Onze Hulp Trix weggefloten in Parijs

La princesse Maxima plus à l’aise avec les histoires d’argent qu’aux fourneaux ?

PLUS UPDATE ONDER AAN DEZE PAGINA !!!!!!!!!! 18.03 / 18.40 uur

 

Dat was de tekst welke wij vanochtend van onze Franse redacteur  ontvingen en die hij uit een Franse krant geplukt had. Voor de wat minder Francofielen onder u : “prinses Maxima voelt zich meer thuis in geldzaken dan achter het fornuis ” en ofschoon wij de auteur van deze prachtige kop niet kennen, willen wij hem vanaf deze plaats onze en naar wij mogen aannemen ook uw complimenten  doen toekomen.

 

 

 

 

Toch even wat aanvullende details.  Het Koninklijk Concertgebouw Orkest speelde gisteren in het kader van culturele uitwisselingen in de Parijse concertzaal “Salle Pleyel” gelegen in het chique 8ste arrondissement van Parijs.  Maxima is zoals u weet beschermvrouw van het orkest en mocht uiteraard niet ontbreken op deze festiviteit, die ten dele georganiseerd werd op kosten van U, de Nederlandse belastingbetaler.  U begrijpt, dat met kaartjes die maximaal 30 Euro kosten en dan het hele circus er om heen, het toch al noodlijdende K.C.O dit niet zelf kan betalen.

Aanwezig was o.a. de zich openlijk tot pedofilie in Thailand bekennende Franse minsiter van cultuur Mitterand ( ja,  juist de zoon van de ex president van Frankrijk ) en uiteraard een gezellig clubje hielenlikkers zoals ook de Nederlandse ambassadeur in Parijs. Vanwege de zeer strikte copyright voorwaarden van Getty Images die onverbiddelijk iedere ongeautoriseerde site die haar fotos publiceert, gelijk een schadeclaim stuurt hier de url van de fotosessie, zodat u zelf kunt zien, hoe gezellig het feestje was. Jammer natuurlijk dat onze onrendabele Wim naar Londen was, maar ach wie daar op let is een kniesoor.

Toen onze Hulp Trix de zaal betrad , begonnen aanwezigen “Vive la Republique” te roepen en Maxima uit te jouwen door luid boeh  geroep, een spontane geste, die toch kennelijk niet op prijs gesteld werd. Daar de kaarten voor het concert ook intern aan de Nederlandse gemeenschap in Frankrijk zijn verkocht zou het ons, ook weer na ruggespraak met onze Franse correspondent niet verbazen, indien de enthousiaste kreten niet, zoals de vaderlandse pers ons wil doen geloven uitsluitend van aanwezige  Fransen kwamen vanwege de opwarmrondes voor  de  Franse presidentsverkiezingen, juist Integendeel.

 

Overigens leuk  is het feit, dat vandaag, zondag, om 14.00 uur  er een protestoptocht gehouden wordt naar de Parijse Bastille om de liefde voor de Franse republiek te tonen. Dat deze optocht zoals u begrijpt niets te maken heeft met onze geliefde oranje familie maar wel met de Franse verkiezingen, zal duidelijk zijn.

 Ja en onder de streep, weer een klein haarscheurtje in de populariteit van de oranjes, dus houdt goede moed hopenlijk gaat het aangestoken vuurtje snel verder.

UPDATE : en zoals u inmiddels vernomen heeft, werd niet Maxima maar de aanwezige Franse minister van Cultuur Frederic Mitterand uitgefloten, ALTHANS DAT WILLEN DE NEDERLANDSE SMS  ONS DOEN GELOVEN I.O. VAN ??????

Wij hebben nog even contact gehad met onze correspondent in Parijs en er is geen enkele Franse krant die melding gemaakt heeft van het uitouwen of fluiten van Mitterand. Voorts is er geen  blijk,  dat Mitterand een royalist zou zijn, dus waarom deze plotseling ingenieuze maar zeer domme 180 graden draai van de RVD  ? Eenvoudig, Nederlanders zullen noch de Franse kranten lezen, noch naar de Franse TV kijken, kortom een veilige wijze van desinformatie.Voeg daarbij het bericht dat vader Zorreguieta niet vervolgd zal worden, plus dat nu opeens er WEL iemand van de familie aanwezig zal zijn a.s. woensdag in het Belgische Lommel , en u begrijpt ,de PR machine in Den Haag draait op volle toeren om de burger in slaap te wiegen.

 


4 Reacties

 1. wim3 zei:

  Daar kunnen de laffe en in de oranje-optocht meelopende Nederlanders een punt aan zuigen. Nu alleen nog de guillotines op het Maliveld opstellen.

 2. cathy zei:

  Nee, hoor het pampapaard is wel degelijk uitgejoeld in Parijs, maar dat moesten de kranten terugnemen dus hebben ze verzonnen dat ze de Franse minister van cultuur hebben uitgejoeld is niet waar ,lees de franse kranten er maar op na.

  Het was een samenspel van NEDERLANDSE expats met hun aanhang die dit pampapaard uitgejoeld hebben, en terecht, opzooien met deze golddigger!

 3. cathy zei:

  Leugens ingefluisterd door de RVD, omdat ze niet willen dat deze pampagolddigger in het discrediet gebracht wordt.

  En ik moet zeggen heeeeeeel knap bedacht van onze MSM “vrienden” om dit zo om te draaien. Zie hoe u belazerd wordt!!!!

  Niets, niets, niets in de franse media hierover!

  Frederique mitterand is het troetelkind van Sarko.

Comments are closed.