Onze ambtenaren krijgen extra beveiliging

Bezuinigen ? Hoezo ? Er komt een stappenplan om lokale bestuurders en dan denken wij  niet aan b.v buschauffeurs of  ambulancepersonneel ofschoon die het nu juist wel verdiend zou hebben. Nee het gaat om burgemeesters, wethouders en gemeenteraadsleden, want volgens een door u, door middel van belastingcenten, betaald onderzoek is 25 % van de “bevraagden ” wel eens in aanraking gekomen met agressie of geweld. Dus komt er nu een stappenplan om deze dienaren van het slavenvolk te beschermen.

 

 

Nu stellen wij maar weer eens de eenvoudige vraag : Ziet u wel eens bij IKEA, BCC, het Kruidvat, Albert Heijn of een andere voor het publiek openbare gelegenheid een beveiliger staan, poortjes waar u door heen moet of andere instrumenten die de ondernemer tegen agressief publiek moeten beschrmen ? Nee, hoogstens een bewaker, die de taken die de overheid al lang niet meer na komt, tracht te handhaven, namelijk een zaak te beschermen tegen plunderende Oost Europeaanse bendes of bruine schatjes met bontkraagjes en capusjonnetjes.

En hoe komt dit ? Zeer eenvoudig, de burger is cliënt, dat wil zeggen, zo worden wij wel eens aangesproken als wij weer de zoveelste storting mogen doen in een voor  ons onduidelijk fonds, dat de pot van gemeenschapsgelden heet. En soms ontvangen wij ook wel eens een brief, waarin wij in de aanhef , maar daar houdt het dan mee op als cliënt worden aangesproken.

Een clïent dient dienovereenkomstig behandeld te worden en ofschoon het natuurlijk wel eens voorkomt, dat  het niet altijd zo gaat als leverancier en cliënt het wensen, zal dit niet leiden tot een beveiliging van de leverancier.

Anders wordt het als de leverancier en dit geval dus de ( semi) overheid in een mateloze arrogantie en zich verschuilend achter de voor een normale burger zeer kleine lettertjes  niet duidelijk kan maken aan de klant, waarom niet in gegaan kan worden op een verzoek of aanvraag van een dienst. Op het moment dat je dan de klant met redelijkheid kunt overtuigen dat hij of zij niet datgene te horen krijgt of ontvangt waarop gerekend is, zal dit in praktisch alle gevallen niet uitmonden in een escalatie.

Maar u kent de ambtenarij, u bent slechts de nederig aangetreden lijfeigene, pet in de ene hand, de andere vingers langs de broeksnaad en mag u afwachten wat men voor u in petto heeft. En op zo’n moment gaat het fout, hetgeen echter kennelijk totr de bovengenoemde volksdienaren maar niet door wil dringen. Immers zij bepalen en zij weten wat goed voor u is.

Hoe gaat men deze potentiële slachtoffers nu beveiligen ? Lees hiertoe het volgende artikel en u zult zich gelijk een stuk ONVEILIGER voelen.

En wat beteft de rekening voor deze onzin ? Kijk morgen even op uw deurmat !

 


2 Reacties

  1. wim3 zei:

    Dit is een logisch gevolg van het feit dat al deze bestuurders in wezen criminelen zijn. Ze spekken hun zakken, doen niet waarvoor ze gekozen zijn en dus moeten ze beschermd worden. WANT DE BURGER IS BOOS!! Maar helaas nog niet boos genoeg.

  2. Henk Daalhuizen zei:

    Zolang de Nederlander boos in zijn stoel blijft zitten met een krat bier naast zich
    gebeurt er niets! Maar wat als hij zijn krat bier niet meer kan kopen?

Comments are closed.