KLPD waarschuwt voor ernstige vertragingen op alle autosnelwegen

Het Korps Landelijke Politie Diensten heeft zojuist een waarschuwing uit laten gaan, dat a.s. maandagochtend alle autosnelwegen naar Den Haag in feite onbuikbaar zullen zijn. De Nederlandse Vereniging van AOW-ers ( NVAOW)  heeft namelijk zojuist bekend gemaakt, dat haar leden een massale optocht zullen houden naar het Binnenhof om aldaar aangekomen,  Geert Wilders te bedanken dat hij de Nederlandse AOW-ers wil beschermen voor een verlies aan koopkracht.

 

 

 

Het plan is, dat eerst de lopende, daarna de van een rollator voorziene oudjes gevolgd door hen met een scootmobiel naar den Haag zullen trekken, waar men omstreeks 11 uur aan wil komen. Daarna zal er een aubade aan Geert worden gebracht, tenzij…. deze zich niet bedacht heeft en toch weer is terug gekeerd naar de onderhandelingen in het Catshuis.

Het afbreken van deze onderhandelingen schijnt volgens dicht bij de berekeningen betrokken personen namelijk niet alleen te liggen aan het verschil van mening over de diverse financiële scenario’s , maar ook het feit dat de speciaal voor Geert in het Catshuis aangeschafte voorraad Hollandia Matzes op was, er op zaterdag geen nieuwe meer gekocht konden worden en daar dit reeds de 2e maal is dat dit gebeurt, Geert nu besloten heeft de onderhandelingen te verlaten, tenzij de coalitiepartners hem hoog en heilig beloven dat dit niet meer zal gebeuren.

Lezers, het is te gek voor woorden. Een stel amateurs tracht nu ruim 7 weken een oplossing te vinden voor een probleem dat bij ieder multi national ook voorkomt. Daar gaat de directie zitten en verlaat het pand niet alvorens er een sluitende oplossing is, waarbij alle neuzen een kant uitwijzen, hetgeen de zaak ten goede komt. Echter in ons totaal versplinterde en sompige poldertje is dit onmogelijk, politieke voorkeuren prevaleren en de zachte coalitie heelmeesters maken stinkende wonden.

Zoals een van onze lezers in een reactie reeds terecht opmerkte, naar huis sturen die politieke klungelaars, een stel zakenmensen van kaliber aan het hoofd van het land, de luierende ambtenaren gewoon uit hun nesten schudden, terwille van een afschrikwekkend voorbeeld een aantal mannen en vrouwen die deze ellende veroorzaakt hebben , ook al maken zij geen deel meer uit van het huidige kabinet voor een tribunaal met snelrecht en let eens op hoe snel de zaak weer redelijk onder controle is.

Een ijdele droom en hoop !


6 Reacties

 1. Arie Kanarie zei:

  Als ik het lijstje met maatregelen zie (andere media) kan ik niet anders concluderen dat Wilders de wijste is van het stelletje jan lullen op de fiets.

  Als ondernemer verlaag je je prijzen als de wind van voren komt, nee de politiek gaat de BTW verhogen van 19 naar 21% en van 6 naar 7%. Dan zou er een verlaging van de inkomstenbelasting tegenover staan die wellicht minder is dan de BTW verhogingen.
  Hoe dom en achterlijk kun je zijn, ik heb het al eerder geopperd, terug naar de MAVO met dat stelletje en handelskennis 1 en 2 opnieuw erin stampen.

  Dit land behoort bestuurd te worden door ondernemers en niet door uitgerangeerde verpleegsters en koorballen.

  En ik had gisteren dus gelijk dat dit kabinet zou vallen. Want bezuinigen betekent niet klakkeloos lastenverzwaring voor de burger doorvoeren.

  Aan de andere kant maakt iedereen zich druk over dat dit kabinet is gevallen, ik zeg nou en!. Het was al een stuurloos zooitje en veel erger kan het niet worden in dit land van gebakken lucht met boerenkool, grote ego’s en debiele ministers en topambtenaren.

 2. Arie Kanarie zei:

  Ik wil trouwens op deze manier Griekenland, de banken en Minister van kringspiergymnastiek de Jager nog hartelijk bedanken voor deze situatie.

  Bedankt voor alle besluiten die jullie hebben genomen!!

  Enig nadeel, waarom moeten jullie beslissingen mij geld kosten?

 3. Theo Raadhof zei:

  Ik had een breuk in het Catshuis wel gehoopt maar niet verwacht.
  Eens kijken of de nedriglanders nu nog zo afwachtend langs de zijlijn staan te wachten nu een afwaardering van de tripel AAA status voor de deur staat.
  Wat eens 1 van de beste landen van Europa was, is snel aan het af zakken tot het derdewereldland van Europa.

  Om maar iets te benoemen:
  Met een stijgende rente zullen de huizenprijzen snel nog verder dalen en mocht u de rente leugens betreffende de pensioenfondsen hebben geloofd, komt u van een koude Hollandse Kermis thuis.
  Ook met een stijgende rente zullen de pensioenfondsen niet beter presteren, want daar zijn anderen maatregelen voor nodig.

  De rapen zijn gaar en het hek is van de dam.
  Bij nieuwe verkiezingen zullen de linkse partijen de stemmen bij elkaar weghalen en zie ik geen meerderheid voor een nieuw kabinet.

 4. Anton Gerrit,Gerrit Zalm,Nout Wellink waar blijft het trubinaal zei:

  Geachte Lezers,

  Trieste zaak dat zo-n bende zakken die zeven weken samen zitten,lekker eten
  veel niets zeggende teksten ons nederich volk zo weten te belazeren!

  Wat een trieste zaak,als je moet toekijken hoe zo-n stelletje lamstralen de boel
  in nederich land na zeven weken slap lullen,je broek zakt er van af,wat erg,om die
  ouderen generatie die dit landje heeft opgebouwd,zien hoe dit landje naar de verdommenis wordt geholpen.
  Help; wat gaan we er aan doen,dit kan toch niet zo door gaan,wie stopt deze
  waanzin?
  Lees van de week dat twee marokkaanse gangsters de heer Zegwaard gewelddadig
  hebben beroofd,gaat om een bedrag van zeker tien miljoen.
  De marokkaanse hoofd verdachte,wordt in verband gebracht met nog tien
  andere roofovervallen op gefortuneerde nerderich landers.
  Het marokkaanse roversduo ontvluchtte kort daarop ons landje en zit nu hoog en
  droog in hun vaderland.
  Nu komt het,hoe is dat in gods naam mogelijk,der is geen uileveringsverdrag met
  marokko,dus heeft het OM echter het nakijken!
  Wij in nederich land hebben honderd duizenden van deze mensen in ons uitkering
  bestand met dubbelen paspoorten,plus stemrecht,etc,etc.
  Gekken huis,je steelt en rooft en gaat dan in je eigen land genieten van deze
  roof buit,leuker kunnen wij het voor deze nieuwe nederich lander niet maken!
  Wat een beer put is dit kleine landje!
  De oude generatie beroven,dat doe deze slappelingen, en de elite uit de Haag,
  je moet maar durven,weet van geen toeten en blazen,lullen,en nog eens lullen
  en verder niets!

  Jammer nederich landers doe de gordijnen dicht, en stook de kachel op,en zeg dat gaat
  onze deur wel voorbij!

  Het zal je lot maar wezen on in zo-n landje te wonen,gek,gekker,gekst!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

  Nu ook ineens denken zij aan grens bewaking en paspoort controle,dat had 40
  jaar geleden moeten gebeuren.
  Nu stromen zo-n 140 000—– a ——- 160 000 van die anders
  denkende mensen nderich land binnen per jaar.
  Hun voordeel is,je steelt en rooft en dan als je koetjes op het drogen hebt vertrek
  je naar het land van herkomst,en lacht je suf,villa en zwembad met natuurlijk de
  bij behorende mercedes etc,etc.

 5. Hadjememaar zei:

  De opstopping kan ook een gevolg van de verkeersstroom naar Den Haag en de uitvaart van dit rechtslikkende kabinet zijn. Daar is dit kaninet goed in, het op elkaar laten botsen van trienen, met als hoofd het Blonde Mokkel, VVD-minister Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus. Het klootjesvolk laat zich weer voor het Blok zetten door de leugenachtigheid van de politiek. Het Blonde Beest trapte daar niet in tot ongenoegen van VVD-er Stef Blok.
  Proost, wie had baat bij dit kabinet? De bazen van oud-personeelschef (tegenwoordig bekend als hr-manager) Frank Rutte van Unilever en VNO-NCW baas Wientjes.
  Bijna goed gedaan boys.

Comments are closed.