Ahmed Marcouch , PvdA ,straffen afschaffen, mediation.

In de dagen voor Sinterklaas wordt duidelijk dat deze kindervriend geen PvdA aanhanger is. Waar de Sint een voorstander is van niets in de gezette schoen, de roe of zelfs het meenemen in de zak naar Spanje, zullen straffen als het aan de PvdA ligt meer uitmonden in een poging tot bemiddeling, want uiteindelijk is de redenatie zullen slachtoffer en dader weer met elkaar door èèn deur moeten en….volgens de PvdA justitie specialist Ahmed Marcouch, ooit wijkagent in Amsterdam en dus aangewezen man om dit te kunnen beoordelen heeft streng straffen in de praktijk niet gewerkt.

 

 

Dus gezellig samen aan tafel en mag de dader u onder het genot van een kopje thee of koffie eens uitleggen waarom hij je praktisch het ziekenhuis heeft ingeslagen, waarna je de dader tegen de borst trekt en hem ontroerd verteld dat het allemaal niet zo erg was, in tegendeel deze vaak multi-culturele ervaring heeft ook jou als slachtoffer goed gedaan en bedank je de dader voor het feit, dat mits er genoeg media aanwezig zijn, met name de NOS, hij jou met je rolstoel een rondje door het park sleurt.

Nu zijn wij in principe al argwanend als de PvdA een voorstel doet, hetgeen in 9 van de 10 gevallen er weer op uit draait, dat de nivelerings-schroef weer wat verder wordt aangedraaid. Komen de woorden dan ook nog van een om onduidelijke reden in de 2e kamer terechtgekomen  nieuwe medelander dan vragen wij ons altijd af, of deze wel begrepen heeft waar de normen en waarden in ons land voor staan, stonden dus.  Niet dat het tegenwoordig nog lijkt op een tijd dat je gewoon de deur even open kon laten, je fiets niet op slot hoefde te doen, want met straffen die iedere MOE-lander er naar doen snakken zeker nu het wat kouder wordt eens bij te komen van de gepleegde ramkraken, in een justitieël hotel, is het met strenge straffen in ons land natuurlijk al slecht gesteld. Tel daarbij op, rechters die al dan niet door belangenverstrengelingen geen recht meer spreken,  maar  schichtig om zich heen kijken of zij  hun collega’s niet in de problemen brengen met een uitspraak en deze dan liever in vrijspraak laten eindigen ( Kalbfleisch/ Westenberg om maar eens iets te noemen, waarbij wij de zaak Demmink maar even vergeten ), dan is straffen in ons land ontaard in een komedie.     

Een van onze redacteuren vanuit de VS even bij familie op bezoek mailde ons dat hij vol ongeloof naar de zaak van de neergeschoten Haagse jongen had zitten kijken. Deze jongen had een straatverbod, was net uit de gevangenis ontslagen, ging toch naar Holland Spoor, gaf geen gevolg aan een bevel van de politie om zijn handen te laten zien, in tegendeel, bewoog zijn hand richting middel of zak en heel Nederland is in de stress dat zo’n jongen wordt doodgeschoten. In de VS zou hier geen ophef over zijn gemaakt, je doet gewoon precies wat een agent zegt, en kent de risico’s als je dat niet doet. Punt uit, niemand die zich daar verder druk over maakt.

Een zaak die hier dicht tegenaan zit is de opmerking van wederom PvdA wethouder  Werk en Inkomen, van Besten uit Utrecht. De gemeenten moeten minder streng zijn met het opleggen van sancties als iemand de steunuitkeringregels overtreedt. De mevrouw die halfweegs het jaar haar kind naar scool stuurde, maar nog 6 maanden lang tenonrechte de steun voor de kinderopvang toucheerde, ja daar moet je begrip voor opbrengen en deze mevrouw niet straffen, want ”  deze mevrouw moest nog aan het nieuwe systeem wennen” , waarbij het wellicht in de ogen van de PvdA niet juist is als wij hieraan toevoegen dat het om een nieuwe Nederlandse ging, waardoor je verzekerd bent van een voorkeursbehandeling die sterk op een omgekeerde discriminatie t.o.v. de Oude Nederlander lijkt. Veel Nederlanders die in het buitenland hebben gewoond en terugkeren naar Nederland zullen dit soort situaties herkennen, maar ja zij hebben kennelijk de verkeerde bloedgroep.

En de meehuilende VVD schaart zich achter de uitspraken van Marcouch en Rutte dan maar zeggen dat de samenwerking een zeer geslaagde is. Zijn VVD kiezers inmiddels ook al zo gedegradeerd dat zij niet zien wat hier gebeurt ?

 


10 Reacties

 1. Theo Raadhof zei:

  Het Pamperen en nat houden gaat gewoon door.

  Maar dat kan ook niet anders als je 7 gevangenissen sluit en zelfs gevangenissen verhuurd aan Belgie.

  En de suffe Nedriglanders maar zeggen dat alles van ze gecontroleerd mag worden omdat ze niets te verbergen hebben, omdat het de veiligheid in dit land ten goede komt.

 2. Pieter H zei:

  De VVD is gedegradeerd tot een laffe leugenachtige en onbetrouwbare partij,die met alle winden meewaait.
  Zij zijn ,om de individuele machtspostities te versterken,faliekant tegen referenda en tegen spreekrecht van hun eigen JOVD en tegen stemmingen op hun eigen partij-congressen.
  Dit is de anti-democratie in optima forma !!
  Geef een blanco volmacht bij de verkiezingen aan een onbekende en wij dicteren wel wat er daarna moet gebeuren.
  In geen enkel land ga ik meer stemmen,tenzij er inspraak via referenda kan worden gehouden,zoals in Zwitserland.

 3. jw zei:

  gezocht oplichter de heer J.K DEJAGER wegens leugens en bedrog aan de belasting betalers en deze man mag vrij rondlopen dat moet de gewone burger doen dan zat hij al jaren vast.

 4. Arie Kanarie zei:

  Zal marcouch even een mediation geven, dutch stile, paspoort inleveren en opdonderen graag!!

  En Rotte wordt steeds rotter, wordt ook een linkse rakker die medelijden heeft met die zielige marokaantjes, gewoon het land uittrappen is de enige remedie.

  Over het voorval op Holland spoor heb ik diverse MSM’s gevolgd, je moet de commentaren eens lezen van die domme jeugd die te stom zijn om de dag aan te kijken, een ongefundeerd oordeel hebben ze echter wel, daar zijn ze dan wel weer goed in die Facebook en twitter generatie. Kortom slap lullen, een spreekwoord maar weer, de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt?

 5. Harry zei:

  Goed plan van deze mocro .
  Zo houdt ie z’n rifneefjes uit de bak en kunnen ze zich verbaal verder bekwamen om de politie af te bekken .
  Zie eens bij ergerniswekkende programma’s als ” blik op de weg ” , die lichtgetinte ( en ook de wat pigmentrijkere ) krengen hebben allemaal een grote bek van hier tot mekka .
  Geen enkel respekt is ze ooit bijgebracht en doordat wij ook niks mogen doen of zeggen zullen ze dat ook nooit gaan krijgen .

  De enige oplossing is exporteren dat tuig .

 6. cathy zei:

  Nee Harry. dit tuig krijg je niet meer weg zitten al overal inverweven. De enigste oplossing is zelf te verdwijnen uit dit zieke land.
  Groeten Cat.

 7. ineke zei:

  puur gebrek aan opvoeding – ondanks de inmiddels 4e generatie blijft dit tuig volgens hun “prinsjes” cultuur die grote muil opzetten – accepteren geen NL wetten en tja dan wordt er af en toe 1 dood geschoten –

  wat is er mis met handen omhoog???

  en dan toch naar de broekband reiken??? en dan niet snappen dat men vermoedt dat je een wapen probeert te pakken? vergeet niet, dit gaat om seconde werk – de politie kan niet afwachten wat zo,n jong van plan is !

  en zo ontstaan die dodelijke ongelukken – hoogmoed en niet accepteren van wetten zijn hier debet aan –

 8. Harry zei:

  @6 , Cathy ,

  Ik blijf hier en vecht me liever kapot dat dat ik capituleer .

  Wat me wel verontrust is dat ik sterk de indruk heb dat er veel meer van die geitensnuffelaars rondlopen dan er officieel zouden zijn . In een plaats als Dordrecht zie je op donderdagavond ( koopavond ) al meer buitenlanders dan blanken , waaronder dan ook nog weer een aantal Polen ed zitten waarvan het verschil niet zo erg opvalt . Gemakshalve reken je die bij de goeden .
  En dan is Dordrecht nog heilig vergeleken met Rotterdam en Amsterdam .
  Daar moet je zoeken naar een autochtoon als je de weg wil vragen .
  Hoe ontzettend veel illegalen zouden we al niet hebben ?

  Bovendien zijn er hier dames die me van alles beloven ……..

 9. Harry zei:

  Wel leuk dat ondanks alle problemen waar we mee te maken hebben en de enorme ellende met de regering en het allochtone tuig , we het hier toch nog op kunnen brengen om wat humor in te brengen , maakt het toch een stuk aangenamer .

  Heb recentelijk geprobeerd op linkse sites wat onrust te zaaien , maar ik kom er niet door . Ofwel het artikel is zo weg ofwel ze menen dat ik een ongeldig e-mail adres zou hebben . Leek me nou zo leuk om die lui helemaal op tilt te helpen , het lukt me niet .

  Zelfs op Elsevier willen ze me niet meer , ondanks mijn welhaast foutloos schrijven en diplomatieke opmerkingen , triest he ?

 10. check zei:

  @ Ineke,

  Weer commotie om niks m.n. een boef van 17 jaar die een kogel pakt en het loodje legt. wat had die agent moeten doen als die loser net zoals de rest van zijn smerige soort zelf een derde oog had gekregen ? Of een onschuldige omstander die toevallig voorbij loopt. Baggerland is knettergek, zeiken dat de plizie niks doet en als hij dan een stuk ongedierte het kaarsje uitblaast komen de laffe honden weer onder hun steen vandaan en gaan een stille tocht houden voor het ongedierte. De enige taal die ze verstaan is oog om oog,. tand om tand . Je wilt je niet aanpassen wel de hele maatschappij verstieren , oppaleuren en gauw. Tijd om eens grondig te ruimen in baggerland al die sukkels in de rondpomp industrie , het politieke geteisem en hun vazallen de ambtenaren , De nek omdraaien en zoals ik vaak tegen dat ongedierte gewoon keihard zeg,. rot je op of ik ruk je lelijke kop van je romp. Zijn ze gelijk stil en weg.

Comments are closed.