De imago verbetering van Sietske Poepjes

Zo , wij gaan eens lekker vies doen vanmiddag, want wij gaan het met u hebben over het imago van Sietske Poepjes. Sietske wie ? Ja, juist Poepjes en niet zo maar wat Poepjes, nee een echte stoere Friesin , 32 jaar, hetgeen je aan de foto hiernaast niet zou zien, maar uw steun, althans als u in Friesland woont, voor schoon vervoer en milieu. Dus niet zo maar gewoon doorspoelen, nee milieubewust met deze  Poepjes omgaan. Maar ja , het imago van deze gedeputeerde voor  Friesland, daar klopte het een en ander niet aan, dus  moest dat  verbeterd worden uiteraard op kosten van de belastingbetaler, dus U bent weer de klos.

 

 

Dan ga je natuurlijk nieuwsgierig gemaakt eens kijken wie deze mevrouw is,googelt wat en kom je haar tegen op een YouTube filmpje, dat wij hier laten zien. Sietske redt ons land namens het CDA voor misstappen , maar als wij zo dat filmpje bekijken, dan hebben wij niet veel hoop, dat de imago verbeterings cursus die U  ruim 700 Euro kostte, veel geholpen heeft. Kijkt u zelf even mee :

 

Wij hadden het enige dagen geleden in het artikel :http://www.geennieuws.com/2012/02/kakkerlakkenplaag-teistert-nederland/ over de hand over hand toenemende verspilling van belastinggeld, waardoor Den Haag maar blijft hameren op “bezuinigingen = belastingverhogingen “.  Toen Sietske Poepjes in 2011 gedeputeerde werd, schakelde men het bureau Nelleke Mulder in, die het imago van haar provinciegenote wel eens even onder handen zou nemen. Het bureau van Mulder gevestigd in Sneek doet dit soort klussen wel vaker en zo te zien, zijn er nog al wat Friese dames waarvan het imago aan enige correctie toe is. Voor Sietske zelf heeft het wat ons betreft niet echt geholpen, maar dat is natuurlijk een subjectieve mening.

Maar dit is niet het enige geval waar de ( semi) overheid weer eens ruim met  uw Euro’s strooit. Ook de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan mocht voor een kleine 3000 p.p. Euro een media training ondergaan, samen met wat andere Amsterdamse hotemetoten, zodat de gemeente, maar in Mokum is dat geen probleem, uiteindelijk bijna 17.000 Euro’s kwijt was om u, de burger wat meer op te laten kijken tegen uw “regenten”.

Misschien moet er in het zorgpakket wel een optie komen, om ook u als burger een dergelijke imago verbetering of media training te geven, scheelt vast als u weer eens met de overheid in de clinch ligt en u de toegestroomde verslaggevers te woord wilt staan.

O, ja en als u wilt weten hoe het nu uiteindelijk met Poepjes en haar man is afgelopen dan kunnen wij u medelen dat zij volgens onze informatie  naar Griekenland  is verhuist en daar inmiddels uitstekend is ingeburgerd, maar kijkt u zelf maar even : http://youtu.be/LIgViH2mamI

 


8 Reacties

 1. cathy zei:

  Wat is dit erg !

  1. Als je een beetje goed bij je hoofd bent verander je je naam.

  2. Zeker als je een publieke funktie ambieert.

  3. Bij een normaal bedrijf neem je zo’n trut niet aan en besteed je er zeker geen kursus aan, helpt niet.

  4.Friesland is een soort curacao met een slechter klimaat en mensen met een fikse taalachterstand.

  Dus daar gaan we weer………..de politiek trekt zich niks van de burgers aan waardoor ze worden gefinancierd.

 2. Pieter H zei:

  Natuurlijk wordt ALLES wat maar enigszins mogelijk en onmogelijk is door de belastingbetaler betaald voor het abtenarenleger;dat is toch logisch !

  Jullie zijn er slechts om het grote leger van staats-afhankelijken te financieren en het allerleukste is dat zij met z’n allen bepalen wat U mag betalen;zo gaat dat in een “echte” democratie!!

 3. Harry zei:

  GATVERDAMME !Hoe komen jullie aan die vieze drol ? Kon het niet aanzien tijdens het lezen en heb daarom van die gele plakbriefjes op m’n scherm geplakt . Het ziet er zo verdomd vies uit , het moet wel van een turk zijn . Ineens lijkt die rare naam van die madam nog erger !

 4. check zei:

  ach ze doet met haar naam haar soort de eer aan, niet schijt aan alles hebben, naar deftig op zijn poepjes !

 5. wim3 zei:

  Emma verloor 28 kilo lees ik hierboven, dat moet een bijzonder grote hoop zijn geweest, daar kan Poepjes niet aan tippen.

 6. Pieter H zei:

  Deze lieden worden niet gekozen,maar heel “democratisch” door de partij die aan de beurt is benoemd,ook al zijn ze te stom om voor de duvel te dansen !
  Ze dienen slaafs de partij te volgen,anders geen promotie en ze dienen natuurlijk ook ambtenaar te zijn met “bestuurlijke ervaring”.
  Zo gaat dat al sinds 1814 in Baggerland.

Comments are closed.