De decadentie en grootheidswaanzin van onze “adel”

Misschien denkt u dat wij het op deze zondag met u willen hebben over bankovervallers, ontvoerders, kortom, “eerlijke” boeven, die nog bereid zijn een bepaald risico aan te gaan bij het beoefenen van hun “professie” . Niets is minder waar, want zoals wij vandaag in de media lazen en met name de Spaanse kranten heeft een van de rovers, de Spaanse koning Juan Carlos in Botswana een ongelukje gehad tijdens de jacht op olifanten . Zijn keuninklijke  heup gebroken en tot afkeer van de gemiddelde Spanjaard werd Juan Carlos met een haastig ingehuurde privè jet vanuit Botswana naar Madrid gevlogen om aldaar geopereerd te worden.

 

 

Juan Carlos blijkt al sinds jaren een goede klant te zijn bij RANN Safaris, maar nadat het ongeluk gebeurd was en veel Spanjaarden hun ongenoegen lieten blijken over deze uitstapjes van hun staatshoofd ( kosten voor de olifantenjacht kunt uit zelf even opzoeken bij RANN ) zijn de fotos van Juan snel verwijderd. De door ons geplaatste foto konden wij nog achterhalen.  »Jacht is slechts een laffe omschrijving voor een bijzonder laffe moord op kansloze medeschepselen. De jacht is een nevenvorm van menselijke geestesziekte.«
(Theodor Heuss, 1884-1963, eerste bondspresident van de bondsrepubliek Duitsland)

Nu kennen wij, en u zonder tijfel ook, nog een dergelijke boef, die ondanks zijn functie bij het Wereld Natuur Fonds er van hield, her en der wat grootwild neer te knallen. Inderdaad wij hebben het over de ex SSer Bernhard, financiële truckenbouwende gochelaar en notoire vreemdganger, die door meer dan de helft van ons naieve volk nog steeds wordt  geadoreerd.

Rovers en misdadigers zijn het, of het nu gaat om de familie Lippe cq. von Amsberg, Oranjes of elk ander “vorstenhuis” . Aan de macht gekomen via roof- en moordpartijnen, illegale handel en wandel en zichzelf  onder en boven de wet wanend, dit toegestaan door een domme groep van aanhangers.

Besmettelijk zijn deze eigenschappen overigens wel, wat onze pseudo “prins” Pieter, hij kreeg tot zijn spijt deze “titel” nooit, dankzij zijn schoonmoeder, ook deze Pieter laat een lang spoor achter van arrogante scheten met als laatste de opmerking, dat indien ouders geestelijk wat minder functioneren, hen via gedwongen anticonceptie het maar verboden moet worden kinderen te krijgen. Let op, wij zullen ons beslist niet mengen in deze zeer moeilijke discussie, maar wie is Pieter, die dit meent wel te mogen doen. En als Pieter konsekwent is, dan zou een kijkje binnen zijn eigen familie hem toch snel tot de conclusie moeten laten komen, dat deze gehele familie, en noemt u ze maar op, gedwongen aan de anti conceptie zou moeten. Want, lezers echt kosher kun je de oranjes met aanhang toch niet noemen. Praten tegen bomen, mislukte zangeressen, een op de tafel dansend staatshoofd ( Juul) , mannetjes die zonder ooit iets meer  gepresteerd te hebben in hun leven dan een toespraak voorlezen van een stukje papier, en ga zo maar door, nee veel stelt het niet voor, inclusief Pieterje zelf aan wie wij reeds menig hoofdstukje hebben geweid en wiens arrogantie ingegeven door frustratie hem mijlenver vooruit snelt.

Noemt u nu eens een vorstenhuis op en wat ons betreft telt dit dan gelijk ook voor de paus met zijn achterlijke aanhang , die met regelrechte criminaliteit aan datgene gekomen zijn wat zij momenteel hebben  en dat weten te behouden.

Maar, en ook daarbij vallen wij weer  in herhaling, wij, d.w.z. de verblinde burgers die qua simpelheid niet onderdoen voor de leden van elke willekeurige inboorlingenstam en een Voodo god nodig hebben, laten het toe, wat heet, moedigen het ook nog aan. Wie, die goed bij zijn hoofd is, gaat met een vlaggetje staan wuiven naar een latente Argentijnse  oorlogsmisdadiger,  die slechts via een totaal verrot Nederlands  justitieel apparaat uit de gevangenis gehouden wordt, of gaat op een plein staan wuiven naar een dementerende oude man die “dank u voor de bloemen ”  prevelt, ondersteund door een aantal andere criminelen die zoals wij in de Italiaanse pers en op de eveneeens Italiaanse TV zagen, nu al bezig zijn hem te ontmantelen van zijn macht, trachten een mega  fiancieel schandaal te camoufleren, en een schertsprogramma opvoeren waar iedere moslim imman met jaloezie naar zou kijken.

Staat de pils koud, de sjipszak open, goed zo, een prettige zondagmiddag.


11 Reacties

 1. johannes zei:

  Deze ongehoord houtaine criminelen, die denken dat ze boven de slaven samenleving staan moeten regelmatig op hun plaats worden gezet, hier moet grote rugbaarheid aan worden gegeven, terwijl op het Afrikaanse continent dagelijks kinderen sterven van de honger, waar al het grote wild als sneeuw voor de zon aan het verwijnen is, loopt zo’n asshole de laatste olifanten dood te schieten, er zijn geen woorden voor, verder het onbenullige commentaar op dit soort gebeurtenissen, is van nul en generlei waarde.

 2. check zei:

  Jahoor , dacht ik toen ik die nep professor Pieter van Vollenhoven (flappie voor zijn maten) hoorde orakelen over een verplichte anti conceptie pil bij tokkies toe te dienen. Moeten ze bij jou beginnen dacht ik , je bent nooit goed snik geweest en gewoon een ordinaire zakkenvuller. Toen zin broer nog leefde , kreeg die via Pieter de ene dik betaalde baan bij een bank toegeschoven. Ik heb hem persoonlijk gekend en meegemaakt, dus zuig het niet uit mijn duim. Trouwens die was wel zo eerlijk om het me te vertellen, m.n. zoals hij me steevast noemde hallo maestro nog wat verdiend vandaag, kan je misschien wel helpen bij de bank. nou dat zijn er een hele rits geweest, want ja als ze hem eenmaal doorhadden wisten ze niet hoe snel ze hem weer wilde lozen. Maar , het pas allemaal in de nazi clan , want ook pa van Vollenhoven , ja van zeil makerij Bingham was vreselijk fout in de oorlog. Niet te weinig ook, maar je ziet het weer, hoe slechter en verrotter dan gaat het altijd beter met je. Die lui gaan over lijken.

  Oja Vestia het roje bolwerk van de PVDALLAH , heeft een corruptie schandaal. Alleen maar de directeur opgepakt en niet die oplcihter Stahl, die weer te veel dus die zit lekker met 3,5 mio kleuries op Bonaire. De burgers ? Noud dat shorrie morrie betaald maar , ze zijn toch hartstikke dom en maf…………..

 3. check zei:

  FF over Juan Carlos

  Is niet de slimste hier in Spanje, maar is nog heilig vergeleken bij de ss Vaberg clan. Maar even een vraagje, jullie geven toch wel ruim aan het wereld natuur fonds ter bescherming van alle (bijna) uitgestorven wild. wel doen hoor, vooral deze rondpomp oplichters troep in leven houden. !

 4. Claudia M. zei:

  Toen ik het hoorde, dacht ik direct dat ie een verkeerd “botje” had gebroken… Trouwens ons eigen over het paard getilde keuninklijke dikkopje [prins pils] heeft een fraai stulpje in Griekenland gekocht… Om het leed van Mozambique te verzachten hoorde ik vanmorgen op TV. Toch fijn dat ons koningshuis meedenkt over de Griekse economie. Ik stel voor; inpakken, er naar toe en vooral daar blijven!

 5. Niek zei:

  Hoe kunnen deze mensen het zich allemaal veroorloven? WA zonder baan koopt in Argentinië, Mozambique en Griekenland voor meer dan 10 miljoen aan vastgoed. Hoe kan dat?

 6. twee kommas zei:

  Begrijp dat Berlusconi in Griekenland Maxima voor een banga jacht heeft genodigd en deze dit zo welbevallig vondt dat er gelijk een strandstulpje is aangeschaft,,?

 7. ineke zei:

  beetje respect hoor – de koning van spanje hebben wij altijd geeerd en met “ons” deutsche bloed hebben we die duitse charlatan in ons hart gesloten en daarna zelfs nog een tweede ofschoon die minder ballen had als de eerste opportunist –

  wordt het niet eens tijd voor een ander volkslied incl een republiek??

 8. wolfy zei:

  Hee, in Spanje kan hij toch met stieren de strijd aan gaan.
  Niet dat deze stieren echt een eerlijke kans hebben, maar het zou fijn zijn dat de stier deze moordenaar evt ook kan doden.
  W>N>F is of was heel goed voor de jaarlijkse aanvulling van speelgoed voor Bernardje.
  Zijn escapades met het vrouwelijk schoon kan ik begrijpen maar de rest van zijn criminele leven absoluut niet.

  Gegroet.

 9. wim3 zei:

  @Niek.
  Hoe dat kan?! Lees de geschiedenis van deze roversfamilie dan weet je hoe het zit. Oplichters, boeven, belastingontduiking, omkopen, criminaliteit, vastgoed fraude, beslag leggen op roerende en onroerende goederen en dat aan het eigen giga-vermogen toevoegen, smeergeld eisen voor niet verrichte diensten, oorlogsmisdadigers op onze kosten hierheen halen, huizen kopen en de vreselijk dure “beveiliging” door ons, de slaven, laten betalen. DE ouden van dagen worden in zorginstellingen en bejaardentehuizen mishandeld door personeel dat er niet voor is opgeleid omdat er geen geld is, maar deze mensen hebben wel meegewerkt aan de wederopbouw van Nederland. Deze volgevreten nietsnutten kan het allemaal geen moer schelen als hun kapitaal, dat ze in geen 100 generaties kunnen opmaken, maar blijft groeien. Het wordt hoog tijd voor een forse omwenteling op politiek en staatkundig gebied.

Comments are closed.