EU of Bilderberg, kiezen hoeft niet meer

Terwijl er in ons land  gestoeid wordt ,  wie er  lijsttrekker mag worden van de ene of andere poppenpartij, spelen er in het wereldgebeuren twee belangrijke zaken, die ons poldergekibbel in het niet laten verdwijnen. Zo werd er op 20 maart in Berlijn een conferentie gehouden door 9 EU  ministers van Buitenlandse Zaken onder de noemer “The Berlin Group” of zo u wilt de “Zukunftsgruppe” en worden aan de andere zijde van de oceaan de voorbereidingen getroffen voor de Bilderberg conferentie. Beide zaken verdienen de aandacht, want zij zijn mede bepalend hoe uw toekomst er uit gaat zien.

 

 

 

 

 

Op 20 maart ontmoetten de ministers van buitenlandse zaken van 9 EU landen elkaar. Het ging daarbij  naast Uri Rosenthal van ons land om zijn collega’s uit België, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Italië, Polen en uiteraard de Duitse minister Guido Westerwelle. Op de agenda stond een punt, namelijk om de huidige functies van de EU voorzitter Herman van Rompuy en die van de EU commissie Manuel Barroso te combineren tot een enkele positie, die in de wandelgangen ook wel die van de keizer van Europa wordt genoemd. Niet, dat deze machtigste man van de EU democratisch gekozen gaat worden, maar dat had u natuurlijk ook niet verwacht. Onderling zouden de ministers in principe bepalen, wie  het EU baasje wordt, waarbij zeker een land niet aan deze “verkiezingen” mee mag doen, namelijk Groot Brittanië. Sinds de Britten enige weken geleden niet meehuilden met de rest van de wolven, of liever gezegd jakhalzen in het Europese bos, is namelijk officieus besloten, dat de Britten het maar uit moeten zoeken en dat er sprake zal zijn van een selectieve boycott van Groot Brittanië.

Gespreksthema’s waren, hoe het enthousiamse van met name de jeugd voor de  EU vergroot kan worden en er meer EU in uw dagelijks leven gebracht kan worden  en tevens de souvereiniteit van de verschillende EU staten onder een noemer kan komen, kortom het bereiken van de door vele met machtslust omgeven politici, de oprichting van de Verenigde Staten van Europa, waar  dan voor veel  nationale politici een ruim betaald luxueus leventje beschikbaar zal zijn!  Dat Groot Brittanië niet meer mee mag spelen , hebben de Britten aan zich zelf te danken , vond men in Berlijn, maar de Britten zelf denken daar uiteraard geheel anders over. Echter net als gedurende 1940-1945 is men op het eiland wel gewend de eigen broek op te houden en niet mee te lopen achter de rattenvangers op het vaste land.

Minstens net zo belangrijk is de jaarlijks te houden Bilderberg conferentie, waar de machtigen der aarde in het diepste geheim bespreken hoe zij  hun macht op “het volk” kunnen vergroten en daarmee uiteraad hun portemonnee kunnen vullen. U weet dat de beroeps sjoemelaar Bernhard een van de bedenkers van deze club was, niet in de laatste plaats om een eigen financiële onafhankelijkheid van de zakcentjes van Juliana te creëren. Kijk eerst even naar het volgende filmpje  en let op Sjuul en Bernie :

Vanaf 31 mei a.s. zal het Westfields Marriott hotel in Chantilly / Virginia weer de machtigsten der aarde ontvangen, waaronder uiteraard leden van onze eigen door velen zo op handen gedragen oranjes, die dan even geen tijd hebben voor koekhappen of toiletpot werpen, maar bezig zullen zijn hun miljarden wat aan te vullen, want met o.a. alle onroerend goed aankopen moet de schoorsteen immers blijven roken. Hoewel dat laatste is slechts een detail, want het principe van de Bilderbergers is slechts om te komen tot een enkel Wereld Rijk, waar de lakens uitgedeeld worden door de  leden van die groep. Even Googlen naar Bilderberg helpt u verder om dat te zien, en mochten deze lieden inderdaad hun zin krijgen ( zo ver dat al niet het geval is ) zullen u en wij slechts als financiële ja- knikkers gebruikt worden, totdat de bron is opgedroogd.

U begrijpt dat dit twee zeer zorgwekkende ontwikkelingen zijn, maar slechts door weinigen als zodanig herkend worden, zeker niet in ons land, waar de petitie tegen het ESM verdrag nauwelijks iemand op de been bracht. Ten aanzien van dit laatste  willen wij er op wijzen, dat in België er o.a. een bijeenkomst van verontruste burgers is georganiseerd, terwijl bij onze Oosterburen er toch 600.000 tegenstemmers bijeen werden gebracht, hetgeen er toe geleid heeft, dat indien Duitsland toestemt , hetgeen waarschijnlijk lijkt,  niet de meerderheid van 50% plus 1 maar 2/3 van de parlementsleden voor het verdrag dienen te stemmen.

Waar dit alles toe gaat leiden ? Het antwoord is niet moeilijk, immers of u nu door de hond of de kat gebeten gaat worden of reeds gebeten wordt, het effect is hetzelfde. Echter de zaak maar gewoon op zijn beloop laten, is wel het slechtste waarvoor u kunt kiezen. De burger zal zelf actie moeten nemen, want van de met name vaderlandse politiek heeft u niets te verwachten. En om met George W. Bush te eindigen :“A dictatorship would be a heck of a lot easier…” zodat u weet waaraan u toe bent.


17 Reacties

 1. Globalists at Bilderberg Group show your face zei:

  The Bilderberg Group is one of the world’s most famous and dangerous Globalist institutions that not many people know about. I personally think that the Globalists who attend should show there faces and let the world know about their plans for a New World Order. If the Globalists who attend the Bilderberg Group meetings have nothing to hide, then why don’t they share there agenda with us?

 2. Wolfy zei:

  Bilderberg is een dubieuze groep maar een wereldorde wil zeggen dat er ook in Azie mensen met ze collaberateren.
  Het zou mij niet verbazen, maar ik denk dat de macht dan voor het grootste deel naar China gaat.
  Wie o wie kan het weten?

  Gegroet.

 3. Wolfy zei:

  Wim3 toch.

  Je hebt het gelijk aan je zijde.
  Er zijn veel te veel enge geheimen in deze wereld.
  Ik heb ook een geheim, helaas kan ik dit nog niet verklappen.

  Gegroet.

 4. henk/paris zei:

  Na de verkiezingsdrukte in Frankrijk en met name in Parijs die een enorme menigte op de been bracht, kan ik mij nu voorstellen dat “het volk”op ene gegeven moment ontevreden door de houding van de “regenten”er de brui aan geeft, optrekt naar de regentenpaleizen/ gebouwen of het Binnenhof, de verzakers van de algemene zaak er uit halen en dan…… Zie de opstand 10 jaar geleden met Pim, de politie kon amper aan de menigte tegenhouden die Melkert moordenaar scandeerden en daarmee als je kort door de bocht gaat ook nog gelijk hadden.
  Who’s next en wanneer, want dat het niet goed gaat in Europa terwille van de eigenbelangen van politici zal iedereen die het nieuws volgt duidelijk zijn.

  henk/paris

 5. Peter zei:

  De Bilderbergers zijn het vuur aan de schenen gelegd door de Witte Draak, de Aziatische illuminatie. Dus ik denk niet dat ze tot een coalitie gaan komen. De Bilderbergertjes zelf zijn de marionetten van de westerse schaduwregering, de Rothschilds, Rockefellers, maar die zijn ondertussen hun spullen aan het bijeenzoeken om de pleitvaart te maken, want ze staan allemaal al op de telex.

  De jacht is geopend.
  Have a nice show.
  Ptr

 6. ineke zei:

  hoe zou een groep van zeg een paar duizend steenrijke onbetrouwbare heerszuchtige pinokkio’s een wereld bevolking van bijna 7 miljard onder controle moeten krijgen en houden?? onmogelijk –

  zelfs in het met zaven klein lukt dat niet als je kijkt naar het spartelende cda – een partij die op de grond ligt en volkomen is gevloerd al hebben ze het zelf nog niet door – door jaren van verkeerde macht nog steeds niet doordrongen dat de kiezers over hun nek gaan bij het immer nietszeggende gewouwel – en maar door kakelen op de oude voet met zalvende leugenachtige incompetente grauwsluier figuren –

  ook een mona toetje zal hier de boel niet kunnen redden – dat krijg je als je de hele wereld wenst te plezieren – het aller grappigst is nog dat men niet het cda verhaal uitdraagt want dat hebben ze niet maar constant over de PVV praat-

  wordt het niet eens tijd deze 6 zure zielepoten naar een shrink te sturen?? de trauma’s spatten van het scherm ook bij de kandidaten die nog nooit geconfronteerd zijn met GEERT –

 7. Ome Bram zei:

  @ineke

  Het gebeurt recht voor je ogen

  Kijk eerst naar Amrika. Democraten en Republikeinen maar het land wordt geregeerd door Goldman Sachs die hun pionnen op belangrijke plaatsen in de regering hebben.

  Kijk naar de zogenaamde oorlogen (conflicten) in Iraq and Afghanistan. Als slachtvee gaan wij er allemaal naar toe om een paar rijk te maken.

  Denk je echt dat de Arabische Lente dankzij een verhaal inde Margriet gestart is en wel allemaal bijna op dezelfde tijd? Wie financiert dat??

  Ghadaffi heeft meer voor zijn mensen gedaan dan welke President van Amerika maar Amerika en speciaal Nato heb ik nog nooit zo snel in aktie zien komen om deze “dictator” te vermoorden. Wel toevallig dat het kwam nadat hij had gezegd dat hij geen dollars voor de olie wilde maar goud.

  Kennedy wilde de Federal Reserve opheffen, we weten wat er met hem gebeurt is.

  De Bilderberg group, levensgevaarlijk voor de gewone man. Jouw en mijn toekomst wordt daar vastgelegd

 8. cathy zei:

  Ome Bram@

  Je hebt helemaal gelijk met wat je schrijft.

  De Bilderberg group is levensgevaarlijk en waarom denk je dat PampaMaxima de banken in de wereld moet bespelen onder het mom van kredieten, ( waardoor er zelfs velen al zelfmoord hebben gepleegd!!!) ?????? Een van de voorbodes van onze ondergang.

  En….. de oorlog in Syrie waar de burgerbevolking wordt uitgemoord, mevrouw assad sierraden en goud blijft bestellen in Londen, en er niets gebeurd een dealtje met Rusland en de Nato.

  En….. de ESM, waar het deal getekend wordt op 20 mei…… geen enkel Europees land heeft dan iets meer te vertellen over zijn financien en de uitgaven ( ons geld) in Brussel die niet gecontroleerd mogen worden en al 7 jaar niet kloppen !!!!
  Zelfs Obama moet verantwoording afleggen aan de senaat, wat het dan ook voorstelt. De ESM slaat alles en Europa wordt verleden tijd.

  Halelujahhhhhhh, geniet er nog maar van zolang het nog kan en laat uw stem maar zitten, want we zijn maar een provincie van de Goldman sachs group, de Bilderberg group, de phoney balloney verhalen om de ( margriet en libelle) burgers zoet te houden gaan nog wel eventjes door, totdat………

 9. check zei:

  Allereerst even dit;

  Schade Nederland
  Op basis van bovenstaande bedragen valt ook bij benadering aan te geven wat de Nederlandse staat minstens kwijt zou zijn bij een volledige Griekse wanbetaling. In een brief aan de Tweede Kamer van maart noemt minister De Jager van Financiën een bedrag van 3,2 miljard euro dat Nederland aan directe bilaterale leningen heeft uitstaan bij Griekenland.

  Voor het Nederlandse aandeel in de verstrekte leningen van het noodfonds EFSF noemt het kabinet een percentage van 6,1 tot 6,2 procent. Op het aan Griekenland uitgeleende bedrag van 104 miljard euro gaat dat om ruim 6 miljard euro die Nederland moet ophoesten als het mis gaat.

  Het Nederlandse aandeel in de standaardfinanciering van het IMF bedraagt iets meer dan twee procent. Op aan Griekenland verstrekte IMF-gelden zou dat pakweg 460 miljoen euro zijn. En dan zijn er nog de Griekse obligaties die de Europese Centrale Bank bezit. Als die waardeloos worden, kan dat Nederland – op basis van het aandeel in de ECB – naar schatting zo’n 1,5 miljard euro kosten.

  Kortom, het kostenplaatje voor de Nederlandse staat bij een Grieks bankroet komt al gauw uit op zo’n 11 miljard euro. Dat wil zeggen: Nederland kan altijd blijven proberen deze leningen bij toekomstige Griekse regeringen te claimen. Maar de kans is groot, dat in ieder geval een fors deel van het geld verloren is. En op rentebetalingen en tijdige aflossing hoeft de komende jaren zeker niet gerekend te worden.

  Voor landen als Frankrijk en Duitsland gaat het om een veelvoud van de bedragen die voor Nederland relevant zijn. Het blijft er dus om spannen wie als eerste buigt: de Griekse politiek of de internationale schuldeisers van Griekenland.
  http://www.z24.nl/economie/artikel_351070.z24/Griekse_exit_euro_kan_Nederland_11_miljard_kosten.html

  zooooooooooooooo en als we even tijd hebben ff nadenken over die Jan Gekeest die zei dat ALLE NLSE UITGELEENDE GELDEN AAN GRIEKENLAND M E T
  R E N T E TERUG KOMEN.

  hET GEBOEFTE IN HET ZWAARE GESTOORDE KRAKNZINNIGE HOF DEN HAAG

  S T E M D E OOK NOG EENS IN MET EEN GARANTIE VAN 100 MILJARD AAN HET NOODFONDS VAN DE ESB dus beste baggerlanders dat wordt water en brood vreten de eerst komende 20 jaren.

  GA vOORAL OP DE VVD EN CDA stemmen in September op die ooplichters een witte borden criminelen Beruttert en Jan Gekeest. Maar die zullen er niet lang meer zitten, want die hebben allang als beloning voor de uitverkoop van baggerland straks een mooie andere baan elders in Europa.
  In ieder geval we maken ons druk over een icha de puta uit Argentinie en toen ??>

 10. check zei:

  Kreeg daarnet een mail uit Ouzo land van een kennis die me vroeg zijn dank aan iedere baggerlander door te geven

  Bij dezen
  :GRΣXIT. BΣDΛΠKT VΩΩR DΣ ΛCCΣPTGYRΘS!

 11. Wolfy zei:

  1 Europa 1 regering en maak de rest van de premiers maar burgemeester van hun land.
  Natuurlijk wel kiesrecht behouden voor allen.

  Gegroet.

 12. harrie zei:

  @check
  het wordt nog gekker met het esm. nou moet wilders naar de rechter met zijn vriend bram om af te dwingen dat dit demissionaire kabinet geen poot mag zetten onder het ems akkoord. zijn die gore kunduz- gluiperds van plan dit ook nog effe door te drukken zodat we er stevig aan vast zitten en het volgend kabinet er geen afscheid van kan nemen.
  vraag me toch af hoe zon demissionair kabinet zijn fiat kan geven aan een dergelijke ingrijpende zaak ondanks dan de meerderheid van de kamer, tot nu toe dan.

 13. Adam Onesto zei:

  Alleen Geert Wilders kan ons nog redden.
  We moeten onze krachten bundelen en massaal op de PVV stemmen.
  nee, ik ben geen rasict en ook niet anti moslim, maar wel tegen het EURO MONSTER en die geflipte Eruioten in Brussel (Van Rompuy en Barosso samen kosten de EU ruim 20 miljoen per jaar) Als die twee alleen al opkrassen, dan kunnen onze bejaarden weer rustig slapen.

  Wees wijs en stem op een exit uit de euro.
  Ik ben na een dispuut met de belastingdienst in 2006 al vertrokken en woon nu al ruim vijf jaar helemaal happy in Sihanoukville, DE badplaats van Cambodia en geniet elke dag van het feit dat ik geen stuiver meer aan die hele kudt EURO bende meer bijdraag.

  Groeten van Adam en succes met jullie strijd tegen deze EU-ziekte.

 14. ineke zei:

  razend snel dat esm gewrocht er door heen drukken vanwege duitse en franse banken die gered moeten worden voordat griekenland in elkaar stort –

  lachebekje rutte heeft er geen moeite mee – en passant nog even 90 miljoen toegezegd aan obama – hamid karzai lacht zich een kroel in zijn loel –

  stem PVV als je land je lief is –

  OME BRAM : helemaal gelijk , zou asad daarom zo knokken??

 15. Andre zei:

  Het IMF en de ECB hebben ruim 3000 miljard uit staan daar hoor je niemand over, Mario Dragi steunt de banken met 1000 miljard uit niets gecreëerd geld, vroeg of laat moet dit geld terug betaald gaan worden ik hou mijn hart vast. Overal zijn in de EU Goldman Shags mensen geïnstalleerd zonder gekozen te worden, landen worden vol gestopt met schulden en dan wordt het in de uitverkoop gedaan zodat het enige verdien model ook al niet meer werkt, de 3 wereld oorlog is begonnen alleen is het nu een financiele geworden.

Comments are closed.