VVV neemt taken Ministerie van Immigratie over

Hadden wij het toch weer helemaal verkeerd met onze opmerking, dat bezuinigen bij de overheid slechts tot lastenverhogingen lijdt. Nee, nee en nogmaals nee, onze overheid beschikt over talloze economische bollebozen, niet in de laatse plaats te vinden bij de Portemonnee van de Anderen  ( PvdA) waar men  beschikt over een voormalige wormenontleder, daarna Minister van Cultuur en nu de financieël expert , ene Ronald Plasterk. Er moet bezuinigd worden, er zal bezuinigd worden, dus weg met slap geneuzel, nee gewoon de echte mannen aan het woord laten en dan heeft de PvdA natuurlijk geïspireerd door een beroeps querilant , de beste papieren. Het ministerie van Immigratie en Asielzaken ( vooral dat laatste woord niet vergeten) was al een tijdje een doorn in het oog van onze sociaal democratische mannen en vrouwen broeders/zusters en hiermee is het in de verkennende gesprekken tussen VVD en PvdA voorlopig 1 nul voor de rode duivels.

 

Wij moeten toegeven, een geniaal plan het ministerie van de altijd zo droevig kijkende Gerd Leers van de kaart te vegen en te gaan vervangen door een nieuw ministerie, namelijk dat van Buitenlandse Handel  of Ontwikkelingssamenwerking. Buitenlandse Handel is een wens van de VVD, Ontwikkelingssamenwerking staat op het verlanglijstje van de PvdA en daarmee is gelijk een zeer goed mogelijke ECHTE bezuiniging van 5 miljard te weten het bedrag dat ons land uitgeeft aan ontwikkelingssamenwerking, vakkundig getorpedeerd. Ja, dat komt er van als je een margarinefabriek personeelszaken medewerker tegenover een beroepsonrustzaaier zet. Overigens blijven wij 12 mininsteries houden en mag ieder partij 6 ministers aandragen, dus dat belooft nog veel goeds. U kunt nog solliciteren, op kennis van zaken wordt niet gelet, dus bijstandsmoeders, verpleegsters, onderwijzers en nachtclubdanseressen, verenigt u en sla uw slag.

Geniaal is echter een detail  dat niet onbesproken mag  blijven : het overhevelen van de taken van het Ministerie van Immigratie naar de Vereniging voor Vreemdelingen Verkeer, beter bekend als het VVV. In de Haagse wandelgangen wordt gespeculeert dat dit een idee van Gerd Leers zelf is, die al tijden geleden te kennen gegeven heeft terug te willen keren naar Maastricht. Nu is zijn kans, want laten wij eerlijk zijn, een man achter de balie van het lokale VVV kantoor in de stad aan de Maas, je komt , je ziet en je wilt met zo’n kanjer niet meer weg.

Dat moet ook de gedachte geweest achter dit plan. Immers nu het ministerie verdwijnt , er praktisch geen asielzoekers wereldwijd meer over zijn ( ga even in wat steden als Amsterdam. Rotterdam enz. kijken ) dient er een inhaalslag  te worden te worden ingezet om ook de laatste asielzoekers naar ons land te halen. Dit levert niet slechts goedkeurende knikjes op van het Brusselse Kremlin, maar geeft gelijktijdig een geweldige economische impuls aan de “migranten industrie” welke  ons land kent. Geen meer handen aan het bed in de zorg, maar een naar schatting 10.000 nijvere van andere planeten ingevlogen naïeve hulpverleners om het de migrant naar zijn zin te maken.  De woningbouwindustrie vaart er wel bij, want omdat  migranten zoals u weet ,  absolute voorrrang genieten bij het vinden ( lees; toegewezen krijgen ) van een woning, zij zich razendsnel vermeerderen, moet er als een haas begonnen worden aan het bouwen van comfortabele een- gezinswoningen, waarbij  ook Roma’s niet vergeten zullen worden. De lokale middenstand wrijft zich al in de handen, de beveiligingsindustrie eveneens, want met name de inkoopmentaliteit van bewoners van een aantal nabije ( oosteuropese) en verre landen wijkt behoorlijk af van die van ons, zodat de Hema of het Kruitvat binnenkort slechts bereikbaar zullen zijn na een visitatie, waarbij die op Schiphol een peuleschil is.  En à propos met die razendsnelle gezinsuitbreiding is er over niet al te lange tijd een gweldige vraag naar onderwijzend personeel en kunnen de steeds vaker niet in de 2e kamer terugkerende kamerleden gewoon hun oude beroep weer oppaken, hetgeen weer in de riante uitbetaling van het wachtgeld zal schelen.

Dat al deze dankbare nieuwe bewoners een extra last voor de nog weinig echt werkende Nederlanders gaat vormen is van minder belang. Die hebben sterke schouders en u weet wat je daarmee kunt en binnenkort MOET doen : DRAGEN !  De Nederlandse consulaire vestigingen in een aantal speerpuntlanden zoals Nigeria, Afghanistan, Somalië , maar niet te vergeten ook de Sahelgebieden krijgen een aparte Welcome desk met kleurig foldermateriaal, waarin de migrant in spè in hun eigen taal wordt uitgelegd hoe mooi het toeven is in Nederland. Voorts denkt men aan een soort uitgebreid FUNDA programma, waarop de migrant reeds voor zijn vertrek zijn woning en inrichtingskeuze en uiteraard gewenste woonplaats aan kan geven. Het programma wordt geheel gesponsord door de stichting “de rode Roos ” gevestigd in Amsterdam. Bij de KLM wordt reeds gedacht aan het inzetten van grotere toestellen op speciaal nog aan te wijzen routes, kortom ons land wordt echt multi-culti en bij een komende verkiezing over zoals wij verwachten binnen 12 maanden, zal de PvdA als grootse uit de bus komen.

En Gerd Leers ? Die staat al te trappelen van ongeduld !

 


34 Reacties

 1. ineke zei:

  moewhahahaha, mark is niet gek – die heeft al balies klaarstaan in het volledig aan flarden geschoten midden oosten en velen hebben hun rugzakje al gepakt en zijn onderweg –

  ’t zal er om spannen wie de meeste buitenlandse stemmen inbrengt bij de volgende verkiezingen –

 2. wolfy zei:

  peterIk stop er maar mee,

  Het zet geen zoden aan de dijk, wij blijven het onderspit delfen als prominenten niet op tv en andere media het nu eens goed en duidelijk uitleggen.
  Hier weten wij het nu wel, maak het Nederland nu eens wijs in plaats van Chek/harrie/Peter selie/Wim 3/ Wim H,Harrie etc.
  Het zijn maar een paar mensen die op 2 handen te tellen zijn.
  Wij vertellen elkaar vaak dat wij het eens zijn, that’s it.
  Het blijft dus maar een soort van onderonsje helaas.
  Ik zie te veel de zelfde mensen dus moet er iets gebeuren om echt veel mensen te bereiken.

  Gegroet.

 3. Peter Selie zei:

  De Partij Van De Arabieren & Vreemdelingen Voedende Democraten kunnen het ministerie noemen zoals zij het graag zien, Islam critici zien niet dat het in de komende regeerperiode een verbetering zou zijn, n.l. het hangt van Europees Commissaris Cecilia Malmström af of er strengere regels komen voor immigratie. De Neo-Liberalen kunnen die strengere asielregels wat betreft Mevr. Malmström ook op hun vette buiken schrijven. Voorlopig blijft alles bij het oude de misselijke “olie voor immigratie” politiek, geen één land ter wereld heeft de resolutie van Straatsburg in de prullenbak gegooid. De westerse wereld kan geen moment zonder olie bestaan, zonder olie rijden er ook geen vrachtwagens die de supermarkten bevoorraden, men kan zich wel voorstellen wat voor een bende het dan wel zou worden. Dus de burgers van Nederland kunnen er op vertrouwen dat zieligheidsindustrie weer op volle toeren gaat draaien, de tranen van de Mauro’s vloeien dan weer rijkelijk op de beeldbuis bij de socialistische (journalisten) Pauw & Witteman. En als het aan die kale marxistische Samsom ligt dan krijgen wij in de toekomst geen loon meer maar een soort van toelage waarvan alle lasten die gemaakt zijn met ontwikkelingshulp en immigratie er van afgetrokken zijn.

 4. HarrieKas zei:

  Als nieuwe bezoeker kom ik deze zin tegen op de pagina ‘over ons’: ‘De “waarheidseisen” voldoen aan alle voorwaarden die aan persartikelen kunnen worden gesteld’. Dat de eisen eraan voldoen, geloof ik graag. Nu de artikelen nog.
  Overigens lees ik graag meningen van anderen, er kan zomaar een briljant inzicht tussen zitten. In meningen over feiten ben ik minder geïnteresseerd. En in gescheld al helemaal niet.
  Ik vermoed dat niemand hier (op deze site, bezoeker of schrijver) zich heeft verdiept in de leefomstandigheden van uitgeprocedeerde asielzoekers die niet terug kunnen naar hun land van herkomst (omdat het niet meer bestaat, omdat het land hen niet kent, zegt te kennen of wil kennen). Iemand?

 5. Joepiedepoepie zei:

  Laat je trouwens door de MSM niks wijs maken dat de immigratie bijna tot het nulpunt is gedaald. Hier is niks van waar en zelfs tijdens de regeringsperiode met PVV kwamen er nog jaarlijks 60.000 mensen binnen (velen via gezinshereniging) uit veelal islamitische landen.
  Op dit moment zijn er pakweg 700.000 Syriërs op drift geraakt en die komen uiteraard op enig moment voor het grootste deel ook in de EU terecht. Dus Nederland kan zich ook klaarmaken voor een nieuwe invasie moslims zonder opleiding en zonder kans op werk.

 6. harrie zei:

  @harriekas
  het getuigt toch van enige moed te stellen dat de lezers/schrijvers van deze site zich niet verdiepen in een aantal belangrijke zaken.
  misschien is het derhalve beter om de site van joop.nl wat vaker te bezoeken zodat je je wat meer thuis voelt tussen andere leeghoofdigen.

 7. check zei:

  Nou heer H.Kas middelen zat om ze alsnog naar hun heimat terug te sturen, wat te denken van een economische boycot tegen landen die ze hebben doorgelaten zoals de N.Afrikaanse landen en niet te vergeten de Turken. trouwens een vliegtuig boot is zo gehuurd en je zet ze gewoon af waar ze vandaan gekomen zijn en op de heenreis met de bus doorgereden m.,n. Mauretanie waar geen hond woont !

  Maar in NL is de arme mensen industrie de grootste en eten de politicii en hun maten er goed van , dat is nu juist het probleem. Doe de subsidie kraan of beter las hem potdicht en het is binnen no time over.

 8. Harry zei:

  @5 ,
  Ach ,
  hebben we weer zo’n linkse geleerde gescoord ben ik bang , zo’n serpent a la Rosenmoller , zo’n pitbull die zich in elke letter vastbijt tot ie meent z’n gelijk te hebben gehaald . Wedden dat ie ook partij trekt voor inbrekers en niet voor de bestolene ?

  En voor die arme asielzoekers , waarvan hun land niet meer bestaat ?

  Verdampt of weggebaggerd ? Waar is het heen ?

  Waar moeten ze allemaal heen ?
  Nou niet allemaal hier in Holland , dat weet ik zeker !
  En de grootste lastpakken , de turken , de marokkanen en de somaliers , hun landen zijn er gewoon nog , dus kunnen ze gewoon terug . Ruimt hier lekker op , woningnood opgelost , criminaliteit drastisch verminderd , miljarden aan uitkeringen kunnen in de pot blijven , meer ruimte om onze auto te parkeren , minder drugsellende , minder moorden , steekpartijen , mishandelingen , de lijst verbeteringen is voldoende om een aantrekkelijk verkiezingsprogramma mee te vullen .

  Heb ooit jaren in Afrika gewerkt . Zelfs midden in de bush waar de mensen letterlijk niet tot tien konden tellen , wisten ze wel te vertellen dat als je in Holland bent , je dan geld en een huis van de overheid krijgt en dat je er niet voor hoeft te werken .
  Als we met verlof gingen wilden ze allemaal mee !

  We moeten ze pamperen !
  Zo achterlijk zijn we hier , met dank aan het linkse koor en de doorgeschoten zieligheidsindustrie !

  En die uitgeprocedeerde asielzoekers , dat zijn allemaal zielige figuren die met een knapzak op de rug , al kruipend door het struikgewas op handen en knieen zich een pad gebaand hebben tussen onze zwaar bewapende grensbewakers door , zeker ?
  Nee meneer ,
  het zijn een stel uitgekookte smeerlappen die op valse gronden geprobeerd hebben hiet te komen en te blijven door gewoon op een vliegtuig te stappen , hun paspoort door de wc te spoelen en als ze het hier voor elkaar hebben wordt geleidelijk aan het hele dorp geimporteerd .

  Misschien vind jij het een verrijking , volgens de meesten die rekenen kunnen leidt dit alleen tot verarming .
  Volgens de ZEER voorzichtige berekeningen van de PVV kosten die lui ons ruim 7 miljard per jaar . Niemand heeft dit bedrag aangevochten !
  Andere berekeningen komen op een veelvoud uit ! Hadden we geeneens hoeven bezuinigen !

  Los daarvan heb ik geen zin om tegen al die zwarte en islamitische koppen aan te kijken . Het wordt al lastig om met je hond door de stad te lopen , want de lorrenkoppen willen die beesten niet in hun omgeving . Het is wel MIJN omgeving en ik laat me niet verdrijven !

  U bent werkzaam in de rondpompindustrie , neem ik aan ?
  Heb tenminste nog nooit een ondernemer of een bevlogen werker op dergelijke uitspraken betrapt .

  En dan tot slot , het linkse koor dat zo zuinig met onze natuur om wil gaan , wat natuurlijk een loffelijk streven is , vindt het niet erg dat die natuur doordat er ieder jaar een stad bijgebouwd moet worden om al die lui te huisvesten , volledig opgeofferd wordt in enkele decennia . Straks hier en daar nog een klein parkje en een kinderboerderij , kunnen de kinderen zien hoe een koe er uit zag , vroeger .

  Boeren worden weggetreiterd , waarna een aantal projektontwikkelaars een vinex wijk uit de grond stampen voor lieden die de turkenbuurt ontvluchten .

  Geweldig , die verrijking !

 9. Harry Kas zei:

  Nu weet ik nog steeds niet of iemand zich heeft verdiept in de leefomstandigheden van uitgeprocedeerde asielzoekers. Wat niet is, kan komen. Al lijken de loopgraven erg diep.
  Andere vraag: stel, we vinden die ene uitgeprocedeerde vluchteling die zuiver op de graat is (Christen of Jood, niet te zwart, vrouw) en die bovendien, zoals Rutte graag wil, iets van zijn of haar leven wil maken – al dan niet in afwachting van een terugkeer naar het land van herkomst. Een vakman of vrouw: arts, timmerman, ziekenverzorger of vuilnisman. Mijn vraag is: sta jij hem of haar toe hier in Nederland te werken, de tijd zinvol te besteden, iets toe te voegen aan de samenleving, belasting te betalen? En ook: hoe zou jij in vergelijkbare omstandigheden behandeld willen worden?

 10. Harry zei:

  @ 11 ,
  Uitgeprocedeerd is uitgeprocedeerd , dus horen ze hier niet en dus liefst vandaag nog uit dit door links verdwaasde land verwijderen .
  Het gaat helemaal niet om die enkele echte vluchteling , die helpen we echt wel .
  Het gaat ons om die miljoenen uitbuiters en opvreters met een achterlijke ideologie die wij ook maar over moeten nemen zeker ? Volgens de rode vlekkenbrigade is ALLES beter dan onze vrije westerse samenleving .
  Had ooit eens een vriendin die werkte in een asiezoekerscentrum . zij vertelde dat de asielzoekers ALLEMAAL logen en dat hun verhalen steeds veranderden en aangepast werden . Als ze eenmaal toegelaten waren gingen ze vaak meteen terug op vakantie naar het land dat ze ontvlucht waren .
  Een ieder die ze op een rijtje heeft vindt dit wellicht een pietsje vreemd ?

  En de toegelatenen ?
  Overwegend lamzakken en niksnutten die tot de middag op hun nest liggen en s’nachts op straat lopen te zwalken en lawaai en overlast veroorzaken . Wat zoeken ze daar ? Groepen van 10 – 15 man die op een straathoek staan te loeren , de hele avond , WAAR WACHTEN ZE OP ?
  Die idiote socialisten menen dat als iemand hier anderhalf jaar gebivakkeerd heeft , hij zodanig verwend is door onze hulpverleners en zodanig verwesterd is dat ze nooit meer kunnen wennen in het land waar ze tientallen jaren hebben gewoond .
  Waar slaat dat op ?

  Socialistisch Nederland kent ook geen verschil tussen legaal en illegaal , voor niet socialisten betekent illegaal : oprotten en niet in een tentje blijven traineren .
  Legaal is gewoon : jammer maar het is niet anders .
  En wat mij betreft : als je land weer veilig is na een aantal jaren : alsnog terug .
  Hoe kan het zijn dat als een helft van een land onrustig is dat de bewoners hun heil zoeken aan de andere kant van de wereld ? Dat veilige stuk is veel dichterbij , alleen krijg je daar niet alles cadeau ! Daar zit het probleem .
  En dat onzinnige voorbeeld van jou : een lichtzwarte vrouw van Joodse origine heeft geen hulp nodig , die is bijdehand genoeg om zichzelf te redden , overal !

  En als ze dan kiezen om hier tegen de wettelijke regels in te blijven , dan mogen ze van mij kreperen .

  Je weet toch wel het verschil tussen sociaal zijn en socialistisch ?
  Een socialist probeert sociaal te doen en zadelt een ander op met de ellende en de rekening .

  Weet je wat ? Neem jij ze in huis !
  Je mag ze allemaal hebben .

  Gratis !

  En als je het nou nog niet snapt , wacht maar tot Ineke je post ontdekt !

 11. check zei:

  @ Kas,

  Je blijft maat doordrammen , ben je nou zo naïef of ben je id een vaqn de miljoenen die hun zakken vult als arme mensen helper ?

  Als je ooit in dit soort landen bent geweest , nee niet om aan de piano bar te hangen of in een 4×4 een paar uur per dag rond te rijden, gewoon om te werken voor je brood dat ken je de mentaliteit en weet je dat ze NIET komen om te werken of eens aan te passen aan hun nieuwe vaderland. Of ze nu groen , geel of zwart zijn maakt niet uit ze komen om uit de grote ruif te vreten want waarom niet naar een buurland in verweggistand de bui af te wachten ? Nee, ze weten precies waar het meeste te halen valt en je gelijk direct met pensioen kan gaan, van alle medische zorg gebruik te maken en als een gek te gaan fokken omdat het in NL lekker opbrengt. Heb heel Afrika en M.O. voor mijn werlk bezocht en er tig jaren gewoond. Dus als je je luiken eens optrekt en je bovenwerk eens laat werken zoun je het antwoord moeten weten.

  trouwens hoeveel heb jij er in huis en onderhoud jij op je eigen kosten ????

  Daar is de regering voor zal je roepen net zoals de rest van jullie stelletje maffers !

 12. Henk / paris zei:

  @ KAS, inmiddels ben je na goed meelevend gebruik terug in je hol gekropen, want enig tegenantwoord ben ik niet meer tegengekomen. Dan zal ik je nu even een voorbeeld geven wat hier in Frankrijk eergisteren gebeurde. Een stelletje zigeuners, jij zult ze wel zeer netjes ROMAS noemen had een kamp ( illegaal) opgeslagen in een voorstad van Marseille. De omwonenden waren het daar niet mee eens, inbraken etc stegen met het uur. Dus met de omwoners ernaar toe, zigeuners ene pak slaag en er uit gejaagd en het kamp in de fik gestoken. De wel geälarmeerde politie had “kennelijk enige vertraging” net als de brandweer en toen ze kwamen was het probleem opgelost.
  Nu zul je als goedgeaarde meehuller dit wel niet goedkeuren, maar het toont aan dat er burgers zijn die niet alles pikken van een lamlendige overheid zoals jullie die in vele gevallen in NL wel hebben.
  Prettig weekend

  Henk / Paris

 13. Harry zei:

  @ 14 Henk ,
  Heb ook eens zoiets meegemaakt in Santander in Spanje .
  Een groep zigeuners was daar ergens neergestreken en de diefstallen en inbraak nam enorm toe .
  Op een gegeven moment werd er een meisje in een rolstoel verkracht , dat was de Spanjaarden net een brug te ver , kort daarop werden s’nachts al die Pipo-karren doorzeefd met kogels .
  Probleem opgelost .
  Kennelijk is dat de enige taal die dergelijke lieden verstaan .

  Nou nog iets verzinnen om de socialisten het te laten begrijpen .

 14. Peter Selie zei:

  Voordat de vermaledijde multicriminele samenleving de nek omgedraaid kan worden, moet er eerst nog wat linkse fascisten en sabotage weggewerkt worden, in mijn optiek zijn de socialisten van wat voor een soort ook, die deze multicul op hun geweten hebben. Ze zijn niet trots op hun land, ze maken ons land kapot door pure frustratie en betweterigheid, die veelal ook nog een kromme kijk op het wereld toneel hebben, vanaf de basis school worden zij geindoctrineerd door linkse juffen die hun deze multicul aanpraten, zij hebben geen mannelijke rolmodel waaraan zij zich kunnen spiegelen zodoende feminiseerd Nederland in een grote slappe, weke multicul knuffellaars.

 15. check zei:

  ZONDER PAPIER

  Tegenwoordig spreken we niet meer over ‘illegalen’…
  dat woord mag niet meer gebruikt worden.

  Vanaf nu spreken wij over ‘mensen zonder papieren’.
  In het kader van het streven naar meer politieke correctheid
  van onze moedertaal werden er onlangs een aantal voorstellen
  gelanceerd van nieuwe benamingen – en daarmee samenhangende
  schrappingen – die u binnenkort in de “VAN DALE” mag verwachten.

  Vergeet het niet : illegalen zijn : ‘mensen zonder papieren’.
  In dezelfde trend zullen binnenkort dan ook de volgende nieuwe omschrijvingen

  geïntroduceerd worden in ons taalgebruik :

  Homejacker
  Verhuisdienst zonder papieren

  Carjacker
  Takeldienst zonder papieren

  Drugdealer
  Apotheker zonder papieren

  Bankovervaller
  Geldtransport zonder papieren

  Verkrachter
  Gynaecoloog zonder papieren

  Pedofiel
  Kleuterleider zonder papieren

  Inbreker
  Deurwaarder zonder papieren

  Winkeldief
  Klant zonder papieren

  Snelheidsduivel
  Racer zonder papieren

  Afperser
  Belastingontvanger zonder papieren

  Vliegtuigkaper
  Piloot zonder papieren

  Kraker
  Huurder zonder papieren

  Oplichter
  Zakenmens zonder papieren

  Terrorist
  Militair zonder papieren

  Voila, begin dus maar al te oefenen, zodat uw shockerend taalgebruik voortaan aangepast zal zijn aan de moderne papierloze samenleving.

  Groetjes van iemand met papieren.

 16. Harry zei:

  Nog steeds niks van die Harrie Nak gehoord , jullie?

  Waarschijnlijk zit ie een enorm doorwrocht stuk in elkaar te flansen , zo goed gezien en scherp beargumenteerd dat er geen speld tussen te krijgen is en wij straks allemaal in een hoekje van de kamer zitten te rillen van schaamte , hoe we onszelf toch zó voor de gek hebben kunnen houden .
  Dat we zó stom waren dat we het helemaal niet gesnapt hadden hoe het écht zit .

  Of zou ie misschien meteen genezen zijn ?
  In dat geval geeft ie de moed wel erg gauw op .

  En nou heeft ie de dames nog niet eens over zich heen gekregen .

  Of zou ie zich zien als het gepeste kind op school , als er een begint en het werkt gaan ze allemaal meedoen , de rotzakken !

  In dat geval ; sterkte man !

 17. HarrieKas zei:

  Een paar dagen uit de lucht geweest, beste mensen. Het echte leven, nietwaar… (werk, vrienden, voetballen en nog wat werk). Nu weer even terug in ‘jullie’ wereld, die van de grote woorden. Er valt me een (1) zinsnede op: ‘.. die enkele echte vluchteling, die helpen we echt wel’. Dat geeft de burger moed. De vraag is natuurlijk hoe we daar achter komen. En wie dan daadwerkelijk hulp biedt. Jij?

 18. Harry zei:

  @ 21 , Harrie Nak . “Wie biedt er werkelijk hulp ? Jij ?`

  Ja , ik ja , dat doet de overheid al van het belastinggeld wat ik betaal over het geld dat ik ZELF moet verdienen . Plus dat je over al je bezittingen ook ieder jaar maar weer geld mag betalen . Mag ieder jaar WEER betalen voor dezelfde panden . Zelfs aandelen die veel minder waard geworden zijn worden belast . Zou ik naast al die -uit de ruif vreters – dan ook al die gelukzoekers moeten financieren en ze dan OOK nog persoonlijk onder mijn hoede nemen ?
  Hoeveel keer moet ik dan dezelfde minkukels financieren ?

  Logica is schaars in linkse kringen . En andermans portemonnee is bodemloos .

  En hoe je daar achter komt wie een echte vluchteling is ?
  1 , ondervragen , eindeloos . Ze verzinnen iedere dag nieuwe leugens dus vallen ze gemakkelijk door de mand . En aangezien de meesten te stom zijn om te onthouden wat ze gisteren gezegd hebben , kan dat geen groot probleem zijn .

  2, Negers en moslims liegen per saldo altijd , ze stoppen pas met liegen als ze spoegzat van hun eigen gelieg geworden zijn , kunnen dus allemaal zó weer terug .

  3, Zoals ik al eerder berichtte , degenen die op de asielzoekerscentra werken krijgen meestal een prima beeld hoe het in elkaar steekt . Alleen het onnozele rode koor wil dat niet snappen , is niet in staat om het te snappen , of er steken andere belangen achter , zoals het verwerven van stemvee voor links . Zg. asielzoekers vallen ALLEMAAL een keer door de mand , retourneren die bende !

  Typisch , hardwerkende mensen zoals Chinezen worden haast allemaal teruggestuurd en het handophoudend moslimtuig wordt binnengehaald . Bij de IND zitten 3 van die lorrenkoppen op een rij om de aanvragen te behandelen , moslims worden vriendelijk onthaald , tegen de anderen zeggen ze geeneens goedendag .
  En dat is geen onzin , ik ben daar regelmatig geweest .

  Misschien kun je als je bent uitgerust van dat debiele spelletje van ruim twintig volwassen kerels die een beetje achter een balletje aan lopen te rennen nog even teruglezen wat wij al gemeld hebben .

  Dat de echte vluchteling geholpen wordt is geen nieuws , dus waar jij die hoop uit put ??? Hoop uit voldongen feiten plukken , goh ….
  Maar dat is misschien 1% van al die instroomvrienden van jou .

  Nou je hebt hier een geweldige bron van nieuwe vrienden aangeboord ; en het grote voordeel van echte vrienden is , dat ze je de waarheid vertellen ook al is die niet welgevallig . Maar dat moet kunnen toch …
  Aan een zwerm van die zacht gekookte linkse eieren heb je tenslotte ook niks !
  De vrienden van de kleine woorden .

  En dan wil ik nog wel even kwijt dat ik jaren voor ontwikkelingshulp in het buitenland heb gewerkt , tussen de negers , slangen , schorpioenen , krokodillen , moslims en ander ongedierte , ik kén ze .
  Je moet wel heel onnozel zijn als je daar gewerkt hebt en je gelooft er nog in !
  Tuig is het , net als met een krokodil , als je hem een hand geeft ben je hem kwijt .
  En dat zijn geen grote woorden , maar realiteit .

  Ps , lorrenkoppen zijn dames van islamitische oorsprong met een hoofddoekje .Je
  bent hier nieuw tenslotte .

 19. HarrieKas zei:

  Wanneer @22 terug is van het toilet (geen lolletje, zo’n diarree), zou hij eens de reacties terug moeten lezen op 1 simpele vraag (@5).

  ‘Jullie’ leven in een verschrikkelijke wereld, zoveel is duidelijk. Een wereld waaraan ‘jullie’ bovendien niets kunnen veranderen. En dat is zeker zo verschrikkelijk. Want niemand verandert de wereld in ‘jullie’ naam, ook de PVV niet.
  Wilders had Minister van Deportatie kunnen zijn, vice-premier in Rutte-1. Maar hij koos ervoor te blijven roepen langs de zijlijn. Hij koos voor grote woorden, zodat zijn eigen werkelijkheid intact zou blijven. Zo deed hij wat ‘jullie’ elke dag doen: een grote mond opzetten – en verder niets. Precies zo hebben die arme, beklagenswaardige ‘autochtonen’ hun wijken naar de kloten geholpen: door nieuwkomers stelselmatig te negeren, hen niet aan te spreken, hun niets te vertellen over ‘onze’ waarden en normen en het goede voorbeeld te geven.

  En ik schrijf ‘jullie’, in de wetenschap dat er misschien maar 1 is. Dat geennieuws.com van een en dezelfde persoon is. Dat alle reaguurders dezelfde man zijn (het zal een man zijn). Dan helpt niets meer: geen arm om de schouder, geen pil voor het slapen gaan, geen pil om weer op te staan. Rammen op het toetsenbord. Rammen tot het licht uit gaat. Een dag niet gekankerd, is een dag niet geleefd.

  Droom zacht, daar, in ‘jullie’ wereld. En bedankt voor het uitzicht op ‘jullie’ gedachten. En voor ‘jullie’ tijd en aandacht.

 20. Harry zei:

  @ 23 , Nak,
  Sorry , ben soms wat lang van stof .
  Dat komt omdat ik tegenwoordig in plaats van zo’n 70 uur er nog maar de helft werk . En dat komt weer niet van de recessie , maar omdat ik geen zin heb om voor het linkse en allochtone zootje te werken , daarom . Als ik de salarissen van de jongens kan betalen en zelf een biefstukje overhoud , is het mij best !

  En omdat linkse lieden nogal hardleers zijn moet je wel een uitgebreid verhaal houden anders dringt het niet door . De pvda denkt nog steeds dat de multi-culti geslaagd is bijvoorbeeld , wij weten al tientallen jaren beter .

  Mag het niet te lang maken maken , maar als variatie op jouw uitspraak ” een dag niet gekankerd…” ,

  een dag niet geprofiteerd is een dag niet geleefd , toch ?

  .

 21. Arie Kanarie zei:

  @23 Harrie,

  ik wil niet veel zeggen, maar onder welke steen heb jij de afgelopen 20 jaar geleefd man? Maar goed in het land der blinden is eenoog koning niet waar?

  Ik heb het recht te kankeren (zoals jij dat verwoord) als ik zie dat al mijn vermogen verdampt door gedachtegangen van figuren zoals als jij, ik zal je een ding zeggen, als je voor me had gestaan en het zelfde in mijn gezicht zou zeggen had je een enorme muilpeer gehad.

  Mensen zoals jij die de mond vol hebben van democratie en delen met andere mensen zijn echt niet meer van deze tijd, ik wil niet betalen voor een opa/oma die nu met volgesch…… luier de hele dag door mag brengen terwijl de asielzoeker hier met een grote bek het land binnen komt, dilemma, nee hoor gewoon keuzes maken en de zaken goed regelen. Geld tekort? Ach laat me niet lachen man, het wordt gewoon verkeerd uitgegeven, juist ja door figuren als jij.

  Maar lurk lekker verder aan je waterpijp en kijk nog eens goed naar je lavalamp, de sixties zijn al even voorbij hoor!

 22. cathy zei:

  HarrieKas: een geestelijke armoedige,maar zakkenvullende stakker. Heet je soms Kassa?
  Ik ben het helemaal eens met Arie kanarie en Harry, niets aan toe te voegen, mensen zoals jij ………..muurtje enzo!

 23. Harry zei:

  @ 23 , Nak ,

  Graag gedaan .

  ps. Weet iemand het antwoord op de simpele vraag van @5 ?
  Het is mij te ingewikkeld , want ik ben Harry , Check , Arie , Cathy , Ineke , Mario , Peter , Henk , Pieter , Joepie , Wolfy , Jos en nog veel meer . Ik ben een multi-gespleten persoonlijkheid die in staat is om alles zelf te regelen en alle schrijfstijlen uit elkaar te houden en op alle verschillende zienswijzen te reageren op de bijpassende manier . Vaak ook nog met de specifieke kennis die ik in honderden jaren opgedaan heb .
  Ik heb het echt niet makkelijk .

  Het is toch geen wonder dat het overal misgaat waar de socialisten aan de touwtjes trekken . Had me nog zo voorgenomen om aardig te blijven , maar het moet me toch even van het hart : socialisten zijn gekke en verknipte sukkels .

  ZO!

 24. check zei:

  Ach beste mensen, figuren als een Harrie Nak ( allochtoon , kan niet anders zeker een Suri of Antilliaan ) daar barst het van in baggerland. Zolang dat soort loosers er zitten kan je het wel vergeten, die stemmen omwille van hun eigen belang m.n.; het grote hand ophouden ofwel voor een paar uren neus peuren per dag een dik katje en dat willen ze niet kwijt.
  Ben dit soort sukkels overal in de wereld m.n. in Afrika en M.O. tegengekomen. Als je ze vroeg wat ze daar nu echt deden behalve zuipen in de piano bar van een 4 sterren hotel en hoeren en snoeren met elkaar, werd het oorverdovend stil.

  Bij gelegenheid eens uitgenodigd om diep de boesj in te gaan en eens te zien wat ik voor de kost moest doen in smerige uithoeken , hadden ze het ineens druk. Zo ook toen in Libanon de kogels en granaten om mijn oren floten, dan zie je geen van deze dwazen, valt niks te halen en is veel te listig voor ze. Heb ze nooit in een tent of hut gezien en zeker niet als er een geen douche of een gewoon schijthuis was.

  Dit soort maffers moet je zonder niks naar hun zo geliefde uitvreter landen sturen , zonder een cent en leven als de lokalen. zijn deze laffe honden gauw genezen !

 25. Cathy zei:

  Lezers, GOOGLE even Harrie Nak, is een beroepswerkloze bij Luilkak BV , het soort waar Balkenende zo trots op is VOC mentaliteit enz. Je komt vanzelf op zijn LINKEDIN pagina

 26. check zei:

  Oja ? Zeker weer zo’n sukkel met de bekende capuchon en grote zonnebril om niet herkend te worden de sukkel en beroeps hand ophouder . zou graag eens een keer persoonlijk kennis maken, maar kan je niet beloven dat je alle tandjes nog hebt nadien !

 27. wolfy zei:

  Hey Harrie kas,
  Je hebt helemaal gelijk dat deze mensen geholpen moeten worden.
  Laat Arabie deze mensen fijn opvangen en verzorgen want zij zijn rijk genoeg.
  Denk je nu heus dat Islamitische landen ooit zullen helpen?
  NEEN, WIJ WESTERLINGEN BEKOSTIGEN VELE UITVRETERS.
  Ontwikkelingshulp is het domste wat er bestaat om mensen een beter leven te geven.
  Terug naar eigen land gaan ze nooit, ookal zijn ze vrij, Tunesie bv.
  ZE PASSEN GEWOON NIET IN DE WESTERSE SAMENLEVING MAAT.
  Ik moet zeggen de meeste niet.

  Gegroet.

 28. Peter Selie zei:

  HarrieKas reactie nr 23

  Je geeft het snel op links socialistische geindoctrineerde vriend, kun jij niet een paar van deze zielige rovers opnemen in je eigen omgeving, dan kan ik nog enigzins respect voor je opbrengen. Het linkse sociaal gedachten goed heeft ons burgers in Nederland aan de rand van de financieële afgrond gebracht, reken eens uit wat 5,2 miljard ontwikkelingshulp plus 7,2 miljard aan massaimmigratie ons Nederlanders per hoofd kost? dan moet je die twee miljoen allochtonen die Nederland ‘rijk’ is niet meetellen want die vreten toch al uit de staatsruif. En bereken de kosten van de illegalen die hier zijn 200.000 welgeteld maar in werkelijkheid een veel hoger aantal, die hebben vroeger of later medische-hulp nodig kassa! daar bij komt ook nog het legertje beroepswerkelozen en nog eens 350.000 die het verrotten om hun basis premie te betalen, en jij wil dat er nog meer van die zielige randdebielen uit de woestijn hierna toe komen, die geen slag gewerkt hebben en geen rooie penning aan belasting afgedragen hebben, die de hele dag op hun luieallochtone reet qat kauwen en met vakantie gaan naar het land van herkomst, ben je nu gek of niet?

 29. Harry zei:

  Jongens en meisje , stop maar , hij zit ergens op 3 hoog met de luxaflex dicht een beetje zielig aan z’n baard te frunniken , totaal afgebrand .
  Hij viel mij ook tegen , naar z’n eerste stukje te oordelen dacht ik dat we met een hardijzer te maken te hebben , zat ik effe fout !
  Het is gewoon weer zo’n gehersen(loos)spoelde linkse softie , jammer hoor , begon het net leuk te vinden .
  One man down , plenty to go .

  Volgende keer beter .

 30. check zei:

  @ Peter en anderen,,
  Het is denk ik vergeefse moeite, want o H.kas heeft een betonnen plaat van hier tot Tokio voor zijn kop dus laat het maar. zonde van de tijd.

Comments are closed.