Nederlandse oudjes doen vies

U weet dat de overheid z.g. het beste met u voorheeft. Daarom moet er dan ook op van alles en nog wat gelet worden, want mogelijke overtredingen van het oerwoud van wetten en regels dat ons overgeregelmenteerde land kent is funnest voor de vaderlandse economie, die toch al zo onder druk staat en waaraan u en zeker als u de 65 gepasseerd bent natuurlijk de schuldige bent. Wat dacht u van die “vieze”oudjes die gaan hokken ? In plaats van gewoon netjes op je eigen stek te blijven, gaan sommigen zo ver dat zij wel eens blijven overnachten bij de pas gevonden nieuwe partner en dat kan natuurlijk helemaal niet. Hiertegen grijpt dan ook  de Sicherheits Volks Bewegung , de SVB, hard en onverbiddelijk in.

 

 

 

 

Maar weet die SVB nu wel hoe het eigenlijk zit en wanneer wordt je gezien als samenwonend en wannneer niet ? Een blik in de Gemeentellijke  Basis Administratie  ( GBA ) zou wonderen verrichten, maar nee, de SVB loert op die slimme oudjes die wel hun eigen huisje (leeg) aanhouden, maar gezellig bij elkaar tussen de lakens schuiven. Het ene SVB kantoor is namelijk strenger dan het andere en worden ouderen in de ene plaats veel sneller als een  mogelijk frauderend koppeltje  beschouwd, dan elders. Dat kan de 65-plussers honderden euro’s per maand schelen, omdat  je samen  per maand ruim 600 euro AOW  minder ontvangt dan als  twee alleenstaande ouderen. En dat moet met een regering en overheid die nooit een poging tot zelfverrijking zullen doen  zeker tot sancties leiden.

Maar wanneer woon je nu eigenblijk samen ? De SVB en de gemeenten die e.e.a moeten controleren weten het zelf ook niet.  Uit  steekproefen blijkt dat 2 oudjes die elkaar alleen in de weekenden ziet en voor elkaar koken,  in b.v.  Breda, Nijmegen en Roermond, dat  wel moeten melden, maar bij zes andere kantoren niet. Weten wanneer je het moet melden is belangrijk, doe je het niet loop je het risico dat je  een boete te krijgt en het teveel ontvangen deel van de AOW te moeten terugbetalen. En kom je daardoor dan in de problemen en wordt je door de SVB gekort, dan kun je toch als alleenstaande in aanmerking komen voor bijzondere bijstand en wat de SVB , spreek overheid, aan de ene kant spaart, wordt aan de andere kant weer uitgegeven, het bekende probleem van een  falende overheid die zelf niet weet waarheen hun, maar in feite moeten wij zegggen UW geld naartoe verdwijnt.

En…. in tegenstelling tot de “fraude gevallen” bij de overheid zelf, en die zijn er legio, is bepaald dat indien het bedrag van de “te veel “ontvangen AOW meer dan 10.000 Euro bedraagt, de SVB ook aangifte doet bij justitie.

Het zou natuurlijk prachtig zijn, als de overheid ook zo streng op zou treden indien het om fraude gevallen gaat welke in de eigen gelederen plaatsvinden, zoals sjoemelende burgemeesters, commisarissen van hare keuninklijke hoogheid, gemeenteambtenaren en ga zo maar door. Echter, dat snijden in eigen vlees  doet pijn en ofschoon e.e.a. ook zou helpen in de bezuinigingspogingen, zult u geen of zelfs maar pogingen ontdekken om hieraan een einde te maken.

En met steeds meer verbazing kijkt het buitenland naar deze etterende puist in Europa, geheten Nederland die met de ontwikkelingen van de afgelopen dagen nu eindelijk is opengebarsten. De hoeveelheid politieke pus die er uit stroomt is niet meer te stuiten en nogmaals ons land streeft de Grieken met vlag en wimpel voorbij.

En wilt u zien hoe de graaiers met u om gaan en wanneer ü vies doet “, zie dan :http://www.weethoehetzit.nl/situatie/4/ik-heb-een-aow-pensioen/vraag/261/samen-leven-en-uw-aow/


15 Reacties

 1. harrie zei:

  het leger infantiele afgekeurde marechaussees en bromsnorren met een psychisch probleem die samen de sociale recherche vertegenwoordigen wordt met de dag groter en agressiever.
  hier de oudjes opjagen en geen aandacht besteden aan de fraude die met de aow in het buitenland wordt gepleegd door lui die na een paar jaar bordenwassen de aow in gehuppeld zijn, meestal ivm ontbreken genoeg pensioenjaren, stevig aangevuld met bijstandgeld.

 2. twee kommas zei:

  De etterende puist is idd opengesprongen.

  Steeds meeer mensen beseffen dat Wilders zijn grote moskee in Brussel staat.

  Mbt “fraude” van ouderen die de gemeenschap geld kost,,tis toch beter besteed dan aan Brussel.
  Mijn conclusie,,zet um oudjes geniet er nog van binnen en buiten de lakens!

 3. Bert G. zei:

  Ik had het al eerder in een reactie beweerd.
  Wij zijn veel en veel erger en verder dan ze in n-korea kunnen dromen.
  Oost duitsland e.d. landen waren kinderspel hiermee vergeleken
  Maar toch ben ik bang dat iedereen op de bank voetbal blijft kijken. Wederom.

  Schitterd verwoord trouwens..

 4. Harry zei:

  Een heleboel ouderen zoals ik hebben toch helemaal geen behoefte meer aan sex .
  Wat zou je nog tobben ? Het is toch maar een heel geklieder uiteindelijk !
  Als ik al die rimpels van mijn tegenstander zie , en al die verleppingen , dan word ik toch wel een beetje depressief ! Waar is alles wat leuk en lekker was gebleven ?
  Nou zou niemand mij vroeger de Nobelprijs voor eenkennigheid gegeven hebben , maar misschien is het net als wanneer je iedere dag macaroni eet , tegengegeten …….

  Tegenwoordig lees ik net zo lief een goed boek ! Gek hé ?
  Moet alleen nog eens iets verzinnen om niet na zeven regels al in slaap te vallen .

 5. check zei:

  @ Harrie,

  Goed verwoord, ze zijn in baggerland erger dan de vlm Gestapo en SS. Hitler zou er trots op zijn. Heb bij thuiskomst weer een blauwe enveloppe in mijn bus ontvangen. Een BEFEHL van de Belasting Gestapo van baggerland. Moet weer een WERELD INKOMEN opgeven voor VOPO land. Nou ze kunnen mijn kont kussen ik weiger dat. Maar het komt me zo ver de strot uit dat ik in staat ben de hele tering zooi daar op te blazen.Waar die maffers de gore lef vandaan halen want heb helemaal niks met dat baggerland te maken, ben al > 10 jaar weg. Heb vanochtend uit pure frustratie mijn advocaat gebeld en opdracht gegeven die nazi ’s bij de raad van Europa aan te klagen en een aanklacht in te dienen, We zullen zien wat er gebeurt. Moet wel keihard lachen om die koorbal Beruttert , die lacht niet meer zo hard , de ashwhole, Zo ook die flikker Jan Gekeest . Kan je nagaan hoe vreselijk maf en dom ze zijn, Het hoogste woord om al die feestgangers in het zuiden tot een max tekort van 3 % te dwingen, terwijl ze zelf met hun grote muil het geld als zand tussen de vingers door laten glippen. Sta je even keihard voor paal. Als ik al dat gajes daar in den Haag nu zie rond struinen, de een nog dommer en louche dan de andere. Zal je land maar zijn.

  QPO makker

 6. Arie Kanarie zei:

  Hahahahahha die Harry.

  Maar wordt viagra eigenlijk vergoed door de ziektekosten, zo niet leg hans worst een uurtje in de vriezer, is hij ook hard. 🙂

 7. harrie zei:

  @check
  kijk makker dat zijn nou de dingen die me er nog steeds van weerhouden mijn schuilplaats elders te gaan graven. wat een shit wordt er over je uitgestort als je je in het buitenland vestigt.
  hoorde en zag gisteren die rooie rat die zich in frankrijk warm loopt voor het presidentschap beweren dat hij niet begreep waarom de noordse landen niet meer voor de zuidelijke wilden betalen, waar was volgens hem de solidariteit gebleven.
  gaat leuk worden als dat vod straks gekozen gaat worden.
  heb jij overigens nog info hoe de spaanse staat de voetbalclubs mbt hun gigaschulden tegemoet gaat komen?
  qpo

 8. Anton Gerrit,Gerrit Zalm,Nout Wellink waar blijft het trubinaal zei:

  Geachte Lezers,

  Het einde van vrije menings uiting in zicht op internet?
  ==========================================
  Namelijk MICHA KAT OPGEPAKT!
  ===========================

  Amsterdam,donderdag .
  Met de aanhouding van publicist Micha Kat hoopt de politie een einde te hebben gemaakt aan een stroom bedreigingen,gevallen van smaad en valse bommeldingen!
  U weet wel, hij doet de Klokkenluiders site .nl.
  Er liggen ,dat beweert de politie tientallen aangiften tegen de man die begon als
  journalist,maar eindigde als complotdenker en stalker van iedereen die het niet
  met eens is.
  Je zou toch zeggen dat de moord en dood slag dagelijks in Amsterdam meer
  van belang is,om daar wat aan de doen als politie,nietwaar!

  Maar goed waar het om gaat is ,betekent dit in de naaste toekomst,dat als de macht
  hebbers het hun niet zint om in bepaalde gevallen de waarheid te moeten aanhoren
  over hun daden.
  Gewoon straks diverse sit-s gaan verbieden,omdat die hun niet zinnen!

  Het spreekwoord; al is de leugen nog zo snel,de waarheid achter haalt hem wel.
  moet luiden ——; al is de waarheid nog zo snel,de leugen achter haalt hem wel.

  De tijd zal het leren!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 9. check zei:

  @ Benee,

  Ik schrijf hier op GN regelmatig over die gansgters van de EU en zo ook die in baggerland. Waarschuw hoe ons pensioen ( 800 miljard Kleuries) en ons spaartegoed op deze smerige listige manier straks naar de zuidelijke landen verhuisd, aangezien die alleen maar feest hebben gevierd ( al 35 jaar lang van onze duiten) en geen stuiver aan pensioen voorzieningen opzij hebben gelegd. DAAR IS HET OM TE DOEN en daar heeft het ongedierte in den Haag m.n. Beruttert de koorbal en flikker Jan Gekeest die straks een dik betaalde pots voor land en hoog verraad krijgen aan MEEGEWERKT. Maar ook hier op GN slapen de meesten mensen en maken zich druk om niks. Heb een hoop dat het zoooo slecht gaat worden dat ze allemaal aan de geeuwhonger liggen , misschien dat ze eindelijk eens wakker worden.

 10. check zei:

  @ Harrie,

  Blijf het herhalen en zie mijn reactie aan Benee, we worden ouderwets genaaid en verraden door het ongedierte in den Haag, What is new ? Maar weinig lieden hier ook op GN geloven waarvoor ik herhaaldelijk waarschuw m.n. dat het met de Kleurie is gedaan en afgelopen. De prijs ? Die is niet voor te stellen maar heb een goed voorbeeld m.n. Argentijnse toestanden waar mensen voor de trek automaat hun kleuries willen opnemen en dat die machine een tekst laat zien ” RIEN NE VAS PLUS UW GELD IS NIET MEER VAN OE ” . Inmiddels heeft het rapaille dus de ratten van het zwaar gestoorde krankzinnige hof en die VA bewrg de ons zo bekende pleitvaart per KM schip genomen. Hebben ze een geluk dat ik daar dan niet meer zit ,want mijn mobilisatie bestemming was de Marine commando bunkers bij de haven van Hoek van Holland. Zou ze gelijk bij aankomst allemaal een derde oog hebben gegeven of wie wilde vluchten een kogel in de rug, zoals je lafaards en landverraders behandeld.
  Spanje is FAILLIET , UITGEWOOND en het wachten is op een burger oorlog, want het zal nog veel slechter gaan. De armoede is inmiddels schrijnende , maar ook hier zitten politieke gangsters die zo verrot en corrupt zijn. Stel je voor de voetbal clubs hebben een schuld aan de fiscus van 750 mio kleuries ( men zegt dat maar op zijn Spaans moet je factor 4-5 hanteren) en die moeten nu onder druk van EU gaan betalen. Maar daar hebben de corrupte politici en regenten hier een antwoord op, ze hebben de tijd tot 2020 om dat te betalen en nadien natuurlijk op zijn Spaans manana. Italie heeft de naam een maffia land te zijn maar hier in Spanje doen ze het en zijn vele malen erger, Maar gelukkig hebben we de Nlers en Duitsers nog, die betalen wel voor ons.

  M.b.t. Hollande kan ik kort zijn. Hij is niet zo bevriend met Merkel en dat is al een voordeel want la dolce France is net zo corrupt als de rest van de zuidelijke landen. Ze belazeren ons waar we bij staan. Frankrijk daar gaan ze nu met 62 met pensioen
  en daar hoor ik die politieke kaffers in baggerland niet over. Zijn net zoals schandknapen en kwartjes hoeren , laten ons gebukt staan , wat een geteisem !

 11. Barbara Marquart Scholtz zei:

  Waarom moeten ouderen die gaan samenwonen zo gekort worden op de AOW?
  Ze leveren toch alleen maar voordelen op.
  Ten eerste: er komt woonruimte vrij.
  Ten tweede: ze zorgen voor elkaar en zullen waarschijnlijk langer zelfstandig kunnen
  blijven wonen.
  Tel uit je winst..

 12. check zei:

  @ Barbara,

  Helmaal eens, maar dat is niet in het belang van de enorme horde aan ambtenaren die de RONDPOMP INDUSTRIE bevolken. Naar ga ze bij Ali of Mo ook kijken en controleren ? Nee, daar zijn ze te laf voor want dan krijgen ze klappen. Dus apkken ze de laffe Ollanders aan, die doen zoals we al 70 jaar weten helemaal niks en helpen als het ff kan de vijand door VERRAAD !

 13. Anton Gerrit,Gerrit Zalm,Nout Wellink waar blijft het trubinaal zei:

  Geachte Lezers,

  De Klokkenluider van Nederichland is opgepakt omdat hij diverse waarheden naar buiten heeft gebracht!
  Nu dat zij hem hebben opgepakt,en de officier van justitie de macht heeft om hem de
  mond te snoeren.
  Is de web-site DE—————————————-KLOKKENLUIDER.NL in geld nood!
  Zij verzoeken ons geld over te maken,anders gaat er weer een web-site met de
  juiste waarheden uit de lucht!
  U bent gewaarschuwd als dat gaat gebeuren,is het einde zoek,dan kunnen jullie
  het wel schudden.
  Lees het op de site KLOKKENLUIDER.NL.

  Het is nog niet te laat,als u het maar weet!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 14. wolfy zei:

  Ja het zijn vreselijke bemoeials, die mensen geen vrijheid gunnen.
  Het gaat ze geen flikker aan met wie of met hoeveel mensen je samen woont.
  Belasting moet eens op houden om mensen te stalken.

  Gegroet.

Comments are closed.