Duitse president Christian Wulff treedt af, nu de Beatrix clan nog

Gisteren nog maakte het O.M in Hannover bekend, dat men een verzoek in zou dienen om de immuniteit van de Duitse president Christian Wulff op te laten heffen, zodat er een onderzoek gestart zou kunnen worden naar de bedenkelijke handel en wandel van deze Wulff. Zoals u heeft kunnen vernemen is het verzoek niet meer nodig, daar Wulff inmiddels zijn aftreden bekend heeft gemaakt. Zie film :

 

 

 

 

 

 

http://www.bild.de/video/clip/wulff-kredit-affaere/wulff-erklaerung-22693760,autoplay=false.bild.html

En wat de Nederlandse media en politieke partijen uit luiheid, gezapigheid ,gemakzucht en niet te vergeten eigen interesse en corruptie niet lukt, heeft de Duitse pers wel voor elkaar gekregen, namelijk er voor zorgen, dat een man die volop misbruik heeft gemaakt van zijn functie, zijn belangenverstrengelingen en drang naar corrputie niet meer kon verbergen van het toneel verdwijnt en zo mogelijk door het O.M  van de deelstaat Nieder Sachsen zal worden vervolgd.

Hoe anders gaat het toe in eigen land, waar de oranje familie reeds sinds honderden jaren van het ene schandaaltje naar het andere schandaal struikelen. Is het niet de mogelijke betrokenheid bij opiumsmokkel, het  laten organiseren van dubieuze feestjes zoals in het bij Nunspeet gelegen Ronde Huis, het accepteren van smeergelden in de Lockheed affaire, waarbij details tot 2050 geheim moeten blijven, vreemdsoortige belastingconstructies die u uren zouden kosten om e.e.a. aan de belastingdienst uit te leggen, of leugenachtige verklaringen over de z.g. verkoop van een  huis in Machangulo, zalvende praatjes over het behoud van het milieu, terwijl er met een squadron vliegtuigen de wereld wordt rond gevlogen en een opvolgster van Evita Peron, die meent de Nederlandse jeugd te moeten voorzien van spaaradviezen, terwijl het meisje zelf bakken met gemeenschapsgeld uitgeeft in Milaan of Parijs, kortom een grote van narigheid en halve waarheden aan elkaar hangende misère en mafia clan.

En de vaderlandse pers  of politiek ? Niets ! Soms eens een artikeltje, maar dat wordt door de grote domme massa al weer gauw vergeten. Wat gegrom van de SP of PvdA over “de familie”  ? Ach er is weer een promotie van de parijbelangen noodzakelijk.  Rest de eveneens uit gemeenschapsgeld betaalde “would be” leuke oranje TV filmpjes waar Henk en Ingrid snotterend  van emotie naar zitten te kijken.

En weer gaat het gezegde een volk ontvangt wat het verdient van toepassing .


6 Reacties

 1. Leda zei:

  Daar kun je hier alleen maar van dromen, dat corrupte lui aangepakt worden! Bernhard had gewoon de bak ingemoeten, in plaats daarvan had hij een luizenleven op onze kosten. En in plaats van alle naamborden van die schoft van straten, pleinen en scholen te schroeven, kom je de naam van die oplichter nog overal tegen. Zullen we ook eens wat instellingen en straten naar willem holleeder gaan noemen, zou niet mis staan in dit land vol hielenlikkers en hermelijnluizen!

 2. Ger de Vries zei:

  Ondertussen zijn de von Amsbergs bezig zichzelf te “ausradieren”! Wat voor mij een uitstekend idee is!!!

 3. nic51 zei:

  Persoonlijk denk ik dat het koningshuis heel erg graag van de troon af wil, al was het alleen maar om al dit gezeik niet meer te hoeven ondergaan, zelfs als Bea haar DNA zou willen laten onderzoeken denk ik wat is het nut ervan?,,Er zijn vele zaken niet goed gegaan behoorlijk fout zelfs, jullie zullen me wel aanvullen, maar ook zaken goed gegaan voor Nederland, onderwijl zijn we wel het meest welvarende land , zelfs ondanks de crisis.
  Dus wat dat betreft weinig te mopperen ( hoewel er altijd te mopperen valt he landgenoten)
  Lees vaak jullie sites ook van herstel de republiek ( alleen daar word ik geblokt,, tja dat kan dus ook) vaak om lullige redenen omdat er taalfouten stonden (!)

  Maar goed, een republiek en dan, gaan we de oranjes dan geheel verbannen, wat te doen met als het DNA wel de juiste is, wat te doen met het vergaarde rijkdom, wat te doen met al die straatnamen,oranjefondsen, enzovoorts , hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op , want een republiek is echt niet zaligmakend hoor, kijk eens naar America hoe vasthoudend de burgers daar zijn, de mensen geloven daar echt in hun staat gaan voor alles net zoals zovele dat doen in Nederland voor het vorstenhuis, zie het maar te doorbreken…dat doe je dus echt niet op de wijze waarop dat nu wordt getracht door zinloos scheldpartijen, halve waarheden te verkondigen, allerlei aannames steeds maar weer te verkondigen, door onzuiveren dingen aan elkaar vast te plakken, al die jaren dat jullie daaraan tijd verspillen hadden jullie je beter aan je doelen kunnen werken, hoevaak lees ik niet we gaan de barricades op om vervolgens te constateren dat het jullie ook wel goed zit en de thuissituatie toch wel erg prettig is , of dat het wel heel makkelijk is om vanuit je luie stoel achter de PC allerlei steeds weer herhalende geschiedenis te herschrijven, dat is toch zo zinloos, wie kan het nu schelen dat prins hendrik syffillis had of alle andere zaken ,ja idd de prinsen rijden soms wat hard en zelfs zo erg dat er iemand het leven daardoor heeft moeten laten , er gebeuren ongelukken -Maxima- enzovoorts maar die gebeuren een ieder ,omdat nu zo uitgebreid alszijnde uit te diepen zegt meer over hoe jullie je doel wil bereiken.En die bereiken jullie dus niet op die manier zie de jarenlange mails en zie het terugkerende persoonlijke haat naar de oranjes toe , het schiet niet op dus.

  Kom gewoon eens met hoe je dan de republiek zou willen zien , hoe ga je voorkomen dat we geen machtswellusting de macht geven (zie Adolf en consorten) hoe ga je de corruptie in die systemen aan, wat te doen met de staatgebouwen laten we daar dan een president in wonen ( of woont die gewoon tussen de nederlanders, perfect zou ik denken)

  Systeem a.la het lintjesknippende model , alsjeblieft niet zeg, zeker Bea ( wat toch een perfecte zakenvrouw zou zijn,of is, als er een haar sporen heeft verdiend is zij het wel,W.A heeft ook al aangegeven dat niet te ambieren (en terecht ,hoe dom kan je dan worden)

  Al met al het is niet zomaar gedaan en zeker niet met het uitermate kritische volk wat we hebben.

  Ben benieuwd naar jullie reacties

 4. Bert G. zei:

  Een goed verhaal maar ook al honderden keren verteld op elke site en hier.
  Misschien heb je deze site pas sinds kort geleden ondekt. Had je het geweten hoe er over gedacht wordt hier.

  Gewoon opnieuw beginnen, ik wil wel iets van president ofzo zijn en beloof het beste.

  Nou, een begin is er. Ik ga er voor en beloof echt het allerbeste voor iedereen.
  Of twijfelt u.

Comments are closed.