Oostenrijkers kijken door de oranje waanzin heen

En de oranje Lech carrousel blijft doordraaien en omdat steeds duidelijker wordt, dat de meeste Nederlandse media zich grotendeels laten muilkorven door de RVD , een overgroot deel van onze medeburgers geen talen meer spreekt en ( ! ) ook niet de moeite neemt om eens b.v. via internet te lezen wat er nu echt in Lech speelt zal het nog wel even onrustig blijven rond Friso en zijn familieleden.

 

 

 

Veel mensen waren boos op het NRC omdat die via een toevallig aanwezige medewerkster details naar buiten bracht over de toestand van Friso. De Elsevier die daar de dag tevoren ook dankbaar gebruik van gemaakt had , keerde gisteren terug op haar schreden want vond dat wat de NRC gedaan had was schandalig :

* In Oostenrijk is veel belangstelling voor het ongeluk en de gezondheidstoestand van prins Friso. De meeste kranten brengen het nieuws op de voorpagina en de televisiestations geven regelmatig de laatste stand van zaken door.

waarna de volgende dag de EW o.a. meldde :

 * Lezers walgen van de werkwijze, zo blijkt uit de honderden reacties onder de verantwoording van Vandermeersch. ‘Ronduit ordinair,’ vinden velen. ‘Schaam u diep!’ schrijft een lezer. En: ‘Ethisch en juridisch volstrekt ongepast.’Een ander schrijft dat ‘de grenzen van het gewone menselijke fatsoen zijn overtreden’. ‘Is dit nu de NRC of De Telegraaf?’ vragen velen zich af. ‘Wat jammer dat juist het NRC methoden gebruikt die ik van de paparazzi verwacht

Lezers, het zal u duidelijk zijn, dat er een soort broodnijd oorlog heerst bij de Nederlandse media. Nu is dat niet zo verwonderlijk, want als je  je als krant, TV of andere informatiebron wilt houden aan de hapklare brokjes bijgepoetste en leugenachtige “waarheid” die de RVD  over ons land uitstrooit, dan krijg je situaties waarin gossip en achterklap hoogtij vieren PLUS en dat is het meest essentiële, dat de Nederlander niet het nieuws ontvangt waarop hij recht heeft. De vraag blijft overigens of onze medeburgers wel de waarheid willen lezen of horen, als deze niet overeenkomstig is het door jaren heen middels vakkundige indoctrinatie  gecreeërde  verwachtingspatroon. Los van dit alles de typische hypcriete meehuil mentaliteit van helaas vele van onze landgenoten.

De Telegraaf, altijd vooruitlopend als het gaat om draaierijen, weet nu al zeer suggestief te melden, dat er zal onderzocht worden wie de lawine veroorzaakt heeft en dat de meest ervarene dan de schuld zou kunnen treffen het ongeluk veroorzaakt te hebben.  Een zeer kwalijke suggestie, want dat zou er wel eens toe kunnen leiden, dat opeens de hoog bejubelde ski ervaring van Friso gebagetelliseerd wordt , “hij is dan opeens een beginner” en zijn begeleider de schuld in de schoenen geschoven wordt.

Nog onlangs wist de zelfde krant te melden dat Pieter van Vollenhoven toch echt niet de schuldige was van het dodelijke auto ongelijk waarin hij , eveneens tijdens de wintersport , betrokken was. Oostenrijkse media vertelden een ander verhaal. Zie Geennieuws artikel

Trouwens, maar dat tussen door, zou het de oranjes niet gesierd hebben, als zij de reddingswerkers en vrijwilligers die meerwerkten onder eigen levensgevaar Friso te bevrijden, niet even kort hadden toegesproken en bedankt ? Nee, niets van dat al, hetgeen de Oostenrijkers dan ook terecht opvalt, waarbij, en wederom dat hoort of leest u niet, de Oostenrijkers zelf het helemaal niet zo hebben met Friso en zijn aanhang. Wat zou er gebeurd  zijn, indien het gewoon om Herr Müller gegaan was , vraagt men zich zeer terecht af. Wij plaatsten reeds enkele reacties die in de lokale pers verschenen en waren verbaasd dat veel van de reacties door de desbetreffende redactie gewist waren . Waarom ? Een korte navraag leerde dat deze in hun toonzetting de oranjes geheel afbrandden, hetgeen door de moderatoren niet werd geplaatst om de emoties te controleren. Toch nog enkele toegiften :

* Mitleid mit jemandem der ein solches Ereignis bei derartigen Schneeverhältnissen fahrlässig herausfordert und auch noch Andere in Lebensgefahr bringt, hält sich in Grenzen

* Adel schützt vor Torheit nicht, ist ja mega verantwortungslos von einem Familienvater mit zwei kleinen Kindern bei
Lawinenwarnstufe 4 in freies Gelände abzufahren. Lawinen machen auch vor einem Prinzen nicht halt.
Trotzdem wünsch ich gute Besserung schon wegen seiner Familie

* In Ischgl ist am Mitwochnachmittag eine Lawine auf einer Skipiste abgegangen.Dabei wurde ein Schwede vor den Augen seiner Söhne verschüttet.Für ihn kam jede Hilfe zu spät!!!Dieser Mann war nicht abseits der Piste unterwegs!!!!
Über diese tragischen Unfall,gab es keine Schlagzeilen!!!

* Man, man ,wegen dem Prinzele der sich hier eindeutig neben den Pisten bewegt hat tagelang soein Fass aufzumachen, ist schon toll! Was würde man bei einem NO-Name machen, der vor bald 2 Tagen verschüttet worden wäre, das würde hier erst gar nicht mehr erwähnt werden! Wer Blinklichter und Stufe 4 ignoriert, der spielt nun mal mit seinem Leben und ein Lawine fragt sicher nicht ob das ein Adliger Vollkoffer *  oder ein Herbert Müller ( * vertaling redactie : idioot )
 
* Wenn diese person johann weber oder sonstwer geheißen hätte, würde es niemand interessieren.
dieses mediale spektackel was sich vol.at leistet, ist schon unter aller würde.  und zudem hält sich mein mitleid in grenzen. wer so saublöd ist und bei lawinenwarnstufe 4 auf die piste geht, gehört hinterher noch bestraft. das ist pure fahrläßigkeit und gehört auf das schärfste bestraft. und dann auch noch die retter und andere bergungsleute die sich wegen diesem deppen in gefahr geben müßen. unglaublich. hoffe nur das diese person alle bergungskosten verrechnet bekommt
 
 * Würde mal gerne näheres über die genauen Tätigkeiten des Prinzen erfahren, der hat doch sicher mehr Dreck am Stecken als unsere gesamte Regierung. Vor allem im Hinblick auf das Milleardenvermögen der Oranier, welches durch Sklaverei und Ausbeutung anderer Völker der vergangen Jahrhunderte bis heute zustande gekommen ist – da ist es gut, einen Wirtschaftsexperten wie diesen Prinzen in der Familie zu haben, hat er doch bei McKinsey gelernt. McKinsey wird oft als Prototyp der am shareholder-value orientierten Unternehmensberatungen gesehen – die somit die schmutzigsten aller Manager hervorgebracht haben und immer noch bringen. Ich verstehe daher diesen Rummel um einen halbseidenen Manager nicht
 
Goed, wij laten het hier voorlopig maar even bij, maar u zult het met ons eens zijn dat de “censuur” hoogtij viert en de familie weer eens zeer selectief omgaat met het moment dat zij wèl en wanneer zij niet in de belangstelling willen staan.
 

16 Reacties

 1. Tom Couzy zei:

  Tom Couzy Schreef:

  De maffia en het onrechtmatige “keuningshuis”worden onterecht verheerlijkt als in een sprookje.
  Niets is minder waar. Het zijn criminele organisaties gebleken die door infiltraties en chantage de soevereine democratie en rechtsstaat Nederland ernstig aantasten.
  Klokkenluiders daarentegen krijgen onterecht het stigma “verrader” opgeplakt, doch dit zijn de werkelijk helden die WEL de moed opbrengen de aantasting van de Rechtsstaat Nederland aan te pakken. Te weinig worden deze mensen beschermd en/of geruggesteund. Bescherming van de heersende corrupte rechtelijke macht blijkt onmogelijk te zijn.
  De verheerlijking van de maffia zet andere criminelen(tegen betaling) ertoe aan deze klokkenluiders als verraders te zien en waar mogelijk te elimineren of te isoleren.
  Deze verheerlijking is een ongelooflijke aantasting van de humane rechten van de mens en wordt nog door te weinig mensen onderkend. De samenbundeling van krachten zou een prioriteit moeten zijn i.p.v. mee te doen aan het circus van heersende MSM propaganda

 2. Amsterdammertje zei:

  Wat zijn de tere zieltjes toch weer opgewonden. Natuurlijk wenst niemand een ander een dergelijk ongeluk toe, maar als dit ontstaat door overmoed of gewoon pure domheid / arrogantie en anderen moeten hun leven in de waagschaal stellen om zo iemand te redden, dan mag toch op z’n minst wel eens stil gestaan worden bij de redders, die weliswaar gewoon hun plicht deden maar in dit geval wel een schouderklopje nodig hebben.
  Nee de hele familie gaat gewoon lekker skiën and that’s it . En inmiddels worden de messen al geslepen om een ander mogelijk te betichten van schuld. Net zoals in dit artikel stond toen van Vollenhoven een jonge handbalspeler dood reed en pas 20 jaar na dato zijn excuses aanbiedt. Slappe zakken die hele familie.

  Gevoel. compassie, medeleven zoals mevrouw Elnet het altijd met de kerst predikt ? Laat mij niet lachen !

 3. Kees zei:

  Enfin, het komt in ieder geval goed van pas bij het oranje offensief waar we al maanden onder lijden. En voor de kosten zal de nederlandse belastingbetaler wel weer op moeten draaien.

 4. check zei:

  LIVEBLOG. Ontbijt in Lech gaat gewoon door
  We schakelen rechtstreeks over naar onze freelance verslaggeefster Carola in Lech am Arlberg voor het laatste nieuws. Er schijnt iets te gebeuren in de ontbijtzaal. Toch, Carola? [Frummelt aan oortje:] Ja, inderdaad. Ik sta hier vlakbij de hotels en er is zojuist iets gaande.

  http://www.geenstijl.nl/

 5. isra zei:

  De maffia praktijken van Bea ook met betrekking van de BVD ,de NL media , zelfs andere landen dienen haar te gehoorzamen .De handelingen van deze dame gaan zo zoetjes aan alle perken van normaal menselijk gedrag te buiten .Meelijwekkend maar ook weerzinwekkend is deze hele familie .

 6. Pieter H zei:

  Het is allemaal de schuld van Juffrouw Los,met iedereen waar zij mee in aanraking komt gebeurt iets.
  Eerst verdwijnt haar vader in een wak,wat haar zo vreselijk aangreep dat zij haar naam veranderde in Wisse Smit.
  De verhouding met corrupte met Stokerby werd afgeblazen pas toen hij in de bajes zat;met Bruinsma idem dito nadat hij vermoord was en nu gaat bij spillebeen golddicker Los haar echtgenoot kopje onder.

  Deze burgertrut moet een heks zijn;verzwaren met stenen,in de rivier gooien,blijft ze drijven dan is het een heks,zinkt ze en verdrinkt dan was het toch geen heks.

  Ik begrijp de commotie niet;een koningshuis bestaat bij de gratie van “adellijke”
  huwelijken en dat is nu net datgene waar deze mensen zich niet aan houden !

  Dus weg met de “doorzon” monarchie;lang leve de republiek der 12 verenigde Nederlanden !

 7. Walter zei:

  Als mijn broer zoiets overkomt als Friso zal ik met eigen vervoer moeten afreizen naar het ziekenhuis in Oostenrijk. Aldaar aangekomen zal ik eerst de verzekeringsgegevens moeten overleggen dan wel bewijzen. Met de rest van de familie en aanhang gebruik maken van het regeringsvliegtuig zet er echt never nooit in! Ook de pers zal niet overdreven en dagenlang berichtgeving brengen van nieuws dat er niet is. Kortom er wordt onevenredig veel aandacht besteed aan wat is gebeurd en om er toch maar enige maatschappelijke relevantie aan te geven leeft heel Nederland zogenaamd mee! Gister in de supermarkt heb ik niemand over Friso horen praten, dat was wel anders met de tv shows als Holland got talent en al die andere shows! Het is niet meer en niet minder een onderwerp om de komkommertijd waarin Nederland zich bevindt vol te schrijven met gebakken lucht!
  Natuurlijk wens ik Friso het allerbeste en voorspoedig herstel toe maar de overdreven berichtgeving slaat echt nergens op!

 8. isra zei:

  Pieter.Maar zij is wel de totempaal van BEA ,ziekelijke omgang hebben die twee met elkaar of steekt er iets meer achter wat vele NL niet zal verbazen .Mvg

 9. nic51 zei:

  Kees, net zo min als ik jouw vakantie betaal, betaal ik ook niet de vakanties van de oranjes, denk niet dat dhr de Jager dat goed gaat keuren , verder lijkt het mij ook dat de oranjes hun eigen ziektekosten betalen daar zij zo vermogend zijn zal er ook geen verzekering zijn waarop ze aanspraak kunnen maken , maar laten we wel zijn net zo min als U hoeft te vertellen waar U alles van doet hebben zij dat recht ook.

  Voor de rest denk ik dat Friso omdat hij wel lid is van de koninklijke familie maar geen deel meer uit maakt van het koninklijk huis dat hij gewoon een baan heeft net zoals Mabel , dus ik denk dat het allemaal wel mee valt hoor met de kosten.

  Wel raad ik U aan zich wat beter te verdiepen in hoe het werkt binnen het nederlandse koningshuis.

 10. Arie Kanarie zei:

  @Nic51/10

  eeehhh Nic, ben jij ingehuurd door de RVD om een koninklijk oranje charmeoffensief te houden hier op de site? Surprise dan, je bent aan het verkeerde adres.

 11. Tom Couzy zei:

  NIC 51
  Wel degelijk betaal jij de vakantiekosten van de familie van Amsberg en ook nog de ziektekosten.
  De familie teert n.l. volledig op de belastingpot voor alle kosten (ook het vliegtuig dus)

  Je zou je wat meer moeten verdiepen,vooral eer je van mening bent dat jij het niet betaalt.

 12. wim3 zei:

  @Nic5. Het verwijt gericht aan Kees om zich wat beter te verdiepen in de werking van ons “konings”huis slaat met de kracht van een tornado op u terug. U weet er geen sikkepit van. Ik maak me sterk dat u niet eens weet hoeveel geld deze lieden jaarlijks van de Staat der Nederlanden ontvangen. Ik daag u uit om te zeggen hoeveel belasting ze betalen. Kunt u ons ook enigszins een indicatie geven van het vermogen van deze lieden die nooit gewerkt hebben? Ik wacht op uw antwoord.

 13. Kees zei:

  @nic 51, ga jij ook met het regeringsvliegtuig op vakantie dan en neem je ook voor het minste geringste een helicopter? Volgens mij zit je op de verkeerde pagina!

 14. Kees zei:

  @nic.51 Juist omdat ik me verdiept heb in de werking van ” Uw keuningshuis”, ben ik tot deze conclusies gekomen. Ik zou zeggen verdiep U er ook eens in, dan komt U misschien ook wel tot verhelderende inzichten. Mocht U blijven geloven in wat U voorgeschoteld wordt, is er ook nog goede literatuur voor U, van o .a. de auteurs
  H.C Andersen en de Gebrs. Grimm.

Comments are closed.