De stinkende spelletjes in de PvdA ballenbak

U heeft het natuurlijk allemaal al kunnen lezen, de ene rode rat na de andere komt uit het PvdA hol, waarbij en wij corrigeren dit onmiddelijk er ook een gevaarlijke grijze wolf tussen zit, wat afwijkend van kleur, een gedoger van de Armeense genocide, maar niemand die zegt dat ZIJ leiding kan geven en daarboven ook nog bewezen heeft dat zij daadkracht en binding hoog in het vaandel voert.

 

 

 

Wachten is nu op de dame die wij telkens weer aanzien voor de werkster van het pand aan de Herengracht, Mariëlle Hamer en…… niet te vergeten iemand die zich nog onder de grauwsluier uit moet zien te werken, ons tot op het bot verwende en narcistische  diplomaten zoontje Hansje Timmermans, prima in zijn talen, gefrusteerd tot op zijn botten omdat hij een rustige riante EU baan niet kreeg, een man die niet genoeg krijgt van zichzelf  te bewonderen in de spiegel.

Wat een samengeraapt zooitje en zoals een van de eigen PvdA leden al opmerkte, “het is nu tijd om de zaak te sluiten, de partij op te heffen” en gewoon eens naar een echte baan om te gaan kijken. Ofschoon? Dit laatste zal moeilijk worden, want indien u werkgever bent en u krijgt Diederik Samson of Martijn van Dam aan de deur om over Hans Spekman maar te zwijgen, wij denken dat u dan gelijk het dichtsbijzijnde plissie kantoor belt  om ze te laten verwijderen.

Maar goed, er is nog hoop, namelijk Ronald Plasterk, en lezers, als wij dan toch niet van deze Partij van de Allochtonen plaag verlost worden, geef ons dan maar de ex- wormenontleder, daarna minister van cultuur en nu de financieël expert van de partij. U ziet het kan raar lopen met je carriëre in de politiek, je zet een grote hoed op en voordat je het weet ,mag je de fractie aanvoeren die bestaat uit een hapje ongeregeld waarvan de  vuilnisman van het restvuil, bij het zien daarvan zal zeggen, dit moet u toch echt maar zelf opruimen want hier maak ik mijn handen niet aan vuil!.

Het gevaar dreigt echter uit het Oosten. Nebahat Albayrak heeft haar Turkse roots nooit verlochend, en is lid van de grijze wolven in Turkije, het zij haar gegeven, maar als u al in een bui van totale verwarring op de PvdA gestemd heeft, dan moet je er toch niet aan denken dat een dame , deel uit makend van een familie die toch al voor de nodige financiële onrust in ons land gezorgd heeft, bovendien weigert haar Turkse nationaliteit af te zweren aan het hoofd zou komen van een partij wiens leden in de afgelopen 30 jaren al voor genoeg ellende in ons land gezorgd hebben, te beginnen met Ome Joop. De familie Albayrak en typt u de naam maar eens in in de zoekfunctie van onze voorpagina, heeft inmiddels bewezen zich niet te willen conformeren met de zeden en gebruiken die wij in dt land nog overhebben.  Nog meer invloed bij de Albayraks en het begint in ons land echt op Turkije te lijken, en op een 600.000 nieuwe Nederlanders daargelaten kan dat toch niet de bedoeling zijn.


12 Reacties

 1. check zei:

  moslim extremist en president van Turkije Erdogan heeft die Albayrak even gebeld en opdracht gegeven om baggerland als een speer islamitisch te maken om zodoende nog eens 60 miljoen achterlijke Turken te lozen,. Hoe bestaat het toch dat bijna alle politieke oplichters partijen zoveel van die allochtonen in huis hebben en we in nb een parlement ook nog eens dit soort lui hebben. Een moro Abu als burgermeester in Rotterdam en men verwacht dat Albayrak wel eens de nieuwe burgermeester van Amsterdan gaat worden. Kortom BRANDHOUT allemaal !

 2. Exegese zei:

  Neeeee………. niet weer meer macht en invloed naar moslims. Dat gaat op den duur zonder twijfel ten koste van onze verworven vrijheden en nog meer van ons zuur verdiende geld. Als moslims macht willen zoeken ze dat maar in een islamitisch land. Daar zijn er inmiddels genoeg van zou ik zo zeggen.

 3. isra zei:

  En zo helpt de PvDA Nederland als nog naar de majem en zet de strijd van de snor samen met de baardmannen de strijd van één Arabische Europa voort .

 4. Harry zei:

  Ja nog een turk in een openbare funktie , om te gruwen . Erdogan zal wel stiekum een fles wijn open hebben getrokken ! Wat een verdomde corrupte rotbende is dit land toch dat we de invloed van de geitencopuleerders m/v niet domweg kunnen blocken . Nou is het met het aanbod van Nederlanders ook niet zo best gesteld bij de partij . Van Dam zag ik op televisie , net Cohen MET haar , ook niks te melden .
  En dan die Samsom , net een bij voorbaat mislukt genetisch experiment , ik dacht dat ik in een horror film was beland waarbij de grote boef net voor het einde van de film naar z,n linkeroor grijpt en een latex masker van z,n gezicht trekt , alleen dat gebeurde niet bij rubberen Robbie . Hij is echt zo ! Waarom hebben zulke lui toch een kaalgeschoren kop ? Het lijkt toch net een penis in erektie met een gezicht er op getekend . Alleen is dat gezicht er in slappe toestand op getekend en bij het opstijven krijg je ongecontroleerde vervormingen !
  En dan Plassterk , ook zo,n gepimpte ambtenaar met een veel te grote hoed en een regenjas een imago aangemeten , vind het net zo’n potloodventer . Wat een zootje !
  Even verder zoeken jongens of beter nog : OPHEFFEN DIE PARTIJ .

 5. Edward Krijnen zei:

  600.000 nieuwe Nederlanders??!!
  Ik vind dit nog veel te veel, maar ik zou zeer prettig dromen als dat het werkelijke aantal was!
  Vermenigvuldig het maar met 4 of 5, helaas!

 6. Tom Couzy zei:

  Nog Hoop,met Ronald Plasterk?

  Is dan niet bekend dat deze Plasterk als minister van onderwijs det vakantiereisje van Pampa Maxima en dikke Willem de Lullo heeft meegevierd in Antarctica?
  De minister had zelfs een videocamera meegenomen voor de intieme momentjes!

  Is er dan helemaal niemand meer (op een enkeling na)die deze poppenkastvertoning door heeft?

  Reeds in de tijd van Bernhard werd Gladio ingezet om alles te regelen.
  Nu worden criminelen met alle mogelijke tegemoetkomingen in toestaan van wapen- en drugshandel ingezet om de familie te plezieren.
  Hoe lang duurt de naïviteit nog onder dit Nederlandse Volk.
  Tjonge,Tjonge.

 7. ineke zei:

  mijn eerste keus: hansjepansjetimmermans – pvdachterlijke binnen 3 maanden op 3 zetels – grauwsluiers zijn inmiddels te dik –

  optie 2: albayrak/martijn en nog wat – binnen 4 maanden op de fles –

  optie 3: de badmuts samson/hoedje plasterk, 2 weken langer dus 4,5 maand voordat partij volledig kapot is-

  maar hoe dan ook, deze partij zien we niet meer terug bij de volgende verkiezingen –

  dag trui, dag sluier, dag werkster hamer, het ga jullie goed met het aanvragen van een uitkering –

 8. wim3 zei:

  Ronald Plasterk? Zo wendbaar als een torenhaan. Een olijk hoedje, een beetje grijnzen…nee, weg met die vent, niet oprecht. Diende als excuustruus voor het reisje van de bolle en de pampa en liet zich daarvoor lenen. Geen rechte rug.

 9. Sjors zei:

  Het gelijk van de badmuts: harder schreeuwen dan je tegenstander, niet luisteren en hem niet uit laten praten.

 10. Arie Kanarie zei:

  Het maakt niks uit wie je aan het hoofd van het rooie kippenhok plaatst, als je de problemen net zo oplost als dat ze zijn ontstaan wordt het nooit meer wat, voor zover het al wat geweest was dan.

  Of het nu het CDA is of de PvdA, uberhaupt welke partij, dit stelsel van regeren is zo uit de tijd dat het zichzelf wel een keer elimineert, de PvdA is de eerste.

  En die Samson moeten ze een poosje in Japan neerzetten in Fukushima, zo dicht mogelijk bij die kerncentrale, lost het probleem zich vanzelf op.

  Plasterk moeten ze lekker op de kermis neerzetten met zijn hoedje, Albayrak sturen we in een burka terug naar land van herkomst, Martijn van Dam plaatsen we in Den Dolder, en Hansje Spekman sturen we naar Texel, kan die z’n eigen schapen fokken om z’n truien te breien.

  Het is een aanfluiting van het gehele politieke bestel in NL wat er gebeurt bij de politieke partijen.

 11. wolfy zei:

  Lachen toch met deze zakkenvullende oetlullen.
  Ik heb al vaker geschreven dat een zogenaamde Dictator voor menig land goed zou zijn.
  Natuurlijk moet het wel een zeer wijs en goedmoedig mens zijn.
  Al die partijen maken een goed bewind onmogelijk, lullen en vullen.
  1 partij en verder de rest naar de ww, spaart zeer veel eurotjes uit.
  Verwijder toch al die kamerleden, zij stagneren alleen maar.

  Gegroet.

 12. ineke zei:

  albayrak heeft zichzelf gisteren met groot vertoon van hoogmoedswaanzin/agressie uit de markt geprijsd –

  haar domme onbeschofte houding bij pouwel & wouwel gaat zich uitbetalen in verlies – reken maar dat haar concurrenten haar dankbaar zijn, zelfs citroenfrisse martijntje die geen deuk in een pakkie boter maakt –

  de badmuts of ome roon met z’n hoedje gaan de pvdafbraak naar de definitieve afgrond leiden – mij om het even –

Comments are closed.