BBC 2 onthult geldschieters van Geert Wilders

Terwijl het stof nog langzaam neerdwarrelt na het opstappen van Hero Brinkman en sommige van zijn uitlatingen tot speculaties leiden over wie nu de geldschieters achter de PVV van Geert Wilders zijn, zocht ook de Britse TV zender BBC 2 naar antwoorden op deze vragen en kwam een stukje verder. De 100% waarheid is natuurlijk ook in Nederland te vinden en wel bij de u geliefde producenten van de blauwe enveloppen, want mits Geert Wilders niet zijn oor te luisteren gelegd heeft op paleis Noordeinde voor een slimme belangenconstructie, zal hij als 1 mans partij de inkomsten toch moeten verantwoorden.

 

Het ligt echter niet in de lijn der verwachtingen dat onze tijdelijke onderkoning van Nederland, Hero Brinkman op dit moment al, alle jokers op tafel legt. Hangende de besprekingen in het Catshuis zal Brinkman het taktisch gaan spelen en de wetenschap die hij heeft voorlopig achter de hand houden.

De polls wijzen inmiddels uit, dat zouden er nu verkiezingen zijn, slechts 6 % van de PVV aanhangers op Brinkman zou stemmen, terwijl 2% van de niet PVV stemmers dat ook zou doen, hetgeen Brinkman 2 zetels in de kamer op zou kunnen leveren, net zo veel als de Parij van de Dieren of de SGP. Maar laten wij niet op zaken vooruitlopen, want indien Brinkman meent, wat hij zegt, en dat laatste is bij een opkomende partij  natuurlijk altijd maar zeer de vraag,  dan lijkt ons, dat er meer voor Hero in zou moeten zitten.

Nu dan de aangekondigde film van 12 feburuari 2012. Voor diegenen onder u, die geen zin hebben de gehele film te bekijken ( in het Engels en 14 minuten durend ) hier een verkort uittreksel eveneens in het Engels: Alle opmerkingen zijn geheel voor de verantwoording van de makers van de film ).

 20 feb 2012

On Monday night, BBC2 screened a shocking programme about how some Jewish extremists and Israel have been secretly behind the rise of the notorious Fascist Geert Wilders.

The programme was remarkable because it goes behind the superficial Nazi ranting of Wilders to uncover how some Jews are the real organ grinders and Wilders along with his fellow travellers in the EDL and Pamela Geller are simply the Monkeys.

Everyone needs to watch the programme in its entirety to establish how we Muslims have been targeted and set upon by some very powerful Jewish extremists. First Louis Theroux exposes “ultra Zionists” and now this excellent BBC 2 programme, good to see all our collective criticism of BBC’s pro israel bias getting through.

Ironically in Europe, Jews were the oppressed but have now become the oppressors of Muslims.

The entire programme is about 1 hour and The Akh urges you to watch it all, however, if you are simply interested in the Israel connection then have a look from approx 45 minutes onwards, as this segment of the documentary shows

 

 


32 Reacties

 1. gerrit gerrits zei:

  het is duidelijk wilders heeft geld aangenomen van een vreemde dubieuse terreur club geldschieters om zijn in nederland vergaarde macht te gebruiken voor een vreemde mogendheid das landverraad en dus moet wilders achter slot en grendel
  voor een tribunaal

 2. Amai zei:

  Wordt het niet eens tijd dat van alle politieke partijen vooraf (voor de verkiezingen) alle financieringsbronnen op tafel komen en getoetst worden aan algemene normen, waarden en fatsoensnormen. Hierdoor zouden extremistisch georienteerde en/of door het buitenland gefiancierde politieke partijen bij voorbaat uitgesloten kunnen worden van deelname aan democratische verkiezingen. Het is aan het parlement om een dergelijk protocol op te stellen.

 3. Geert zei:

  Die landverrader moet zijn zetel opgeven. Niemand geeft zijn stem aan deze oplichter! Wat ging die dwaas af gisteren 14x door de mand gevallen tijdens zijn media optredens in de linkse kerk. Wat praat die vent zichzelf tegen zeg.

  Lijst Hero Brinkman wordt net als TON: ZERO zetels! De kiezer pikt dit niet. En daar doet een opportunistisch peilinkje van de Hond niets aan af.

  En waar Wilders zijn geld vandaan haalt gaat jullie geen JOTA aan!

 4. Geert zei:

  Waarom nog openheid dan? de BBC weet het toch allemaal? En Gerrit weet het ook “allemaal”

  Linkse droeftoeters. Totaal leeg tegenover Geert Wildes als het op inhoud aankomt. Wat doen we dan? Over zijn kapsel zeuren en daarna over zijn financieerders. Wat een armoede, wat een wanhoop.

 5. punt komma zei:

  Wie zou achter de “sponsor” gelden zitten achter o.a. voormalige huurcorporaties?

  Dat zijn de extreme NVV ers,,,,de nieuwe volkverlakkers.
  Zo zijn er nog vele sponsors waar lachers als Rutte zich nu nog een breuk om lachen.
  Nederland is een van de rijkste roepen zij,,wat houd dat nog meer in? juist,,het begint met een M en twee FF ertussen met Bank ervoor.

  Zij verneukenten alles wat er te verneuken viel.

 6. Helene zei:

  Gerrits en Amai: we weten toch allemaal dat dat soort dingen niet zullen gebeuren?
  Nederland, net als bijna alle andere landen staan onder invloed/druk/chantage van de zionisten. Dat Wilders een NWO chill was was toch al lang duidelijk?
  Hoe gevaarlijk wil je het hebben. Als hij het echt goed voor had gehad met de oplossingen van bepaalde problemen, zoals Fortuin, had hij nu al lang niet meer geleefd. Zo worden de dingen wereldwijd “opgelost”.

 7. Isra zei:

  Dacht toch dat er enkele jaren geleden er door moslima’s in onze NL partijen verslag deden aan de Turkse premier & da Marokkaanse koning over het rijlen en zijlen van onze (nieuwe NL ) en over het in ontvangst nemen van gelden voor OA moskee n .

 8. Harry zei:

  @GG ,
  U wilt Wilders opsluiten omdat hij geld aangenomen heeft van buitenlandse sponsors ???
  Leeft U liever in een moslimstaat ?
  En al die achterlijke moskeën die hier gebouwd worden met arabische steun dan ??? Die worden door die geiten uit de arabische landen met oliegeld en drugsgeld betaald .
  Wilt U dan ook al die soepjurken opsluiten ???
  Minder moeite met alle drugsgeld dat de moslims hier vangen met hun handel en hun uitkeringen ?
  Nog wel eens iets gehoord van Israëlische zelfmoordterroristen de laatste 25 jaar?
  Moslims doen dat dagelijks !
  Bent U na de oorlog nog wel eens buiten geweest ?
  Hopelijk staan die initialen G.G. niet voor Gekke Gerritje !

 9. Aristoteles zei:

  Islamisten zijn erger dan Nazi’s, die deden het in het geniep.
  Islamisten zeggen gewoon dat de joden uitgeroeid moeten worden, immers het staat in hun boek.

 10. Beb zei:

  Wat een slap gezwets! Natuurlijk krijgt Wilders geld maar LET WEL dat komt NIET uit U zak !!De andere partijen kunnen de eigen broek NIET ophouden dus; de belastingbetaler draait daar voor op,of U nu wel voor of tegen een partij is!Clubs krijgen OOK niets,behalve natuurlijk de multiculti aanhangers.Hetzelfde dus als de politieke partij!Belangen verstrengeling?Ook dat gebeurt bij de politieke partijen!Dus,een partij houd zijn hand niet meer op bij U via de belastingen(uitzondering 2e en 1e kamer plus regering,die “behartigen”(nou ja behartigen?) de nederlandse(of EU) belangen!geen geld,adieu dan partij dan ben je geen knip voor de neus waart!Ik ben TEGEN geld dat via de belasting wordt afgetroggeld om,welke partij dan ook,geld toe te stoppen.EIGEN BROEK OPHOUDEN,moet U ook !Bewust nederlands met kleine letters!

 11. Driek zei:

  @Helen.
  U schrijft: “Nederland, net als bijna alle andere landen staan onder invloed/druk/chantage van de zionisten. Dat Wilders een NWO chill was was toch al lang duidelijk?”

  Nu, Helen, ik prefereer liever te leven onder invloed/druk van de Zionisten en het Joods kapitaal van meneer Goldberg, dan ten ondergaan aan de terreur van de linkse partijen die ons land ten ondergang voeren. Heeft u wel eens iets gelezen over de Islam? Blijkbaar niet. Hoe naïef bent u?

 12. wolfy zei:

  Ik sluit mij totaal aan bij Harry.
  Zoals in Frankrijk er onschuldigen worden vermoord door gehersenspoelde gekken, en vergeet niet dat er milloenen van dit soort gebrainwashed gepeupel momenteel in Europa vertoeft.

  Gegroet.

 13. Harry zei:

  @ Helene , Heb jij OOIT iets gemerkt van druk of invloed van de Joden ?

  Ik helemaal nooit en ik ben politiek behoorlijk waakzaam en aktief .
  Waar ik WEL dagelijks ellende mee heb zijn die verdomde moslims , met name Turken en Marokkanen .
  Dagelijks zie je de islamterreur op tv , bedreigingen , verkrachtingen , berovingen , oproer , moordpartijen ,. “eerwraak” , wat die eer van een geitenneuker voor moet stellen weet ik nog steeds niet , gekken die hun eigen dochter in brand steken , idioten die hun minderjarige zoon opdracht geven om zijn zusje te vermoorden omdat ze met een Hollandse knul contact heeft , de godsdienstwaanzinnigen die zichzelf opblazen , die rotpalestijnen die aan de lopende band raketten afschieten op Israel , gelukkig zijn ze te stom om dat goed te doen maar af en toe hebben ze wel eens een toevalstreffer .
  En als de Joodjes het dan zat zijn en ze schieten terug is het meestal WEL raak , daarom zijn het zeker rotlui ??
  Nou weet ik ook wel dat lang niet alle Joden aardig zijn , maar van zionistische invloed heb ik nog nooit iets gemerkt !
  Leg jij , Helene , mij eens uit waar je dat aan merkt dan , die druk of invloed ?

  En als je vindt dat je partij moet trekken voor de Palestijnen dan heb ik hier nog een aardige alinea : het was naar ik meen op de Belgische televisie ( die hebben vaak erg goede actualiteitenprogramma’s ) , zat een Israëlische commandant dicht bij de Palestijnse grens in zijn kantoor . Gemiddeld elke tien minuten kwam daar een telefoontje binnen vanuit Palestina DOOR PALESTIJNEN waar die of gene Palestijn zich nu bevond , in de onderlinge strijd tussen hamas en el fatah , offerden ze elkaar op ! De officier zat zich prima te vermaken , als ze iemand moeten hebben is het maar afwachten en de Palestijnen bieden hem op een dienblaadje aan !

  Leuke mensen ? Geboren leugenaars en intriganten zijn het en als ze geen ruzie kunnen maken met de buurlanden gaan ze onderling de strijd wel aan .
  En er wonen zo’n 900.000 Palestijnen in ISRAEL , waarom zou een Jood niet in een arabisch land mogen leven ? Zolang die Palestijnen zich gedragen hebben ze dezelfde rechten als de Israeli’s . Bij moslims is het altijd alleen maar eenrichtingsverkeer .

  Voorts heb ik gemerkt tijdens werkzaamheden in die landen dat ALLE ANDERE ARABIEREN een broertje dood hebben aan de Palestijnen , hoe zou dat toch komen Helene ?
  Of ken jij nog een groep moslims die WEL HEEL AARDIG zijn ?

  Tot voor kort had ik een vriendin die dezelfde loze kreten slaakte als jij , het is allemaal de schuld van het kapitaal en de rotjoden .
  Nou hebben de Joden vaak wel geld , het zijn slimme handelaren , goede vaklui en grote denkers , maar om ze dat nou kwalijk te nemen ? En in tegenstelling tot de moslims GEEN DRUGSGELD of BANKROOF opbrengsten . En als ze geld aan Wilders willen geven moeten ze dat toch zeker zelf weten ?
  Geeft het niet als de communisten Roemer sponsoren ?

 14. nederlands verzet zei:

  die linkse relmieten kunnen het niet heben dat de mensen het door krijgen waar die linkse verradersclub voor staan 1 verraad aan het Nederlandse cultuur; verraad aan het land; verraad aan het Nederlandse taal zij gebruiken constant Engelse termen.
  en over al die linkse zenders word je volgegooid met al die verplichte negers.
  enz.

 15. dan-y zei:

  Before this I was very against mister Wilders.

  See I do not think that all muslim are bad, in fact the majority are just hardworking people that are getting on with their lives and honoring thier religion, traditions and, general values of decency. However like in everything a cadre of extremists have gotten hold of some places of power and have indeed “secuestrered” Islam. Not ALL muslims want to kill-off the jews. just a small amount that has made that objective the mission of their lives and they make it seem as if all of Islam is united in this endeavor…

  Now, however, I do not think he [mister Wilders] is evil encarnated. Yes, he did find out that if he speaks in a polarizing tone/language he gets more followers and he does exploit this; these are thet gerrilla tactics of new politicians that need power in a hurry. This ‘doco’ opened my eyes, moreover as on this forum I see too much anti-semitism. Israel, has on occation gone overly deligent in the defence of their country and population, and done some things that are bad PR and at times an injustice, but they are defending against a horde that wants them obliterated…

  The remark by the Islamitic religious leader [towards the end of the piece] that the “Not EVER again” cry that was heard after the Holocaust should also apply to muslims in Europe in present time; it also should apply to Judaism and Israel itself and this are not the wishes of a lot of muslims that work daily to make an end to Israel.

  I was also rather disappointed that this documentary had been broadcasted by the BBC it is biased and sadly it is the way that the BBC now seem to operate. Where are the values of the BBC? They used to have, hand over fist, the news organization with the highest integrity, not any longer…

 16. Helene zei:

  Om te beginnen: Zionisten zijn een groep. Het is een van de vele groepen, net zoiets als de KKK maar dan gevaarlijker omdat het meer in de hogere kringen zit. Het zijn Joodse mensen, ja maar wat zegt dat? Lang niet alle Joden zijn Zionisten. Of liever: de meeste Joden zijn geen Zionisten en misschien hebben velen er niet eens weet van. De groep is maar heel klein, maar redelijk invloedrijk.
  Ik vind het moeilijk het uit te leggen, maar je kunt het vergelijken ,met dat we zouden zeggen dat alle Duitsers Nazi’s zouden zijn…dat zou toch net zo idioot zijn?
  Maar na jouw ‘antwoord’ weet ik niet waar te beginnen om dat uit te leggen. Je legt mij dingen in de mond waar ik verre van sta. Eerlijk gezegd weet ik absoluut niet waar jij nu eigenlijk op reageert.
  Je boosheid is betreurenswaardig.
  Ik raad je aan iets meer onderzoek te doen om te beginnen naar het verschil tussen Joden en Zionisten. Ik weet dat we het in het normale (mag ik het zo noemen) nieuws niets over horen. Maar vele Joden protesteren luidkeels tegen de Zionisten en willen er niet mee geïdentificeerd worden.Maar dat zien we niet in het nieuws.
  Misschien zou je het op kunnen zoeken.
  De toon vind ik voor een discussie jammerlijk.

 17. Pinky zei:

  Wilders moet onmiddellijk ophoepelen.
  Zijn eed voor het parlement is dus wellicht
  Dit KAN en MAG niet als parlementarier van Nederland.
  Gekochte invloed en ultiem kiezersbedrog dus.. (voor 14).

  Van onze 1 miljoen moslims zijn slechts 7000 een probleem.
  Wilders beleid maakt het alleen maar erger ipv beter.

 18. Pinky zei:

  @14 Harry

  de meeste moorden en zedendelicten in ons land worden door autochtonen gepleegd.
  gezinsdrama’s enz.

  sla het CBS er maar op na.

 19. Harry zei:

  @ Joris , er is maar EEN Breivik tot nu toe , maar wel miljoenen van die volslagen achterlijke ingeteelde imbecielen die voor een zelfverzonnen fenomeen bereid zijn de rest van de wereld uit te moorden ! De macht van de getallen is hier wel erg belangrijk hoor !

 20. Driek zei:

  @Helen

  Uw betoog is duidelijk, maar u zit er toch echt helemaal naast, maar dat neem ik u niet kwalijk, want het Joodse vraagstuk is ook een bijzonder lastig onderwerp.

  Ik raad u aan het boek van Theodor Herzl, “De Jodenstaat” (1898),eens te lezen, en er is een heruitgave van de Federatie Nederlandse Zionisten, met een nawoord van Isaac Lipschits. Het is een zeer verhelderend geschreven boek. Of misschien heeft u het al gelezen?

 21. dan-y zei:

  @Pinky+Heleen: Wat jullie zegen is waar: het zou niet mogen dat palementariers de doelen van anderen zouden steunen. Helaas is dit allergewoonste. Het heet lobby en dat is de reden dat we nu 3x zoveel betalen voor de gezondheidsverzekering (zorgverzekeraars maken nu dus ook drie keer zoveel winst! En de zorg wordt onbetaalbaar! ha!

  Als Wilders nou ook dezelfde ideeen over het berschermen van Israel/Joden heeft als andere Joden al dan niet in Israel, dan is dat nog niet meteen verraad. Het is ook zijn overtuiging dat je een volk die iedereen eromheen wil uitroeien moet beschermen, simpel. Toch? Ik heb daar minder problemen mee dan dat ik heb over mensen die de ideologieen van de Nazi’s door willen drukken omdat muslims op PR gebied slimmer zijn geworden en de PR oorlog winnen van Israel…

  Zionisten vergelijken met KKK? Ga toch weg! Graag een groot aantal sites met degelijke info over hoe jullie zionisten/zionisme definieeren. De KKK is juist tegen de joden!

 22. Harry zei:

  @ Pinky , je moet wel onderscheid maken tussen aantallen en percentages , als hier anderhalf miljoen ! moslims wonen en die zouden meer criminele daden plegen dan de rest van de 17 miljoen , dan zou het percentage van de criminele geiten nog veel hoger liggen dan nu , waar ze met 3.5 tot 4 keer meer misdrijven ons Nederlanders wel erg overtreffen ! Kijk ook eens naar de statistieken van de werkloosheid onder die figuren , boven de vijftig werkt er haast geeneen ! Kijk dan meteen even hoeveel er om psychische redenen afgekeurd zijn , dan zie je ook hoe hun bovenkamer functioneert , niet of nauwelijks dus.
  65 % van de Marokkaanse jeugd ( onder de 18 meen ik ) heeft al twee of meer criminele misdrijven op z’n conto ! Lieve jongens , zeker . Beetje moeilijke jeugd gehad , pa zat altijd in het theehuis . Opvoeden ? Nooit van gehoord . Als antwoord hoorde ik pas ;”het is de wil van allah” . Met zulke idioten wordt het dus nooit wat !

  En het allerergste zijn de Nederlandse socialisten die ons deze criminele bende door de strot proberen te persen vanwege enerzijds een schuldgevoel van het koloniale verleden anderzijds het islamitische stemvee dat mag proberen de linkse partijen groot te houden . Eigenlijk is dat de grootste criminele bende die maakt dat lieden zoals Breivik doen wat hij gedaan heeft . Het is niet goed te praten maar wel te begrijpen .

 23. Harry zei:

  @ Helene , heb me voor jouw plezier nog even in het zionisme verdiept .
  Zou wel eens willen weten wat daar nou zo erg aan is .
  Het grote gevaar komt van de islam , die willen heel Israel uitroeien en dat rottige stuk land dat door de joden gecultiveerd is en vruchtbaar gemaakt afpakken .
  Waarom zouden die mensen daar nou nooit eens rustig en in vrede kunnen leven ?
  Dankzij die achterlijke moslims die liever op hun luie reet in de schaduw zitten en alleen af en toe in aktie komen als er wat te keeten valt .
  Geloof maar niet in een gematigde islam , dat zijn hooguit de “slapers” die op enig tijdstip door de fanatieke moslimbroeders aangestuurd gaan worden en dan net zo fanatiek zullen zijn . Er is geen uitweg , als je moslim bent kun je NOOIT ontmoslimmen , dat kost je de kop !
  Recentelijk is er nog een bericht onderschept van de brotherhood in Egypte naar de volgelingen in Duitsland , de opdracht om macht te verwerven en zoveel mogelijk invloed met het oog op toekomstige gebeurtenissen .
  Omdat jij als niet kritisch islam beschouwer waarschijnlijk geen idee hebt wat ze uit zitten te broeden zal ik het spellen voor je : ze werken er aan om de macht hier over te nemen . En omdat er een aantal zijn die slim zijn , doen ze dat op zo’n geniepige , geleidelijke manier tot het moment dat ze toeslaan , dat de stomme socialisten , die altijd 10 jaar extra nodig hebben om dingen door te krijgen , het nog steeds niet zien en het afremmen van die imbeciele religie en ideologie tegenwerken .

 24. dan-y zei:

  @Helene:
  Het linken van Zionisme naar illuminati? Dame toch! Dat is een van de racistische propaganda items van de illuminati zelf! Illuminati stammen af van de Tempeliers en die gingen naar Jerusalem om rijk te worden, Zij richtten de eerste defacto bank infrastructuur. Hun plaats is ingenomen door joden in Pizza, Firenze en andere Italiaanse stadstaten van die tijd. De orde van de Tempeliers hebben na rato net zoveel joden vermoord als dat ze muslims hebben vermoord, misscien meer. Dat er ook joden tussen de illuminati zijn is omdat die mensen ook superrijk zijn en zij willen HUN belangen beschermen als de illuminatie winnen…
  Hert ideen van zionisme llinken met illuminati is een “debunk” actie om het idee van de een-staat complot in discrediet te brengen, en om joden verder in discrediet te brengen.
  Het is net zo een kolder om zionisten te linken met illuminati als de notie van de extremistische moslims om in het Verenigd Koningkrijk onderwijs in of over de Shoah te verbieden omdat deze toch niet gebeurd zou zijn!! [http://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust].

  Echt, verder lezen dan je neus lang is want jij begint net zo’n imbeciel te ‘klinken’ als als die Harry die niet kan stoppen dom te zijn!

 25. hans zei:

  Geert heeft mijn steun, ook ik ben in Israel geweest ook ik heb de slachtingen gezien die niet joden plegen. De constante aanvallen vanuit de islamitische kant. Ga er een maand heen en je bent ook overtuigd.

  Ik ben tegen het in elkaar slaan van homo’s door islamieten in Amsterdam en elders.

  Wilders is een vrijheidsstrijder

 26. Freek zei:

  Wilders vergelijken met facisme gaat wat ver..

  Maar op hem stemmen is duidelijk GEEN oplossing.
  Wat dat betreft verwoorde Pim Fortuin het een stuk beter :
  Ja het ZIJN Kutmarrokanen, maar het zijn wel ONZE Kutmarrokanen..

  Om te beginnen, wilders steund rechts, rechts sloopt een land en de koopkracht van een volk. Zie hoe belangrijke vangnetten voor werk, onderwijs en dergelijke worden afgebroken, (rechts graaien)

  Begrijp me goed ik ben ook tegen het multiculteralisme, en ook ik erken dat er maatregels genomen moeten worden in een crisis.. maar wel doordacht, populisme is nimmer het antwoord.

  Het probleem Nederland is niet een andere religie, het probleem zijn andere culturen.
  Het probleem is geen andere huidskleur, het probleem is dat deze mensen zich niet identificeren als nederlander.

  En dit komt voor een groot deel door RECHTS beleid..
  -links wilde veel minder gastarbeiders om te beginnen (dat was een manier om de positie van de arbeider te verzwakken immers, links profiteerd juist van arbeidersschaarste, waar rechts profiteerd van hoge werkloosheid)
  -links wilde dat ALS ze kwamen en komen dat ze een door de werkgever betaalde imburgeringscursus krijgen en netjes een plek krijgen in de samenleving, rechts heeft dat tegengehouden, immers dat zou de winstmarges verlaagd hebben.

  Het ENIGE wat links in de jaren 80 heeft gedaan was accepteren dat je mensen die je al 30 jaar hier hebt werken en wonen… niet als straatvuil kunt gebruiken, en dus niet terug kunt sturen.
  Als u vind van wel.. bedenk dan.. door wienst schuld ze hier nu zijn??

  Bovendien de mensen die de echte problemen geven zijn de 2e en 3e generatie, en hoewel ze namen als marrokaan en turk krijgen, dat zijn voor elk internationaal gerechtshof nederlanders, hier geboren en opgegroeid.

  Wat je wilt dat veranderd is dat hun kleedstijl en bouwstijl aangepast word aan een westerse norm, en dat kan prima, voorbeelden te over van zeer islamitische en toch zeer moderne westerse kleed en bouwstijlen.

  Wat je wilt bereiken is dat kinderen niet langer ANNA ipv MAMMA roepen op straat als ze daar spelen, dat groepen hangjongeren Nederlands praten, dat ze tijdens het EK gewoon met een Nederlandse vlag zwaaien, niet met een andere..
  En dat vraagt assimilatie van hun kant, maar ook acceptatie van de onze..
  pas als wij stoppen om hen in hokjes met labeltjes te stoppen, kan dit werkelijk gebeuren.

  Ja, dit is ONS land, en wij willen dat je je aan ONS aanpast.. maar met stroop vangt men meer vliegen dan met azijn.,.. wilders koers van haatzaaien, zaait enkel meer verdeeltheid, maakt het multicultureel probleem enkel groter.
  (maar dat is wat elke rechtse partij wil, immers armoede, werkeloosheid, weinig veiligheid, onvrede, en verdeeldheid is waar rechtste graaiers goed op kunnen uitbuiten.)

  De bestaande orde gaat dat ook niet oplossen.
  Ik vraag me uberhaubt of het in een democratie mogelijk is, want feitelijk heb je hiervoor universitaire, bekwame regenten nodig.

  Maar ik wil een SP-GL-CU coalitie (zonder de grote partijen erin dus, en zonder de rechtse flank) nog wel eens aan het werk zien..

  Maar ga daar NIET op wachten, wat ik vaak zag is dit :
  -ik zie een buurman die afval in de hal zet, mijn nederlandse buurvrouw begind tegen mij als nederlander over hen te roddelen.
  mijn NORMALE houding is : heb je er al met ze over gesproken om tot een oplossing te komen?
  waarop de buurvrouw dus zegt nee, voor je het weer steken ze je neer (bang en laf gedrag dus)
  Maar waar ik ze dus aansprak (sommige vriendelijk, andere minder vriendelijk als ze trammeland bleven geven, maar altijd respectvol, zoals ik ook zou doen waren ze blank geweest, immers dit is MIJN land en MIJN huis… maar ik heb geen wilders nodig dat te bewaken, dat kan ik prima zelf)
  Ik ken enkel nette mensen en tokkies, en tegen tokkies treed ik op, of ze nu ingrid of achmed heten.

  Later heb ik ook een buurtborrel georganiseerd, MET hollandse stampot, maar wel met een paar halal worsten erbij.. (kleine moeite toch je aan te passen, als iemand vegetarier is of joods, let je daar toch ook op?)

  Om problemen op te lossen, ja het viel me op dat van sommige buren alleen de mannen kwamen opdagen, maar is dat een probleem? viel goed met ze te praten veel dingen opgelost. waar bij de nederlanders die uit protest soms niet kwamen je natuurlijk niet verder komt.

  Maar wat sloeg mijn klomp : diezelfde vrouw die dus te laf was om haar buren aan te spreken, had wel met de verkiezingen een grote PVV poster voor het raam.
  DAT is de gemiddelde PVV kiezer, geen dappere Nederlander die vecht voor zijn cultuur en natonaliteit, maar een bange teruggetrokken angstige lafbek, die alleen iets durft te zeggen vanachter een toetsenbord, of stembiljet.

  Wil je andere voorbeelden? prima : een meisje dat ik ken, van 19 werd in de metro in rotterdam aangevallen door een man , die aangeshoten leek, en uitspraken maakte als dat hij uit irak kwam, en dat zij als vrouw hem niet aan mocht kijken.
  Wat mij echter schokeerde was dat die metro overladen zat met BLANKE medereizerigers, je stond letterlijk als haringen in een pot opgestapeld, en niemand die die iets doet..
  pas 2 stations verder komen agenten de man afvoeren….

  Wat mankeerd mensen? tegen zo iemand grijp je toch meteen ZELF in?
  Maar wederom, zulke laffe menssen die zelfs in zo’n geval niet vechten, stemmen wel massaal PVV.

  Oh en tenslotte het is niet alleen de buitelander.. het is ook de nederlander zelf :
  ik heb de gewoonte dat als er iets in mijn zicht gebeurd ik ingrijp, algemene burgerplicht heet dat, een concept dat velen helaas vergeten zijn.
  zo zie ik soms kinderen (ook nederlandse) afval op straat gooien, of bankjes bekladden en dergelijke.

  In zulke gevallen spreek ik hen er niet alleen op aan, maar dring erop aan dat ze het afval oppakken en begeleid hen naar de dichbijzijnste prullenbak en geef hen nog een verbaal standje.. indien ze proberen weg te rennen, pak ik ze met zachte hand aan een arm vast..

  Je moest eens weten hoeveel ouders je dan ipv je te bedanken woedend voor je deur hebt, hoe je je met HUN kind durft te bemoeien..

  Doorgeslagen individualisme… mensen moeten weer leren zelf verantwoordelijkheid te nemen, zowel voor zichzelf, als dat toelaten van buitenaf.

  we hebben niet meer politie, meer controle, en zeker geen haatzaaiende pvv nodig.
  wat we nodig hebben zijn mensen die zelf op een tolerante, maar besliste manier durven op te staan voor hun wijk, vrj van racisme, en hokjesgeest.
  En die net als ik liever het risico lopen om dat misschien eens neergestoken te worden door een gek, dan als een laffe hond niksdoend je te verschuilen achter een geblondeerde roeptoeter.

 27. Harry zei:

  @ Freek ,
  Even een paar puntjes , Fortuyn was homo met een rare voorkeur voor marokkaanse jongetjes , vandaar dat hij ze niet allemaal weg wilde sturen . Het zijn onze k..marokkanen , ja inderdaad diezelfde jongetjes worden door diverse anderen ook gebruikt , vandaar dat “onze”. Verder niet hoor !
  “Rechts sloopt het vangnet van ons land” , nou dat vangnet is ZO fijnmazig dat je net als bij visserij op zee , veel teveel bijvangst hebt . Dat kunnen we financieel niet trekken . Alle instellingen die zich daarmee bezighouden kosten ook weer kapitalen , ook allemaal direkteuren , managers , coördinators etc etc , met salarissen van tonnen , een bodemloze put qua kosten . Wildgroei !
  Tot voor kort hadden we melkertbanen , daarmee werden totaal ongeschikte onderwijzers en andere factotems naast de docent op school geplaatst . Bij voorgaande kostenbestrijdingen werden die minkukels ineens op de loonlijst van de school gezet , zodat daar nu veel te veel personeel werkt , kunnen we wel in snijden .
  Vraag me af wat het probleem is met populisme ? Dat betekent niks meer dan dat de regering de wil van het volk uitvoert , dat is toch het summum van democratie ? Nu mogen we EENS per vier jaar kiezen , ze hebben na de verkiezingen carte blanche om maar te doen wat ze willen .
  Dat mensen hier geboren zijn zegt mij niks , zoals iemand eens schreef : Een hond die in een paardenstal geboren is blijft altijd een hond , wordt nóóit een paard !
  Heb jaren in het buitenland geleefd , WIJ PASTEN ONS ALTIJD AAN !
  Als het onze schuld is dat ze hier zijn , zou ik wel van die schuld afwillen ,terug die lui , met name die zonodig 5 keer per dag moeten bidden .
  Bedenk eens hoe ons land er nu uit zou zien zonder moslims : zo’n twee miljoen ( inclusief illegalen) mensen minder . Geen woningnood meer , veel minder drukte op de wegen , vooral ’s nachts , geen parkeerproblemen meer , geen straatvervuiling meer , geen ergernis meer , veel overvallen en moordpartijen minder , minder drugs , lijkt je dat niet zalig ?
  En dan die achterlijke bouwwerken , die k..moskeën , terwijl je hier niet goed wordt van de regeltjes en voorschriften van de welstandcommissie e.d. , uw brievenbus zit te hoog , uw dakraam draait de verkeerde kant op etc ., keuren ze de bouw van zo’n volslagen achterlijke moskee wel goed , iets wat totaal detoneert met het landschap !
  Nog EEN ding : Vroeger hadden we nogal wat kerels die er op timmerden als het nodig was , dat is door het idiote beleid van links dat de held altijd opgesloten werd en de dader zielig gevonden werd , en door een zwerm gestoorde linkse figuren bij justitie en de rechterlijke macht er volledig uit – ontmoedigd .
  Dit waren nog maar een paar opmerkingen hoor !

 28. Nico zei:

  1 van de sponsors van Wilders heeft een rechtzaak gevoerd om een Terroristische groep op Iran af te sturen (MEK). Verder waren het de VVD & CDA die vroeger de contracten met Turkije & Marokko hebben afgesloten en ook in het Kabinet rond de gezinsverenigingen, dus ga daar niet de schuld van aan Links geven, want het was ons eigen Centrum-Rechts.

  Denk je nou echt ook dat met het verwijderen van Moslims het drugsgebruik omlaag gaat? Droom toch verder, want het merendeel gebruikt niet. De enige moslims die het wel veel gebruiken zijn de Turken en dat zijn de zelfde als die weigeren om terug naar Turkije te gaan voor de dienstplicht die ze hebben. Het is officieel verboden om drugs te gebruiken inclusief alcohol.

  Nee die Secretaris-Generaal bij Justitie die van de VVD (Joris Demmink) komt die beschuldigd word van Pedofilie en niet onderzocht word maakt het niet veel beter op, en niet Links.

  @Freek: Zo is het maar net, grote lijnen ben ik er zeker mee eens. Alleen hoeft van mij GroenSlinks of moet ik GroenRechts zeggen tegenwoordig, niet zo erg.

Comments are closed.