Proces Erwin Lensink, Julio Poch, Micha Kat en Pussy Riot, wat is het verschil ?

Opwinding in de met name linkse gelederen van de SP en PvdA . Kamerleden Tofik Dibi, Arjan El Fassed en niet te vergeten de keurige salon socialist, ons diplomatenzoontje Frans Timmermans dringen er bij de verdediger van onze buitenlandse belangen Uri Rosenthal er op aan,  de vuist op tafel te slaan bij Poetin, want het vonnis van 2 jaar gevangenisstraf minus voorarrest uitgesproken tegen de meiden punkgroep Pussy Riot vawege een provocerende dans tegen het regime van Poetin, dat betekent volgens hen de inperking van de burgerlijke vrijheden.

 

 

 

En of Rosenthal dat maar gauw even aan Poetin en de zijnen duidelijk wil maken, anders draaien wij in ons land gewoon de Russische gaskraan dicht en stikt Poetin maar in zijn handel. En waar bleef de Russische ambassadeur, die toch al lang ontboden had moeten worden ? Dibi, nooit te beroerd als het gaat om misstanden bij anderen te signaleren ( een typisch links trekje, zoals wij regelmatig zien en horen, ( weet iemand of Dibi,ondanks zijn riante inkomen nog steeds in een woningwetwoning woont ? ) heeft het zelfs over “een dieptepunt voor de vrijheid voor Rusland”.

En Fransje Timmermans wil dat Nederland en de EU de vervolging van dissidenten in Rusland veroordelen als een aantasting van de mensenrechten, en de verhouding tussen Rusland en de EU zou moeten worden heroverwogen, als de mensenrechten onder druk blijven staan. Timermans vindt het vonnis politiek gemotiveerd.

Tja, en dan rest er toch een vraagje : Waar waren deze dappere politici, toen Erwin Lensink voor de periode van 2 jaar zonder al te veel procesvoering werd opgeborgen als psychiatrisch patiënt, iets dat zelfs in het huidige Rusland niet meer vaak voorkomt ? Een waxinbelichthouder werpen naar iemand die door Lensink gezien wordt als , en dat mogen wij toch wel zou stellen, het equivalent van Poetin, maar dan in eigen land. Waar waren de grote woorden over democratie, de onderdrukking van mensenrechten en een dieptepunt voor de vrijheid van meningsuiting in Nederland ? Waren Dibi, El Fassed en Timmermans toevallig weer eens  met reces ? En was het “opbergen” van Lensink niet ingegeven door politiek, politiek gedicteerd door een mevrouw uit Den Haag, die nu niet bepaald een uitblinker is als het gaat om vrijheden die haar niet aanstaan.

En misschien is het in deze context goed ook nog even te wijzen op de wijze waarop in ons land is omgesprongen met de rechten van een eigen staatsburger Julio Poch, die op een zeer geniepige wijze met medeweten van de overheid via Spanje  werd uitgeleverd aan Argentinië waar hij 23 september moet voorkomen, terwijl een oude bekende Jorge Zorreguieta vrolijk ons land in en uitreist en zelfs door misleide landgenoten wordt toegejuicht.  Timmermans en zijn vrienden hebben wij niet gehoord.

En waar bleven de andere pseudo verontwaardigden,  toen een Haagse rechter besloot journalist Micha Kat, die al jarenlang te vergeefs tracht onze hoogste rechterlijke ambtenaar Joris Demmink wegens pedofilie voor de rechter te krijgen, voorlopig hangende het onderzoek 4 maanden vast te zetten, terwijl zelfs in de VS er al een site is geopend waar Amerikaanse congresleden hun verontrusting uitspreken over de seksuele escapades o.a. in Turkije van deze Demmink ?

Een zeer selectieve verontwaardiging zoals het  ( linkse )politici betaamt.


5 Reacties

 1. wim3 zei:

  Het is onbegrijpelijk dat deze onrendabelen niet inzien hoe vals hun zogenaamde verontwaardig is en klinkt. Ze durven de bek niet open te doen tegen het ongekozen staatshoofd die de schuld is van alle onrechtmatige ingrepen in dit land. Maar Poetin, ja dat is ver van hun bed en dan tonen ze ‘moed’ en ‘slagvaardigheid’. In eigen land huilen ze mee met de wolven in het bos en strijken ondertussen hun onverdiende riante salaris op. Het is te walgelijk voor woorden.

 2. Arie Kanarie zei:

  Tja, de beste stuurlui staan weer eens aan de wal,………………………… (de meeste politici zijn stuurlui van het stuurloze schip dat de MS NL heet)

 3. Pieter H zei:

  Prima artikel;het toont aan hoe duidelijk de klasse-justitie handelt en discrimineert!!

  De Nederlandse “rechtspraak” loopt vrijwel volledig aan het handje van de onrendabelen en politieke partijen.

  Zo discrimineren ze naar hartelust 270.000 niet in Nederigland wonende AOW’ers en geven geen antwoord op door de EU opgelegde maatregelen om deze discriminaties te beëindigen.

  De “hoogste rechtscolleges” doen hierin van harte mee;er verschijnt GEEN ENKEL artikel over deze discriminaties in de MSM,behalve als ze kans zien met jadenfreude de overheid gelijk te geven en die schoftige landverlaters aan de schandpaal te nagelen !

  Als enkeling maak je al helemaal geen schijn van kans tegen het overheids-gajes;daar ontbreken simpelweg de financiële middelen voor !

  De VNGB(Ver.Ned. Gepens. in het Buitenl.) heeft inmiddels voor ca. 500.000 € tegen de staat geprocedeerd en heeft in wezen gelijk gekregen va het EH van justitie!
  Het probleem is echter dat het weer wordt terug verwezen naar de Baggerlandse corrupte justitie;U begrijpt de uitslag.
  Aangezien de leden van de VNGB de uitspraak van de Centrale Raad van Beroep dat er geen discriminatie heeft plaatsgevonden als de overheid het niet zo bedoeld heeft(Je denkt da kannie waar zijn!) niet pikken,zijn ze daarom recent gestart met een procedure tegen de staat voor het EU hof voor de rechten van de mens.
  Dit is nodig omdat een beroep tegen de uitspraak van de hoogste rechtscolleges niet mogelijk is en dat weet het tuig maar al te goed!
  Niets hierover in de pers,maar het kan nog aardig lastig worden voor het ambtenaren-gespuis als ze veroordeeld worden en die kans is groot !

  Het onrendabelen gespuis heeft slechts één doel,de staat te beschermen en de klager kapot-procederen;echter bij de VNGB zal ze dat niet lukken,want we zijn met ca. 500.000 donateurs

 4. E.Eliveld zei:

  Goed artikel.

  Ik zou eraan willen toevoegen dat de dames hun protest ook gewoon op straat zouden kunnen laten plaatsvinden. Om dat in een (orthodoxe) kerk te doen vind ik een beetje goedkoop. En als stunt veel te gemakkelijk.

  Daarbij, voer zo’n stukje eens op in een moskee. Ja, die hebben ze in Moskou ook… kijken of je dan überhaupt lang genoeg in leven blijft om je rechtszaak mee te kunnen maken.

 5. Erwin Lensink zei:

  Beste Geen Nieuws – journalisten,

  Ik ben het redelijk met jullie eens conform bovenstaande vergelijking. Bottom line is in principe heb ik een delict gepleegd tegen de Gouden Koets, waarop eigenlijk 17 dagen voorarrest gerechtvaardigd was maximaal volgens Nederlands strafrecht. Ook Pussy Riot heef de wet overtreden, maar worden eveneens veel te zwaar gestraft en daar was wat mij betreft ook 2 weken of van mij uit 2 maanden voldoende of de maximum straf geweest. Het is een beetje hypocriet van allerlei mensen en zeker Nederlandse politici en ook Amnesty International in Amsterdam om nou wel actie te gaan voeren en terwijl ik op veel asocialere wijze ben benadeeld niets te doen..

  Erwin Lensink
  – wordt vervolgd in september 2012-
  – overigens vind ik wel dat Pussy Riot in hoger beroep maar bv. 2 weken of 2 maanden zou moeten krijgen, ze hebben express een wet overtreden, maar 2 jaar is dan een beetje teveel van het goede in zo`n goelag-werkkamp –

Comments are closed.