Pasen in Nederland, hoe verknipt moet je zijn ?

Om te beginnen willen wij u prettige paasdagen toewensen.

 Op het moment dat u deze mail misschien nog leest alvorens naar het voetballuhh.. in Rotterdam te gaan, wrijven wij ons gelet het tijdsverschil net de slaap uit de ogen en nemen de ochtendpost door die lezers en correspondenten ons trouw doorsturen. En wat lees je dan ?

 

 

Op zondag, dus vandaag, kunt u zich om 11.30 melden voor het station van Aalten ( Achterhoek) of even bellen met 06-16082816 om u aan te melden voor een wandeltocht voor lesbische vrouwen. Wij zijn dus wat te laat, maar misschien dat een belletje helpt, of anders vanavond even vragen hoe het was.

Nadat wij al geschrokken waren door het feit, dat Turkse “mannen en vrouwen” nu een speciaal voor hen gereserveerde boot krijgen tijdens de komende Amsterdamse Gay Parade, een evenment waarvan wij ons nog steeds afvragen, waar die tomeloze manifestatiedrang van homo’s en lesbo’s vandaan komt, dachten de Achterhoekse wieven kennelijk wat ze daar in Amsterdam kunnen, kunnen wij ook.

Wij gaan dan ook hoofdschuddend ontbijten. Nee, geef ons dan maar die Duitsers uit het Ruhrgebied, die files trotseren om toch een kuil te gaan graven aan een van onze stranden. En daar ook wij het met pasen even wat kalmer aandoen, laten wij een beschrijving van de rit Oberhausen naar Zandvoort graag over aan Gregor Frenkel Frank.

Prettige paasdagen .

 


2 Reacties

  1. Ome Bram zei:

    Bedankt dit zo gevleugeld te beschrijven. Bracht herinneringen terug waar ik braak neigingen van kreeg.

    Wordt 23 graden in Huntingtoin Beach vandaag, ga op me’n gemak even naar het strand wandelen met me’n honden, kopje koffie drinken, mensje kijken en weer lekker terug wandelen en denkend: ben de Hollandse gekte mooi ontlopen.

    Life is good!

  2. Arie Kanarie zei:

    Die wandeltocht ging dan zeker ook over de meubelboulevards, ook zo’n lekker domme nederlandse stompszinnige bezigheid. Hoe dom kun je zijn,…………………………..

Comments are closed.