in dit geval, en het woord zegt het al, zijn ook de knokkels van de patiënten aangetast, waardoor o.a. de vingers niet meer rechtuit kunnen wijzen maar met name de ringvinger gebogen blijft staan.Mevrouw  Iris Jekuntmijwat ( van oorsprong afkomstig uit de Gordel van Smaragd) was zo vriendelijk voor ons op de foto te gaan staan en u ziet het effect.

Daar het hier zoals geschreven om een groep van circa 50 personen gaat, allen met dezelfde symptomen, vindt de burgemeester van Veenendaal het te  riskant dat deze mensen zich voor de ramen van hun huizen vertonen als mevrouw Beatrix haar wandeling door de stad begint. Daarom is na koortsachtig overleg in principe besloten dat de burgers die aan knokkelkoorts lijden geëvacueerd zullen worden totdat Beatrix Veenendaal weer verlaten heeft. Om de dag voor de geëvacueerden toch nog wat aangenaam te maken werd in eerste instantie gedacht aan een dagtripje naar kamp Westerbork, maar de associatie met het kamp en deze Duitse familie werd te hevig geacht. Daarbij komt dat ook van veel andere delen van ons land patiënten lijdend aan de zelfde verschijnselen reeds aangekondigd hadden uit solidariteit naar Veenedaal te komen.  Om zich aan te melden hebben een aantal websites zoals Pro republica en Herstel de republiek hun sites beschikbaar gesteld om belangstellenden in te kunnen schrijven.

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte, waarbij wij u reeds moeten meedelen dat het fingeren van de kwaal, dus gewoon de vinger opsteken door de politie als een belediging jegens ons zelf uitverkoren staatshoofd en haar familie gezien wordt en er hard zal worden opgetreden.


4 Reacties

 1. Anton Gerrit,Gerrit Zalm,Nout Wellink waar blijft het trubinaal zei:

  Hiep————Hiep————Hoera,

  Oranje boven,zwart geld geld, en ons leven bestaat uit roven!

  Arm Ingrid en Henk ,hebben nog steeds niet door wat voor nep-vertoon zij
  voor geschoteld krijgen van deze gewone mensen,die door de media de hemel in
  worden geprezen!
  DE-TELEGRAAF van zaterdag 28 januari j.l———kopt——————————–

  DE KROON PRINS is er klaar voor?

  DE-TELEGRAAF zegt dat zij meer als 4 miljoen lezers hebben op zaterdag!

  Dikke Willem en die buitenlandse mevrouw van die foute vader.
  (Het zal je vader maar wezen die mede plichtig is aan foute zaken in Argentinieen).

  Volgens vice president Verhagen is de 44 jarige dikke Willem klaar voor de functie,
  volgens zijn zeggen is hij al jaren zo , dat hij dat baantje kan overnemen van BEA?

  Het kabinet schaart zich achter een over weldigende meerderheid van het volk.
  Ruim twee derde van het volk heeft in een enquete aangegeven er van overtuigd te zijn dat de kroon prins de zware taak aankan.
  Met de huidige reclame campagne-s ( Gaat niet om,Dove,Prodent,of afwas middelen etc. hoor!).
  Op de voor pagina foto-s,met lief glimlachende familie,mooi in beeld gezet met
  hun nette kleren aan,je zou er heel wat van denken,niet dan!
  Een hele binnen pagina met mooie en lieve vertederende foto-s met de kids,u kent
  het wel,doet het altijd bij de Libelle—–Magriet —–bladen en het publiek.

  Op deze manier moet het stel op de troon worden gehesen!

  Nederichland geloofd nog in sprookjes!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 2. check zei:

  Het Goebbels propaganda offensief is al een paar maanden aan de gang en wordt de laatste weken steeds heviger Van alles wordt er uit de kast gehaald en zou je zeggen dat de STAATS propaganda de publieke omroepen vanouds worden ingezet , nu ook de commerciële zenders als een RTL. Was het vroeger zo dat ik een migraine aanval kreeg van een ( wordt weer ziek als ik er aan denk) Maarten van Wegen, nu heb je allerlei zakkenvullende kwallen zo flikkers als een van de Horst , een dikke walgelijke kerel waar ik de naam niet van ken en niet te vergeten een meid met een paardengebit , waar de valsheid van afstraalt. Ze zijn dagelijks niet van de kwelbuis af te slaan, deze graaiers die de gemiddelde b/l met een IQ van een dronken aardbei maar blijven bestoken met hun valse onzin. Ben gelukkig wat verstandig en niet meer zo heel erg driftig want heb menige kwel buis met een schoen bestookt en dat gaat op op het laatst in de papieren lopen. Nou , ja als blikken konden doden en ze ziek werden van mijn verwensingen zouden ze allang morsdood zijn geweest .,…….

 3. Leda zei:

  Een kind kan de was doen wat betreft de inhoud van het baantje voor dikke willem , dus dat hij daar klaar voor is, raad je de koekoek! Maar nu graag een fatsoenlijk staatshoofd met de juiste opleiding en ervaring. Zijn familie heb ik geen boodschap aan en wil ik ook niet onderhouden. Die leren maar een eerlijk vak zodat ze in eigen onderhoud kunnen voorzien! Ook hoeft er niemand mee als hij/zij het buitenland bezoekt! Svp geen cocktail trio meer op bezoek bij andere presidenten! Weg met die idiote volksverlakkerij, Lang leve de republiek!

Comments are closed.