Afghanistan vreest inzet nieuw geheim Nederlands wapen

HillieMisschien heeft u het niet gelezen of gehoord, maar op hoog niveau is er spoeddoverleg tussen de Afghaanse regering en Den Haag. Een klokkenluider heeft namelijk de Taliban laten weten, dat als het nu niet onmiddelijk afgelopen is met bermbommen, zichzelf op te blazen terroristen, aanslagen op NAVO kampen, Nederland in de strijd om Afghanistan het heft in handen zal nemen. ” Wij zijn het beu, steeds maar aan de lijn van de Amerikanen te moeten lopen,” liet minister van Defensie Hans Hillen weten  en vervolgde hij , “wij zullen niet nalaten als het nu niet definitief afgelopen is met het gedonder” ons geheime wapen in te zetten.

Reden voor dit alles is, dat de organisatoren van de Vier Daagse in Nijmegen het plan hebben opgevat dit jaar de wandeltocht niet zoals gewoonlijk  in Nijmegen te laten plaats vinden, maar in Kaboel, de Afghaanse hoofdstad. Partij aanvoerder van Groen Links, Jolande Sap heeft dit initiatief genomen, want daarmee kunnen wij de plaatselijke bevolking een geweldige morele steun geven, los van het feit , dat haar partijgenote Mariko Peters, die het startschot zal lossen, nodig voor wat prive zaken toch net  die kant uit moet.

Hiermee komt tevens ook een einde aan de raadselen rond de van het strand van Sirte teruggehaalde marine helicopter. Geruchten dat het toilettasje van Mabel Wisse Smit zich nog in een geheime bergplaats in de Lynx bevond en daarin een pakje met condooms, hetgeen natuurlijk een vreemd licht hadden doen schijnen op de mogelijke aanwezigheid van onze Mabel in Libië, kunnen nu naar het land der  fabelen verwezen worden. Overigens is wel vast  komen te staan, dat Klaas Bruinsma echt dood is en niet zoals velen na het Sirte incident vermoedden, stiekem in Libië leefde.

Nee, de heli gaat na ontstoft te zijn, ingezet worden boven Afghanistan en zullen er vanuit de Lynx  strooibiljetten worden gegooid met daarop een afbeelding en tekst van de binnen kort aan te stellen  generaal bij de Koninklijke Marechaussee mevrouw Drs. Hillie Beentjes, om wiens promotie de halve Nederlandse generale staf in een ernstige toestand van ongesteldheid is geraakt. Met name de voorzitter van de officier ’s vakbond , oud generaal Hans Couzy, u kent hem nog van zijn doortastend optreden in de affaire Sebrenica , waar hij naar goed Nederlands generaal ’s gebruik niet voor , maar achter zijn manschappen ging staan, is zeer verontwaardigd. Hans is van mening dat er kolonels bij de strijdkrachten zijn, die door veel hoepels hebben moeten springen, om uiteindelijk generaal te worden en hij heeft dat Hillie niet zien doen, wij trouwens Hans ook niet, maar goed !

Nu hebben wij noch Hillie noch kolonels in afwachting van hun promotie dit kunstje  ooit zien doen, maar wat Hans niet weet en wij wel, is …… dat Hillie een druk bezet persoon is, zie haar Tweets, en dat  kunnen wij van de bedachtzaam door Den Haag stappende strijdmacht officieren niet zeggen.

Vroeg op! Kantinedienst bij korfbaltoernooi van jongste dochter. Hoop dat het droog blijft …

17 augustus Hillie Beentjes Hillie Beentjes@Hilliebeentjes

Vanmiddag goede discussie over invulling controlfunctie KMar. Wat gaan we straks wel en niet meer doen. Meer duidelijkheid, goede sfeer

gehaald. Leuk dat enthousiasme bij de kinderen.

23 juni Hillie Beentjes Hillie Beentjes@Hilliebeentjes

Daklozen in Utrecht jammer genoeg gemist, met gps door Scheveningen, bbq, lekker weer, geslaagde dag

 Leuke discussie over hoe we maatschappelijke meerwaarde KMar kunnen laten zien en hoe we daarop kunnen sturen

Goed,  u begrijpt dat de Taliban eerst al opgeschrikt door het stotterende motorgeluid van de Lynx heli,(  doet ie het wel, of doet ie het niet )  , helemaal in ademnood geraken als de flyers met tekst en daarop Hillie nog wel zonder boerka uit de hemel komen dwarrelen. Voor alle zekerheid hebben wij om u de schrik van de Taliban wat te verduidelijken de flyer hiernaast afgedrukt en geef toe, vluchten helpt niet meer, als deze mevrouw zo maar op je af komt.

Voor de rest zullen wij ons maar onthouden van enig commentaar over de geestelijk diepgang van deze tweeter mevrouw, die zoals wij boven  lazen zelfs een GPS nodig schijnt te hebben om Scheveningen door te komen. Kortom een aanwinst voor onze mannen van stavast.

Allah Akhbar !

 


3 Reacties

  1. sven zei:

    En dan mag mevrouw Beentjes les 1 bij defensie nog een keertje volgen….. Hoe schrijf ik het woord defensie correct? Volgens linkedin werkt zij nl bij het ministerie van defenise..wat is dat dan?..tweeten gaat nog wel…maar linkedin invullen, wordt al moeilijker voor het grote gevaar

Comments are closed.