Onze marionet Geert Wilders

Ongetwijfeld zullen er lezers zijn, die het met de bovenstaande titel van dit opiniestuk oneens zijn. “Kijk toch eens wat Geert en de PVV voor Nederland bereikt hebben. Hij durft in tegenstelling tot andere politci zijn mond open te doen, zaken te benoemen, hij waarschuwt voor de oprukkende Islam,  dat allemaal ten koste van zijn  privacy en met gevaar voor eigen leven.`Maar , ofschoon er een kern van waarheid in deze opsommig zit, heeft u zich wel eens afgevraagd waarom Geert dit allemaal doet ? Is hij zo begaan met het lot van ons land, dat hij deze “offers” brengt ? Zijn binnenkort ( 1 mei ) voorlopig uitsluitend in de USA verschijnend boek “Marked for Death. Islam’s war against the West en Me ” is aanleiding om de mogelijke motivatie van Geert te onderzoeken.

 

 

 

Wat beweegt Wilders tot die enorme steun aan Israël ? Waarom die haat tegen de islam, volgens hem geen religie maar een ideologie, die er op uit is uiteindelijk de Westerse maatschappij te vernietigen en te onderdrukken. Wij kunnen hier slechts naar gissen, maar zoals u weet, begon Wilders al op jonge leeftijd met het bezoeken van Israël en heeft hij tot op de dag van heden uitstekende contacten met extreem rechtse joodse politci zoals o.a. Lieberman. 

Zou het kunnen zijn, dat voortvloeiend uit de ( terechte) vrees van Israël, dat omringende landen trachten het land te vernietigen, Wilders , die naar men zegt zelf Joodse roots heeft, hem er succesievelijk  van overtuigd heeft zichzelf te zien als een eenzame kruisvaarder wiens taak het is  de Islam  te bestrijden ? 

Veel wijst in deze richting en de meer extreme Joodse ( semi) politieke organisaties maken hier dankbaar gebruik van, daarmee Wilders degraderend tot een marionet, die er voor moet zorgen, dat de  verschillende Joodse organisaties een soort stepping stone in Europa hebben, d.w.z. in Nederland, dat voorvloeiend uit een nog steeds aanwezig schuldcompleks over de deportatie van Joden in de 2e wereldoorlog, waar met name de vaderlandse politie een belangrijke rol in speelde, er alles aan doet om Joodse organisaties de hand boven het hoofd te houden.

De PVV van Wilders heeft geld nodig, veel geld. De kosten van het Wilders proces in Amsterdam, de productie van de film Fitna in 2007, overigens sterk gelijkend op, en in sommige scenes zelfs identiek aan een film getiteld : Obsession: Radical Islam’s War against the West , die een paar jaar voor Fitna verscheen. De 90 minuten durende film kostte toen ongeveer 400.000 dollar en het geld kwam van een duister fonds, het Clarion Fund, dat weer gerelateerd is met de orthodoxe Joodse religieuze – culturele organisatie Aish Ha’ Torah gevestigd in Jeruzalem tegenover de bekende Klaagmuur en die nauwe banden onderhoudt met de illegale Joodse migranten op de Westelijke Jordaanoever.  De overeenkomsten tussen beide films zijn verbluffend. De promotor van de film in de USA was overigens David Horowitz, bekend van het  online FrontPage Magazine en het David Horowitz Freedom Center, dat beschikt over een jaarlijks budget van 5 miljoen dollar en dat o.a. een belangrijke financier is  van  de Jihad Watch en de Islam criticus Robert Spencer. Het is redelijkerwijze aan te nemen dat Wilders als inmiddels spreekbuis voor extremistische Joodse groeperingen hier zijn graantje van mee pikt, hetgeen hem weer verplicht om als “omroeper” dienst te doen voor Joodse organisaties van extreem rechtse signatuur.

Dan hebben wij nog David Pipes, behorend tot de extreem rechter zijde van de Amerikaanse Republikeinen. Pipes is naast een spreekbuis en publicist ook een belangrijke zgn. fundraiser en zoals in de USA wordt gezegd, heeft hij kans gezien om Wilders een bedrag van 6 getallen in dollars toe te spelen voor zijn GEWENSTE activiteiten, want voor wat hoort wat. Beide Pipes en Horowitz ,  zien Wilders als een uitstekende spreekbuis voor zaken die in de USA zeer gevoelig liggen, maar die indien bedekt met een sausje van Europese vrije meningsuiting en  dan nog wel van een Nederlandse politicus,  toch gezegd kunnen worden.

Onder deze noemer zien wij ook het door Wilders te publiceren boekje. Om te beginnen is het Engels van Geert Wilders zeer middelmatig en zeker niet toereikend voor het schrijven van een boek. Daar komt bij, dat het uitgeven van een boek geld kost. De officiële verkoopprijs in de USA  is  $ 27.95 , maar reeds nu kunt u het bij Amazon bestellen  voor slechts $ 18.44. De productiekosten zullen zeker in de USA worden betaald door vrienden, waarbij wij ook de journaliste Geller niet mogen vergeten die er voor zorgde dat Wilders her en der spreekbeurten kon houden.

Kortom, Geert Wilders zit met handen en voeten gebonden aan touwtjes die in handen zijn van anderen. Nu zullen de Wilders adepten zeggen, dat hier niets mis mee is, dat ook andere partijen gefinancierd worden. Eens, maar stelt u zich eens voor dat de huidige SP of GL  voor een groot gedeelte haar partijfondsen ( zoas in het verleden is gebeurd ) betrekken via exteme Poetin welgezinde organisaties, het polderland zou te klein zijn, want hiermee is de politieke onafhankelijkheid in het gedrang.

Echter dit alles schijnt niet de gelden voor de PVV van Geert Wilders en daar schuilt ons insziens een gevaar. Ook Joods extremisme, waar zelfs de Israèlische kranten als zij het over de PVV en Wilders  hebben, zich van distantièren is net zo gevaarlijk als een extremisme uit welke hoek dan ook.


23 Reacties

 1. ineke zei:

  als PIM niet was vermoord door LINKS was GEERT nu geen fractieleider van de PVV geweest –

  en wat betreft de middelmatigheid van de engelse taal beheersing, wat een geluk dat iedere nono die in NL een boekje uitbrengt z’n moers taal zo goed beheerst maar net heus – hetzelfde gaat op voor journalisten –

  dagelijks lees en hoor je b.v. “vergelijken bij” ipv “vergeleken met” – te allen tijde , ook zoiets wat moeilijk te onthouden is –

  zal me verder worst wezen hoor maar kap nou eens met dat gehak op de PVV / WILDERS tenzij je wezenloos gelukkig bent met de oprukkende haatdragende elkaar afslachtende islam –

 2. Isra zei:

  Hallo ,Ineke laatste vraag is niet zo makkelijk uitvoerbaar om die reden dat ze moeten toegeven dat ze vele jaren hun ogen hebben gesloten en hun blindheid moeten erkennen,afgeven van de vele jaren wanbeleid door de regeringen met asiel beleid zeker waar de PvDA en het CDA hebben gezeten is gemakkelijk op één iemand af te geven dan hand in eigen pro islam vest te steken zo ook deze partijen van nu als Wilders zou stoppen valt de achtergelaten chaos zo erg op dat ze decennia niets is gedaan aan deze MO problematiek ,Maar gelukkig hebben we een niet perfecte Wilders maar wel één die opkomt voor de NL(dat probeert hij tenminste ).MVG

 3. Harry zei:

  Wil toch even graag twee punten er uit lichten , ” Wilders is een marionet ” . Hij is naar mijn mening uit de VVD gestapt na een ruzie om als zelfstandig kamerlid verder te gaan . De oprichting van zijn eigen produkt de PVV zal hij aanvankelijk zelf gefinancierd hebben , geloof namelijk niet dat er toen al sprake van financiële hulp was vanuit Joodse hoek . Dat is zeker gegroeid .
  Maar er zijn ergere sponsors !
  Maar zo functioneert het systeem in het bedrijfsleven ook , je probeert relaties op te bouwen met lui die je welgezind zijn , op hetzelfde spoor zitten en je met materiaal , advies of financiën behulpzaam willen en kunnen zijn . Zo zul je dan zelf ook klaar moeten staan als een ander iets van je vraagt . Samen kun je dan beter presteren . In de politiek gaat het niet anders naar mijn waarneming , zie regelmatig parallellen .
  Persoonlijk geloof ik zeker wel dat Geert doet wat hij doet ,voor ons land is . Heb hem nooit op een opmerking of tweet kunnen betrappen waaruit het tegendeel bleek (en ik volg hem dagelijks) . Hoewel met het verstrijken van de tijd kan er altijd van alles veranderen natuurlijk .
  Hij zal nooit meer onbewaakt en rustig in ons land kunnen leven dankzij de geitenbrigade . Hebben we ook aan Kurt Westergard ( hoop dat ik het goed spel , Ineke ,) gezien , jaren later breekt er nog zo’n haatsik in zijn huis in om hem te vermoorden – om een tekening Godv……… !

  Je kunt je ook afvragen of Wim Kok niet ook een soort marionet was . Terwijl ik vaak lees dat Wilders van alles schreeuwt , hoor ik hem altijd rustig en bedachtzaam praten . . Van Kok zijn de films er nog dat ie met ECHT EEN HELE GROTE BEK op de barricaden stond te bléren om het verhaal van de vakbondmaffia uit te schreeuwen , zijn toenmalige broodheer .
  Om dan later via ministerschappen uiteindelijk in het zo verfoeide rechtse bolwerk van de kapitalisten te belanden en nu zo’n zeven ton per jaar bij elkaar sprokkelt en wie weet hoeveel meer .
  Is dat oprecht of ben je dan een schaamteloze kameleon ?
  Misschien iets minder marionet maar wel vele malen erger !

 4. gijs van meeteren zei:

  Ik kan nergens zien wie dit proza geschreven heeft. Een zekere Ineke, begrijp ik uit reacties. Ik vind het op het randje van anti-semitisme zitten door een verband te leggen tussen de vermeende Joodse roots van Geert Wilders (volgens mij met een kleine j) en zijn pro-Israel standpunt. Het riekt een beetje, toch wel een vleugje, naar “joodsche samenzwering.” Maar goed, het is weer eens wat anders dan Geert een NSB’er te noemen, een fascist enz. middels doorwrochten “wetenschappelijke publicaties. Het duiden van Wilders wordt er overigens door deze Ineke niet eenvoudiger op. Een joods minnende NSB’er met fascistische extreem-rechtse bedoelingen? Zoiets dan maar? Niet erg geloofwaardig.

 5. Tom Couzy zei:

  Dit beloofde Wilders toen hij nog niet met de regeringsmaffia meespeelde:
  De PVV kiest voor 2009 voor een eenmalige impuls. Snel een krachtsinjectie voor onze economie. Een cheque van 400 euro voor elke Nederlander, betaald uit het beëindigen van de missie in Afghanistan, het uitstellen van het bestellen van nieuwe vliegtuigen en het niet saneren van de schulden van de pina-colada-maffia op de Antillen. Daarom: nu snijden. Er kan makkelijk 20 miljard worden bespaard. Niet door het weg te halen bij ouderen of zieken, maar uit het linkse hobby-hok. De PVV wil miljarden onmiddellijk teruggeven aan de burger. Dat is pas goed voor de koopkracht en dus voor de economie.
  DIT ALLES BLEEK OM STEMMEN TE WINNEN, WANT ER IS NIETS VAN TERECHT GEKOMEN,
  WILDERS IS PRECIES DEZELFDE HUICHELAAR ALS ALLE ANDERE POLITICI.

  Maar Wilders heeft ook enorme pakken boter op zijn hoofd en is net zo corrupt als de anderen.
  Ook Wilders was samen met Rutte en Friso aanwezig bij de satanische pedofiele praktijken .
  Zie: http://www.capoditutticapi007.blogspot.com

 6. Isra zei:

  Harry. Mooi stukje, ja over Kok hoor ik na jaren zijn gebrul over een gewoon gezin die het moet doen met 1000.00 gld vakantie geld moet doen schande vond hij dat later in het kamertje waar hijzelf de linkse regeltjes maakte kon van dat vakantie geld best wat extra belasting af ,kots op zijn schijnheiligheid we weten ook waar hij zijn geld haalde nm van de burgers het tijdelijke kwartje Kok waar ik nu nog aan betaald .Mvg

 7. Derk zei:

  Jammer toch al dat gekrakeel hierboven tegen Wilders. En het noemen van haat tegen moslims? Dus als een mens waarschuwt tegen een op overheersing uitzijnde levenswijze dan is dat haatzaaien? Wakker worden mensen, het kan nog.

 8. Leda zei:

  Harry, ben het helemaal met je eens! Heb nog nooit op de PVV grstemd, maar ben wel blij dat er iemand hardop afstand durft te nemen van het linkse pamperen van een stel niets willende, criminele allochtonen! Omdat het maar voor een klein gedeelte opgaat, wil ik de rest zijn/haar kansen gunnen. De criminele uitkeringtrekkers mogen van mij enkeltje rifgebergte. Wat is er voor een Marokkaan of Turk op tegen om in zijn eigen thuisland te wonen? Zielig vinden helpt helemaal niemand, daar kweek je alleen ‘slachtoffers’ mee.

 9. Ome Bram zei:

  Prachtig Harry. Ik ben al lang weg maar ik wil effe zeggen dat Nieuw Links, en zeer zeker de PSP (Pacifisten) gesponsord waren door extremisten. Wim Kok, en al die Vara coriefeeen die geld zo haatte en allemaal schatrijk zijn geworden, wat een geteisem en de Hollanders hobbelen nog achter die verraders partij PvdA aan. De grote uitverkoop van Nederland begonnen onder Den Uyl.

  Dan hebben we Amerika waar beiden partijen door Goldman Sachs worden geleid en deze schooiers momenteel in de regering zitten. Met andere woorden, wij worden geregeerd door Goldman Sachs

  Nou kijk nog eens even naar alle namen die de leiding hebben in de financiele wereld en het debacle wat net plaats heeft gevonden dan weet je dat Amerika wordt geregeerd vanuit Tel Aviv.

  Ik wil Auschwitz niet heropenen en niets goeds zeggen over wat gebeurd is in Nazi Duitsland maar je kan niet ontkennen dat de uitspraak van Hitler: als wij ze nuy niet afmaken doien ze het ons, begint heel eng werkelijkeheid te worden in Amerika. Dan heb ik het nog niet eens over Joden die hun naam veranderen om te verbergen dat ze Joods zijn. Ik ken er zelfs een.

  De samenvatting is, Joden zijn bijzonder intelligent en nergens beter dan hier heb ik van dichtbij gezien hoe men elkaar het balletje toespeelt en wil benadrukken dat ik veel voor Joodse mensen in beverly Hills heb gewerkt en in tegenstelling tot veel blanke Christelijken, ze betaalden altijd hun rekening al hoewel men het onderste uit de kan wil halen terwijl de blanke christenen je proberen een oor aan te naaien.

  Maar een feit is een feit en het mag best gezegd worden zonder onmiddelllijk uitgenmaakt te worden voor Joden hater hoop ik

 10. punt komma zei:

  Hoe komt het nou dat (Ned.) heersers na de inweiding een volledige andere agenda Hebben?
  Mij viel op dat Balkenende vlak erna voor niemand bereikbaar was,(de grote teen affaire),mij viel op dat Rutte vlak na de inweiding (vacantie Pechtold probeerde nog)voor niemand bereikbaar was,,,zo zullen Kok Lubbers ook niet bereikbaar zijn geweest.
  Wat is er dan gebeurt?
  Het Ongelooflijke,, pshyindoctrinatie,,,??
  Zou dat bij Wilders ook niet het geval zijn?

 11. Driek zei:

  @Ome Bram.

  U schrijft: “Ik wil Auschwitz niet heropenen en niets goeds zeggen over wat gebeurd is in Nazi Duitsland maar je kan niet ontkennen dat de uitspraak van Hitler: als wij ze nuy niet afmaken doien ze het ons, begint heel eng werkelijkeheid te worden in Amerika. Dan heb ik het nog niet eens over Joden die hun naam veranderen om te verbergen dat ze Joods zijn. Ik ken er zelfs een”.

  Als ik die zin van u lees, meneer Bram, word ik helemaal onpasselijk.

  U behoort tot het slag mensen die zeggen:
  “Hitler heeft toch maar mooi de autobanen aangelegd!”

  Tjonge tjonge, man ga eens een boek lezen!

 12. Bram zei:

  Driek,

  Alles wat ik zeg dat het gevaar wat Hitler zag gegrond was. Ik heb niet en zal nooit zeggen dat ik zijn methodes goedkeur.

  Maar het schijnt dat als je kritisch bent tegenover Joodse mensen je ondmiddellijk als een moordenaar of Nazi sympathisant wordt gezien.

  Ik schrijf heel duidelijk dat mijn ervaring met Jodse mensen is, dat zij bijzonder intelligent zijn, ik gemiddeld beter met ze overweg kan dan mijn eigen blanke soort maar dat Joden bezeten zijn van geld en macht. Dat hoeft niet slecht te zijn, maar zoals bij veel mensen, het kan uit de hand lopen en aangezien het merendeel van de leiders in de paper pushers wereld (financiele wereld) Joods zijn, moet de vinger naar hen gewezen worden.

  The Federal reserve die de dollars drukt heeft NIETS met de Amerikaanse regering te maken maar de eigenaren zijn buitenlandse bankieren en deze oplichters bende is gestart door een??? Juist…….. en wordt momenteel geleidt door een ????? Juist…..daar zijn ze weer!

  Als u hier was in Amerika en gezien hebt wat ik gezien heb, dat zou u geen Joden hater maken maar wel zeggen, wow, Tel Aviv is de hoofdstad van Amerika

 13. Isra zei:

  Bram ,de Joden werken tenminste voor hun drang naar rijkdom hier plukken de niet Joden van de ander vanuit hun luie stoel van de werkende en hebben ook nooit genoeg .Mvg

 14. Sjors zei:

  De hele club in Den Haag is een marionetten theater bestuurd door Brussel dat weer gecontroleerd wordt door de banken.
  Praktisch alle leden van de Nederlandse fracties in het Europarlement hebben het zgn “Sixpack agreement” goedgekeurd.
  Hierin staat oa dat de lidstaten zich verplichten tot het verhogen van de pensioenleeftijd, verkorten van de WW uitkeringen en nog een aantal zaken op straffe van hoge boetes. Lees het boek van Peter Mertens: “Hoe durven ze?”
  Den Haag heeft bijna niets meer te vertellen; zowat alle bevoegdheden zijn overgedragen aan Brussel.
  Als Rutte en consorten naar buiten komen met de nieuwe bezuinigingen, dan papagaaien ze alleen maar de dingen na die hen opgelegd zijn door Brussel.
  En als de oppositie hier dan schande van spreekt, voeren ze een toneelstukje op, want ze hebben er in Brussel ook mee ingestemd.
  Ik snap nu ook waarom de OEM landen en in de toekomst turkeije erbij gehaald zijn/worden.
  Dit is om de concurrentie op de arbeidsmarkt te verhogen, zodat de loonkosten gedrukt kunnen worden vanwege de lagere lonen.
  Dit alles is een streven van de machthebbers in Brussel; goedkope arbeid zodat er geconcureerd kan worden met de USA, China, Japan etc.
  Protesteren helpt niet meer; alles is zo goed als dichtgetimmerd door Brussel.
  Oorlog tgen deze uitbuiters lijkt mij de enige oplossing die nog mogelijk is.

 15. Harry zei:

  @ome Bram , dank voor Uw reaktie .

  Krijg een beetje het gevoel dat er sprake zou zijn van een allesomvattend Joods complot om de hele wereld te overheersen . Geeft me een onbehaaglijk gevoel .

  Nou ben ik daaromtrend geheel onwetend , als het zo is zal men het niet vertellen , maar ik geloof nou niet zo in grootscheepse samenzweringen . Natuurlijk zullen er vele websites zijn waar men naar verwijst om dergelijke verhalen te ondersteunen of juist niet , maar ieder verhaal van wie dan ook is ook maar een opinie .

  Nou vind ik ook niet alle Joden aardig , als ik die gekken zie met hun pijpenkrullen ,gekke hoedjes en nog gekkere gewoontes dan krijg ik ook kippenvel , haast net zo veel als wanneer ik zo’n achterlijke moslimfanaticus zie . Alleen ben ik nog nooit door een Jood bedreigd , wel regelmatig door moslims ! En niet alleen door die vieze haatbaarden .

  Kan het niet zijn dat Joden omdat ze dankzij hun intelligentie erg ver doordringen in een bepaalde richting en daardoor belangrijke functies zullen kunnen bekleden ? Dat ze gewoon beter zijn ?
  Uiteraard zal hier ook wel de nodige belangenverstrengeling plaatsvinden .

  Wij hebben hier bijvoorbeeld een Joodse schrijver , Dhr Leon de Winter , waarvan ik iedere keer versteld sta hoeveel stappen die man vooruit is op ons . Kijkt in de toekomst , geniaal figuur !

  Hoop niet dat ik hier opdrachten ga krijgen om allerlei boeken te gaan lezen want na 60 uur werken per week en de nodige hobbies blijft er niet zo heel veel energie over .

  met vr . groet , Harry .

 16. Sjors zei:

  De marionetten regering van rutte moet 30 april de begroting presenteren aan Brussel; die bepaalt dan of de begroting voldoet aan de eisen……
  Als Nederlanders hebben we hier kennelijk niets over te zeggen.
  Weg zelfstandig Nederland.
  Ook de OESO spoort Nederland aan de WW tijd te verkorten en de ontslagbescherming aan te pakken….
  Dit is de toekomst……. leve de EUSSR!!!

 17. wolfy zei:

  Ik ga met Harry mee in deze.
  Wilders moet dit kabinet laten vallen als hij zijn idialen en dus de idialen van de pvv aanhangers niet kan verwezelijken.
  ik heb dit een klein jaar geleden al geschreven dus is hij behoorlijk overtijd.
  Vandaar dus dat G.Nieuws een beetje aan het overdrijven is.
  Nu zou ik van G.Nieuws graag willen horen hoe wij of onze toekomstige regering van deze onwillige gelukzoekers en het overduidelijke M gevaar af komen.
  Ik zal waarschijnlijk niet de enige zijn die dit wil.

  Veel sterkte en gegroet.

 18. Ome Bram zei:

  Toch even reageren. Joden werken hard om rijkdom te vergaren. Dat doen de meeste mensen, hard werken. Maar als u even kijkt wat bijvoorbeeld Goldman Sachs en The Talibank of America hebben aangericht en hoe ze zich verrijkt hebvben, dan kunnen we rustig stellen dat het een gelgaliseerde rooftocht was die vele mensen hun pensioen hun huis kortom hun hele hebben en houden hebben verloren. Natuurlijk rende alle profiteurs mee van alle rasssen en soorten maar als een leger aanvalt dan neem je aan dat de generaal de baas bis. Zo ook met de banken, wie waren de leiders?

  En mijnheer Harry, absoluut waar. Er zijn vele Joodse doktoren. Ja, er is geen twijfel Joden zijn duidelijk een hel intelligent ras. Kan het van dichtbij zien, mijn kleinzoon van 11 is half Joods en mensen wat een scherpe geest heeft dat jochie. Niets ontgaat hem.

  Mijn probleem is het heilig verklaren van welk ras dan ook. Als ik bijvoorbeeld veel Hollandse namen had gezien bij het financieel debacle, neemt u rustig van mij aan dat ik had gezegd, nou nou, 15 miljoen Nederlanders en een behoorlijk aantal hebben de leiding van de banken. Wijst toch op een mentaliteit van die klompenlopers. Nu we het over Hollanders hebben, ING schijnt ook een aardige roversbende te zijn en laten we Nationale Nederlanden niet vergeten.

  En die Orthodoxen Joden, wel daar heb ik hier in Los Angeles ervaring mee en als je Joden hater wil worden moet je daar even mee omgaan. Ik heb uit eigen ervaring meegemaakt dat ze kijken op je neer, maken je uit voor oud vuil, breken de boel af en te gierig om een cent uit te geven. Vraag het maar aan mensen die de Orthodoxen in New York hebben meegemaakt. Maar, ik heb Joodse kennissen die een pesthekel aan de Orthodoxen Joden hebben zo wat nu?

 19. Edward Krijnen zei:

  In een VPRO-documentaire heeft Daniel (niet: David) Pipes concreet en direct tegen de interviewer gezegd dat er een bedrag rechtstreeks naar de advocaat van Wilders was gestort, “een bedrag met zes nullen”.
  Maar laten we iets in de tijd teruggaan:
  het waren landverraders, extreemlinksen, en hetzers: Spong, Els Lucas, dat communistische Landelijk Beraad Marokkanen o.l.v. Mohamed Rabbae, Nederland Bekent Kleur o.l.v. René Danen, die er zo prat op gaat dat hij zo graag met de trotzkystische Internationale Socialisten samenwerkt, kortom: het hele linkse rotzooitje, met advocaten van -altijd maar weer:- het advocatenkantoor Britta Böhler (dat ook METEEN klaar stond om Volkert van der Graaf te verdedigen, en nu o.a. de trawanten van massamoordenaar Pol Pot verdedigt), die Wilders voor de rechter sleepten, niet alleen om hem een straf op te laten leggen, maar ook om de PVV financieel, en dus ook politiek en definitief, kapot te maken.
  Tot dan toe leefde de PVV van giften van overwegend particulieren in Nederland.
  Ik ben geabonneerd op de digitale nieuwsbrief van de PVV, ik herinner mij de brief waarin Wilders met schaamrood op de kaken om een gift vroeg, omdat met het proces tegen hem en de advocaat die hij niet kon betalen, óók de PVV financieel en dus geheel, kapot zou worden gemaakt.

  Een kat in nood maakt rare sprongen.
  Wilder is daarna op tournee gegaan in de VS en Israël, en is voor vele rechtsconservatieve groepen (die beslist niet alleen uit joden bestaan) lezingen gaan houden, waarvoor hij goed betaald kreeg.
  Toegegeven: het is opportunisme (deels is er ook ideologische verwantschap met die groepen, maar Wilders is toch 100x liberaler t.o.v. het Amerikaans conservatisme), maar hij heeft wel de verdediging kunnen betalen, de PVV is financieel niet ten onder gegaan, en met de vrijspraak van Wilders is de vrijheid van meningsuiting in Nederland (voor hoe lang?) gered.
  Wilders heeft goed en hard teruggeslagen tegen het rode front.

 20. Ome Bram zei:

  @Edward, ik ken die Wilders niet ben te lang weg om een oordeel te vormen. Maar over Links, God ben het daar zo mee eens. Mijn grootvader, oprichter van de Grafische Bond in het NVV en trouw PvdA lid, annuleerde zijn NVV lidmaatschappij in 1965 (hij was 75) met de woorden: Wij, de arbeider, hebben bereikt wat we wilden bereiken en dat is een menswaardig bestaan. Niet lang daarna kwam Nieuw Links, wel gestudeerde knapen die met volksverlakkerij hun zakken gingen vullen. Iedereen die tegen hen was werd voor Nazi uitgemaakt. Marcel van Dam, Han Lammers (Land Drost what the hell is da?t) elkaar mooi wel betaalde baantjes toesepelen op kosten van de belasting betaler. Onder ongenadig Artillerie van Vara en VPRO waar anders denkende werden geschoffeerd werd onder Den Uyl grote uitverkoop van mijn land gehouden. Ik had het domme idee kleine zelfstandige te worden. Nou, dat was destijds vragen om voor het vuurpeleton te komen. Ik heb nog mee mogen maken in “vrij Nederland” dat de belasting dienst voor mijn deur stond te gluren op zondag of ik de auto zou rijden die ik aftrekbaar had opgegeven. In 1985 had ik genoeg en ben ik weggegaan. Ik zal altijd een echte Hagenees blijven maar als in dat onopgevoede onbeschofte land, waar alles mag en niets kan terug ben, wil ik na een dag of 5 terug zwemmen naar California en geloof mij, het is hier ook niet bepaalt geweldig dezer dagen. Maar wat de Rooie kerk in nederland heeft aangericht, de corruptie van Wim Kok wat geaksepteerd wordt, blijft voor mij onvoorstelbaar. Laat ik eindigen met te zeggen dat Vadertje Drees, de enige echte goeie Socialist, zei over Nederland toen er 7 miljoen inwoners waren: we moeten de immigratie tegenhouden want we beginnen overvol te raken met 7 miljoen. Moet je die legbatterij genaamd Nederland vandaag de dag zien met 15 miljoen mensen en beton zo ver als het oog kan zien. Tragsich vind ik het, diep tragisch met dank aan de Linkse Geitewollesokkenbreiers en betweters

 21. Edward Krijnen zei:

  @Ome Bram: Drees senior was eerder een degelijk en betrouwbaar sociaal-democraat dan een socialist, zoals al die andere latere figuren als Den Uyl, Marcel van Dam en houdt maar op.
  Drees was een polderaar, richtte de S.E.R. op, een overlegorgaan van werkgevers, werknemers en leden van de Kroon. Hij wist de bonden tot loonmatiging te bewegen, omdat je nu eenmaal in een tijd van wederopbouw, als alles nog in puin ligt, geen stakingen e.d. kunt gebruiken.
  Het sociale stelsel was al in opbouw, maar Drees sr. heeft het sociale stelsel op een fatsoenlijk en betaalbare wijze voltooid. Hij was een briljant staatsman, die zich van de PvdA distantieerde toen Nieuw Links daar de macht greep. Hij adviseerde DS´70 te stemmen, dat door zijn zoon was opgericht, een afsplitsing van de rechtervleugel van de PvdA, die terecht Nieuw Links niet zag zitten. Daarna is met Den Uyl de ellende begonnen, waar jij al een belangrijk deel van opnoemt.
  We hebben vandaag al 17 miljoen bewoners van Nederland, waarvan 20% van vreemde komaf.
  Volgens de (vrees ik: veel te voorzichtige) prognoses van het CBS zijn dat er 2030 nog steeds 17 miljoen, maar dan is de verhouding buitenland-oorspronkelijk Nederlands wel verschoven naar 30%-70%. Die verhouding zal alleen maar schever groeien.
  Terecht dat je geëmigreerd bent, ik wou dat ik je kon navolgen.

 22. Edje zei:

  Een volk bezetten en onderdrukken hoort zeker ook bij het gedachtegoed van Jezus.
  500.000 Palestijnen wegjagen die nu in vluchtelingenkampen wonen zeker ook?
  80% land van de Palestijnen afpakken die daar al meer dan 3000 jaar wonen zeker ook?
  Organen verkopen van dode Palestijnen op de illegale markt ook.
  Een grote muur bouwen, wat nog meer land oplevert en hetzelfde is als de Berlijnse muur ook.
  Voedingsmiddelen en medicijnen weghouden van de Palestijnen ook.
  Als Jezus nu zou leven zou hij naar de minder bedeelden gaan en de onderdrukten en zou hij dus naar de Palestijnen gaan.

  Of geloven jullie in deze Jezus…………..

  Denk niet dat ik gekomen ben om op aarde vrede te brengen. Ik ben niet gekomen om vrede te brengen, maar het zwaard. (Matteüs 10:34)

Comments are closed.