Kaal geplukte kippen kakelen verder

Waren begin oktober volgens de polls ( ??? ) nog 6 op de 10 Nederlanders blij met de toekomstige samenwerking tussen Mark Rutte en Diederik Samsom, het enthousiasme van de Nederlander kent nu helemaal geen grenzen meer, nu overduidelijk wordt dat Mark Rutte vanwege zijn persoonlijke premier aspiraties het land gewoon verkwanseld heeft aan de PvdA, waarbij, en wij willen dit nogmaals met nadruk herhalen, wij ons petje afnemen voor de onderhandelingstaktiek of gewone chantage van Diederik Samsom die Mark den Uyl de tweede ,  in feite alle hoeken van de onderhandelingskamer heeft laten zien , en met succes. Het spel “wie is de mol” toonde aan dat de mol in ieder geval de kleur rood heeft.

 

 

 

 

 

Inmiddels is er  weer volgens een haastig georganiseerde poll (???)  om de rust in het vaderlandse kippenhok te bewaren duidelijk geworden, dat het enthousiamse van de burger nauwelijks nog zijn grenzen kent, want i.p.v. de 60% begin deze maand , vinden nu inmiddels bijna 70%  van de “bevraagde ” burgers dat het bekend gemaakte regeringsakkoord een goede zaak is . Het doorvoeren van een huurverhoging voor scheefwoners populair. Van de kiezers is 75 procent hier voor. Verder staat 71 procent achter het inkomensafhankelijk maken van de ziektekostenpremie . En let op, dit zijn de meningen van VVD en PvdA kiezers, althans als u in politieke sprookjes gelooft.

Wij zullen verder maar niet ingaan om de met name kostenverhogingen die het rode kabinet het land opdringt. Nogmaals de nood bij Mark Rutte en zijn geloofsgenoten moet wel erg hoog geweest zijn dat het land gewoon versjaggerd wordt en de VVD kiezers een trap in het kruis nakregen.

Als u even de moeite neemt om terug te gaan naar onze vorige publicaties en u ziet dat door allerlei amateurisme van onrendabelen de afgelopen jaar er gewoon ruim 5 miljard ++ door de schoorsteen zijn verdwenen en dat deze overheid gewoon doorgaat  met allerlei miljoenen verslindende projecten waarvan niemand behalve de politici zelf begrijpt waarvoor deze nodig zijn – volg ons de komende dagen – dan zou het toch tot de meest simpele zielen moeten doordringen dat hier de grootste met fatale gevolgen eindigende niveleringsslag gemaakt wordt sinds Ome Joop deze dit land opdrong.

Maar nee, wij horen en zien nog steeds naïeve kiezers zeggen dat zij best met een beetje minder kunnen en knabbelen aan het pensioen, ach ook dat valt wel mee.

Natuurlijk moet er bezuinigd worden, want de, in feite uitsluitend door de overheid veroorzaakte financiële chaos die door ons land waart , moet beteugeld worden en zal men moeten zien tot een neutraal begrotingsbudget te komen. Maar naar goed overheidsgebruik bestaat hiervoor slechts één oplossing, namelijk lastenverhogingen.

Op de zorg moet ruim 5 miljard worden bespaard. Laten wij aannemen dat dit gedeeltelijk noodzakelijk is. Waar grijpt de overheid in om zich op elkaar stapelende aan de gezondheidszorg gerelateerde (semi) overheidsorganisaties met volkomen onduidelijke doelen aan te pakken. Waarom niet eens  het eens  miljarden opslokkende CVZ tot orde roepen, deze  tijdelijke rustplek voor politici en andere onrendabelen die even in de luwte moeten.

Daar tegenover stelt Den Haag, dat er 2.5 miljard bij de overheid zelf  “bezuinigd ” zal worden, terwijl iedereen die met de overheid te maken heeft, weet dat je slechts ambtenaar wilt worden als je risicos wilt mijden, het kalm aan wenst te doen en toch met vaak een minimale vooropleiding een goed inkomen voor de rest van je leven te verwerven. De nieuw aan te treden mininsters-en staatssecretarisploeg is hier het beste voorbeeld van. Te beginnen met Sjaan Plasgat, een meisje dat niet veel  verder is gekomen dan kotsend bij het programma Ibiza wat lallend op een bank te zitten. Zelfs bij de haastige overgeefvlucht moest haar woordvoerder mee om het meisje ter zijde te staan. Dat is het niveau minsters waar ons land om zit te springen, wormensnijders, verpleegsters en Fiod inspecteurs.

De tragedie die zich hier afspeelt heeft de burger grotendeels aan zich zelf te wijten. Een verkiezingsprogramma, voor wat het waard is , eens doornemen ? Nee, geen tijd ik moet naar het voetballen. Je eens verdiepen in het feit hoe politici wereldwijd met slechts enkele uitzonderingen alleen voor zich zelf bezig zijn, ach wat kun je er aan doen ?

Maar met een 5 tal redacteuren in 5 verschillende landen kunnen wij maar tot één comclusie komen, Nederland spant de kroon als het gaat om desinteresse  en onverschilligheid als het gaat om uw toekomst en die van uw (klein)kinderen.

Dus niet zeuren, klagen, mopperen, de burger krijgt nu de eerste rekening voor zijn gedrag gepresenteerd. Op naar de volgende !

En voor zover u zich de kots – scene van onze toekomstige Minister van Defensie niet meer kunt herinneren, zie hier  met dank aan Dumpert.nl en Ibiza House.

 


8 Reacties

 1. bert zei:

  Het heeft geen enkele zin om een verkiezing programma te lezen,want na de verkiezingen lijdt het merendeel van de kamer leden aan Alzheimer,ligt misschien aan de blauwe stoffering..

 2. Lucie zei:

  Zij is niet de eerste miskleun die over ons regeert,de meeste zijn allemaal nullen,anders zou het ook niet zo’n rot bende zijn in dit land.
  We hebben allerlei crimineel tuig wat over ons heerst en tevens ons beroofd.
  Ik heb nooit op deze 2 partijen gestemd,maar ik moet wel de ellende meedragen.

 3. AG zei:

  Geachte lezers,

  Klokken luideronline uit de lucht!
  =========================

  Cencuur—-De rechter heeft op 6 maart bepaald dat journalist Mich Kat alle onrechtmatige uitlatingen over Visser&Moszkowicz advocaten binnen drie dagen
  van zijn site Klokkenluideronline moet verwijderen.
  Doet hij dat dan moet hij een dwangsom van duizend zeuro-s per dag betalen tot
  een maximum van 100.000 zeuro-s.

  Naast het verwijderen deze berichten moet Kat ook links naar soortelijke berichten op andere websites laten verwijderen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ook moet hij verschillende zoekmachines schriftelijk vragen alle zoekresultaten te
  verwijderen die een link opleveren naar grievende uitlatingen over Vissers&Moskowicz!

  Waar het op neer komt is dat zijn site klokkenluider.NL uit de lucht is!!!

  Lang zullen wij leven,lang zullen wij leven,herhaal,dat de sencuur ons doet
  geloven, dat wat zij voor ons bedenken goed voor ons is???

  Ja degene; die de waarheid aan de mensen wil onthullen,stelt zich bloot aan veel onbegrip!
  Je bent een pion in een complot, en je rol is die van een willoos slachtoffer van bedrog,als je geluk hebt.

  VRIJHEID IS ZO-N ILLUSIE.
  ====================

  Het is maar dat u het weet, het is,namelijk later in uw leven als dan u denkt!!!!

  Grapje.

  Geld is niet alles!
  Een man met 20 miljoen kan net zo gelukkig zijn als een man met 21 miljoen,niet dan!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 4. Joepiedepoepie zei:

  http://www.youtube.com/watch?v=YSoCZs8WlDg

  \Hier een video van Nigel Farrage, als je dit begrijpt gaan je ogen ook open

  De troika werkt als de centrale bankierselite (ze werkt ook namens de centrale bankiers) ze geeft geld aan regeringen in nood (nood veroorzaakt doordat ze min of meer werden gedwongen door centrale banken om teveel geld te lenen) en in ruil voor dit geld moeten de landen precies datgene doen wat de Troika voorschrijft.

  Zo werkt de machtselite dames en heren.

  Verder is deze video ook zeer waardevol

 5. Veteraan zei:

  Gelukkig is het in de VS anders. De Defensie-ministers daar hebben ook allemaal een defensie-verleden. Nederland beschikt niet over het directe bevel over de inzet van atoomwapens.Ik moet er niet aan dénken hier een minister aan de rode knop van de bom te hebben zitten potelen die nog niet eens weet waar een pistool, een automatisch geweer of een kanon voor dient………

 6. Henk Daalhuizen zei:

  En we laten ons maar steeds verder kaalplukken door de (R)overheid, zonder een
  echte opstand. Demonstreren met vlaggetjes en ballonnetjes op het Binnenhof?
  Vanachter de gordijnen lachen ze zich wild!

 7. wolfy zei:

  Ik ben het wel eens met het per hoger inkomen meer betalen voor ziektekosten.
  Als iedereen nu gewoon laat zeggen 8% van hun inkomen afleverd.
  Ik betaal zelfs 30 % van mijn inkomen uit Baggerland.
  Zo wat is er mis met het betalen naar inkomen voor de meer bedeelden?
  In ieder geval betalen onze onrendabelen tenminste iets terug.
  Vervolgens wil ook wel even kwijt dat de heren DR’s overbetaald worden en zeker het management.

  Gegroet.

Comments are closed.