Moslims : hoeveel rechten hebben ze?

De bovenstaande vraag is snel te beantwoorden, althans als het Nederland betreft, want inmiddels hebben onze politici en een legertje door de overheid gesubsidieërde “hulpverleners” er voor gezorgd, dat een gemiddelde moslim in ons land aanzienlijk meer rechten heeft dan u als diegene die deze zoveelste politieke misstap weer MOET financieren. En nu wij toch bezig zijn, geldt dit uiteraard ook voor de groep economische asielzoekers die als sprinkhanen ons land veroveren, aangevuld door een legertje zgn. MOE-landers die er voor zorgen dat de mannen en vrouwen die in hun wapen ooit eens hadden staan; dat u kon rusten terwijl zij waken, ook een bezigheidstherapie hebben, die weer eens wat anders is dan de controle van uw fietsverlichting, snelheid in de auto, of verkeerd parkeren.

 

Zijn wij tegen migranten ? NEE, mits zij zich houden aan de regels, waarden en normen die de naoorlogse generatie heeft helpen opbouwen en die mede door een beleid gesteund door “gristen partijen en sociaal democraten”  inmiddels vakkundig  en snel wordt afgebroken.

Het weekeinde was het weer raak, een groepje extremistische moslims, aangevuld door leden van de Sharia4Belgium , demonstreerde ZONDER toestemming daarvoor op het Amsterdamse Museumplein , waarbij het aldaar gevestigde Amerikaanse consulaat de Amerikanen het advies gaf zich niet in de buurt van het consulaat te vertonen. Maar, gelukkig wist de Amsterdamse politie te melden, dat de  “manifestatie” rustig verlopen was. Uiteraard, zouden wij hieraan toe willen voegen, want;

1) is het gezag van de politie in het algemeen en specifiek dat van de Amsterdamse politie inmiddels tot ver onder het nulpunt gedaald, dit alles onder het toeziend oog van de PvdA korpsbeheerder Eberhard van der Laan ( PvdA)  en nog wat van zijn geloofsgenoten en voorts

 2) door toe te geven, geen actie te ondernemen kun je gemakkelijk achteraf zeggen dat alles prima is verlopen .

Voor wie echter  is de vraag ?  Voor de gemiddelde Nederlanse burger, die verbaasd staat, dat  een groepje gevaarlijke reltrappers zich beroepend op democratie en vrijheid van meningsuiting zich dit zo maar  kan permiteren ? Overbekend zijn de laatste tijd de in de media verschenen filmpjes, waar b.v, een pizzakoerier door 6 man politie tegen de grond gewerkt wordt en omstanders die blijven staan en vervolgens hardhandig gemaand worden door te lopen. Kennelijk waren dat toevallig geen moslims.

De verhoudingen zijn totaal scheef gegroeid, maar de politiek zwijgt uit angst dat potentieël stemvee  verloren gaat, terwijl je zou zeggen dat er voor de komende 6 tot 24 maanden geen gevaar meer dreigt. Of ligt het soms aan de halfslachtige met een latente NSB saus overgoten mentaliteit van veel vaderlanders met wederom de politiek ( zie het  kwalijke voorbeeld van Andrè  Donner, de vader van onze Piet Hein in ons eerder geschreven artikel, of de rol van de vaderlandse politie en de “koninklijke” Marechaussee tijdens de jodenrazzia’s in de 2e wereldoorlog) . Wij denken van wel, want optreden is er niet bij.

En komt u ons niet aan met die dappere Geert Wilders, die toch maar zijn leven drastisch veranderd zag door zijn VERBALE strijd tegen migranten en de Islam. Slechts holle rethoriek en wat geroeptoeter ingegeven door de jacht op kiezers.

Hoe anders ging het afgelopen weekend in Frankrijk, waar wederom misbruik makend van die door hun zo selectief verfoeide westerse democratie en vrijheid van meningsuiting, honderden moslims in Parijs de staat opgingen om net als in Amsterdam te protesteren tegen de in hun optiek denigrerende film over de islam. De Franse politie trad hardhandig op ( zie video http://youtu.be/dz0hgmh9LYE , arresteerde circa 150 demonstranten, nam ze mee voor  verhoor en controle van hun identiteit- en verblijfsvergunningpapieren. De Franse minister van Binnenlandse Zaken ( ja, inderdaad een sociaal democraat die wèl lef heeft, ze zijn er dus wel ) Manuel Valls kwam onmiddelijk op de nationale TV en veroordeelde in scherpe bewoording hetgeen er gebeurd was. Zie eveneens film : http://youtu.be/da6mSlWG-0c .

En tenslotte wijzen wij u nog op het TV interview met de aanvoerster van het Front National ( FN) Marine LePen, die wèl met inhoudelijke kritiek naar buiten komt t.a.v. de islam en de in Frankrijk woonachtige moslims, maar in tegenstelling tot onze Geert Wilders hiervoor niet rond de klok beveiligd moet worden. Vreemd ? Nee, want LePen leeft in een land, waar er nog wel op nationale waarden en de handhaving daarvan gelet wordt en waar deze niet verkwanseld worden vanwege politieke lafheid en dito winstbejag, plus dat zij een inhoudelijk verhaal presenteert en zich niet tot wat kreten beperkt.

Tenslotte een belangrijke vraag. Wij realiseren ons dat het bij deze demonstranten slechts gaat om een zeer klein gedeelte moslims, terwijl de meerderheid deze acties wellicht ?? afkeurt. Zou het niet eens tijd worden, dat moslims hun geloofsgenoten aanspreken op deze gevaarlijke en zich uitbreidende vernietiging van onze westelijke normen en waarden, hoe u daar ook over  denkt. Zij zouden  daar zichzelf en de Nederlandse bevolking   een goede dienst mee kunnen bewijzen en hun tanende imago opvijzelen. Of,….. zijn zij het stiekem wel  met de demonstraties eens ?

Toegegeven u zult uw vertaaloptie op de computer moeten gebruiken, indien u het Frans niet of matig beheerst, maar neem van ons aan, dat er in Frankrijk een duidelijk andere wind waait dan ons Madurodam aan de Noordzee.


20 Reacties

 1. Melmoth zei:

  Afgelopen week heb ik de film ‘The Help’ gekeken. 2 uur durende film over zwarten in Amerika in de jaren ’50 en ’60 in een hillbilly dorp in Mississippi. Daar wordt duidelijk hoe een minderheid wordt onderdrukt, hoe alle rechten zijn/worden ontnomen en er complete segregatie was tussen zwart/blank.

  De zwarte ‘thuishulpen’, oftewel huisslaven van rijke blanken, schikken zich in hun rol en zouden het nu nog steeds allemaal prima hebben gevonden als ze als gelijken werden behandeld en dezelfde rechten hadden als blanken. Dat was echter niet het geval want ze waren 2e-rangs burgers, nog minder waard dan beesten.

  Na de opstand, de revolutie begonnen door Martin Luther King kregen zwarten stukje bij beetje meer rechten en hey zie daar ze zijn anno nu compleet ingeburgerd en er is zelfs een zwarte president.

  Dat was Amerika van 1960-2012. Nu Nederland. We hebben in ongeveer dezelfde tijd tienduizenden vreemdelingen dit land ingehaald om het werk te doen dat wij zelf niet wilden doen. We hebben ze, anders dan in Amerika, echter altijd hetzelfde behandeld als gewone Nederlanders en ze hebben altijd dezelfde rechten gehad.

  Was niet genoeg voor onze politiek. Zonder wat voor opstand, onvrede of revolutie dan ook hebben deze moslims steeds meer rechten en vrijheden gekregen, tot het punt waar ze nu met meer rottigheid wegkomen dan autochtonen. Het moment waarop Nederland in de verste verte zich kan meten met Amerika qua integratie is onbereikbaar. Dat komt niet door het pad dat bewandeld is door onze regeringen, omdat dat nagenoeg hetzelfde is. Het komt door de cultuur, het type mensen dat wij hier binnen hebben gehaald. Dat is onze grote fout geweest en daar betalen we nu dagelijks de prijs voor.

 2. check zei:

  Als je een beetje buitenland ervaring hebt m.n. daar heb gewerkt in het m.o. weet je dat ze in baggerland alle rechten van de wereld hebben en nog heel veel meer. Gratis kost en inwoning, een mega uitkering en ook nog eens alle gemakken van hun thuisland, kerk, iman, super en bakken vol geld voor het elke 9 maanden werpen.
  Bovendien wijs niet naar ze of je krijgt de hele rondpomp industrie aan landverraders over je heen en met een beetje pech zit je in de sing sing
  Ik schreef elders even een antwoord op de PVV waarvan de inhoud vanzelf spreekt. nu zal de bagger wel over m,e heen komen. maar maakt me niet uit, ben over een 6 weken in julie baggerland en ter beschikking om het even in een duister plekje “uit te praten ” ben er klaar voor ……

  Kan je nagaan wat een hufters het zijn bij de PVV , je zult er maar zitten en dankzij zijn idioterie weer moeten afwachten of je het er levend van afbrengt. Oh wat heb ik een spijt om tenslotte toch op deze maffers te hebben gestemd, olie dom van me. Weg met die lui, net zoveel vullis als de rest !

 3. Henk zei:

  Ik kan het slechts eens zijn met de bovenstaande reactie.Waar “gastarbeiders”van andere landen zoals ook China keurig assimileerden en eventuele oneinigheden zeker bij de Chinezen onderling regelden, hebben wij in eigen land en andere west europese landen steeds meer problelen met moslims. Altijd verongelijkt, altijd op de tenen getrapt, maar zelf die kleine groep onrustzaaiers een hard aanpakken , thuis , in de moskee ? Niets van dat al.
  Ik las dat de Nederlandse overheid nu weer door hen betaalde integratiecursussen voor Marokkaanse ouders heeft opgezet, zodat zij hun kinderen beter begrijpen ! Hoe gek kan het pamperen van moslims gaan. Geen wonder dat de kloof tussen de werkenden en de vaak steuntrekkende delen van de ( moslim) bevolking steeds groter wordt, totdat ….. de bom barst en dan komt de huilende politiek weer als mosterd na de bekende halal 🙂 maaltijd

  Henk / Paris

 4. Peter Selie zei:

  Autochtone Nederlanders hebben zowel voor als na de massale komst van gastarbeiders het vuile werk opgeknapt en waren daar echt niet te beroerd voor.
  Wat niet heeft geholpen is dat een gastarbeider, of illegaal, in salaris zodanig concurreerde dat de het voor de autochtone Nederlander soms amper de moeite loonde.
  de immigratie is op verzoek van het bedrijfsleven door de politiek gelegaliseerd door middel van de afgesloten convenanten met de landen van herkomst.
  Uitzondering hierop is het convenant van de gezinshereniging wat door het CDA is getekend.
  Het eerste convenant voor 2500 italianen in de jaren 50 is getekend door de PvdA en waar de overige 6 convenanten (turkije, marokko, spanjaarden etc). zijn getekend door de VVD. De massa immigratie is door de VVD mogelijk gemaakt en waar het doel was om goedkope arbeidskrachten in de industrie te plaatsen en waar het tegemoet kwam aan de wensen van het bedrijfsleven.

 5. Peter Selie zei:

  Tsja, na de arbeidsimmigratie kwam geheel door de “Tijdgeest” de overige 90% door gezinshereniging en binnen zonder kloppen, geheel gefaciliteerd door een politiek-correcte overheid, achteraf kan je dan ook concluderen dat de toenmalige regeringen wanbeleid hebben gevoerd of willekeurig beleid. Er is alleen gekeken naar de korte termijn effect, alle lusten voor het bedrijfsleven en de lasten van deze immigratie tsunami werd en wordt op het bordje van de burger gelegd, die zich rot betaald aan belastingen en lastenverzwaringen.

 6. ineke zei:

  een sociaal democraat (frankrijk) die wel lef heeft om op te treden???

  dit zie ik de badmuts van de pvdarabieren nog niet doen hoor, integendeel – door pvdachterlijken wordt alles geduld als het gaat om moslims –

  de waarschuwing van PVV is holle rethoriek??? een man die de vvd verlaat vanwege pro turkije – in z’n uppie in de kamer gaat zitten – groeit naar 9 zetels – verder naar 24 zetels – langzaam dringt het tot een waakzaam deel van NL door wat er aan de hand is –

  dan komt de badmuts opzetten, gedrogeerd met een klap aan ritalin om hem kalm te houden en een joppige stropdas, ziet hij kans om boer roemer een koppie kleiner te maken –

  rechts schrikt en gaat strategisch stemmen tkv PVV –

  dat is de reden dat PVV nu op nog steeds 15 zetels staat ! volgende verkiezing is PVV aan de beurt – mark my words !

 7. Peter Selie zei:

  @ineke

  Hoop dat je gelijk krijgt! en dat de nieuwe kabinetsperiode snel sneuveld, dat zowel links als rechts door de brokstukken om de oren geslagen wordt.

 8. Harry zei:

  Wat mij betreft hebben ze alleen nog het recht om zelf op te mieteren , voordat we ze er uit trappen .

 9. Harry zei:

  Mijn oude heer was ook ondernemer en had 45 man in dienst . En in de uitloper van de bible belt nogal wat vrome broeders .
  Echter dat waren eigenlijk allemaal nette en welopgevoede figuren die prima en serieus hun werk deden . Het stikte van de vaklui in die tijd !
  Persoonlijk ben ik (evenals senior indertijd) wars van alles wat religie ademt , maar eerlijk is eerlijk het “rapalje” en de vakbondsschreeuwers zaten wel in de groep van niet-gelovigen .
  Maar in die tijd viel daar wel mee te leven .
  Maar geleidelijkaan werden die mensen vergiftigd door de vakbonden en de pvda , onder die rare Uylebal , bij voorbeeld dat mensen geen zwaar of vuil werk meer hoefden te doen , als ze daar geen zin in hadden .
  Zodra iemand iets moest doen waar ie geen zin in had was het : ja maar DAAR ben ik niet voor aangenomen .
  Toen had je nog Arie Groeneveld , vd Scheur en Kok met z’n eveneens grote scheur .

  Totdat er uiteindelijk een poetsmarokkaan werd aangenomen en later een veegturk , toen veranderde de sfeer .Werden ze toch voorzichtiger .
  Nou heb je meestal GEEN ellende als je er maar EEN ergens van hebt , ( heb ooit eens drie vriendinnen tegelijkertijd gehad , wat een gedonder ) , maar toen er een tweede moslim kwam zaten ze al altijd samen in een hoekje te eten .Toen begon er al een beetje separatisme op te treden .
  De moraal van dit verwarde verhaal is wel dat de kern van de aanzet om die mispunten hierheen te halen , wel ligt in de mentaliteitsverandering onder en door de socialisten .Aanvankelijk mochten ze hier komen werken , gezinshereniging was nooit ter sprake gekomen . Dat hebben we als mijn geheugen me niet in de steek laat ook weer aan se socialisten te danken .

  En nou zitten we met die krengen .

 10. sandokan zei:

  Met stomme verbazing zie ik die vredelievende koppen van die malloten. Boven hun koppen dan de borden met de meest verschrikkelijke kreten. Moeten wij eens doen. Wedden dat…? Nog iets: Moeten deze luie uitkeringstrekkers niet eens aan het werk gaan en doen waarvoor zij naar hier gekomen zijn? Zijn dit de cultuurverrijkende idioten waarop normaal denkende mensen (die heb je dus ook) niet op zitten te wachten? Is dit het fokvee dat straks ook hier de meerderheid krijgt via de buiken van dito idioten van het vrouwelijke geslacht?
  Den Haag, Hilversum en al die dwazen die hun koppen in het zand steken: Bedankt!
  Afbreken kunnen wij ook. Wat let ons?

 11. John zei:

  Geert Wilders is inderdaad dapper! Hij is precies de enige die de waarheid durft te zeggen. Ondertussen is ons land al verkocht en verraden. Toekomst? Nee onze toekomst is weg. Ons land gaat volledig naar de afgrond, tenzij wij ons allen in beweging gaan zetten richting den Haag. Ik zie dat nog niet gebeuren. Ons volk is nog veel te druk met brood en spelen en het is met blindheid geslagen.Het wordt in slaap gesust en gehouden door Eurofielen zoals o.a. Pechthold en zijn kameraden over links. Overigens doet de VVD ook aan het spelletje mee

 12. check zei:

  @ Harry + allemaal

  Laten we het in het kort samenvatten; Hoe zou de situatie van alle niet buitenlandse allochtonen zijn ales er niet een zes honderduizenden opvreters in de rondpomp industrie er een dikke boterham aan verdienen. Tel alles maar eens bij elkaar op die zioch dagelijks met deze mensen bezighouden. denk dat als je goed telt het meer dan een miljoen zijn. Die moet eerst elimuneren dan pas kan je het gajes zlef aanpakken !

 13. wim3 zei:

  Als ik de opstanden in Sydney zie en dezelfde ophitsers waarneem die ook hier en in de rest van Europa de boel verzieken, dan gaat mijn bloed koken. Dat schorem heeft geen enkel recht. De politie treedt te slap op, gebruik rubberkogels en tacers. In hun eigen land konden ze hun bek niet open doen en hier doen ze alsof ze de lakens kunnen uitdelen. Weg met dat zooitje!! Terug naar hun zandbakken!! Ze voegen niets toe aan de waarden die wij hier hebben. WEG MET DAT GETEISEM!! lAAT OOK GEEN HOOFDDOEKEN TOE EN ZEKER GEEN BOERKA’S!! Laten we opkomen voor ons land!!!

 14. Veteraan zei:

  Ik heb de film innocence of muslims gezien en er is niks mis mee met die film. Gewoon de waarheid als van een koe. De muzelmannen durfden natuurlijk niet meer naar de diplomatieke missies van de VS danwel Israel want inmiddels heeft de VS mariniers gelegerd op deze posten met een uitdrukkelijk schietbevel met de opdracht te doden. En met Israel is het niet anders, daarom hebben de horden van mohammed hier die missies niet bestormd,geplunderd en in brand gestoken. Volkomen terecht dat er een schietbevel is afgegeven. Een diplomatieke missie is het grondgebied van het betreffende land.

 15. Veteraan zei:

  @harry,wees nou eens eerlijk. Vroeger wilden de mensen het vuile werk wel doen, maar werden ze in de opkomende bloeiende tijd te duur omdat de CAO’s in opmars kwamen. Dat NL’ers het vuile werk niet wilden doen, is een werkgeverssmoes. Het is nu niet anders. Nu zijn het oostblokkers die onze banen inpikken omdat ze veel goedkoper zijn. Nu durven de werkgevers niet meer zo hard schreeuwen dat de NL’ers het vuile werk niet willen aanpakken. Ze zijn nu wat intelligenter en niet meer zo gemakkelijk dom te houden door de werkgevers, socialisten, kerk en kapitaal.Helaas zijn de vakbonden ook niet meer de vakbonden van vroeger toen met de barricaden opging om meer rechten te halen,want die kregen de werknemers niet van hun baas. De vakbonden zijn nu ook allemaal verlengstukken geworden van de PvdA en hun VVD-kompanen.

 16. check zei:

  Ook in een economisch voorspoedige tijden had baggerland 200.000 beroeps werkelozen waar niks tegen werd gedaan. Niet te vergeten de bijna 1 mio arbeid ongeschikten waarvan we weten dat er tenminste >70 % nog iets kunnen doen. al was het postzegels weken , of ergens een oude van dagen helpen , boodschappen doen , maar nee hoor de rondpomp industrie drijft op het rooie geteisem , anders hadden ze geen stem !

 17. wolfy zei:

  Niet het vuile werk maar het slechtbetaalde werk.
  Geef de multinatianals de schuld van het naar binnen halen van tuig.
  De rest van de schuld ligt bij het feit dat deze mensen sociale zekerheden betaalden.
  En dat is de grootste fout die door onze zogenaamde onrendabelen is gedaan.

  Gegroet.

 18. Ruud. zei:

  Beste Check,hier wil ik toch wel even op reageren als afgekeurde voor 36.4%,ik had een whiplash,kneuzingen in mijn hele rug,nek en linkerschouder en arm.
  Mijn linkerschouder en arm kwam door de gordel,Ooo,leve de gordel.
  Ik heb een aanrijding gehad in maart 2007,er volgde een paar maanden revalidatie,en ik ben weer met uurtjes aan het werk gegaan,totdat ik weer hele dagen werkte.
  Maar toen!!!!!,Het bleek naderhand uit de stukken van mijn advokaten en de tegenpartij,dat mijn werkgever mij direkt bij het UWV heeft aangemeld.in plaats van een afwachtende houding aan te nemen,ook ben ik ,in plaats van een ziekmelding ,aangemeld op therapeutische basis,dat betekent,wel werken,maar alszijnde als ziek aangemeld,en dan gelden ook de regels,langer dan 2 jaar ziek(ook op therapeutische basis),dan eruit,maar men heeft mij nooit wat gezegt hierover.
  Vervolgens kreeg ik na een jaar papieren van het UWV,ook rijkelijk vroeg,die heb ik ingevuld,tesamen met iemand van personeelszaken,en wat bleek,personeelszaken heeft ze in de onderste bureaulade doen verdwijnen,en zogenaamd met een schijnheilig gezicht vragen of ik al wat gehoord had van het UWV.
  Het UWV hoorde vervolgens niets meer en dacht,ik zal de man maar genezen verklaren,en dat gebeurde dan ook,mijn chefs woedend op mij,of ik me beter had gemeld achter hun rug om,ik zei dat ik nergens van wist.
  Ik kon best wel weer volledig werken,mits de zware kantjes er vanaf waren,dus vroeg ik om aangepast werk,ik zag om me heen diverse collega,s ook dat werk krijgen,dus ik dacht,dat krijg ik ook wel,maar nul op rekest.
  Vervolgens een cursus herscholing gedaan,als beveiliger,terwijl er daar steeds minder van nodig waren,maar dat wist ik toen nog niet,wat me wel opviel ,dat er enorm veel allochtonen op zaten,maar die cursus is niets geworden,door de mismanagement van de cursusleiding(ook allochtonen)en mijn baas en de tegenpartij in mijn ongeluk.
  Op de processen kreeg ik op alle punten gelijk,maar je houd het niet voor mogelijk,mijn baas kreeg het voordeel van het gelijk.
  En nu,diverse processen achter de rug,Eervol ontslag,A4tjes vol met hoe goed ik voor de baas was en collega,s,ik stond altijd klaar voor de zaak,nu was dat ook wel zo,want ik was op den duur 7 dagen in de week bezig,ik had geen tijd om fatsoenlijk te eten en te slapen,altijd maar werk,werk,werk.
  Ik ben volledig gedesillusioniseerd door die gore misdadige toestand van mijn baas,het UWV,en diverse andere instantie,s.
  O ja,mijn baas was de overheid,dat vergat ik bijna om te zeggen.

  Check,ik heb bijna 5 jaar tegen windmolens gevochten,en iedereen gaf me gelijk,en jij haalt het wel,en je hoeft niets te vrezen,nou,vergeet het maar,niets niets niets maar dan ook helemaal niets krijg je mee.helemaal kapot ben je,en dat na 30 jaar je uit de naad te hebben gewerkt.
  Ik ben nu 60,ik word nergens meer aangenomen,diverse sollicitatie,s verricht,maar ik ben zo langzamerhand moedeloos,ik kan er niet meer tegen op.

 19. Ruud. zei:

  O ja,ik moest eens stage beveiliging lopen bij mijn baas,en ik liep met een allochtoon.Na enige uren kwam hij een beetje los,en hadden we het over inkomsten.
  Hij had een huurflat,zijn zus huurde zogenaamd een kamer bij hem,en zijn ouders waren ook overgekomen.
  Wat denk,4 (vier) uitkeringen in ene flat,als jij zoiets doet,word alles aangepast zodat de uitkeringen in het totaal op bijstandsniveau zijn,maar nee,4 volledige uitkeringen.
  En ik ,mijn vrouw heeft AOW,en dat word van mijn uitkering afgetrokken,en ik ben nu maar spullen aan het verkopen om rond te komen.

  Dit als dank,voor jarenlange en tomeloze inzet.

  DANK JE WEL OVERHEID.

 20. check zei:

  Heb ook begrip voor normale Nederlanders & Belgen

  Respect a.u.b. voor ons,
  die hier al duizenden jaren wonen!

  Wij respecteren onze buren
  en zullen hen helpen in tijden van nood.

  Doch, wij zijn Nederlanders & Belgen,

  geen POLEN,

  géén ALBANEZEN,

  MAROKKANEN,

  TURKEN,

  AFGHANEN,

  NIGERIANEN,

  HAÏTIANEN

  enz.

  Onze taal is NEDERLANDS en niet

  RUSSISCH,

  POOLS,

  ROEMEENS,
  TURKS,

  AZIATISCH of

  ARABISCH.

  Onze kinderen leren NEDERLANDS
  vanaf hun derde levensjaar op school
  en wanneer wij als inwoners deze taal niet beheersen,
  zijn wij slecht geschoold en kansloos
  in onze maatschappij.

  Waarom zijn niet-Nederlands sprekende migranten
  hier dan ineens bevoorrechte burgers?

  Hollanders & Belgen dragen jeansbroeken met hemd
  en hun vrouwen dragen topjes met rokjes.
  Zij zijn daardoor geen HOEREN.

  Wij dragen géén lang kleed en géén hoofddoeken,
  want er zijn hier geen “zandstormen“!

  WAARDE MIGRANT
  RESPECT BEGINT BIJ JEZELF!

  Als u zich beledigd voelt door een dame
  met korte rok en decolleté
  blijf dan waar u vandaan komt!

  Wij eten frieten met varkenssaté
  en brood met ham.
  Als u daar een probleem mee hebt,
  kom dan niet naar ons toe en blijf lekker in uw zandbak!

  DE LEEUW VAN NEDERLAND &
  DE LEEUW VAN VLAANDEREN
  = ONS boegbeeld

  Wie er niet mee kan leven gaat maar lekker KAMELEN bewonderen
  in het thuisland waar Allah de baas is.

  Wij hebben, zegt men, een rechtvaardig strafsysteem:
  als u zich daarover denkt te moeten beklagen,
  stel ik voor dat u OPZOUT OF OPROT!

  Wij hebben géén sharia,
  hakken géén ledematen af,

  steken géén ogen uit,
  hangen géén homo’s op,

  stenigen géén vrouwen
  die niet uitgehuwelijkt wensen te worden,

  hangen géén demonstranten die tegen het regime zijn
  aan hun benen op om hen vervolgens dood te knuppelen,

  gooien géén gehandicapte kinderen in de rivier,

  begraven géén criminelen levend, etc etc.

  En wij zeggen niet hoe andere moeten leven,

  Wanneer ieder van jullie dit nu eindelijk eens gaat beseffen,
  kunnen we samen onze naam:
  ‘NEDERLANDERS’ en ‘BELGEN’
  waardig en trots dragen
  en onze prachtige cultuur in stand houden.

  Iets waar onze
  NEDERLANDSE EN BELGISCHE voorvaderen
  bloed, zweet en tranen
  voor hebben gelaten!

  En iedereen heeft het recht om te leven zoals hij of zij dat wil.

  Respect voor elkaar is héél belangrijk !!!

  Hier valt niet over na te denken, gewoon doorsturen AUB !

Comments are closed.