Zwarte dag voor Facebook, Frans Timmermans neemt afscheid

timmerBezorgde gezichten in het Facebook hoofdkwartier. Mark Zuckerberg die zich er zelf mee ging bemoeien, vertwijfelde kreten in de trant van:  ” hoe moet het met ons verder, wat doen de aandelen koersen, nu een politiek wereldleider uit ….. ( ijverig gegoogel waar Nederland ligt ) heeft medegedeeld dat hij zijn Facebook account heeft gewist”. Ook de financiële markten reageerden onmiddellijk, koersen daalden, want deze dag zal ingaan als een zwarte bladzijde in de geschiedenis van de sociale media. Mark Rutte twitterde onmiddellijk,  Frans wat bezielt je, net op het moment dat ons land op de politieke kaart komt te staan, een minister van BZ die 7 talen spreekt, iets dat niemand hem nadoet, Frans kom terug op je besluit .”

 

 

 

 

 

Lezers in wat voor land leven wij, dat de media u deze “hiobsboodschap” durven voor te zetten. Frans Timmermans, waarvan wij na deze actie toch echt moeten aannemen dat er latente psychische problemen op de loer liggen zegt zijn Facebook account op. En waarom ? Omdat veel mensen het niet eens waren met zijn visie op het geschil tussen Israël en de Palestijnen en dit op de FB pagina van onze Fransje kenbaar maakten. Foei toch, want inmiddels zou praktisch iedere Nederlander moeten weten dat koning Frans I hier absoluut niet van is gediend . Elke ochtend voordat Fransje naar zijn werk ( nou ja , aanwezigheid) gaat, spiegelt onze nationale zonnekoning zich eerst even in het water van de Hofvijver , trekt zijn das recht en kan er dan weer een dagje tegen.

Hoe ver moet een partijbestuur , in dit geval de PvdA zinken om in uiterste nood deze man aan te wijzen als kandidaat voor de functie van minister van BZ. Omdat hij ZES talen spreekt, het Limburgs niet meegeteld ? Ja, daar valt wat voor te zeggen, want als wij zo even de talenkennis van de rest van de PvdA bewindslieden beluisteren  dan is het daar net zo treurig mee gesteld als met het Engels van ons nationaal fincieël  wonderkind Maxima waarmee wij in een haast panisch belachelijk  aandoend PR offensief van de RVD weer dagelijks  mee worden geconfronteerd.

Ooit werd je als bewonderaar van Timmermans onmiddellijk van zijn FB pagina gewist als je niet in katzwijm viel om  virtueeel te applaudiseren als Timmermans junior zijn zwemdiploma had gehaald. Frans was onverbiddellijk, geen adoratie, dan wegwezen.  Waar is dit aan te wijten ? Het feit dat Frans in zijn tijd dat hij in Rome woonde ver gehouden werd van echte Hollandse speelgenoten ? Wie zal het zeggen.

Frans , de meest belachelijke figuur in het huidige kabinet . Ofschoon ? Er is er nog èèn die misschien nog zieliger aandoet dan narcist Frans en dat is Stef Blok. Zag u hem met bibberende knieën gisteren op TV tijdens een interview. Iedere student psychologie kan u vertellen dat bibberknieën een teken zijn van je niet lekker voelen, onzekerheid troef. Maar ja Stef , als trouwe slippendrager van Markje moest hij  toch beloond worden en toen bleek dat de ministersposten op  waren, ( shit jongens wij zijn Stef vergeten ) , hebben ze in het kader van de bezuiniging er maar een nieuw postje bijgemaakt voor Stef. ” Hier joh, ben jij ook minister, niet zaniken, vermaak je maar en vanavond komen wij je wel weer uit de Haagse ballenbak halen.” Kosten van deze beloningsgrap ? Een gokje 50 miljoen? Ach wat doet er toe, Jan inmiddels zonder pet, die ligt bij de pandbaas in ruil voor een zak aardappelen, betaalt wel.

En met dat soort wrakhout, waar iedere Texelse strandjutter met een grote boog omheen zou lopen, moet ons land geregeerd worden. Minister Jeroen Boterbloem, die de Grieken wel eens zal vertellen hoe de financiën in elkaar zitten,  Lilian Ploumen die niet wist dat ook zij de Samba moest gaan dansen samen met Willem Alexander, het leek wel een partijtje figuurzagen. En natuurlijk net terug van de serie MASH, onze eigen hotlips, die moet beslissen of wij Patriotraketten naar mijnheer Erdogan gaan sturen. “Patriot,  help, waar is mijn assistente, wat zijn dat voor dingen , in welke bureaulade kan ik ze vinden.

Vandaag komen de euro opperhoofden weer bij elkaar om te praten over een oplossing waarvan zij weten dat er maar èèn is namelijk, gewoon Griekenland de deur wijzen ! (En een rekening sturen voor al die extra vergaderingen). Samaras boos of niet boos, ga maar klagen wij Willem Alexander, die is bezig bij jullie zijn hok te verbouwen, maar wij willen je niet meer hier zien.

Later op de dag zullen wij trachten nog enigszins serieus over wat echt nieuws te berichten.

 


3 Reacties

 1. Harry zei:

  Wacht met smart op de dag dat Nederland afscheid neemt van frans timmermans .
  Zwarte dag voor de pvda , niet voor ons .

  Zelfs hoofdletters is ie niet waard .

 2. Arie Kanarie zei:

  Hahaha die Stef Blok zat zeker te harken over de huizenmarkt, hij snapt er geen ene reet van, hoe tekenend voor dit baggerland.

 3. Case zei:

  Volgens Hr. Bok moeten banken weer hypotheken verstrekken. Echter als de hypotheek rente lager is dan de rente die Griekenland, Spanje etc. bied dan zou de bank wel gek zijn om geld in hypotheken te steken. Leningen aan de zuidelijke landen zijn gegarandeerd door de EMU. Hiermee kunnen banken dus veel meer verdienen.

Comments are closed.