De ontdekking van de PvdA : Lutz Jacobi

In een uiterste poging van Hans Halalman om de zieltogende PvdA toch nog een kans te geven, alvorens deze naar het coma centrum in Luik wordt overgebracht, is er een tot nu toe ultiem geheim wapen gelanceerd : Lutz ( Lutske) Jacobi. Met het binnentreden in de politieke arena van deze ex lerares uit Friesland, hoopt Halalman de partij toch nog het nodige smoel te geven, noodzakelijk voor het verder afglijden naar een stille dood.

 

Jacobi wil Nederland verenigen, desnoods met andere partijen, om uit de crisis te komen. Waar hebben wij dat al eerder gehoord ? Maar het interessante aan de opmerking is natuurlijk dat zij dat met andere partijen wil doen. Onze verslaggever toog voor u op pad en ontdekte het volgende :

Jacobi en Geert Wilders blijken dezelfde coiffeur te hebben, Jean Bleekmans uit Den Haag. En daar deed Jacobi ook de geniale vondst op, dat indien je geblondeerd bent, je scoort en dus liet zij onmiddelijk een emmer waterstofperoxide over het restant van haar manen gooien om herboren de strijd met de vijand aan te gaan.

Jacobi is volgens insiders een zogenaamde “backbencher”, d.w.z. een kamerlid, dat soms wel aanwezig is, maar nog meer irrelevante vragen stelt dan b.v. haar partijgenoot Frans Timmermans, die overigens spijtig genoeg kennelijk geen kans gezien heeft de door hem geciteerde grauwsluier van zich af te slaan. Een bad nemen in 60 tot 80 graden met een goed vloeibaar wasmiddel ging hem te ver.

Wat spookt onze Lutske nu zo in Den Haag uit ? Zij maakt zich, maar dat was het laatste wat wij van haar mochten horen o.a. zorgen over de vaargeul tussen Holwerd ( schijnt in Friesland te liggen ) en Ameland ( vlak naast Aruba) . Zie hier wat zij recentlijk de staatssecretaris vroeg :

Vragen van de leden Jacobi en Smeets (beiden PvdA) aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu over de berichtgeving dat er wederom problemen zijn met de vaargeul tussen Holwerd en Nes op Ameland (ingezonden 9 februari 2012) 1 Herkent u de problematiek ten aanzien van de breedte en diepte van de vaargeul van en naar Ameland zoals beschreven in de Leeuwarder Courant van 2 februari j.l.? Zo ja, heeft u stappen ondernomen om deze problematiek te verhelpen? 2 Heeft u de nodige maatregelen getroffen om verbetering te bewerkstelligen? Kunt u toelichten waaruit deze maatregelen hebben bestaan? Zou u kunnen toelichten of u tot nu toe tevreden bent over eventuele vorderingen in de aanpak van de vaargeulproblematiek? 3 Kunt u aangeven in welke mate welke argumenten leidend zijn in de prioritering van de aanpak van deze problematiek?

Sindsdien hebben wij niets meer vernomen van de staatssecretaris, die zich natuurlijk na het stellen van een dergelijk belangrijke vraag is rot geschrokken en op vakantie is vertrokken naar Lech, waarvan hij nog niet is teruggekeerd. Voor een ski ongeval wordt gevreest.

Of wat dacht u van deze : Welke gevolgen zou een dijkdoorbraak bij Garmerwolde hebben voor twee risicovolle installaties: Swiss Combi, een slibverwerkingssysteem en de rioolwaterzuiveringsinstallatie Garmerwolde, beide liggend vlak achter de dijk?

U zult moeten toegeven, dat dit de vrouw is , ( of is Lutz een stiekem verklede man ? ) , waarop ons land en daarmee ook de PvdA met smart zit te wachten. En Jacobi op haar beurt staat te trappelen om de EU in Brussel uit te leggen waar Garmerwold ligt en de betekenis van deze stad  voor Europa.

Maar ja, u zult het er mee moeten doen. Meer smaken hebben ze kennelijk bij de PvdA niet en als wij tussen de regels door lezen, zijn zelfs sommige van de u bekende fractie-aanvoerder kandidaten al bezig met een bijbaan, zodat zij bij het ineenstorten van de partij naast de riante wachtgeldregeling ook nog wat kunnen bijschnabbelen. Restaurant Bosporus in het Haagse kan geen reserveringen meer aannemen sinds Nebahar Albayrak die zoals wij lazen bij Pauw en Witteman niet van seksisme is gediend, daar als buikdanseres optreedt. Diederik Samson helpt in Rotterdam  de zielige gevallen, Ronald Plasterk is dressman geworden voor een hoedenfabrikant  en Martijn van Dam werkt bij TNT post, waardoor iedereen vanachter de geraniums naar hem uitkijkt.

Toch willen wij niet nalaten u even kennis te laten maken met Lutz Jacobi, stuur uw kinderen eerst even  de kamer uit, de film is niet geschikt voor jeugdige kijkers onder de 12 jaar en bevat schokkende beelden.

 


14 Reacties

 1. Harry zei:

  Hebben ze het weer voor elkaar bij de pvda , Spekman die om halal redenen voortaan onder de naam Koeman door het leven zal moeten en deze truus , de twee preferente vogelverschrikkers van de pvda . Volgens mijn zegsman binnen de pvda hebben ze deze twee ingezet om Wilders de doodsschrik aan te jagen , alle eerdere pogingen door imam Job hadden immers gefaald . Sterkte , Geert !

 2. wim3 zei:

  Mag deze partij nu eindelijk eens weg. Sjoemelaars, huichelaars, zakkenvullers, knielend voor het gouden kalf en het roversnest. Maar het ergst van al: het verloochenen van de oude achterban

 3. check zei:

  ongelofeluuuk wat een tokkies allemaal en deze helemaal ma flodder in het kwadraat. waar haalt die pvdallochtonen ze vandaan ? uit het semrigste riool van baggerland ?

  dat zit dat in de volksvertegenwoordiging , kan je nagaan hoe dom de gemiddelde baggerlander moet zijn als je op dit vullis gaat stemmen.

 4. Wim zei:

  Help! Het monster van Frankenstein is daarbij vergeleken maar een onschuldig kereltje. Toen ik de eerste keer een foto van haar zag, dacht ik eerst dat Freek de Jonge zich als vrouw vermomd had, maar dat klopte niet met de basstem van dat monster, dat zou Freek nooit kunnen nadoen. Het lijkt me een uitstekend idee om haar uit te roepen tot de nieuwe leidster van de PvdA!

 5. punt komma zei:

  Terwijl Nederland zich over de verschijning Jacobi bewonderde en van Duyn en co bij P&W waren stond Plasterk in de kamer te vertellen mbt het extra noodpakket, dat als (bij een hypotetische rekenrente) er 90 miljoen meer binnenkomt deze besteed wordt wat hem betreft dan de extra miljarden wel naar Griekenland kunnen.
  Het verhaal van Sap Ormel en meer van dat soortig politicie,,,,ach,,,,Here heb meelij.

  Intussen gaan de kindertjes van straks dokken,,precies het omgekeerde van wat de meest verstandige premier tussen de verstandige mensen (zijn bondgenoten) altijd beweerde.

  Voor de rest hebben de meeste partijen een crises waarmee zij het drukker hebben dan het controleren van de staatsmannen hun taken als volksvertegenwoordiger volledig verzaken,,,,Rentkinderen producerende Rutte doet er alles aan om als stabiel over te komen,,,,,Rutte pleegt hiervoor geen fysieke geslachtsgemeenschap,,als een Gabriell (Mohammeds vriend) bezwangert hij geestelijk.

  Kijk maar een wat voor een -verstandig- gebroed daaruit komt,,,,,

 6. Ger de Vries zei:

  Even een reclameboodschap:
  “Lutz Jacobi, de manier om de PvdA versneld het leven te doen laten!”.
  Je zou toch bijna willen dat ze tot partijleider werd gekozen door die baantjesjagers bij die partij!

 7. Pieter H zei:

  Ik bid tot de grote tovenaar dat hij dit figuur gaat benoemen tot partijvoorzitter van De Partij van de Armoe;een grotere weldaad kan hij niet doen voor de rest van Baggerland !!

 8. Ing. L.B.M. de Winter zei:

  Het intellect straalt van het gezicht af. Beter kan de partij van de armoede niet af zijn.

  Ludy de winter

 9. ineke zei:

  dit vind ik een wereldwijf – vergeleken met de andere kandidaten kan zij bij mij niet meer stuk – dit is pvda ten voeten uit – grauw met een dikke sluier –

  geen wonder dat hansjepansjekevertje timmermans geen kans zag zich onder die grauwsluier uit te werken –

  hen altijd een bloedhekel aan die allochtonen partij van turks en marrokkaans fruit gehad maar de friese bries zal door dit land gaan waaien –

  wiegel, kom er ook eens in !!!

 10. wally zei:

  nou ik heb er even aan moeten wennen ,gelukkig hebt ik niets met die partijj van salonsocialisten oa Kok van dam e.a.

Comments are closed.