Olli Rehn pathologische leugenaar

Daar hadden wij gisteren Olli Rehn, de EU commissaris die o.a. bepaalt hoe het met de financiën moet in Europa, dus m.a.w. hoe men u uw laatste centen af kan nemen. Niet om daar iets constructiefs mee te doen, maar gewoon omdat macht corrumpeert en wij er allen bijgestaan hebben hoe Den Haag zo langzamerhand ons laatse stukje souvereiniteit afstaat aan Brussel, omdat dit goed is voor Europa.

 

 

 

 

Enfin, Olli,  ex voorzitter van de Finse voetbalbond, dus de juiste man op de juiste plaats om te praten over Europse financiële aangelegenheden was gisteren even in ons land, om een aantal andere boeven en boefjes bij te praten hoe wij nog verder de ellende in gaan. “Europe’s way out of the crisis,” dat is dit jaar het thema van de Huis van Europalezing op donderdag 2 februari in Den Haag. De lezing werd dit jaar gehouden door Olli Rehn, vicevoorzitter van de Europese Commissie en verantwoordelijk voor Economische en monetaire zaken en de euro.

Dus mocht Mariëlle Tweebeecke een aantal voorgefrituurde vragen aan Olli voorlegggen, waarop zij eveneens voorbereide antwoorden terugkreeg. Wij hebben normaliter nog wel enig respect voor deze 10 uur nieuws presentatrice, maar wat wij gisteren mochten aanschouwen sloeg alles en Mariëlle moest het kennelijk slikken, want toen Olli met een stalen gezicht stelde dat ons land AL het aan Griekenland geleende geld met rente VOLLEDIG terug zou krijgen, toen verlangden wij naar de Amerikaanse “anchormen en -women”  die een politicus niet met dit soort flagrante leugens weg zouden laten komen, maar achter mekaar een dergelijke leugenaar op de BBQ zouden leggen Maar onze Mariëlle deed braaf wat de RVD roeptoeter NOS haar had gedicteerd en nam dat antwoord aan als waarheid.

Nu is geen enkele politicus ooit gestikt in een leugen, de straten zouden anders iedere dag bezaaid liggen met lijken, maar dat ook een NOS hieraan weer meewerkt, toont aan dat de programma’s  van deze  gesubsidieërde club niet meer de moeite waard zij om bekeken te worden, daar het slechts om gedicteerde kommer en kwel gaat. Een goed voorbeeld hiervan is de 1 uur durende documentaire over het 10 jarig huwelijk van 2 nietsnutten, waarvan wij moeten geloven  dat zij een bindende factor in ons land vormen. Hondepoep, waar u toevallig in bent gestapt,  bindt ook en persoonlijk geven wij daar dan  de voorkeur aan.

In dezelfde bijeenkomst in Den Haag, wist overigens Woutertje Bos, die bij KMPG asiel gezocht heeft en daar ook nog bovenmatig voor betaald wordt, althans als je je sociaal democratische principes een beetje op orde houdt, te vertellen dat ons land NIET de volledige lening terug zal krijgen, laat staan de rente.  Maar hierover werd verder niet gepraat. Hoe kan het toch zijn dat politci achteraf het allemaal zo goed weten en… nog belangrijker nooit voor een tribunaal komen om zich te verantwoorden voor gepleegde misdaden jegens de menselijkheid of zo u wilt de burger. Want een land in een crisis storten en dan ongehinderd lachend weer naar een andere lucratieve bezigheid te verhuizen zou in het normale leven gestrafd worden.

 


9 Reacties

 1. check zei:

  Als je een beetje levenservaring hebt , hoef je niet eens te luisteren maar alleen zijn smoel te bekijken, dan weet je al meer dan genoeg. Een onbetrouwbare hond, een oplichter van de ergste soort , een geboren leugenaar die net zoals de rest van het zelfbenoemde geteisem, de politieke kliek voor levenslang in de kwikmijnen van Siberië moeten worden opgeborgen.

  De Grieken pakken eerst nog even een p[aar honderd miljard euries aan , nemen het ongerief aan geroep nog voor lief en als ze alles binnen hebben , trekken ze een lange neus naar baggerlanders en de Duitse genossen. Leer mij de Grieken kennen, zijn Arabieren in het kwadraat , wat heet alles wat onbetrouwbaar en kampioen oplichters zijn.

 2. cruzio zei:

  Ook ik heb met verbazing naar het geleuter van deze man zitten luisteren.En de suggestie om deze mensen zich voor een tribunaal te laten verantwoorden steun ik van harte, hoewel we jaren werk zullen hebben om iedereen zich te laten verantwoorden……

 3. Harry zei:

  Bij heel veel leugenaars krijg je nog twijfel of er in hetgeen ze zeggen misschien toch nog wel de nodige waarheid zit ,.Deze man kan heel slecht liegen of hij is zo stom dat hij denkt dat we geloven wat hij zegt . De onwaarheid ligt er kilometers dik op , waarschijnlijk omdat hij uit een nog veel kouder land komt zijn zijn hersencellen bevroren tot op het punt van afsterven , maar daar tuinen we hier niet in . Als hij al twijfel had over de euro zou hij dat nooit toegeven , dank je de koekkoek , aan zulke lui hebben we helemaal niks . Zal wel een socialist zijn , die zeggen en doen ook alles tegen beter weten in . Afvoeren !

 4. Sjuad Kirosati zei:

  Ja,,

  Mooi he die traan.

  Ongeveer terzelfde tijd was een documentaire over papa Z,waarin vreemd genoeg de autoriteit van Argentinie mededeelde dat papa Z helemaal het land niet uitmag,,.
  De Ambassadeur van Argentinie maar eens op het geennieuws matje roepen,,,

 5. Anton Gerrit,Gerrit Zalm,Nout Wellink waar blijft het trubinaal zei:

  MILJONAIR WORDEN DOOR MISDADIG GEDRAG IN BRUSSEL.
  ===================================================

  De EU is het parade paardje van de politiek.

  Als project voor de Europeanen een enorme dure mislukking!
  Maar voor EU- politici een groot feest(BEESTEN),getuige de peperdure
  reizen over de hele Wereld van de EU vertegenwoordigers.
  Uitgerangeerde politieke vriendjes kunnen in Brussel terecht,een enorm
  salaris en hoge onkosten vergoedingen zijn dan hun deel!
  En dan ook nog de onbelaste wereld reizen,je kunt in Brussel binnen vijf jaar
  miljonair zijn over onze ruggen.
  Voor zover is de EU,een geslaagd,en een enorm politiek succes voor zakken vullers!

  DAT IS HET GOEDE NIEUWS VAN DE GROTE GRAAIERS.
  ==============================================

  NU HET SLECHTE NIEUWS VAN DEZE MISDADIGE EUROPARLEMENTARIERS.
  ==============================================================

  De Europarlementariers smijten en strooien ons geld tijdens
  dienst reizen over de hele Wereld met bakken tegelijk uit!
  (sinterklaas is er niets bij vergeleken).

  VOORBEELDEN.
  ==============

  Reis naar Congo werd———————– 1.025.530 euro uitgegeven.
  Duurste reis naar Argentijnse hoofd stad, per deelnemend parlementslid kosten
  dat 5259 euro per dag.
  Ecuador kostte 3000 euro per dag per parlementarier,en een werk bezoek naar de
  Seychellen 1600 euro per dag.
  Een klappertje erbij; op naar Washington voor 28 personen kwam op 204.671 euro
  totaal.
  Een klein reisje naar Rome kostte 1600 per dag per persoon.
  Naar Tenerife ruim 1500 euro per dag per hoofd.
  Rond uit bizarre en schandalige geld verspilling van deze zelf verrijkende lieden!
  En dat met de forse economische tegen spoed in Europa,geven deze lieden dagelijks bakken geld uit,en of de bomen tot in de hemel groeien?

  Daar begrijpt niemand meer wat van,maar……..wie doet er wat aan?
  In dat wereldje in Brussel, houdt iedereen elkaar de hand boven het hoofd.
  Maar het is te gek voor woorden——————-dat met ons belasting geld
  dit ROVERS——NEST overeind wordt gehouden. Is de tijd van zachte heel meesters voorbij,u kent de kreet.

  ZACHTE HEELMEESTERS GEVEN STINKENDE WONDEN>
  ===============================================

  Het is maar dat u het weet!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 6. wolfy zei:

  Daar zijn we weer even.
  Ja wij gewone onderdanen kunnen er tot op heden niets aan veranderen.
  De meesten op deze site weten het en klagen en jammeren tot dat het een ons weegt.
  Ik dus ook, alleen heb ik 15 jaar geleden mijn biezen gepakt, als iedereen die het achterlijke Europa ook hun rug zouden laten zien zou het waarschijnlijk snel veranderen.
  Hou mij ten goede, ik hield van Nederland, uit protest en het zien van de afbraak en belemmering van vrijuit spreken was het welletjes voor mij.

  Gegroet en hopelijk gaat er iets veranderen in baggerland.

 7. Beb zei:

  Zllks programma,s bekijk ik nooit.Kommer en kwel iets anders kan dat sprookjeesbedrijf ons niet brengen.Dat de 2 nietsnutten ons door de strot worden geduwd staat buiten kijf,ikmmers,ze zijn NIETS,leven via grove leugens op andermans zak en voelen zich thuis bij de criminelen die zich POLITICI noemen !
  Hoezo,als je wordt verraden eerst door KOK en dan nog die BAK VOL ELLENDE door je uit te leveren aan de aasgieren die DENKEN de wijsheid in pacht te hebben en zetelen op het fluweel in BRUSSEL ! helaas,het (klootjes)volk(uitdrukking ener voormalige MP genaamd Biesheuvel) slikt hier alles,het zijn beslist geen zuidelijke typen !Ergo,ze slikken of kunnen stikken.

 8. Edward Krijnen zei:

  Ben het geheel eens met bovenstaand commentaar, kijk (bijna) nooit naar het VARA-oude-PvdA-VPRO-NOS kwartet Paul Witteman, DWDD, Buitenhof of Nieuwsuur, allemaal hetzelfde linkse rode laken en pak. Dieptepunt was wel dat men op de dag van de vrijspraak van Wilders uitgerekend Spong -van de zogenaamde “benadeelde” partijen- op liet draven, en totaal geen aandacht schonk aan de vele winnaars van het Wilders-proces.
  Deel alleen dat kleine beetje “respect” voor Mariëlle U-kijkt-zo-lief niet met u, want het is dom voorgeprogrammeerd wicht.
  “Mens, ga naar huis, ga koken, veel beter,” zou ik tot haar willen zeggen. Tja, straks (6 mei) al weer tien jaar geleden, en ik mis hem nog steeds.
  Tot slot hang ik nog even de frik uit: we spreken niet van een “pathetische” (= hartstochtelijke) leugenaar, maar van een pathologische (= ziekelijke) leugenaar.
  Een pathologische leugenaar wéét dat hij liegt, maar houdt zijn leugen als waarheid vol.
  Verder is daar nog de “fantastische leugenaar”, dat is iemand die liegt, maar zo in zijn leugen is gaan geloven dat hij denkt dat hij de waarheid spreekt, klimaatwetenschappers bijvoorbeeld, die denken dat veranderingen in het klimaat door de mens veroorzaakt worden. .

  noot redactie : u heeft gelijk ( in het vuur van het gevecht ) dank u

Comments are closed.