Afscheid van Christian Geld Wulff

Gisteravond was het zo ver. De Duitsers, d.w.z. zij die niet gehinderd door een rechte rug toch op het afscheid kwamen van de wegens frauduleuze handelingen en belangenverstrengelingen afgetreden Duitse ex president Christian Wulff uitzwaaien en dat met alle pompeuze handelingen die de Duitsers kennen. De militaire kapel was aangetreden voor de zgn. Zapfenstreich en Wulff wilde graag dat zij “Over the rainbow” speelden. 

 

 

 

 

 Maar helemaal vlekkeloss verliep e.e.a. niet, want terwijl het hoempa hoempa orkest klaar stond, Wulff met een van de weinige regeringsvertegenwoordigers die nog wel naar de ceremonie gekomen waren op een podium stapte, stond op 150 meter afstand een grote menigte Duitse burgers met vuvuzela’s en spandoeken te demonstreren tegen deze beschamende politieke vertoning.

Een half miljoen per jaar gaat de Duitse burger betalen voor een man die 22 maanden “in dienst “geweest is. Twee ton aan salaris  tot aan zijn dood en de rest kosten voor een auto, kantoor en secretaresse. Zijn vier voorgangers hadden afgezegd, net als een groot deel van de Duitse politiek om op deze wijze hun afkeur te laten blijken van een man, over wie wij reeds meerdere malen schreven en die door geldzucht en niet in de laatste plaats daarin aangevuurd door zijn echtgenote , een voormalige badjuffrouw en dame van plezier tot een op z’n minst zeer onbezonnen daden kwam en daarmee zijn eigen politieke graf groef.

Nog zijn alle stenen niet geschud en het Duitse O.M. is bezig de (trans)acties van Wulff te onderzoeken, waardoor zijn levenslange uitkering nog wel eens in gevaar zou kunnen komen. Echter, zoals ook in ons land, dekken politieke vriendjes elkaar en ook Angela Merkel op wiens voorstel Wulff president werd, zal hem wel niet in de steek laten.

Nogmaals opvallend feit was, dat het merendeel van de politiek echter schitterde door afwezigheid. geheel anders als in ons land waar PvdA-er Diederik Samson gisteren nog liet weten dat zijn partijgenoot Aleid Wolfsen de structureel falende burgemeester van Utrecht beter op kon stappen, om daarna naar goed vaderlands politiek gebruik  een dag later weer de zeker in de politiek bekende terugtrekker te maken en  zijn excuses aan te bieden, aan een man, waarvan wij aannemen, dat mocht hij als restvuil naast de stoep aangetroffen worden , de Utrechtse vuilnisophaaldienst zou weigeren om hem mee te nemen. 

Hier de video met de protesterende Duitsers:

 


5 Reacties

 1. cathy zei:

  Goed idee voor 30 april als die andere geldwolven weer gaan koekhappen, i.p.v.oranje debiele vlaggetjes lekker met vuvuzela’s ons gestolen geld terugeisen.

  Maar dat zal wel niet gebeuren, want vlak voor die geweldige koninginnedag trekken ze de stekker bij meneer Friso eruit en dan wordt het tot rouwdag gemaakt voor een meneer die dit lot zelf gekozen heeft!

  Weer lekker in de zielige publiciteitshoek, lang leve het oranje kruis !

 2. check zei:

  @ Cathy,

  Allemaal zaken die WIJ wensen, maar de criminele rovers kennen geen genade en gaan gewoon door met ons blind te stelen. Het is gewoon onvoorstelbaar dat het ongedierte er mee weg komt en dat niet alleen , behalve een vermogen aan allerlei uitkeringen ook vaak nog eens ergens anders verschijnen om nog meet te stelen. Kijk maar naar eens naar al het geboefte in den Haag dat het vervloekte geteisem in Brussel , de bankiers en verzekering dieven helpen om onze pensioenen en spaargelden gewoon even te confisqueren om mooi weer te gaan spelen. Dat de mensen dat allemaal laten gebeuren is voor mij een raadsel. Ach het zijn de Grieken die schuld hebben, maar iedereen heeft braaf meegewerkt aan deze misdaad van de eeuw Waar zijn de verantwoordelijke, Zalm, Bos, Balkenende, Beruttert en die schooier van DNB, Wellink ? Die Jan Gekeest is een crimineel eerste klas, erger dan de grootste boeven ooit in baggerland,.

  Maar niemand staat op, alle politieke zwijnen van links tot rechts doen mee aan deze roof.

  Om het weekend fluiten din te gaan. Wie denk je dat alle kosten van de kasplant Friso heeft betaald en zolang hij daar ligt plus de reizen van de hele VA clan en de rest betalen ?

  Juist ja de imbecielen WIJ !

 3. check zei:

  @ Cathy,

  lees dit maar eens
  Herre Kingma: ‘Prins Friso moet zelf kosten dekken’
  Bestuursvoorzitter Herre Kingma van het medisch Spectrum Twente in Enschede komt met een paar heftige uitspraken. “Ik ben van mening dat Prins Friso alle kosten die gemaakt zijn om hem te redden, zelf moet betalen”, aldus een stellige Kingma. “Hij heeft een voorbeeldfunctie. Als hij dan ondanks waarschuwingen voor lawines offpiste gaat skiën, zonder daarbij alle nodige maatregelen te nemen als het mis gaat, is hij ook zelf verantwoordelijk voor de kosten die gemaakt moeten worden om hem te redden.” Herre Kingma doelt hierbij op het uitgraven, de helikoptervlucht naar het ziekenhuis, de diverse scans en het in leven houden van de prins. Ook het verblijf in The Wellington Hospital en het medische vervoer vanuit Oostenrijk naar Londen vallen hieronder.
  http://www.geenstijl.nl/

 4. punt komma zei:

  Een andere grote menigte hoorde ook Sampson aan,,,dikke pret met diederiks slappe p……

Comments are closed.