Nederlanders ontvluchten massaal het land

De titel kunt u op twee manier interpreteren : Zoals het CBS bekend maakte, “ontvluchten” per dag ( ! ) circa 300 AUTOCHTONE Nederlanders de bananenrepubliek aan de Noordzee. D.w.z. het woord REPUBLIEK klopt natuurlijk niet en als wij de dames stamper & stamper vergezeld van uw toekomstig staatshoofd blij zien doen, dan moet er met grote spijt geconstateerd worden, dat op een te groot deel van de vaderlandse bevolking de familie v.A. dezelfde aantrekkingskracht uitoefent als de imman vrijdags op de vaak bekritiseerde moslims die in ons land leven. Met dien verstande dat de imman  halfweegs een  boodschap met enige inhoud heeft en dit laatste van een familie, die  zoals u bekend is zich graag inlaat met dubieuze figuren en schimmige transacties,  niet gezegd kan worden.

 

Massaal ontvluchten vandaag Nederlanders die in de grensstreken woonachtig zijn, het land om in ieder geval een dag niet geconfronteerd te worden met het verhevigde P.R . offensief, dat gisteren reeds startte tijdens Brandpunt , waarin meelopers verkondigden dat de prins zeker goed voorbereid is op zijn taak als toekomstig staatshoofd en werd het geheel afgesloten door een toch met sterke tekenen van dementie vertonende ex zwemster die de prins een toffe vent vindt. Zelfs de voormalige CEO van Unilever deed mee aan dit spel, waarbij wij ons telkens weer afvragen in hoeverre Unilever de prins gewoon in de maag geduwd kreeg, ongeveer net zo als de KLM ooit meester Pieter op moest nemen en de directie met de handen in het haar zat, wat zij hem moesten laten doen. Nog te zwijgen van de Cubaanse bootvluchteling Guilliermo, die in New York bij de KLM public relations department kwam werken en als enige taak had de bekende KLM kalenders in kokers te stoppen alvorens deze verzonden werden.

Maar nogmaals in tegenstelling tot de omhoog wijzende achterwerken van de gelovige moslims , hebben wij op deze dag een groep  verdwaasde medeburgers die  flauw vallen, als zij menen dat er door een lid van deze volkomen achterhaalde en met dubieuze contacten omringde  familie naar hen gekeken wordt , met vlaggetjes zwaaien en ondanks de  BEWEZEN feiten  over de familie die inmiddels een lijvig zwartboek kunnen vullen, nog steeds menen, dat het hier gaat om personen die het beste met u en het land voorhebben. Maar uw weet dat iedere vorm van protest je om zijn minst een aantal dagen cel oplevert, gevolgd mogelijkerwijze door de opname in een psychiatrische inrichting, e.e.a. naar ex Sovjet praktijken, waarbij de Goelag slechts ontbreekt, maar een mogelijk  “ongelukje ” wel tot de mogelijkheden behoort. Erwin Lensink en Micha Kat zijn daar goede voorbeelden van.

Koppel dit aan een totaal in en in verrot ambtelijk apparaat , waarop eveneens met frauduleuze en belangenverstrengelingen doorwoekerde politci toezicht op zouden moeten houden, ware het niet dat zij  stuk voor stuk kilo’s boter op het hoofd meetorsen, dan beste lezers, is het geen wonder dat de boven aangehaalde 300 nog wel verstandioge AUTOCHTONE vaderlanders de handdoek in de ring gooien en gewoon de kofferspakken en verdwijnen, zoals onze vijfkopige redactie de bui aanzien komend reeds jaren geleden gedaan hebben. Een 7 weken durende schetsvertoning in het Catshuis, dan opeens binnen 48 uur een “overeenkomst”, waarna “Brussel” ook wakker geschud nu  ineens zegt, dat de drie procent regeling in feite gelet de omstandigheden niet echt noodzakelijk is ! Een en al groot bedrog, maar waar de EU en Den Haag plus plus mee wegkomen, omdat de burger zeker in ons land het allemaal slikt en de ex schoolmeesters, FIOD ambtenaren, verpleegsters er mee weg laat komen, zoet gehouden door de volgende pseudo verkiezingen, waar u wederom krijgt voorgehouden dat het DEZE keer echt anders zal gaan.  U bent gewoon het slachtoffer van een elkaar handig de bal toespelende groep mannen en vrouwen die een angstige blik over de schouder werpen richting  paleis Noordeinde. En u staat het allemaal toe.

In 2007 begonnen wij op een bescheiden schaal  Nederlanders te wijzen op het feit, dat het land net zo corrupt dreigde te worden als Griekenland of… Italië. Inmidddels kunnen wij stellen dat Nederland dit punt reeds lang gepasseerd is. Als een van onze redacteurs  sinds 20 jaar woonachtig in Italië  en gelet zijn functie zeer goed ingevoerd bij de Italiaanse rechterlijke macht aan zijn vrienden vertelt hoe gemakkelijk in ons land politci, ambtenaren, directieleden van door de overheid gecontroleerde instanties zonder enige sanctie wegkomen met de door hen gepleegde misdrijven, dan zien wij deze vrienden bedenkelijk naar de op tafel staande flessen MontePulciano kijken en niet begrijpend het hoofd schudden.  

Franse kennissen schudden het hoofd als wij ze vertellen dat Nederland als het aan een overgrote helft van op subsidies levende burgers ligt af zal glijden naar een lenistisch/ marxistische  heilstaat onder leiding van een gewezen schoolmeester of een beroeps querilant en zeggen er niets meer van te begrijpen.

Duitse toehoorders sputteren nog wat tegen door te zeggen dat je toch moet werken voor je geld en begrijpen niet dat de hoeveelheid Nederlanders die nog echt werkt per dag terugloopt. Overbetaalde en door belastincenten betaalde TV “coryfeeën” zoals Paul de Leeuw,  Antionette Hertsenberg, Mathijs van Nieuwkerk gaan vrolijk fluitend met 4 à 5 ton naar huis, gemeenten financieren overbetaalde voetballers, de gemeente Utrecht weet niet waaraan 147 miljoen Euro subisidies zijn besteed en ga zo maar door.

Amerikanen  begrijpen niet waarom de Nederlandse bevolking niet hun gehele regering ( of wat daar voor door gaat ) een schop onder de kont verkoopt, als die regering een financieel zelfmoordpakket zoals het EU  ESM  goedkeurt. Ons zwak tegenargument, dat de Nederlander het niet interesseert doet ze nog eens naar de Whiskeyfles grijpen.

Dit alles, lezers heeft ons doen besluiten iets leuks te gaan doen. En leuk betekent, dat wij de sompige modderpoel gaan bannen uit onze gedachtenwereld, u alleen laten met de langzaam smeulende puinhopen, u een goede toekomst wensend, waarbij wij u weinig kansen geven dat onze wens realiteitt wordt.  Na  ruim 5 jaar getracht te hebben om een klein lichtstraaltje te zijn, zien wij het land steeds sneller afglijden. Lezen wij onze eigen artikelen uit 2007, dan zien wij een herhaling van zetten en feiten en dat stemt ons somber. Dus na rijp beraad afgelopen weekend wensen wij u vanuit het buitenland veel succes en geluk toe. Blijf zwaaien, blijf de politiek tolereren, blijf voetballuhen en het zal allemaal “goed” komen.

Mocht u belangsteling hebben het land te verlaten, de website blijft open, dus een mail aan de redactie kan altijd.

Bedankt voor het lezen en bezoeken van Geennieuws, het ga u goed !

Namens de redactie Paul Kasteel.

Lees wat een reageerder ons net toestuurde :

Op http://www.Elsevier.nl stond vanochtend (30 april) een poll over het koningshuis. De meerderheid van de reakties was negatief.
vanmiddag was de poll ineens vervangen door een oude

De leugens van de MSmedia kennen geen grenzen en alles wordt gedicteerd door de RVD !

En ook de Nederlandse rechters bewandelen soms merkwaardige paden :http://www.newsgossipandmore.com/2012/05/05/de-selectieve-joodse-verontwaardiging/


34 Reacties

 1. Anton Gerrit,Gerrit Zalm,Nout Wellink waar blijft het trubinaal zei:

  Geachte Lezers,

  Indien het dus iemand toekomt te LIEGEN,dan zeker aan de Leiders van de staat
  tegenover vijanden of medeburgers,met het oog op het welzijn van de staat:alle
  anderen moeten er zich echter van onthouden.

  PLATO (427 – 347 v.Chr.) De staat 111, 389.
  =====================================

  Moderne,welvarende samenlevingen krijg je niet onderworpen door mind control,
  die krijg je alleen in je macht door ze straat arm te maken!

  Het is maar dat u het weet,waar ons systeem mee bezig is,totale controle en
  onder drukken van de geest van de massa!
  De Romeinen;geef ze brood en spelen,zo hou je ze rustig.

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 2. gerrit gerrits zei:

  een burger tribunaal waar die mensen die dit land verkwanseld hebben terrecht moeten staan vooral veel linkse poltici zoals wim kok ad melkert en job cohen en niet te vergeten geert wilders . en dan niet van die flaauwe vonnisjes dient verlening nee gewoon koppen eraf en ook bestuurders van woningbouw cooperate s die 2 miljard versmeren nekschot

 3. gerrit gerrits zei:

  nou iku toch aan de lijn heb ook al die mensen die gewerkt en gedeald hebben voor de amerikanen en israel dus bilderberg goldmansachs en het koninklijk huis kopje kleiner maken gr zij hebben van dit rijke land een bedelaars bende gemaakt
  is dat duidelijk gr

 4. check zei:

  Muuummmm Paul, Leuk en goed stukje de spijker op zijn kop weer. We kennen elkaar en zijn het met elkaar eens. Maaaaarrrrrrrrrrrrrr weet je wat zo vervloekt ellendig is m.n. je kan naar de andere kant van de wereld vluchten het ongedierte ziet kans je op een of andere manier weet de tyfus te laten krijgen, tenminste als je nog meet een baggerlands vod rondloopt/. Tenzij je Ali of Mo heet en naar de boesj, berg en zandbak bent verhuisd, die lachen zih na jaren lang handophouden en de boel tillen nog steeds een stuip om die in en in domme baggerlanders die ze elke minuut van de dag de zakken legen. Zo ook de drie miljoen hufters die in een of andere rondpomp industrie dus elke Nederlander terroriseren met hun BEFEHLEN en de zakken legen.

  Hetgeen een zegen zou zijn als er op het zwaar gestoorde krankzinnige hof en ook de twee paleizen een enorme bom zou vallen. Zijn we in een klap van de tirannen af !

 5. Theo Raadhof zei:

  Weet schrijver zeker dat het gaat om 300 mensen per dag?
  Volgens mij zijn het namelijk 300 mensen per week!

  Maar ook 300 mensen per week is een drama voor Nedrigland.
  Dat is richting de 20.000 per jaar en bedenk dan dat deze mensen vrijwel zeker allen financieel onafhankelijk zijn en hun euro’s meenemen het land uit.

  Zoals u allen weet, de meeste die binnenkomen hebben geen euro.

  Hr. Raadhof, emoties overmanden ons 🙂 🙂 U heeft gelijk 300 per week ongeveer een 150.000 per jaar, onze excuses paul

 6. andre zei:

  het land onvluchten gaat prima tot zelfs ver buiten de EU maar als je dan de satteliet aanzet en BVN ontvangt walg je alsnog van de oranje propaganda die je door de strot wordt geduwd. Ook het bezit van een NL paspoort is niet best want waar een ander normaal door kan lopen moet dat digi NL er weer een chipje op zetten waardoor je weer vreselijk voor LUL staat als het weer eens niet klopt of uberhaupt werkt. Ja en dan elke 5 jaar (10 jaar is gangbaar) een nieuw votje halen bij een ambassade waar ze geen zak van hun eigen regelgeving afweten, maarja in t buitenland is t lekker vertoeven en potverteren?! Ook een andere nationaliteit is te doen en ik wil graag mn NL nationaliteit inleveren maar dan WEL even mn verplicht opgebouwde pensioen poen aftikken want de penioen leeftijd vliegt sneller omhoog dan mn levensverwachting zal kunnen bereiken.

 7. check zei:

  Hetgeen me nou echt nieuwsgierig maakt is hoeveel van de baggerlanders er nou echt pro nazi clan zijn en wat ze ervan denken. je moet een fanatieke sadomasochist zijn om willens en wetens je zakken door die oorlog misdadigers en/of oplichters zo in de luren te laten leggen. maar nog eens terug naar de rondpomp industrie. baggerland heeft 17 mio inwoners waarvan er 8 mio werken. van die 8 mio zijn er 3 mio onrendabele m.n. politici ,ambtenaren op alle fronten maar de meeste zitten in allerlei hulpverleners industrie zoals ontwikkeling hulp in binnen en buitenland, het coa hetgeen onwaarschijnlijk veel nutteloze huisvest en alle opvreters die er een dikke boterham aan verdienen. Dus wil je dat ooit willen veranderen dan zal je op grote schaal rattengif in het drinkwater moeten strooien of nog beter Rentokil langs alle pakhuizen vol met deze kakkerlakken moeten sturen of ze te verdelgen. Anders geen schijn van kans dat er ooit wat verandert, want ze hebben de macht en verdelen de dik betaalde banen onderling. Een revolutie in baggerland is net zoiets als met zijn allen naar Mars verhuizen, dus die optie kan je vergeten.

 8. cathy zei:

  Jammer !

  Volgens mij waren jullie al een paar jaar eerder in de lucht als; nederland kritisch en frankrijk kritisch wat later is overgegaan in Geennieuws.

  Ik begrijp dat het water naar de zee dragen is met de nederlanders die er nog wonen en Wim3@ het enige land in europa waar je nog naar toe zou kunnen is zwitserland, maar helaas heb ik niet genoeg lopen “roven” en ben ik buitengewoon ongeschikt voor het politieke hielenlikken en nu als AOW er ben ik 2 jaar geleden voor de laatste keer verhuisd en woon gelukkig al jaren niet meer in Nederland.

  Maar ben ervan overtuigd dat Europa snel naar de afgrond afglijd, met nederland als toonaangevende eerste land!

  Schrijven helpt niet meer, revolutie is de enige oplossing.

 9. wim3 zei:

  @Cathy.
  Je woont dus al twee jaar gelukkig niet meer in Nederland. Alsnog een suggestie voor mij als je daarzo gelukkig bent?

 10. Harry zei:

  Had net de Telegraaf opgezegd omdat je daar hélemaal niks meer kan zeggen of je wordt weggejorist . Op een gegeven moment merkte ik dat een identieke inzending van iemand anders wel doorkwam en de mijne niet . Nou vind ik dat niet zo erg áls iemand het maar zegt , maar ik denk dat de moderators al uitslag krijgen als ze sommige afzenders herkennen . Onder een andere naam kon ik nog wel eens doordrigen . Uit een milde vorm van ergernis heb ik mijn lidmaatschap opgezegd na 25 jaar . Volgens mij wordt de moderatorafdeling door moslims bemand of collaborateurs .

  Abonnement op Elsevier genomen .
  Dacht ik dat de Elsevier wel wat verdraagzamer zou zijn , nou ook niet ! Inzendingen verdwijnen soms na uren nog . En voor wie mij kent ; uiteraard in keurige bewoordingen , zelfs zonder vloeken en met een minimum aan schrijffouten .

  En wat die poll in Elsevier betreft , het klopt , heb het ook gezien .

  En even over vluchten , valt ook niet mee als haast al je vermogen in onroerende goederen hebt zitten . Dat laat je toch niet zomaar achter , t’is nog geen oorlog tenslotte .
  En met z’n allen naar een ander land verhuizen levert dezelfde problemen op voor de lokale bevolking , zoals het nu voor ons is met al die geitenlikkers met hun muffe mutsen . Zij het dat wij wél in staat zijn ons aan te passen en niet na 15 jaar slechts zeven woorden van je nieuwe taal spreken .

  Eén lichtpuntje , heb de stellige indruk dat het wat minder dicht bevolkt was met vlaggetjesgekken , zakhappers en koeklopers . Dat in overeenkomst met de spoorloze polls en de steeds fanatiekere anti-oranje-opinies , schat ik in dat de balans aan het omslaan is .

  We houden nog even moed !

  Endan nog even @5 gerrit , hoe komt iemand zo achterlijk om Wilders in hetzelfde rijtje te plaatsen als het pvda-tuig ? Vergeet niet dat Wilders voor de ECHTE Nederlander vecht , wat is daar mis mee ?

 11. John zei:

  Ik ben ook het land ontvlucht, huis en haard achterlatend. Ik heb er zeker geen spijt van, integendeel zelfs, ik zal zo snel mogelijk van nationaliteit veranderen. Het is de beste beslissing van mijn leven geweest en vindt het heerlijk om me weer mens te kunnen voelen. Zoals eerder ook al geschreven is, lees ik de NL kranten ook met walching. Het is helaas een door en door corrupt en smerig zakkenvullend land geworden, harteloos en gewetenloos zonder enige menselijkheid.

 12. check zei:

  Kan me de frustraties wel voorstellen , maar om nu de handdoek in de ring te gooien lijkt me niet zo verstandig. Juist in deze tijd in een spannende tijd hebben mensen behoefte aan een kwalitatief goede site, waar ze worden ingelicht over de echte feiten. Wat blijft er over behalve de dagelijkse verraders GOEBBELS propaganda ofwel reacties aan kranten die je schrijven als het niet in de kraam van de rooie ofwel nep Oranje offensief van pas komt , je reactie niet plaatsen.

  Aan de andere kant kan ik me levendig voorstellen dat de redactie zich regelmatig afvraagt waar ze mee bezig zijn. Maar geldt dat niet voor ons allemaal die hier op GN de kans krijgen hun ongenoegen kenbaar te maken ?
  Misschien in andere vorm zoals een forum waar de leden zelf kunnen publiceren en andere reageren, hetgeen minder werk zal zijn , een idee is ?

 13. ineke zei:

  ik sluit me aan bij de vraag van WIM – het valt me op dat velen met plezier zijn vertrokken maar geen mededeling doen over waar men nu woont –

  erg jammer dat jullie er mee kappen – volgens mij zijn jullie in al die landen waar jullie nu resideren zo lui geworden, dat wij achterblijvende zielepootjes het weer zonder deze prettige site moeten doen –

  voorstel: neem laptop mee onder olijfboom en/of zwembad en pls denk aan ons -in ieder geval nog een goed advies waar naar toe te vluchten – dan zit ik in no-time bij jullie onder die boom –

  mag ook in een perceel een paar km verder op –

  noot redactie :

  bedankt Ineke en de website blijft voorlopig open zodat er contract kan blijven en wij tzt na broeden en denken misschien iets anders leuks hebben. Dus op- aanmerkingen gewoon even commentaar of een mail naar de redactie.

  bedankt

  Paul

 14. MarcelW zei:

  Jammer dat het nu stopt.
  Alhoewel wel begrijpelijk natuurlijk,alles is wel zo’n beetje gezegd wat er gezegd kan worden,wat er volgt zijn nieuwe incidenten met de al bekende modus operandie door dezelfde kliek.
  Dat is o.m. ook een reden dat ook ik al jaren buiten NL zit en nooit meer terug ga;ze zoeken het maar uit,blijkbaar vinden ze het daar wel goed zo ,het inmiddels bekende foeballe en sjips verhaal.
  Het ga jullie goed allemaal !

  Marcel on te remerci et nous esperons que la presidentielle du 6 mai t’emportera ton choix Francois ou Nicolas ou…. Marine. ( le presidentielle en 5 ans 🙂 ??? )
  On tien de site ouvert en pensant des nouveaux projects.

  merci et au revoir

  Paul

 15. check zei:

  He Ineke,

  Denk zover ik de redactie ken er NIEMAND onder de palmbomen zitten want die hebben de meeste landen waar ze zitten niet eens. Realiseer je wel dat het veel werk is om een site te onderhouden en modereren zeker als het nog eens voor tidah, naks nichts gaat. Vind het ook jammer maar respecteer wel de beslissing. kunnen met zij allen gaan face boeken of weet ik, veel wat er nog meer is.

 16. check zei:

  fff wat anders

  Heel Europa is gestorven in Auschwitz

  Hieronder vindt u een artikel van de Spaanse schrijver Sebastián Rodríguez Vilar, dat op 15 januari 2008 werd gepubliceerd in een Spaanse dagblad. Er is niet veel verbeeldingskracht nodig om de boodschap uit te breiden tot de rest van Europa – en van de wereld. Het is nauwelijks propaganda, de feiten spreken voor zichzelf. Om over na te denken!

  Ik wandelde in Barcelona over straat en ontdekte plotseling een verschrikkelijke waarheid – Europa is gestorven in Auschwitz… We hebben er zes miljoen joden gedood en ze vervangen door 20 miljoen moslims.

  In Auschwitz hebben we een cultuur verbrand, het denken, de creativiteit, het talent. We hebben het uitverkoren volk vernietigd, dat werkelijk gekozen was, want ze hebben formidabele mensen voortgebracht die de wereld hebben veranderd.

  De bijdrage van dit volk is voelbaar in alle domeinen van het leven: wetenschap, kunst, internationale handel, en vooral als het geweten van de wereld. Dat zijn de mensen die wij hebben verbrand.

  Onder het voorwendsel van de verdraagzaamheid en omdat we aan onszelf wilden bewijzen dat we genezen zijn van de kwaal van het racisme, hebben we de deuren wijd opengezet voor 20 miljoen moslims, die ons domheid en onwetendheid hebben gebracht, religieus extremisme en onverdraagzaamheid, criminaliteit en armoede als gevolg van het ontbreken van de wil om te werken en van de trots om zelf hun gezinnen te onderhouden.

  Ze hebben onze treinen opgeblazen en hebben onze fraaie Spaanse steden veranderd in een onderontwikkeld gebied, ten ondergaand in rotzooi en misdadigheid. In de appartementen, die ze gratis van de regering krijgen, maken ze plannen om hun naïeve gastheren te vermoorden en te vernietigen.

  En zo hebben wij in onze ellende cultuur ingeruild voor fanatieke haat; creatieve kunde voor kennis van de vernietiging, intelligentie voor de terugkeer naar het bijgeloof. Wij hebben het streven naar vrede van de Europese joden en hun streven naar een betere toekomst voor hun kinderen, hun vastberadenheid om zich vast te klampen aan het leven (want het leven is heilig) ingeruild voor een streven naar de dood, voor diegenen die verteerd worden door doodsverlangen voor zichzelf en voor anderen, voor hun eigen kinderen en de onze.

  Wat een verschrikkelijke vergissing heeft het ellendige Europa begaan…

  De wereld telt ongeveer 1,2 miljard moslims of 20% van de wereldbevolking.

  Ze hebben de volgende Nobelprijzen ontvangen:

  Literatuur :
  1988 – Najib Mahfouz

  Vrede :
  1978 – Mohamed Anwar El-Sadat
  1990 – Elias James Corey
  1994 – Yasser Arafat:
  1999 – Ahmed Zewai

  Economie :
  (geen)
  .
  Fysica :
  (geen)

  Geneeskunde :
  1960 – Peter Medawar Brian
  1998 – Ferid Mourad

  TOTAAL : 7 (zeven).

  De joden zijn wereldwijd ongeveer met 14 miljoen, hetzij ongeveer 0,02% van de wereldbevolking.

  Zij ontvingen de volgende Nobelprijzen:

  Literatuur :
  1910 – Paul Heyse
  1927 – Henri Bergson
  1958 – Boris Pasternak
  1966 – Shmuel Yosef Agnon
  1966 – Nelly Sachs
  1976 – Saul Bellow
  1978 – Isaac Bashevis Singer
  1981 – Elias Canetti
  1987 – Joseph Brodsky
  1991 – Nadine Gordimer mondiale

  Vrede :
  1911 – Alfred Fried
  1911 – Tobias Michael Carel Asser
  1968 – René Cassin
  1973 – Henry Kissinger
  1978 – Menahem Begin
  1986 – Elie Wiesel
  1994 – Shimon Pérès
  1994 – Yitzhak Rabin

  Fysica :
  1905 – Adolph von Baeyer
  1906 – Henri Moissan
  1907 – Albert Abraham Michelson
  1908 – Gabriel Lippmann
  1910 – Otto Wallach
  1915 – Richard Willstaetter
  1918 – Fritz Haber
  1921 – Albert Einstein
  1922 – Niels Bohr
  1925 – James Franck
  1925 – Gustav Hertz
  1943 – Gustav Stern
  1943 – George Charles de Hevesy
  1944 – Isidor Rabi Issac
  1952 – Felix Bloch
  1954 – Max Born
  1958 – Igor Tamm
  1959 – Emilio Segre
  1960 – Donald A. Glaser
  1961 – Robert Hofstadter
  1961 – Melvin Calvin
  1962 – Lev Davidovich Landau
  1962 – Max Ferdinand Perutz
  1965 – Richard Phillips Feynman
  1965 – Julian Schwinger
  1969 – Murray Gell-Mann
  1971 – Dennis Gabor
  1972 – William Howard Stein
  1973 – Brian David Josephson
  1975 – Benjamin Mottleson
  1976 – Burton Richter
  1977 – Ilya Prigogine
  1978 – Arno Allan Penzias
  1978 – Peter L Kapitza
  1979 – Stephen Weinberg
  1979 – Sheldon Glashow
  1979 – Herbert Charles Brown
  1980 – Paul Berg
  1980 – Walter Gilbert
  1981 – Roald Hoffmann
  1982 – Aaron Klug
  1985 – Albert A. Hauptman
  1985 – Jerome Karle
  1986 – Dudley R. Herschbach
  1988 – Robert Huber
  1988 – Leon Lederman
  1988 – Melvin Schwartz
  1988 – Jack Steinberger
  1989 – Sidney Altman
  1990 – Jerome Friedman
  1992 – Rudolph Marcus
  1995 – Martin Perl
  2000 – Alan J. Heeger

  Economie :
  1970 – Paul Anthony Samuelson
  1971 – Simon Kuznets
  1972 – Kenneth Joseph Flèche
  1975 – Leonid Kantorovitch
  1976 – Milton Friedman
  1978 – Herbert A. Simon
  1980 – Laurent Robert Klein
  1985 – Franco Modigliani
  1987 – Robert M. Solow
  1990 – Harry Markowitz
  1990 – Merton Miller
  1992 – Gary Becker
  1993 – Robert Fogel

  Geneeskunde :
  1908 – Elie Metchnikoff
  1908 – Paul Erlich
  1914 – Robert Barany
  1922 – Otto Meyerhof
  1930 – Karl Landsteiner
  1931 – Otto Warburg
  1936 – Otto Loewi
  1944 – Joseph Erlanger
  1944 – Herbert Spencer Gasser
  1945 – Ernst Boris Chain
  1946 – Hermann Joseph Muller
  1950 – Tadeus Reichstein
  1952 – Selman Abraham Waksman
  1953 – Hans Krebs
  1953 – Fritz Albert Lipmann
  1958 – Joshua Lederberg
  1959 – Arthur Kornberg
  1964 – Konrad Bloch
  1965 – François Jacob
  1965 – André Lwoff
  1967 – George Wald
  1968 – Marshall W. Nirenberg
  1969 – Salvador Luria
  1970 – Julius Axelrod
  1970 – Sir Bernard Katz
  1972 – Gerald Maurice Edelman
  1975 – Howard Martin Temin
  1976 – Baruch S. Blumberg
  1977 – Roselyn Sussman Yalow
  1978 – Daniel Nathans
  1980 – Baruj Benacerraf
  1984 – Cesar Milstein
  1985 – Michael Stuart Brown
  1985 – Joseph L. Goldstein
  1986 – Stanley Cohen [& Rita Levi-Montalcini]
  1988 – Gertrude Elion
  1989 – Harold Varmus
  1991 – Erwin Neher
  1991 – Bert Sakmann
  1993 – Richard J. Roberts
  1993 – Phillip Sharp
  1994 – Alfred Gilman
  1995 – Edward B. Lewis
  1996 – Lu RoseIacovino

  TOTAAL : 129

  Joden promoten het hersenspoelen van kinderen in militaire trainingskampen niet.
  Ze leren hen niet om zichzelf op te blazen en een maximaal aantal joden en anderen te doden.

  Joden kapen geen vliegtuigen, doden geen atleten tijdens de Olympische Spelen en blazen zichzelf niet op in Duitse restaurants. Geen enkele jood heeft ooit een kerk vernield. Geen enkele jood uit zijn ongenoegen door mensen om te brengen. Joden doen niet aan slavenhandel en hebben geen leiders die oproepen tot de Jihad en het doden van alle ongelovigen.

  Misschien zouden de moslims van deze wereld moeten overwegen om zich meer in te spannen op het gebied van het gewone onderwijs en minder te klagen dat de joden de oorzaak zijn van al hun problemen. Moslims zouden zich eens moeten afvragen wat zijzelf voor de mensheid kunnen betekenen, alvorens te eisen dat de mensheid hen respect betuigt.

  Onafhankelijk van het feit hoe u staat tegenover de crisis tussen Israel, de Palestijnen en de omringende Arabische landen, en zelfs als u gelooft dat Israel daar de meeste schuld aan heeft, zeggen de volgende twee zinnen werkelijk alles :

  «Als de Arabieren vandaag de wapens neerleggen, is er geen geweld meer. Als de Joden vandaag de wapens neerleggen, is er geen Israel meer.»
  Benjamin Netanyahu

  Generaal Eisenhower heeft ons gewaarschuwd: het is een historisch feit. Toen de opperbevelhebber van de geallieerden, generaal Dwight D. Eisenhower, de slachtoffers van de uitroeiingkampen aantrof, gaf hij opdracht om zoveel mogelijk foto’s te laten maken door het Duitse volk uit de omliggende dorpen, om hen de kampen te laten bezoeken en zelfs de doden te laten begraven. Hij deed dit met woorden van de volgende strekking: « Verzamel nu alle dossiers en alle documenten – neem de films in beslag – laat de getuigen spreken – want ooit in de loop van de geschiedenis zullen er smeerlappen opstaan die zullen beweren dat dit alles nooit is gebeurd…»

  Onlangs werd in het Verenigd Koninkrijk de discussie gevoerd of de Shoah uit de schoolboeken moest worden geschrapt, daar dit «beledigend» was voor de moslimbevolking die volhoudt dat dit alles nooit heeft plaatsgevonden. Het is voorlopig niet geschrapt… maar het is een angstaanjagend teken van de vrees die de wereld verlamt en van hoe gemakkelijk ieder land zich daardoor laat verlammen. Het is maar iets meer dan 60 jaar geleden dat er een einde kwam aan WO II in Europa…

  6 miljoen Joden,

  20 miljoen Russen,

  10 miljoen christenen,

  en 1900 katholieke priesters

  die werden vermoord, verkracht, verbrand, uitgehongerd, vernederd en als proefdieren gebruikt, terwijl het Duitse volk de andere kant op keek. Nu meer dan ooit, nu onder meer Iran volhoudt dat de Holocaust «een mythe» was, moeten wij ervoor zorgen dat de wereld nooit vergeet.

  Hoeveel jaar zal het nog duren voor de aanslagen op de WTC-torens «nooit zullen hebben plaatsgevonden», omdat dit beledigend is voor de moslims in de VS?

  http://ejbron.wordpress.com/?s=joden+gestorven

 17. Theo Raadhof zei:

  Heel erg jammer dat deze site ook vertrekt, ik heb er altijd graag naar mogen kijken en reageren.
  Mag ik u bedanken en groeten met een glimlach!

 18. Pieter H zei:

  @ Check

  Wat een verrekt goed verhaal;als alle christelijke nobelprijswinnaars erbij zouden staan was de site te klein.
  Uit dit alles blijkt zelfs cijfermatig dat de Islam de wereld slechts terrorisme en onderdrukking heeft gebracht ;maar dat is niets nieuws!!!

  Ook ik vind het jammer dat de site stopt,maar alles is nu wel gezegd !

  Het gaat een ieder goed !!!!

 19. ineke zei:

  ha die CHECK – in europa verblijven inmiddels 55 miljoen moslims –

  en wat betreft slimbo’s: uit het OOSTEN kwamen drie wijzen en toen was het OP !!!

  mooi stuk overigens van je, hoop dat het niet de laatste is – groet van ien –

 20. twee kommas zei:

  Nu onze redders van Kunduz en de niet redders reces hebben is het goed toeven in Nederland.

  Whee als zij terugkomen,,,

 21. Arie Kanarie zei:

  Zal eens met de eigenaar van politiekgelul.nl contact opnemen om een soort forum te openenen zodat iedereen zijn commentaar kan geven, de site is op dit moment slapende,……………… nog wel 🙂

  En op een gegeven moment is alles ook gezegd, schreeuwen in een menigte die over het algemeen doof is levert op een gegeven moment geen plezier meer op,

  Ik heb er begrip voor dat jullie lekker gaan zitten staren naar wat wij allemaal gaan doen in Baggerland,…………….. wordt vervolgd op politiekgelul.nl

 22. wolfy zei:

  FF WAT ANDERS CHECK,
  JE VERTELD DE WAARHEID ALS EEN KOE.
  Ik ben het totaal eens met je uitmuntende stukje hier.
  Volkomen gelijk en helaas zien onze zogenaamde human-rights proleten dit niet.
  Gelukkig voor deze 300 emigranten die geen onroerend goed bezitten en niet zo vermogend zijn is hun toekomst veel rooskleuriger.
  Zelfs als ze naar een moslimland verhuizen zoals ik is het beter.

  Gegroet.

 23. wim3 zei:

  Is het mogelijk een lijst samen te stellen van de mensen die door de criminele nep-oranjes achter de tralies zijn gezet, in een inrichting zijn opgesloten of anderszins aan de gemeenschap zijn onttrokken? Ook zogenaamde ongelukken kunnen hierbij. Ik denk hierbij aan:
  1. ERWIN LENSINK
  2, PROF. HASPELS etc. etc.

 24. Driek zei:

  @Check.
  Mijn complimenten, een zeer verhelderend artikel.
  Op deze Vrijdagavond.

  Vriendelijke groet,

  Driek

 25. check zei:

  @ NICD

  Goed begrijpend lezen is voor veel mensen een handicap , want hebben de vaak de nare gewoonte door te WILLEN LEZEN waar ze zelf in geloven ofwel hetgeen ze in hun benepen hersenpan door de GOEBBELS propaganda is ingeprent.

  Als ik dit soort reacties krijg, denk ik vaak , laat maar waaien , ongeneeslijk geestelijk ziek. Maar goed het is zondag ochtend, helaas ook hier in het Middellandse zee gebied qua weer een mindere dag.
  Ik heb nogal gereisd , doe dat nog regelmatig en niet om “All In “ergens in een toeristen hotel neer te strijken , waar de gemiddelde baggerlander zich niet eens bewust is waar hij nou precies is neergestreken.
  Gezien de tijd besparing dus steevast altijd per vliegtuig en dan kom ik gelijk waar ik zijn wil. Is al die vernederende poppenkast op vooral vliegvelden nodig , omdat een Jood zich wil opblazen of gewoon een paar honderd onschuldigen naar de andere wereld wilt helpen ? Moet je omwille van een Jood je overal legitimeren en je vaak laten fouilleren als je ergens naar toe wilt gaan ? Moet jij en echtgenote zich aanpassen en in lappen verhullen , als je naar Israël gaat en net zoals in de voor 85 % van Arabische landen je aanpassen aan hun cultuur en gewoonten ?

  Ik moest voor mijn werk vaak daar gaan wonen en werken , kan je vertellen geen prettige herinneringen te hebben. Om maar te zwijgen van de uitbuiting en vaak geweld aan buitenlanders die bij rijke Arabieren in dienst waren en de arme ( vaak Aziaten of Fillipino’s donders als slaaf en voetveeg werden misbruikt. Had in beide gebieden vrienden dus Joden en Palestijnen , waarvan een aantal met elkaar waren
  getrouwd. Die moesten hals over de kop vluchten toen ene grootste oorlog misdadiger en moordenaar ene Arafat zonodig Libanon met de grond gelijk wilde maken. Die is gelukkig dood , maar er zitten daar vele Arafats . Hebben die goed voor eigen volk gezorgd en gedeeld in de triljoenen dollars die de wereld daar naartoe hebben gestuurd ? Enige jaren geleden hebben de Israeli een aantal nederzettingen , volledig ingerichte huizen inclusief tuinbouw kassen en alles wat je kan bedenken om een behoorlijk leven op te bouwen achter te laten. Wat deden die Palestijen en ander gespuis ? Die sloegen de boel aan gort , want werken is in de Arabische wereld een vloek , de wereld terroriseren , vermoorden en afpersen daar zijn ze kampioen in.

  Dus NICD er zullen van die door jou genoemde 55 miljoen best een paar tussen zitten die zich aanpassen en zijn studeren en werken in Europa. Laten we dat eens op 40 % houden , dus dat zijn er heel veel. Maar het grootste deel is geteisem , parasieten en criminelen, die ook een land als Nederland uitmelken en de bevolking terroriseren. Ik heb ze niet geroepen want die door jou genoemde 55 miljoen zijn NU juist niet gekomen om een nieuw leven op te bouwen, zich aan te passen aan hun nieuwe land en wereld. Ben je gek, ze hebben gewoon hun achterlijke en criminele land meegenomen !

 26. wolfy zei:

  Al weer de spijker op zn kop Check.
  NICD heeft hopelijk iets van je laatste commentaar hier iets geleerd.
  Ik woon in Malaysia en ik kan je vertellen dat ik mensen heb gezien met een Bin Laden T-shirt en ook dat er tekeningen van hem gemaakt worden, en dat op een touristenstrand.
  Ik wil absoluut niet zeggen dat het hier allemaal terroristen zijn maar er zijn toch veel mensen die het kunnen worden als ze maar veel naar bepaalde extreme imams luisteren.
  Als je Malayer bent, kun je nooit een andere religie hebben, punt uit.
  Het is in de boeken een demokratisch land maar schijn bedriegt.
  Gelukkig kunnen ze niet zonder Chinezen en touristen hun redelijke welvaart behouden.

  Gegroet en blijf je meestal goede commentaar geven,,ciao.

Comments are closed.